Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Glory, Glory Man. United!
AVIRA - \"More than security.\"
F
ill. ha emellet sportol az ember akkor megtartja az izomtömbeget?
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
" Hobby: Kurvák, drog, motor, gitár, fotózás, piálás, olvasás. - és volt olyan lúzer, aki már komolyan vette ezeket ! Lazíts ember! Nem kell mindent elhinni, amit leírnak! Komolyan pedig: testépítés." - a kiemelt rész pont az ilyen olvasni nem tudó, vagy agyilag korlátolt embereknek szól mint te. Ja, és ki emleget szteroidot? Mondjuk az már kiderült, hogy olvasni nem tudsz...<#hehe>#hehe>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"nem tudom megoldani, túl macerás sajna...." - miatökömrõl beszélsz??? Vizet tenni a shakerba macerás? Komolyan, annyira felbasznak ezek a hsz-ek, hogy mindjárt kivágom a monitort az utcára. Ha a víz hozzáadása a shakerben lévõ porhoz meghaladja a szellemi képességed, menjél szépen homokórát építeni. Ne haragudj a paraszt magatartásomért, de ökörséget beszélsz, fogd fel. Ennél már csak az baszott fel jobban, amikor egy csávó megkérdezte tõlem, hogy ha fehérjeport iszik, akkor izmosodik-e tõle edzés nélkül. Igen hülyegyerek...
Akár variálhatod is, a 400, 200, 100 métereket. De ez a 400, 200, 100 méter maximális erõbedobással történjen.
Egy jó diétával mûködni fog😊
Sztem próbáld ki a 100% Whey-t a Scitec-tõl.
GhostR1der: Most te akkor nem viszel magaddal semmit edzésre? Ne mond már hogy nem bírsz el + fél kiló vizet meg a shakert.. (és akkor még nem is helyben szerzed a vizet ...)
F
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amugy C-vitaminon kivul ugy vetem észre más vitamin nem is kell.
190cm vagyok, mellé 102 kg, jó 10 kilaj lemehetne szerintem.Nem akarok feltétlen fogyni, csak ezt a kis hájréteget valamennyire megcsonkítani.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Egyébként miért nem jó a "por"?
Mindegy mi csak ne por... ja meg ne csoki
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Szerintetek ha 16leszek, akkor kockáztassak, vagy akkor várjak még 1évet és 17évesen már kezdhetem bõven, nem ?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
24hr ghetto workout
De fiatalon más szempontok szerint is inkább a saját súlyos edzést erõltetném. Az sokkal jobb alap erõnlétet ad. Specializálódni a súlyzózás/testépítés felé akkor érdemes, ha ez az alap már megvan.
Ha nem mozogtok akkor meg sorvadás lesz.
Én 14évesen jártam atlétika,karate edzésekre szarrá gyötörtem a testem és mégis 187cm vagyok 22évesen.
Kezdõknek inkább a magasabb szabályos ismétlések kisebb súllyal a megfelelõ szerintem. 12-20 ismétlés akkora súlyokkal amit még szabályosan meg tudsz csinálni. Késõbb amikor már kialakul a megfelelõ izomérzet akkor lehet csökkenteni az ismétlést és növelni a súlyokat addig viszont figyelj oda negatív szakaszokra és lassan csináld. Nincs szörnyûbb mint amikor valaki rángatja a súlyokat majd visszaejti.
F