Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg , hogy meglegyen a ~2 gramm/testsulykilogramm fehérje + a 3-5/tsk szénhidrát. (anyagcsere gyorsaságtól függõen) és ezt elosztva napi 5-7 étkezésre.
Neked kell kikiserletezned , mennyi az amennyire szükséged van.
amugy meg : http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=47
de szvsz erre nem érdemes költeni , össze tudsz dobni magadnak házilag edzés utáni turmixot sokkal olcsóbban.
a lényeg a fehérje + a gyorsan felszivodo cukor (dextroz és/vagy maltodextrin).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szép kis elképzelés:
testépítés és dohányzásról való leszokás = egy új élet
izé kéne egy kis segítség az étrend összeállításhoz:
ezt találtam,de figyelembe kell venni,hogy nem feltétlen használnék port és ha használnék azt csak reggel meg edzés után
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én meg soha nem akarok megállni, akkorára akarom gyúrni magam mint egy ház😄😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az lenne a kérdésem, hogy ugye én most kezdtem, és fogyasztom a tömegnövelõt, nem szedem😄na mind1, tehát hogy télleg szükségtelen, semmi nagyobb eredmény, hízás nem lessz tõle?!?!??!?!
PLCk
MJ rulz Pink Team The Only One
Cargame
Te meg nyomjál széles fogással meg tolóckódjál thúzzál és tárogass.De amúgy elég kretén a kérdésed mert mindent edzeni kell nem csak a mellet és ha edzed akkor az vastagodni is fog nem cak szélesedni..
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
totál étrendem van, nagyonszépen összerakva, vérkép hiányában nem nagyon figyeltem a vitaminbevitelbe, majd tabikból.
szerintetek finom a rizs borsóval/gombával/kukoricával úgy, hogy párolt zöldséget, sült húst / rántott húst eszekmellé, a tetejére sajtot olvasztok, és ez ízlés szerint megvegetázva?
illetve rántotta kolbásszal-gombával, meg lehet maltodextrint is teszek bele próbából. 😊
az egyetlen ami aggaszt: mindenem fáj megint, meg vannak rajtam piros foltok is, pedig utoljára pénteken vállaztam, itthon, eszméletlen könnyû edzést. Már tanácstalan vagyok, ha mégegyszer elõfordul, szerintem idegösszeroppanást kapok. :S
Aránylag kipihent vagyok, úgyhogy már abszolut nincs ötletem, mitévõ legyek. Pláne úgy, hogy lehet, hogy megint bekéne feküdnöm kórházba. Nem azért mert már voltam, csak azért, mert megint esélyes vagyok rá. <#szomoru1>#szomoru1>
mert például van olyan aki 1 év alatt kitartó edzéssel látszólag keveset ér el és van aki fél év alatt hihetetlen eredményt ér el.ezért kéne kiegészíteni még valamivel a Whey-t csak fogalmam sincs mivel.
crea bomb?
MJ rulz Pink Team The Only One
Persze nem vagyok türelmetlen.Az se érdekel ha 2 v 3 év csak kíváncsiságból kérdem<#zavart1>#zavart1>
Fõleg melyik gyakorlatokkal lehet elérni, hogy a mellem nagyobb területen legyen 😛 remélem érthetõ a kérdés. Nem az, h minél vastagabb vagy is ez is de az is , h nagyobb területen legyen.