Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 éve futottam rendszeresen, mindig a teljesítményeket az idegenlégiós felvételi teszttel mértem le. akkoriban a legjobb 8.9 volt.
mostanság is szoktam futni meg úszni, heti 2-3szor, de nem túl gyorsan.
ma lementem, és elsõre, megdöbbenésemre 11 nívó, és talán még egy felet bírtam is volna. szóval értetlenül állok a dolog elõtt.
(7 nívó kell a felvételhez)
Mondhattad volna nekik, hogy kérdezzék meg Bunny-tõl, mi meg röhöghettünk volna a válaszon is

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maradandó problémám már csak a mell edzésem . Nem nagyon szeretne fejlõdni a fránya mell és a bal oldalam jobban érzem dolgozni mint a jobbat. + Egykezes fekvenyomásnál a jobb oldalamon a vállamra túl nagy terhelés nehezedik (a vállam elfárad és kénytelen vagyok befejezni mert nem megy több) . A súly is sokkal instabilabb a jobb kezemben . A szabályosságra és a negatív és pozitív nyomás szakasz kihasználására természetesen figyelek.
Hátha tud valaki valami okosságot mi lehet a gond vagy csak türelmesnek kell lennem. 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én azon a véleményen vagyok, hogy így egyértelmûen a fehérjére nem jelenthetõ ki, hogy rákkeltõ, legalább is az alábbi formában. Inkább max részt vesz benne, az általad elõírt formában. De sokkal inkább más kiváltó okok lehetnek a háttérben, mint a szar kaja, dohányzás, szmog, stressz stb..
Heti 2 alkalommal 4xbukásig csináltam, szépen meg is erõsödött, de a hiperhajlítást is könnyen el lehet rontani mivel tudod magad seggbõl, lábból is emelni, szóval ésszel.
kalapács rúddal kezdek scottpadon, egy bemelegító kör után négy olyan kör, amibõl max 8at bírja szenvedve megcsinálni. elõtte utána tricepsz ugye, aztán a 2. bicepsz gyakorlat 45 fokban döntött padon, lelógatott kezekkel viszonylag közepes súllyal nagyon lassan, a végén ráfeszítve egykezes súlyzó.
csak 9 szettet csináltam így bicepszre, de olyan bedurranást értem el, hogy még egy óra múlva is alig tudtam behajlítani a karom 😊
Rudas bicepsznél kipróbálhatod azt, hogy a hátaddal falnak dõlsz. Keresd meg a kényelmes pozíciót. Kevesebb súlyt fogsz bírni emelni, de a fal megakadályozza hogy derékból rángasd a rudat. Egy idõ után el lehet hagyni majd, mert megtanulod, kitapasztalod hogy hogyan kell, mi az amit bírsz még szépen szabályosan.
Komoly derékfájásra nekem a hiperhajlítás vált be igazán, de ez nem ilyen jellegû sérülés miatt volt, hanem aránytalanul keveset edzettem az alsó hátat, derekat.

Az utolsó sorozatommal fel is hagytam nehogy nagyobb bajom legyen , következõ ilyen edzésen mellõzöm a gyakorlatot.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !