Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól be kell melegíteni és addig hátramenni ameddig nem kellemetlen.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Szóval nem profi testépítõ számára lenne a gép véve<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
bárcsak ilyen egyszerû lenne<#sniffles>#sniffles> fél kg hús még nekem is kevés. mellette be kell vinni a sok szénhidrátot is és amint elfogy a tányéradról a hús utána jön csak a szar része.
Ehhez a negatív fekpadhoz mit szóltok?
Felüléseket is lehetne ezen csinálni nem?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pedig eleg sokan vagyunk itt sztem akiknek lecsuszik a fel kilo csirke naponta..:D
én még egyelõre birom , nem tudom a többiek hogy vannak ezzel..<#idiota>#idiota>
A cikk
F
F
Oszinten... mas ennek a tobbszoroset kolti szeszre meg cigire es meg szarul is nez ki :DD
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Napi 180-200g fehérjét szeretnék bevinni, a 100g tejsavóból jön 80g... Mégis mi az anyámból vinném be a többi 120g-ot ha nem szilárd táplálékból?! Szinte minden nap eszek tojást, halat, túrót, sajtokat, csirkehúst... Edzés alatt kb 1.5l, napközbe meg 2-3l vizet.
Meg azert bemegy az a napi 4-5 liter viz is.Es neked ?
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ettõl függetlenül azért szilárd kajából kellene bevinni a fehérje nagy részét. Hasmenés azért esélyes ha túl kevés a szilárd kaja de azért nem kell félni ez nem gyógyszer nem igazán lehet "túladagolni".
F
Ma vettem tejsavó fehérjét. 100g-ba van majdnem 80g fehérje. Napi adagolás 1-3 adag (20g). Azt írja, hogy az ajánlott mennyiséget ne lépjük át, viszont én napi 100g-ot azaz napi 5adagot szeretnék bevinni. (20éves vagyok és 85kg, másfél éve edzek) Nah most az a kérdésem, hogy lehet-e káros következménye a túlzott bevitelnek (hasmenés, zsírosodás stb.), vagy ez még nem számít túlzott bevitelnek?
Tudom, hogy a kajára kéne inkább koncentrálnom, kisebb-nagyobb sikerrel sikerül is bevinni belõle a napi ajánlott fehérje adagot. Viszont nem mindig van rá pénzem mivel magamnak fizetek a kajámat, és idõm sincs napi 5-6x enni mivel napi 12órát dolgozom.
Elõre is köszi a segítséget, kérem csak az válaszoljon akinek van tapasztalata etéren.
szoval lehet ezzel probalkozni, de egyreszt irrealisan nagy sulyokkal kellene dolgozni, masreszt pedig ez meg eleg keves a testepito alkathoz.
savior =/= franco columbo-val, ahogy eleinte sejtettük, õ nála jobb...
MJ rulz Pink Team The Only One
György
bicepsz:-állva <1×12, 1×10, 3×8>1×12, 1×10, 3×8>
-scott gépen <1×10, 3×8>1×10, 3×8>
-kézi súllyal <3×10>3×10>
tmell:-Fekvenyomás <1×15, 1×12, 1×10, 3×8>1×15, 1×12, 1×10, 3×8>
-Összenyomás mellre, ingás géppel <1×12, 1×10, 2×8>1×12, 1×10, 2×8>