Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek mi az eredeti angol cime?:
Szuperemberek-Szteroidok

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Sziasztok most hozott a haver 2 jó filmet aki nem látta nézze meg, egyik a Pumping Iron, a másik meg A Szuperemberek-Szteroidok, midnkét film nagyon tanulságos szerintem.

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Hector Troy
áhh
Gyúrni délelõtt kell, mert akkor vannak annyian a teremben, hogy nem kell 3 emberhez beszállni gyakorlatonként.<#ravasz1>

every_body_tells_a_story

SeanJRRussel
áhh inkább inni

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

LordVenom
Mindenki gyúrni van...<#merges2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

SeanJRRussel
Nem non van senki.Nagy a csend

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
Rendben, örülök neki. Akkor küldözgess privátot, ez itt reklámnak minõsül.
SeanJRRussel
Részleteket akarok:-) [email protected] az msn beszélgethetnénk még ha nem is leszünk üzlettársak

Frayer
Ez csak egy lehetõség, nekem, és akik segítenek.
Csak arról van szó,hogy találtam egy céget akik nagyon olcsók tudtak lenni, igaz a föld másik felén vannak.
A végeredmény az, hogy nem 5 ezer ft a "kreatin", hanem csak 2.
A kreatin szót behelyettesítheted, sok olyan gyógyhatású készítménnyel amit laborban állítanak elõ, de nem csak gyógyszertárban lehet árusítani, hanem benzinkutaknál és drogériákban is. Tehát nem vénykötelesek. Azaz nem illegális.
Mint például a fájdalomcsillapítók egy típusa, van vényköteles és van szabadtermék.
Igaz, gyártanak szteroidokat is, és más recept köteles gyógyszert, de azzal eleve nem akarok foglalkozni, mert ezeknél csak idõ kérdése a lebukás.

Pl: Herba teával üzletelni nem bûncselekmény, de Masteronnal már az lenne.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Azért, mert nem szteroid, és nem kábítószer. Azaz gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású termék. Azaz engedélyhez kötött az árusítása, ezért céget kéne erre alapítani, plusz kamaratagság, nincs üzletvezetõi képesítésem ami az engedélyhez kellene. Persze el lehetne intézni, de macerás, úgyhogy marad az ismerõsök közötti kereskedelem.
Mivel ez tömegtermék, ezért jó hogy ha minél több mindenki tud róla, mert annál nagyobb a felvevõ piacom, és a hasznom.
Mivel nem kábítószer, és nem illegális termék, ezért nem kell félnem hogy üldöznek miatta. Olyan mintha aminósav kapszulákat árulnék az utcán, ebbõl meg nem csinálnak ügyet a szervek, annyira piti dolog.
Igaz attól még bassza az adóhivatal csõrét, bassza az antsz köjálosok csõrét,hogy nincs ellenörzésük felette. De így is több tízezren üzletelhetnek maguknak az emberek az országban.
Arra gondoltam,hogy én beszerzem olcsón nagy tömegben, tovább adom féláron nagy tételben az ország különbözõ pontjára másoknak, és õk meg továbbadják egy két ezer ft plusszal ismerõsöknek, de még így is sokkal olcsóbb lesz a végfelhasználónak. Persze késõbb amikor már látom a napi forgalom alakulását, és jól menne, akkor akár hivatalos céget is alapítanák rá. De látatlanban nem fogok, elõbb látnom kell hogy menni fog.

jazzy
Én voltam az a segg aki kitörölte.
Ugyanis úgy ítéltem meg, hogy szteroid, másfelõl hogy reklám.
Ezenkívül hogyha annyira jó pénz van benne akkor miért osztozkodnál mással a pénzen, és miért pont fórumról való ismeretlen emberekkel?
Az ilyen dolgok mindig is furák voltak nekem.
Frayer
Próbáld azért felvinni fél kilóra.
Egyébként a pénz nagy kincs, mivel jó kajákat lehet belõle venni.

Én tudok egy jó bizniszt amivel könnyen meg lehet keresni havi 4 milliót, pár perces nap ráfordítással.
Kereskedni kell, olyan árúval, amihez te nagyon olcsón jutsz hozzá, de nagyon drágán tudod tovább adni.
Én már leírtam hogy tudok valami, igaz a föld másik végérõl, de itthon nagyon drága a piacon. És nem kábítószer. 😊
Már leírtam, csak valami segg kitörölte. Jazzy-n kívül nemtom kinek van még hozzáférése a topikhoz. Mindegy. Ha valakit érdekel, megkeres ez ügyben privátban, és majd megszervezzük. Egy gyógyszernek hivatalosan nem minõsülõ, mégis olyan hatóanyagot tartalmazó, recept nélkül kiváltható dolog, ami ugyanez itthon 10 ezerért van. És fogy mint a cukor.

Frayer, én már fél éve készítettem óvárival pizzát 😉

Csak nálunk sehol nem lehet kapni, így ritkán jutok hozzá, ezért nagy kincs ez számomra 😊

Én nagyon "zsidulós" vagyok, mostanában abszolute nincs meg a 2 gr per ttkg, tápkiegbõl napi szinten 40-50 gramm fehérjét viszek be, húsból kb. (ha 25gr fehérjét számolunk 100 gr csirkére 😄 ) 75-öt, meg tejtermékbõl szoktam színezni pluszba még 30-40-et.

Ez van. Édesanyám gyûlöli, amikor csirkét kell sütni, nem érdekli, hogy én megsütöm, elmosogatok, meg minden, egyszerûen rosszul van tõle, így napi 300 gr körül eszem csirkét 😊

Bazze Russel, kurvajó genetikád van ott alul.. :\ Tom Platzville...
SeanJRRussel
Én kb 100g fehérjét iszom edzésnapokon tehát tápkieget,Bár mellette van egy kis hús vagy mittom én amibe azért van megint 30-50g fehérje.Sajna nem engedhetem meg magamnak mindíg a csirkemellett pláne elvállt szülõk gyereke ként,az 1kg fehérjét ami asszem tejsavó,2 hetente vetetem faterral.Mellé kajálok mindent amit csak látok,próbálok nem túl zsírosan kajolni meg müzlizek bár a zöldség nem nagyon jön be gyümölscöt meg néha látok.Lábazni azért nem lábazok mert tavaly csináltam 2 hónapig de olyan szinten kezdett fejlõdni h már szétdörzsöltem a nadrágjaimat meg kényelmetlen is volt a nayg comb.Hál istennek erõs a lábam úgyhogy hanyagolom a témát.ÕÕÕÕÕ Visszatérve a creatinra én amikor szedtem akkor a reggelim olyan volt h 80g rizs+5 tojás az ebéd hús hússal meg a vacsora is vmi jó stuff,edzés közben meg 1,5-2l víz ment be és így sikerült felszedni 5 kg-t amit azóta is tartok és ez már 1 hónapja volt azóta egy kiló nem ment le.Tehát biztos h kajálni kell rendesen mind a tápkieg mind a creatin mellé me amúgy semmi értelme,szarból nem lehet váratépíteni.

Hector Troy
Persze hogy kajával. Csak reggelente vagy edzés után nincs kedvem 20 tojásfehérjét lenyomni, akkor már jobb a tápkieg. (Nem reggeli v ebéd helyett).
Én normál kajálok, mint egy átlagember, csak annyi hogy kevesebb cukor, meg több fehérje -por formában-.<#vigyor0>

every_body_tells_a_story

Fél éve kiszámoltam. AKkor a csirkemell és a scitec whey pro ugyanannyiba került, fehérjére vetítve.
A fehérjeszükségletet pedig kajával KELL pótolni. A kiegészítõ neve nem véletlenül kiegészítõ. Ha nem kajálsz, csak port iszol, az rövid úton szétcseszi a szervezeted, fõleg az emésztõrendszered. Macerásabb, vagy nem ez van.
Tápkieg aránya közmegegyezéssel max 30-50%

Gracie Barra

Hector Troy
Köszi a válaszokat, amúgy azt mondják az "okosok" hogy ha a fehérjeszükségletedet -mármint testépítõként- kajával akarod pótolni, az sokkal többe kerül mint a tápkieg, meg több vele a szarakodás is. Nyilván az optimális az lenne ha mindkettõt arányosan használnád, persze kérdés hogy nem hivatásosként kinek van erre pénze, meg ideje...

every_body_tells_a_story

jazzy
Ezt az óvári sajtot honnan lehet beszerezni? Nagyon jól hangzik <#finom>
Frayer
Pontosan így van.

Még annyit hozzátennék,hogy rövid idõközönként érdemes bevinni fehérjét, mivel a szervezet a fehérjét csak a vérben tudja tárolni, nincs tároló szerve. Az izom tudja tárolni, de az más, pont az a célunk, ezt akarjuk maximalizálni.

Roman:

Ugye hogy jó az az ovári??
Szerintem a legjobb sajt, egyedüli olyan sajt fehérje forrás ami nem tocsog a zsírtól 😄
Próbálj meg készíteni belõlle pizzát, az a tut.

Ja ok, így második olvasatra már énis értem😄

Gracie Barra

juzosch, szvsz a tej alatt õ a teljes tejfehérje koncentrátumokra (ami 80% kazein 20% tejsavo kb.) gondolt.

Az a baj h ezek krvadrágák
hehee vettem óvári sajtot ^^

35 gr protein 5 gr zsír 3 gr szénhidrát 100 grammjában .

nyami-nyami, brokkolira lesz reszelve szerintem :o)
A tejre nem tekintünk fehérjeként.

Amúgy mindenféle fehérje kell, csak mind máskor. Napközben közepes (csirke, tojás), reggel, edzés után gyors (tejsavó), este, lefekvés elõtt pedig lassú(túró, kazein)

Gracie Barra

Hector Troy
Hi!

Szerintem mindenképp pihengess, aztán ha nem érzed hogy javulna irány a doktorbácsi.

Amúgy szerintetek milyen fehérjét érdemes venni? Lassú (tej, tojás), vagy gyors felszívódásút (tejsavó)? És ha van valakinek tapasztalata, a kazein tényleg annyira jó mint amilyen drága?

every_body_tells_a_story

zmeor
én a héten kezdtem el a kúrát és ma nagyon begörcsölt a hátizmom...
úgy járok mint egy kérdõjel.. nem is merek tükörbe nézni mert tökre megijedek magamtól....
valami ötlet ami meggyógyít?

leszarom a konfigod...

jaa a kreatin az újonnan felfedezett csodaszerkó amúgy 😊 kajak!

csökkenti az izomgörcsöket, csökkenti a vércukrot, serkenti az agymûködést is (állítólag.. bár ált. ami egyenletesen tartja a vércukor szintet, az mindig serkenti az agymûködést. Szóval gondolom amikor a kísérletet végezték, nem 40 grammos dextrózbombákkal adták be a kreát 😄 ) meg a sérülések koczkázatát..

Én ezért használom, a cukrócsökkentéséér. igaz, kúraszerûen sose használtam, de edzés utáni mixem mindig kap 3-6 grammot 😉

Én abban az áldástalan helyzetben vagyok, hogy zsír van rajtam azért (alsóhát) de a hátam-vállam-mellem-karom-lábam miatt meg csúfoltak mán anatómiaatlasznak is. Szóval muszáj lenne tömeg beszarásig még, de az a zsír is zavar rohadtul. Nem értem, miért tudnak egyesek zsírosodás nélkül nõni, én meg miért nem? :o(

meg miért vagyok szófosó? 😄
Sean, lábazás nélkül 100 felé kacsintgatsz? 😮 Gratula! Én most olyan 88-89 kg vagyok, de a lábaim nélkül feleennyi se lennék. :\

Igaz, nekem régen vastagabb lábaim voltak talán.. de "elsorvadtak".. egyszerûen 16 éves vagyok, és tudom, nem kifogás, de krvára elvesztettem a motivációm, hogy 130-140 kg-okkal guggoljak. Nõni sem akarok már magasságra, Szóval ez kész.

Mostanság lábazásnál NAGYON szeretem az elölguggolást. Sajnos eddig egyensúlyproblémáim voltak a gyakorlatnál, de levetkõztem.. szó szerint, hisz amióta "natúrláb" nyomom ezt a gyaksit, 20 kg-al nagyobb súlyt tudok biztonságosan használni. Lassan testsúlyommal csinálom, a mázsa lesz a vízválasztó.

tarkós guggolásnál mostanság sose megyek 100 kg felé, inkább mélyebbre ülök vele, mert emlékszem, régen pár haverral hogy szerettünk rogyasztgatni hatalmas súlyokkal :S de a térdem fontosabb nekem 😊

Bicajozol néha? azt mi is szeressük, mostanság nagyon, mindenhova azzal járok, bár a tavasz eleji 70-80 km-es napi utakat nem tolom már.

Detoxicot meg üdvözlöm.
Peace all ;-)

Sorry,bepöccentem :-)
Sorry, ha félreérthetõ voltam, de nem véletlenül szórtam meg szmájlival a mondanivalómat😊 És épp ezért kérdeztem visza, h pontosítsuk a dolgokat.
Písz volt, písz van, és písz mindig is lesz😛

Gracie Barra

SeanJRRussel
Ne essünk már egymásnak épp ezért tartják a kondizókat agyatlan barmoknak.Detoxicot értem h nem tömegel amíg nem eddz komolyan.Akik kezdõk vagy segítségre van szükségük a tudásunkkal segítsük vagy ha hülyék vagyon vmihez ne szóljunk hozzá.Juzoschnak igaza van télleg sokan vannak olyanok akiknek fingjuk sincs semmirõl és játszák az agyukat csak ne reagáljuk le egy hozzászólásból.És grat Detoxicnak h lejött a bagóról és rem nem is szokol vissza.Na peace(most jöttem haza a terembõl olyat melleztem meg tricepszeztem mint még soha<#kacsint>)

Jó de én azt kérdeztem, hogy edzel-e😊 Ha igen, akkor ok.
Élés megbocsájtva. (túl sok az idióta, h ne tudjam elképzelni bárkirõl)

Gracie Barra

Tudod van itthon gépem,+egykezesek,rudasak,ferde pad,stb......
Bocs hogy élek....
Akkor mégis mi értelme a tömegelésnek?😊 Zsírosodni akarsz?😮 Mert akkor hajrá, de akkor légyszíves ne kérj hozzá tanácsot ebben a topicban😊

Gracie Barra

Idén egyszerûen nem lesz idõm+pénzem teremre....
De januártól igen.
Termezni??? Addig nem edzel, vagy hogy?

Gracie Barra

Oké,jó edzést(én úgy tervezem hogy januártól kezdek termezni,addig még kicsit "nõni" akarok,)
Ui:kb 4 hónapja leraktam a cigit,most már jobban lesz pénzem kreatinra,fehérjére....És nem utolsó sorban:Sokkal jobban érzem magam füstölõ nélkül 😉
SeanJRRussel
Megyek nemsoká edzeni megnézem h a teremben van e és csinálok róla képet ha találunk

Roger6
A gond az, hogy én két hete kezdtem el életem elsô kreatin kúráját, így nem tudok érdemben nyilatkozni sajnos. Nekem eddig bejön a dolog, nagyobb súlyokat tudok megmozgatni, tovább bírom a telhelést, már pár nap észrevettem magamon. Szerintem vannak itt olyanok, akik sokkal többet tudnak segíteni neked, mint én! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Én a Creatin Fx-et használom az sztem nagyon jó.Úgy árulják h 100g kapsz dobozban meg asszem 24db tasakos a kiszerelés.Katt iit a kép Csak ez enyém kék dobozos volt olyanról nem találtam képet<#buck> Álltalában 50 nap egy kúra de jótékony hatású a creatin és még az izmost is hozza ha jól csinálod a dolgokat.

Oké,tudom-tudom...nem azért írtam a naturt 😉
Szeretnék fejlõdni,sokat,látványosan!
Tudsz segíteni?
Pl elõzõ hsz-re válasz?
Köszi 😉
Roger6
A kreatin is natural, legális izömtömegnövelô, sok jótékony hatással, mellékhatások nélkül.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!
ki szeretnék próbálni egy kreatin kúrát...
Lehet hogy hülye kérdés,de ti miket ajánlotok hozzá?(eddig natur toltam,de már semmi fejlõdés...)
Köszi a válaszokat!
A biciklizésnek köze nincs a lábazáshoz. Kezdj csak el lábazni rendesen, és pár hónap alatt rájössz, mennyit is jelent az😛 (mind tömegben, mind erõben óriási ugrás, megsúgom neked)

Gracie Barra

SeanJRRussel
Ez így van elõttünk az élet,bár én már lassan 1 éve nem lábazok mert ninsc rá szükségem elég vastag és erõs lábam van hála a rengeteg biciklizésnek.Sikerült a nyár elsõfelében felszednem 5 kg-t creatinnal most azt tartom nem fogytam azóta csak formálódok.Én nem nagyon erõltetek semmit ha növök növök ha nem nem mivel súlyzózunk úgyis erõsödünk mégha az rögtön nem is látszódik meg térfogati növekedésben.Mondjuk jövõ szeptemberre 100-102 kg akarok lenni akkor leszek 18<#buck>(életkor alapján ne hozz ítéletet rólam😊 Hány éves vagy Roman?

Russel, nekem érdekes módon a nagy izmok (mell-hát-comb) edzése könnyû, mert nagyon ott van az agy-izom kapcsolatom ezeken a helyeken, de a kicsiknél (bicó-váll fõleg) nem jó a helyzet. ált. ha növök, akkor az a combomra, vádlimra, hátamra megy, meg a mellemre, de a karom az nem akar soha egy mm-t se vastagodni. formásodott-pucolódott, kettéválik néha a kétfejû, de tömeg nem megy a karra.

A vállam sokat formásodott az elmúlt idõben, ahogy megtanultam, mi kell rá és mi az amit ki kell hagynom. 😊

de hát fijatal vagyok, kezdõ vagyok, elõttem a élet 😉
SeanJRRussel
Én is 188cm vagyok nekem is hosszú kezem,lábam fekvenyomni nem is ideális de hát ez van.Ráadásul a mellem se vmi erõs az a gyenge pontom.

Akkor csinálj mindent😄 De mindenképpen azt amit imádsz😛

Gracie Barra

öhh én cask azért csinálom ezt a sok fasságot, mert úgy érzem, a súlyzózás nem nekem való :\ nem vagyok egy nyomóalkat, hosszú végtagok, hosszú comb, széles csípõ.

Egyedül akarat van meg. Ilyen krosszfites valami lehetek tán. Bár rám mindig is jellemzõ volt, hogy sose tudtam, mit is akarok 😄
SeanJRRussel
Télleg pangás van de mindíg írsz vmit.Én du megyek edzeni lesz 4 mell 4 tricepsz.Én nagyon nem futkározok ha nem muszály bár biciklizni szeretek de mostanában nem nagyon csinálok ilyeneket mert félek h vesztek a súlyomból,lehet ez már berögzött agyi téma.Úgyis itt a szeptember vissza suliba ott megint stressz meg minden úgyhogy majd szépen jönnek lefele a kilók.Szeretnék már 100kg felé menni de nagyon nehéz.

pangáspangás. Ebédre pangásius halacska rohadtfinoman esett.

Fél1kor futás volt, ofkorsz, hogy a 35 fokban egyedül voltam a pályán. Ezt imádom. Nem volt nagy futkározás, ilyen "sprint-jellegû" edzés volt, 400 méter kocogás után hatszorszázméter beledköpödkifele pihenõkkel.

Mert én úgy tudom, jó az, ha csinálsz ilyen kardióféle dolgokat, mer' jobb vérkeringés=jobb tápellátás=jobb edzés=jobb regeneráció=jobb növés=jobb vigyor

Aztán izé, én szeretek mozgolódni, valahogy "boldoggá tesz" olyan felszabadítós érzése van :\ Emlékszem, amikor elkezdtem sportolni, néhány hét után azt vettem észre, hogy közben olyan "vígvidám vagyok mint aki berúgott", s hát gondolhatjátok, hogy ha valami ilyen jó érzéssel tölt el, azt nehéz nélkülözni. :\