Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Sok ilyen házi turmixot hallottam már és egyik nagyobb sültbaromság volt mint a másik
fusd at az alapismeretek többi részét is , okos dolgokat irnak ott.😊
Jamirofan89
hûûû fasza ez a mintaétrend!<#zavart1> köszönööööm!

Jamirofan: helyetted nem tudjuk megcsinálni az étrended.
A lényeg , hogy meglegyen a ~2 gramm/testsulykilogramm fehérje + a 3-5/tsk szénhidrát. (anyagcsere gyorsaságtól függõen) és ezt elosztva napi 5-7 étkezésre.
Neked kell kikiserletezned , mennyi az amennyire szükséged van.
amugy meg : http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=47
sztem meg edzés után rögtön mehet a tömegnövelõ. (feltéve ha elegendo fehérjetartalommal bír)
de szvsz erre nem érdemes költeni , össze tudsz dobni magadnak házilag edzés utáni turmixot sokkal olcsóbban.
a lényeg a fehérje + a gyorsan felszivodo cukor (dextroz és/vagy maltodextrin).
Tibi7
Köszi!
Fehérjét, utána nem sokkal mehet a tömegnövelõ is. Persze ha magas fehérjetartalmú tömegnövelõrõl van szo, azt is bele kell számítani a fehérjebevitelbe!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Vállbol nyomás, illetve azok változatai. Emellett persze ajánlott oldalemelést is végezni, csak tényleg a nyomásoknál rengeteg variácio van, ki lehet kísérletezni hogy kinek mi a legjobb. Pl. sokan azt mondják sima vállbol nyomás állva, mert viszonylag nagy súlyt lehet használni. Aztán vannak, akik a kézisúlyzos változatra eskusznek, a nagyobb mozgástartomány miatt.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

sapkafej
te már nem kérdezted meg ugyanezeket régebben amiket mostanában amúgy?

György

Roger6
Egybõl utána fehérje shake.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Aki nem saját magáért csinálja, már régen rossz. Az hogy jó alakom legyen, magam miatt csinálom, az csak ráadás, hogy a nõknek így még jobban tetszem. Teccik érteni? <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tibi7
Nekem pedig az lenne a kérdésem, h edzés után közvetlenül tömegnövelõt, vagy inkább fehérjét fogyasszak?
Jamirofan89
Témánál vagyunk.Én is dohányzom már régóta és szeretném már végre letenni azt a szart örökre.
Szép kis elképzelés:
testépítés és dohányzásról való leszokás = egy új élet

izé kéne egy kis segítség az étrend összeállításhoz:
ezt találtam,de figyelembe kell venni,hogy nem feltétlen használnék port és ha használnék azt csak reggel meg edzés után meg ugye suliba is kell járnom.mire váltsam fel a szalámis kifliket? és ott nem is szerepel,hogy azt a 300g rízst mikor kéne ennem és hogy osszam fel egy napra.Hálás lennék ha tudnátok segíteni ebben és egy olyan fasza kis személyreszabott étrendet tudnánk együtt összehozni,amit mindvégig használhatnék.

plck
Erre én is. Téll. akaraterõ, 1* már nekem is sikerült, és én hülye f*sz ba***eg visszaszoktam<#boxer><#boxer><#boxer>

jazzy
Ez akaraterõ kérdése csak semmi más. Nagyanyám 50!!! évig dohányzott, napi 2 doboz, egyik nap azt mondta elege van ( nem, nem azért mert beteg volt, makk egészséges ) és azóta nem gyújtott rá. Ez volt 4 éve. Na erre azt mondom nem semmi..
plck
Értelek, csak én másképp vagyok ezzel, szóval én nem azért csinálom mert másoknak akarok tetszeni hanem saját magamér, én úgy érezném jól magam😊

sapkafej
ne próbálkozz, csak hagyd abba

György

Roger6
Nincs azzal semmi gond, ha szép nagy akarsz lenni, nekem semmi bajom sincs velük, csak én nem akarok addig eljutni. Hiszen azt a testet szinten tartani sem lesz olcsó mulatság, úgy gondolom. <#vigyor3> Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy a legtöbb nõnek az elõbbi képen látható testalkat teszik, és nem az izomkolosszusok, nálam meg azért ez nem utolsó szempont.<#vigyor5>

plck
Ja és most próbálok leszokni a cigirõl, remélem ha leszokok téll. többet fogok kajolni

Tyler1
melyik a leghatékonyabb gyakorlat a deltaizmokra????

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plck
Hát izé, kieg. mellé még többet eszek mint eddig😄Nagyjából rosszullétig.
Én meg soha nem akarok megállni, akkorára akarom gyúrni magam mint egy ház😄😄

Roger6
"A nõk is ebbe a tévedésbe vannak,hogy akinek kockás a hasa az izmos." De ki mondta, hogy ez a csávó izmos? (bocs a dupla post-ért)

Roger6
"Nem akarok senkit megsérteni,de ezen a faszin alig van izom" - hát nem testépítõ, de kurva jól néz ki. Én ezen a ponton meg is állnék, csak szinten tartanék. 3 hónap... Azért ne essünk túlzásokba.

SeanJRRussel
De ha csak kiegen élsz akkor az.Normálsi kajálásal kéne a napiszükséglet legalább 80% bevinni.A kieg a maradék 20 maximum.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

plck
éééééééétem😄tehát akkor nem fölösleges😛

Lazarus
Akkor lesz belõle hízás ha a bevitt kalóriamennyiség meghaladja az elégetett kalóriát.
plck
Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ugye én most kezdtem, és fogyasztom a tömegnövelõt, nem szedem😄na mind1, tehát hogy télleg szükségtelen, semmi nagyobb eredmény, hízás nem lessz tõle?!?!??!?!

PLCk

csuszi
hát azért van ott mellizom. ilyen szálkássághoz azért kell elõtte csöcs, hogy ennyi maradjon belõle.

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Nem akarok senkit megsérteni,de ezen a faszin alig van izom.A nõk is ebbe a tévedésbe vannak,hogy akinek kockás a hasa az izmos.Hát kúrvára nem!Ez a gyerek szépen le van szálkásodva és ennyi,olyan eget rengetõ izom nincs rajta.Sztem ezt bárki elérheti egy 3 hónap alatt ha nem gizda testalkatú és se nem 150kg.

Cargame

Te meg nyomjál széles fogással meg tolóckódjál thúzzál és tárogass.De amúgy elég kretén a kérdésed mert mindent edzeni kell nem csak a mellet és ha edzed akkor az vastagodni is fog nem cak szélesedni..

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

matthias92
megvan a jogsi, mostmár ráfeküdhetek az edzésre... meg a tanulásra 😊
totál étrendem van, nagyonszépen összerakva, vérkép hiányában nem nagyon figyeltem a vitaminbevitelbe, majd tabikból.
szerintetek finom a rizs borsóval/gombával/kukoricával úgy, hogy párolt zöldséget, sült húst / rántott húst eszekmellé, a tetejére sajtot olvasztok, és ez ízlés szerint megvegetázva?
illetve rántotta kolbásszal-gombával, meg lehet maltodextrint is teszek bele próbából. 😊
az egyetlen ami aggaszt: mindenem fáj megint, meg vannak rajtam piros foltok is, pedig utoljára pénteken vállaztam, itthon, eszméletlen könnyû edzést. Már tanácstalan vagyok, ha mégegyszer elõfordul, szerintem idegösszeroppanást kapok. :S
Aránylag kipihent vagyok, úgyhogy már abszolut nincs ötletem, mitévõ legyek. Pláne úgy, hogy lehet, hogy megint bekéne feküdnöm kórházba. Nem azért mert már voltam, csak azért, mert megint esélyes vagyok rá. <#szomoru1>

Roger6
Heyles Uram, helyes. Kaja az elsõ! <#eljen>

Jamirofan89
okés.végülis az a napi fél kilónyi hús sem occsó szóval nem kéne fölöslegesen szórni a pénzt,ha az elején csak jó kajára lesz szükségem.

Roger6
Nagyon jól látod, az evés a lényeg, és nem az, hogy a whey pro mellé nyomatsz-e crea bomb-ot, vagy mégsem. Ha nincs elég kaja, kidobott pénz lesz a fehérje és a kreatin is, de tõlem ott szórod el a pénzed, ahol akarod. Csirke + rizs. Kész. Az elsõ egy, másfél évben majdnem hogy ablakon kidobott pénz lesz a táplálékkiegészítõkre szánt összeg. Na mindegy, nem akartam okoskodni.

Jamirofan89
tudom,hogy nem a whey protein a lényeg hanem az evés.
mert például van olyan aki 1 év alatt kitartó edzéssel látszólag keveset ér el és van aki fél év alatt hihetetlen eredményt ér el.ezért kéne kiegészíteni még valamivel a Whey-t csak fogalmam sincs mivel.
crea bomb?

Roger6
Nem a Whey Protein a lényeg, fogjátok már fel...

Jamirofan89
igaz kretén kérdés 😄 de nem baj.ilyen végeredmény szeretnék majd úgy hogy kitartónak kell lennem.

csuszi
attól függ honnan indulsz komám. de ezek kretén kérdések, csináld aztán fejlõdsz, de átlagos esetben a válasz simán nem.

Jamirofan89
Lehetséges whey proteinnel 1 v 1,5 év alatt ilyen eredményre szert tenni?

Persze nem vagyok türelmetlen.Az se érdekel ha 2 v 3 év csak kíváncsiságból kérdem<#zavart1>

dragon11
hehe

csuszi
látom megint villog a profizmus idebenn...

plck
én személyszerint a 6X8 híve vagyok, vagy 4X12<#vigyor>

8X3 nak semmi ertelme sztem.

4X6 biztos de vard meg a profikat is.

HA valaki ért hozzá segitsen pls, erõ izömtömegnöveléshez mia legideálisáabb? 4x6? 8x3? Itt szeritnem huyleség amit irnak:http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_37_kld_008_szett_biblia.php
Azt csinalom meg meg 3 gyakorlatot azon kivul lassan 4 honapja, vegulis meg is van az eredmenye, csak teruletileg kene meg terjeszkedjen 😛

Lazarus
Persze, hiszen zárt térben kisebb területen van a melled. 😛 De ha már amúgyis megvetted a bérleted, a helyedben fekvenyomást csinálnék.
Akkor potyara jarok le terembe ezek szerint?

Lazarus
Szabadtéri gyakorlatokkal
hello
Fõleg melyik gyakorlatokkal lehet elérni, hogy a mellem nagyobb területen legyen 😛 remélem érthetõ a kérdés. Nem az, h minél vastagabb vagy is ez is de az is , h nagyobb területen legyen.

Slime001 hol tartasz a crea-bomb-nál eredmény észrevétel stb?