Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Csak kezd "kezdõgyúrós" alkatom lenni, bár az emberek 99%a szerint úgy nézek ki mint egy fekete nba játékos. :( :D
Tigeroonak csak annyit hogy arra céloztam, hogy soha nem lesz az ember magával megelégedve, mindig kell tömeg,izom/nem elég szálka. Attól függ ki hány kiló, hány éves stb.
Egy dolog közös a "gyúrósokban". Az (örök) elégedetlenség.
Amúgy 183/77 vagyok, de 85kiló a cél, 8-9%-os testzsírral. Még 1-2 év és talán meglesz. Vagy mégsem?!
<#crazya>#crazya>
every_body_tells_a_story
Nem is a bõröddel van a baj, mert a bõröd az olyan mint a gumi.
Egyes benszülött emberevõ törzseknél volt az hagyomány hogy lenyúzták az ember fejbõrét, és úgy kiszárították, ami összement ilyen öklöm nagyságára és azzal a kis lekicsinyített ember fejjel díszítették az övüket.
Tehát nem a bõrrel van a baj, hanem a bõr alatti kötõszövettel.
Az meg max pár év múlva lecserélõdik és visszahúzódik.
Csak legyél türelemmel.
Ajjjj, itt mindenki óriástermetû??
Kezd kisebbségi érzésem lenni a 182 cm es magasságommal.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ez van.
Nekem kiváló genetikám van a hízáshoz, apám dagadt, anyám dagadt, én az voltam, amint elkezdek zabálni, egybõl jön a triplarengõtoka.
Szóval nekem igazság szerint kicsit kordában kell tartanom magam étkezés terén azt kész. Ennyi a titok, lehet endomorfként is tömeget növelni behízás nélkül.
Amivel nagyon elégedetlen vagyok, az viszont a bõröm.. ugyebár a nagy formaváltozás hozta, hogy a hasamon csüng, a mellemen csüng, a karomon olyan mint a krepp. Utálom. És soha nem fog rendesen visszahúzódni :@
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
192 cm vagyok és 90kg... február óta fogytam 5 kilót de még mindig van rajtam 1 nagyon pici zsírfelesleg, de már látszik a hasizmom, a karom + vállam is szépen kikerekedett...
mondjuk nekem könnyû mert nem kell tápolnom magam csak dolgozni az izmokat megfele
(Aki csinálja, tudja miért írtam.)
every_body_tells_a_story
Nemtudom miért, de ma rohadtjól ment az edzés, mindenbõl pakoltam fel plusz súlyt, amibõl nem, abból plusz 2 ismétlés sorozatonként..
Fõleg az egykezes nyomások mentek piszokjaól, ráadásul rohadtul érzem mindenem. És többet is kajálok mostmár, jóval változatosabban, szóval növekedni fogok, ez nem vitás.
De nálam most presztízs, hogy nõjek. azt tartja a mondás, aki otthagyja a termet, amelyiket én otthagytam, az összeesik és leereszt, de én meg nõni fogok hehehe mert a tudás az enyimé :)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
de jövõ nyárra mindenképp lesz 1, ráadásul kedvezõ munkafeltételek (ergó, hajnal 4tõl délután 2ig kell dolgozni ;) ) . ez így lesz jó.
de miért idegeskedik a pénz miatt amikor 80k-t vett tõlem el múlt hónapban h kifizesse az egyik asszisztenst? :D
Menjél el dolgozni és akkor a saját pénzedet arra költöd amire akarod.
Live for nothing or die for something.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Nem találsz olyan termet ahol mindenki kedvel egy fajta zenét.
Akinek zene kell vigyen magának mp3 lejátszót, walkmant, telefont, ami tetszik és hallgassa fülessel.
Bár sajnos nálunk sem így van és amikor megjönnek a technosok (elnézést kérek az itt jelenlévõ technosoktól, ha vannak, de a mi termünkben ez csak rájuk jellemzõ) berakják a zenéjüket, olyan hangosra veszik hogy szakad a dobhártyám, és beszélgetnek, természetesen túlordítva a hangfalakat.
Néha közben persze felpakolnak 600 kilót, tolnak 3x3 ismétlést bicepszre akkora kilengéssel hogy 4en támasztják hátulról, és hazamennek.
a mostani teremben mivel ált. egyedül edzem, azt viszek, amit akarok. néha jön poweres haver, õ bbtv-s trekklistákra nyomja. a teremtulaj meg állandóan köpköd és szörnyülködik, ha nem a petõfi megy, és mindig átkapcsolja arra :D
kész káosz.
Ennyi.
every_body_tells_a_story
Én most minõ meglepõ, olcsówheyt vennék vagy vmi kevertcuccot. Erre fussi, anyám egész reggel csak a kaja miatt cseszeget, hogy "minek ez a mûkaja?" meg miért nem tudok olyan lenni mint ez meg az (akik már 1-2 éve edzenek, de csak magasságra nõttek) meg kb. mindig ez a "szelet kenyeret egy kis felvágottal-vajjal, párizsivel mérnemlehet megenni, azzal mi a baj?"
beszarok.. Zöldséget ingyen kapjuk nagyitól tonnaszám, gyümölcsöt ingen kapjuk, csirkét mindig 1150es kilós áron vesszük s napi kb. 3-4száz grammot eszek belõle, 60 gr tejsavóval, meg növényi fehérjével (bab-lencse-borsó, amibõl egy kg kb. 250 ft.. ) meg rizzsel.
Nem költök se cukormentes üdítõre (jobb a csapvíz) se energiaitalra, se csokikra, édességekre, minden foson spórolok, ruhát venni napokig tart, mert kb. 4 használtruha bótot járok be mire találok.
APám minden nap kb. 3 csoki, 1-2 doboz jégkrém, meg mellé a "tisztességes étel" de neki szabad. S amikor mondom h ettõl többet nem tudok spórolni már a kaján, akkor mondja anyám mindig hogy "hát de egyél, mert rengeteg tartalékunk van anyagilag, apád ezért dolgozta végig a nyarat is, meg ügyeli végig az összes hétvégét" .. aztán amikor meg enni lát "már megint eszel? nem fogjuk bírni pénzzel, miért nem tudsz tisztességesen napi 2-3szor enni, egy kis kenyeret, krumplistésztát, vagy valami tisztességes ételt,nem ezt a mûtápszert..."
szóval nehéz az élet errefelé, anyám minden órában ellentmond önmagának, cask az nyugtat meg, hogy apu szerint ne foglalkozzak vele, mert mindig ilyen volt. :\ de akkor is zavar
bocsánat, ez kiszándékozott belõlem.. csak ilyen problémás gyerek vagyok.. tegnap megoldottam a magánéleti gondjaim, erre most a családi szakad a nyakamba..
ma vége a diétás idõszakomnak 2 hét - 6 kiló , nem gyúrtam közbe .. csak meló volt , ma lementem edzeni is rotyogó 0 voltam:D:D bár egy hónapot kihagytam meló miatt az uccsó kéthétbe meg leálltam akkor már diétázni:) de meguntam egyébként se voltam egy erõs ember de ez így már egy vicc:D:D nincs hasam nincs uszógumi vége nem is kell több majd tavasszal letisztitom:) bár lehet a meló miatt nem pihentem ki magam még, meg a hónapos kihagyás miatt vagyok ennyire 0 :) vettem ismét Anator p70 et + Animal Pack+ Anabolic whey + hot blood -t még egy tribu x -el vagy egy glutaminnal lehet megfejelem.., ezért érdemes volt dolgozni:):) ingyen barnulás , fogyózás spórolás a kajával--- csak ne gyengültem volna ennyire le remélem csak azért van, mert kihagytam vagy mert fáradt vagyok:)
every_body_tells_a_story
Lehet igazi izmot is formálni..