Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
bunkó vagy, nem érted meg a benne rejlõ zsenit. nem is beszélek veled többet, megyek inkább savior a lángoszlop (segítek savior te nagymagyar, ez Petõfi) után.

MJ rulz Pink Team The Only One

MEdievil
ki kellett hagynia egy napot nemrég már azt hittem beteg vagy valami azt pótolja be <#wink>

F

csuszi
THE MAGICAL TEA-MAN.
a trollunk, kabalaállatunk új nevet kapott.

de le merem fogadni, hogy megint jazzy aludt el, nem vitte ki pisilni, és azért gerjedt ma így be...

MEdievil
Nos, neki pontosan az okoz örömet ami a kis 3 éveseknek amikor szétrugdossák a másik homokvárát. Õ soha nem tud létrehozni hasonlót és kurva irigy rá. Az élete és õ maga egy nagy szánalom ezért itt próbálja kiélni magát és miközben azt próbálja bemesélni magának hogy õ a világ közepe és csak egy játék amit nem vesz komolyan csak beleköt másokba. Csakhogy ez komoly számára akár akarja akár nem, és ezért érzi is, hogy szánalmas de ha még ennyi se lenne akkor tényleg semmit nem tudna felmutatni lefekvés elõtt amit elért.

F

csuszi
már megint ez a cifra távolbalátás. te amúgy egy igazi mágus vagy😊
magical tea-man😊 a forradalmi "hányástmegkellenni" edzésmódszer kitalálója, nobel díj várományos, súlykitartás gyakorlat atyja, vitamin szar, kövér ember egészséges tudományos publikációk szerzõje.

Roger6
Az a legjobb benned, hogy te jobban tudod, mit csinál a másik ember, mint saját maga. Ez valami fantasztikus. Ezzel elmehetnél ilyen jósnõnek is vazze, azok se találják el soha jövõt (sem a múltat). <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
majd szólj, ha usa-ban a te zseniális edzésmódszered szerint edzenek és közben teát iszogatnak😊😊😊 küldöm a zsetont, rohadjak meg ha nem adok neked ezért 1 millát. igaz az én sikerélmény szegény életemben hogyan szedek össze annyi pénzt? jaj várj, most is van annyi 😞

csuszi
😄
majd jönnek a többiek, és elmondják kivel értenek egyet, hacsak nem törli jazzy a hozzászólásokat. de látom elõre, te vagy a meg nem értett zseni, és itt mindenki fasz. kíváncsi vagyok, a perpetuum mobile-t mikor találod fel.

csuszi
<#rinya>

MEdievil

F

sziasztok!még ismerkedek a testépítéssel, msot szeretném elkezdeni..pesten nem tudtok valahol olcsón konditermet?ilyen havi 4-5 ezer forintra gondolok, persze diákbérlettel..
Energiában ekkora változás? Sztem akkor elõtte valamiben nagy hiányt szenvedett a szervezeted, ha így megdobott.
Én így közvetlenül nem éreztem a hatását, csak a regenerációs képességemben.
Egyrészt jobban kialszom magam, nem mosott sz*rként ébredtem, másrészt nagyobb terhelést képes elviselni a szervezetem, ami napi , néha napi 2 edzésnél már eléggé kijön.
+ a betegségen is segít, ha kicsit megdobom az adagot😊

Az is igaz, h hozzászokik a szervezet azért, ha megvonom hirtelen, akkor könnyebben megfázok, mintha hosszú idõn keresztül nem szedem.

Panzermeyer
Azta! 😄 De azok voltak még a régi szép idõk 😊

mov ah,4ch int 21h end

Amikor én kezdtem,nem volt más csak sportrobi,csodás hazai termék. Íze, és állaga mint a tapéta ragasztó😊 Zsíros kenyérre szórva ettük😊)( 1988)

Triathlon for life

SeanJRRussel
Mi ebbõl a tanulság???
Mindig mi vagyunk a hülye begyepesedett testépítõk akik szart se tudnak mert nyomja a kox az agyunkat.Se tapasztalatunk se semmink aki olvasgat összevissza volt 2X a teremben életében az szarja a spanyol viaszt.Sajna ez van....<#rinya>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

MEdievil
Ne etessétek a szegény állatot mert megint lázálmai lesznek. köszönjük.

F

Sephirot T
En csak hangsulyozni akartam hogy nem lehetetlen.Te folyton altalanositasz,ugy mondtad par hsz-szal elotte mintha hatrahajlast soha senki meg nem csinalt volna ebbe a kurva vilagba.
Szerinted minden ugy van ahogy te azt elkepzeled es mas verzio nincs is.Aztan a hulyezes meg no comment...tisztan tukrozi az agyszintedet baratom.

Panzermeyer
Amikor én elkezdtem, akkor pezsgõtablettákkal oldottam meg a vitamin és ásványi anyag bevitelt. Aztán elkezdtem Vita-X-et szedni, és óriási volt a változás energiában, egy hétig abszolút jobb volt a közérzetem és mondhatni, hogy pörögtem. Aztán ez szép fokozatosan alábhagyott, de a hiányát biztosan megérezném, ha nem szedném. Egyszer próbából vettem Multi-X-et, és annál ugyanezt tapasztaltam, mint a Vita-X-nél, egy heti pörgés volt.

mov ah,4ch int 21h end

Pont, hogy a sportoló mivoltunk miatt szükséges több vitamin, ásványianyag stb... Mivel a komoly sport igencsak felhasználja, fogyasztja ezeket.
Tipikus eset, hogy valaki elkezd komolyan edzeni, és beteges lesz tõle. Megfázik gyakran, immunrendszere legyengül.
Szóval a vitamin kiegészítés alapvetõ.
Ennek ellenére a multiX-et túlzásnak tartom. Legtöbb embernek egy kisebb is bõven elég (de nem a gagyi pezsgõtabletta, abban semmi sincs😊)
Egy élsportolónak viszont már elkélhet, én heti 7-9 edzésnél már kezdtem érezni, hogy szükség van rá, de ez alatt bõven elég volt egy daily vita-min kategóriájú tabletta.

csuszi
trollveszély😊
"fõorvos igazgató ídesapám. õ kevesli a multi x vitaminkészletét"
van "gyúrós" orvos haverja, annyi vitamint tol mint én. és valszeg többet tudnak, mint te az emberi testrõl, vitaminokról, biokémiáról.

amit te belinkeltél, annak annyi köze van szegény arnoldhoz, mint az én fizikumomnak hozzá. lefordítom, életében nem edzett ilyen kreténül te faszkalap. bár mit mondjon az ember egy olyannak, akinek "jobb" fizikuma van mint franco columbonak😄😄...

ja és a sztereotípiák bûvkörében élsz, lásd antiszemitizmus, testépítõ skatulyázás, stb stb. egyszerû lélek vagy, aki nem tudja megérteni az embereket, ezért bedobozolja õket egy adott klisébe. balfasz buta ember vagy na😊

Panzermeyer
Szódával elmegy.

mov ah,4ch int 21h end

akkor úgy jó lesz ha összekeverem a kettõt és edzés után?
MEdievil
Edés után egyértelmûen akkor tud a szervezet mit kezdeni a sok szénhidráttal (cukor). Akkor nem zsírban tárolja el neked ezért is rossz ötlet iskolában a padban üldögélve fogyasztani.

F

lehet tudnám, de ha már megvan ez akkor valahogy el kellene használni. esetleg nem tudnám valami "értelmesebb" módot akkor hogy mikor igyam?
MEdievil
Nem mert akkor napalm lesz belõle és leég a konyha <#idiota>

Persze hogy lehet. Mondjuk darált zabpehely vagy máshogy nem tudnád megoldani a szénhidrátot? Nem igazán értem azokat akik ennyire nyomatják a cukrot, én anélkül is lazán meg tudom oldani a szénhidrátot sõt..

F

ezt ( max gain plus ) össze lehetne keverni ezzel ( pro 360 ) és edzés utána egyszerre inni?
MEdievil
Most nem azért de ha ezt tényleg meg kell kérdezned.. Kenyér szalámi természetesen emberi fogyasztásra nem alkalmas. És mint a neve is mutatja ez Táplálék kiegészítõ nem pedig helyette van. Ennek a nagy része cukor szóval azért nem olyan jó ötlet. Amúgy amíg nincs normális étkezés addig csodát ne várj és nincs kibúvó még mindig.

Ha eredményt akarsz akkor normális kaja ha csak hitegetni akarod magad akkor okés de inkább némi alapismeret férne rád: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4 kezdj el olvasgatni rengeteg mindent találsz az oldalon.

F

ennél=innám* 😄
nem is a fehérje miatt ennél ezt. az lenne fehérjeturmixbõl + csirke . de szerintem ez jobb mint a kenyér szalámi, vagy nem?
MEdievil
8% fehérje mintha nem is lenne.. Ilyet ne vegyél volumass 35 amit szoktak ajánlani vagy jumbo prof.

Amúgy pedig azért lehet ilyen lezárható dobozból csirkerizst enni szvsz.

F

az milyen lenne ha a suliba MAx Gain Plus ebbõl vinnék egy adagot és ott innám még bármilyen kaja helyett? mert úgyse tudnék értelmes kaját enni ott
MEdievil
Tudom pont ezért írtam: "manapság már közel sem lehet eleget bevinni így"
Csak azért mert szedsz vitamint is még nem baj ha annyi zöldség (gyümölcs is mehet persze ott a fruktóz miatt óvatosabban) amennyit meg tudsz enni.

Amúgy az a "vicc" hogy nagyon enyhén foglalkoztál, a valóság még csúnyább ennél.

F

Reméltem, hogy így van, kösz a választ!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Az a gond, hogy régen eleve több vitamin, ásványi anyag volt a zöldségekben, gyumölcsökben. Manapság 1ik az hogy lecsökkent a mennyiség, meg a káros környezeti hatások miatt egyre többet kell bevinni, még átlagos, kulönösebben nem edzõ embernek is. Orvosbol meg van ilyen is, olyan is. Sajnos legtöbbje a gyogyszerlobbi "szövetségese" finoman fogalmazva. A legtöbben azt mondják, hogy 500 mg felett káros a C. Éshát, vannak akik beveszik. De még az ingyenes egészségugyi lapokban is no komment amit leadnak, szándékosan! Valami ilyen cikk szúrt szemet, hogy a "túl sok vitamin megrövidíti az életet"...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

MEdievil
Ja még annyit hogy betegség esetén megnövelném viszont nem voltam beteg nagyon rég hogy kipróbálhassam. <#hehe>

F

MEdievil
Én megkíméltem magam és nem is válaszoltam a hülyeségeire 😊
Jazzy szépen törölgeti a baromságokat aztán gondolom megint összeszedi a heti ban adagját amíg ismét vissza nem jön.

Személy szerint én a 2,5g C vitamint preferálom és azt is elosztva 3 részre 0,5-1-1g. Ügye a fél gramm a multi vitamin reggel aztán délben és este fele még tisztán. Mondjuk ha kimarad valamelyik az sem akkora probléma de így szerintem egész jó. (na meg azért nem kell elfelejteni a természetes forrásokat csak sajnos manapság már közel sem lehet eleget bevinni így.)

F

csuszi
már vitamin témában egyszer "vitatkoztam" vele, reménytelen minden téren, ebben is. az én vezértrollom a fõorvos igazgató ídesapám. õ kevesli a multi x vitaminkészletét, mellé + 3-4 g c-t javasol. én meg vagyok olyan otromba barom, hogy nem saviorra hallgatok, hanem rá. szánom bánom, szégyellem😞

Sephirot T
Te nem vagy semmi ocsem.Aztan ez mi,elore hajlas?😄DD

TVelvet
savior hol edzesz, melyik teremben?
MEdievil
A "nagy dózis" jó, bár a multix-et én személy szerint a túl sok vas miatt hanyagolom. Amúgy pedig szerintem manapság minden embernek ennyi lenne az alap vitamin amit be kellene vinni szóval ez a "nagy dózis" meg az rda egy nagy vicc.

"A C-vitamin tehát valóban különleges: Szent-Györgyi Albert szerint nem is vitaminként, hanem élelmiszerként kellene fogyasztanunk. Azt mondja, tekintsük az aszkorbinsavat háztartási cikknek. Kilós kiszerelésben kellene árusítani, s az üzletekben, egy sorban álljon a cukorral, a liszttel és a sóval. Szent-Györgyi naponta 1 gramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdõgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-rõl 8 grammra emelte, és hamarosan felépült."

Azért 84 éves korban a tüdõgyulladás nagyából egyenlõ a kaszással és mégis..

#15793 savior... na én meg azt hittem hogy nálad nem lehet nagyobb troll de jó tudni hogy van egy vezértroll akinek a lábához borulsz amikor már kifogytál a hülyeségbõl és ellát új "lehetõségekkel".

F

amugy egy fiatal es sportolo szervezet sokkal erosebb, mint egy nem sportolo es oreg. nem ertem, hogy miert gondoljatok, hogy nektek tobb vitaminra van szuksegetek?
en nagy dozisu vitamint nem szednek a helyedben.
Jamirofan89
úgy tapasztaltam,hogy ettõl a rengeteg rízs zabálástól és hústól több energiám van és kipihentebb vagyok.ráadásul már nem is úgy nézek ki a tükörben mint egy darab szar<#vigyor>
lehet egy nap visszanyerem a régi sportember énem? 😮

vettem Multi-X-et is,mert ki vitamin-hiányos ha nem én?<#whatever>
köszi a bíztatást!

ami azt illeti nem errol szol az eletem. van egy kelloen nagy tudasu ember, aki ellat engem hasznos informaciokkal. biztos orul neki, hogy minden forumon szarra fikazzak ezeket.
lehet hogy a pelda idiota, de en legalabb nem szar tanacsot adtam.
MEdievil
Õ az életét tette föl erre.. csodálod?

F

jazzy
idiótább példákat több évnyi kutatás után is nehéz lenne kitalálni
a hatra hajlasrol volt szo. nem az elore hajlasrol, nem a jobbra hajlasrol, nem a balra hajlasrol, nem a fellabon allva porogve csavarva hajlasrol.
a ketto ugyanaz.
jazzy
Próbáltál már elõre hajolni?