33479
-
#31594 Sziasztok.
Gyors kérdés.Milyen vitaminhiányom lehet ha rengetegszer előfordul az,hogy nap közben nyugalmi állapotban nekiáll rázkódni,remeni bizonyos izomcsoportom.Sokszor a vádlim,mellem mocorog és rengetegszer csak úgy befeszül a bicepszem meg ilyenek.Kis pezsgőtablettákat iszogatok,mellé 500ng c vitamin illetve néha szupradin de szupradinból keveset szedek mert fáj tőle a hasam.
Előre is köszi. -
#31593 van ilyen is, de messze nem minden protein szelet rossz, persze ezek a drágábbak. Nekem 3 kedvencem van, a Quest bar, Weider Low Carb és Dynmatize Elite bar. Beltartalomra a questbar a legjobb, csak jóminőségű tejsavó van benne, nincs benne egyáltalán cukor se mesterséges édesítő, és mellette kurva finom, nekem a cookies and cream a kedvencem.
http://www.questproteinbar.com/protein-bars.html
Weider, szintén nincs benne cukor és tejsavó
http://www.weidershop.hu/low-carb-high-protein-bar-100-g-protein-szelet
-
Dizson #31592 Most amúgy van itt olyan aki a régóta használ creatinet és hajhullást, kopaszodást vett észre? :D -
#31591 Biotech Pro:
60g -18g p, 27g ch, 7,5g zs, 3g cukor.
Se többet, se kevesebbet nem tudnak ezek a protein szeletek, mint ami a valódi céljuk. -
#31590 Akkor egy kis félig-ON is legyen
borzalmasan rossz kelő voltam világéletemben, amikor kinyitottam a szemem reggelente, fájt a felkelés, mázsásnak éreztem a fejemet, szemeimet még kb 1-2 órán keresztül (ennek ellenére sosem kávéztam)
amióta rendszeresen szedem a multi-pro-t, reggel kipattannak a szemeim, és normálisan, energikusan kelek fel, tisztának érzem a fejemet, és jól indul az egész napom
soha nem gondoltam volna, hogy egy kis plusz vitaminadag fogja megoldani ezt a problémámat :)
-
#31589 Nem kell vele foglalkozni, igen... de zavaró, hogy feljövök ide, és 75%-ban csak trollkodás megy, mintsem értelmes vélemyénynyílvánítás. Tudom, hogy trollok nélkül nem pörögne a topik, de én azt mondom: akkor inkább legyen kihalva, minthogy ilyenek írkáljanak... így csak elveszik a sok marhaságban az értelmes infó. -
#31588 Sajnos a protein szeletek döntő többsége hulladék kajának számít.
A biotech-esek átlag 100 grammban:
Csupán 25-30% (szója) fehérjét tartalmaznak.
Szénhidrát: 40-45 gramm, amiből maga a cukor 5-30 gramm, a hozzáadott édesítőszer függvényében, de mivel annak is van tápértéke, ezért 15-30 grammról beszélhetünk 100 grammban. (Arányaiban egy cukros üdítőben kevesebb cukorkalória van)
Zsír: 12-17 gramm, annak is nagy része a szar zsír.
Mindezt megfejelve azzal, hogy szójából készítik.
A milliónyi adalékanyag pedig csak a hab a szeleten.
Sajnos ez a többi gyártónál is megfigyelhető, de ha találtok valami jót, akkor szóljatok.
Mondjuk az feltehetően nem is 300-500 Forintos árban lesz elérhető. -
Neoncsoves #31587 na de ha valaki nassolni akar, inkább toljon le egy fehérjeszeletet mint egy 6 millió gramm cukrot tartalmazó sznikerszt vagy bármilyen más csokit... -
#31586 mivel fehérje szeletekről van szó, így nyilván nem parasztvakítás
az más kérdés, hogy lehet jobb dolgokra is költeni a pénzedet :D -
és az ilyen Biotech féle protein szeletes, csoki szerű képződmények is jók, vagy az inkább parasztvakítás? -
#31584 Most őszintén: Kit érdekel? Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel. Mint tudjuk, a C-Vitamin is káros. Meg a víz is, mert lehet vízmérgezést kapni. Meg minden káros. Még ami nem káros az is káros. Persze hétvégén buliban egy kis speed, meg fű, meg 5-6 üveg whiskey a rekesz sör mellé rendben van, ezt is tudjuk. Na meg a pár doboz cigi, mert ugye a nikotinnak van jótékony hatása. Ha valaki annyira hülye, hogy az állítás egy részét fogja csak fel, hát legyen. A nikotin valóban jót tesz, de ha azt nem fogja fel, hogy a cigivel a többi 90% anyag meg kurvára nem, hát nyomja a szaros cigit, majd beledöglik. Érdekel is engem az idiótája...
"Megfigyelhető, hogy azokon a területeken élnek az emberek legtovább..." én eddig olvastam, aztán görgettem tovább. Megfigyelhető, hogy a trollok akkor érzik jól magukat, ha törődnek velük. Ha le sem szarják őket... -
#31583 Igen, sokan írnak ide faszságokat^^ -
#31582 tele van ilyen troll nyomorekokkal ez a forum, eddig se csinaltak semmit veluk, ezutan sem fognak -
#31581 Rendszeresen idejár ez a fogyaték, hogy hülyeségeket írjon és minket idegesítsen, szerintem jó lenne, ha a HG írna valamelyik moderátornak. -
#31580 A fehérje káros, hiszen a sok idegesítő kis geci is abból épül fel. :)
-
#31579 Most saját magadba kötsz bele? :D
Pontosan ha egészségesen akarsz élni, akkor odafigyelsz, hogy miből mennyit fogyasztasz. Egyébként sem értem, hogy "Arra, hogy örökké élek, ha nem tolom a fehérjét?", amit sose állítottam, úgy látszik a szövegértelmezéssel is kemény gondok vannak. Úgy látszik egyesek besértődnek, ha valami nem a szájuk íze szerint történik a saját életükben, de ez attól még nem változtat azon a tényen, amit írtam.
További szép estét. :) -
#31578 -
#31577 Mire kéne ellenérv, gyökér? Arra, hogy örökké élek, ha nem tolom a fehérjét? Ez nem az "éljünk kurva sokáig" topik, hanem a testépítés topik, ahol az emberek nem 5 évvel tovább akarnak élni, mint a nyomik, hanem jól akarnak kinézni és egészségesen élni.
Az, hogy te beböfögsz ide valamit, mégis ki a faszt érdekel? Valaki leírja az ellenkezőjét, aztán szevasz, kb. ennyire bonyolult. -
#31576 Haters gonna hate, kemlyén ellenérvek, majd azért megfontolom. -
#31575 Menjél már légyszíves a büdös picsába, állítólag pár kattintásra van csak... -
#31574 Fáj az igazság?
Igen a fehérje is "káros". Megfigyelhető, hogy azokon a területeken élnek az emberek legtovább, ahol kevés a húsfogyasztás, a napi fehérjebevitel pedig ~50g. Nehéz az igazság, pedig csak pár kattintás választ el tőle. -
Neoncsoves #31573 a fehérjétől leállnak a veséjid is, teknap móndta az orvósom!!!!
szénhidráttól székrekedésed lesz!!! -
#31572 a szenhidrattol agykarosodast kapsz -
#31571 Az nem a szénhidrát? Vagy az a veséket álíccsa le? -
Neoncsoves #31570 így van, a fehérjétől meg rákos leszel és összemegy a fütyid -
#31569 húzzál már innét... -
#31568 Kreatinnal csak óvatosan, hajhulláshoz vezethet, mivel emeli a DHT szintet kb 50%al. -
#31567 A mellékhatása az, hogy egészséges leszel. Meg hogy a sok hülye majd az hiszi, hogy szteroidot nyomsz. De nem kell elmagyarázni nekik az igazságot, mert a 90% úgysem fogja megérteni. -
#31566 -
#31565 Hárdkór motivációs videó a legnagyobbal
Alacsony súly, tökéletes, szabályos végrehajtás- ahogy tanítják -
#31564 amatőr kérdés, de ezeknek a proteineknek lehet valami mellékhatása? Vagy ez csak annyi mintha megennék 20 darab tojást mondjuk?
Az otthoni edzéshez meg annyit, hogy nem testépítés a célom nyilván, csak otthon edzeni 1 órákat, azért az eat train sleep repeat kiegészül workkel ami mellet néha örül ha él az ember :D Nyilván gondoltam itt teszem fel a kérdésem, mert azért még is jobban értenek hozzá esetleg az emberek, és utólag is köszönöm a válaszokat. -
#31563 Mi az hogy nem érsz el otthon semmit? Honnan lesz az edzés valami? Mi a cél? Ez a kijelentésed több, mint butaság...
Nyilván van egy határ, amit nem lehet otthon meglépni, de van egy határ, amit az emberek óriási százaléka teremben sem fog. Pinát legyezni lehet milliós gépek között is, meg lehet baromi nagyokat edzeni otthon lent a pinyóban berendezkedve. -
#31562 akkor maradok továbbra is a monohidrátnál, köszönöm -
#31561 kipróbáltam, az eladó javaslatára, nem sokat hozott.. -
#31560 -
#31559 Inkabb vegyel kreatin monohidratot, szerintem az ilyen keverek csak siman parasztvakitas -
#31558 biotech creator-ról tudnátok tapasztalatból mondani valamit?
beválik a formula vagy tényleg sarlatánság az az adagonkénti 2-3 gramm kreatin?
esetleg nitrát érdekelne még, de az néhány árkategóriával feljebb van (legalábbis nagy márkák között) -
#31557 ".PL megeszek 2 mekis sajtburgert és ennyi volt többet nem tudok megenni mert elfog a rosszullét"
ó istenem...amikor egy helyben megeszek 12 rántotthúst, és még nem is vagyok tele..persze erről leszoktam, mert egy dagadt szar voltam :D
ingafutást javaslom, az kiválóan megerősíti a szívet. vagy az úszás...persze csak ha fokozatosan csinálod. -
#31556 én gyakorlatilag patika mérleggel kajálok mindennap, mindent. magamnak főzök, megcsinálom, lemérem, dobozolom, viszem magammal. Ha tudom, hogy nem jön ki jól a kaja mert valami közbe jön, és el kell tőle térnem, akkor ha mást eszek, beleszámolom a napi makróba, és az utána jövőket hozzá igazítom.
Lehet sok mindent, ha mértékkel teszed és beleszámolod a napi egészbe. Lehet enni tiramisut meg tortát is, csak számold bele a napi tápanyagbeviteledbe, és igazítsd hozzá a többit, és akkor nem lesz gond. Nem egy kajától lesz szar az étrended, és nem egy kajától leszel egészséges, hanem ha a hét 85-90%-ban betartod. -
Neoncsoves #31555 ha az alap étrended rendben van és néha belecsalsz, nincs semmi probléma. azzal van gond, amikor alapjában véve egy rakás szar az egész és még azt megfejeled csalással :)