Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
F
a trollunk, kabalaállatunk új nevet kapott.
de le merem fogadni, hogy megint jazzy aludt el, nem vitte ki pisilni, és azért gerjedt ma így be...
F
magical tea-man😊 a forradalmi "hányástmegkellenni" edzésmódszer kitalálója, nobel díj várományos, súlykitartás gyakorlat atyja, vitamin szar, kövér ember egészséges tudományos publikációk szerzõje.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
majd jönnek a többiek, és elmondják kivel értenek egyet, hacsak nem törli jazzy a hozzászólásokat. de látom elõre, te vagy a meg nem értett zseni, és itt mindenki fasz. kíváncsi vagyok, a perpetuum mobile-t mikor találod fel.
Én így közvetlenül nem éreztem a hatását, csak a regenerációs képességemben.
Egyrészt jobban kialszom magam, nem mosott sz*rként ébredtem, másrészt nagyobb terhelést képes elviselni a szervezetem, ami napi , néha napi 2 edzésnél már eléggé kijön.
+ a betegségen is segít, ha kicsit megdobom az adagot😊
Az is igaz, h hozzászokik a szervezet azért, ha megvonom hirtelen, akkor könnyebben megfázok, mintha hosszú idõn keresztül nem szedem.
Triathlon for life
Mindig mi vagyunk a hülye begyepesedett testépítõk akik szart se tudnak mert nyomja a kox az agyunkat.Se tapasztalatunk se semmink aki olvasgat összevissza volt 2X a teremben életében az szarja a spanyol viaszt.Sajna ez van....<#rinya>#rinya>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szerinted minden ugy van ahogy te azt elkepzeled es mas verzio nincs is.Aztan a hulyezes meg no comment...tisztan tukrozi az agyszintedet baratom.
mov ah,4ch int 21h end
Tipikus eset, hogy valaki elkezd komolyan edzeni, és beteges lesz tõle. Megfázik gyakran, immunrendszere legyengül.
Szóval a vitamin kiegészítés alapvetõ.
Ennek ellenére a multiX-et túlzásnak tartom. Legtöbb embernek egy kisebb is bõven elég (de nem a gagyi pezsgõtabletta, abban semmi sincs😊)
Egy élsportolónak viszont már elkélhet, én heti 7-9 edzésnél már kezdtem érezni, hogy szükség van rá, de ez alatt bõven elég volt egy daily vita-min kategóriájú tabletta.
"fõorvos igazgató ídesapám. õ kevesli a multi x vitaminkészletét"
van "gyúrós" orvos haverja, annyi vitamint tol mint én. és valszeg többet tudnak, mint te az emberi testrõl, vitaminokról, biokémiáról.
amit te belinkeltél, annak annyi köze van szegény arnoldhoz, mint az én fizikumomnak hozzá. lefordítom, életében nem edzett ilyen kreténül te faszkalap. bár mit mondjon az ember egy olyannak, akinek "jobb" fizikuma van mint franco columbonak😄😄...
ja és a sztereotípiák bûvkörében élsz, lásd antiszemitizmus, testépítõ skatulyázás, stb stb. egyszerû lélek vagy, aki nem tudja megérteni az embereket, ezért bedobozolja õket egy adott klisébe. balfasz buta ember vagy na😊
F
Persze hogy lehet. Mondjuk darált zabpehely vagy máshogy nem tudnád megoldani a szénhidrátot? Nem igazán értem azokat akik ennyire nyomatják a cukrot, én anélkül is lazán meg tudom oldani a szénhidrátot sõt..
F
Ha eredményt akarsz akkor normális kaja ha csak hitegetni akarod magad akkor okés de inkább némi alapismeret férne rád: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4 kezdj el olvasgatni rengeteg mindent találsz az oldalon.
F
Amúgy pedig azért lehet ilyen lezárható dobozból csirkerizst enni szvsz.
F
Csak azért mert szedsz vitamint is még nem baj ha annyi zöldség (gyümölcs is mehet persze ott a fruktóz miatt óvatosabban) amennyit meg tudsz enni.
Amúgy az a "vicc" hogy nagyon enyhén foglalkoztál, a valóság még csúnyább ennél.
F
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
F
Jazzy szépen törölgeti a baromságokat aztán gondolom megint összeszedi a heti ban adagját amíg ismét vissza nem jön.
Személy szerint én a 2,5g C vitamint preferálom és azt is elosztva 3 részre 0,5-1-1g. Ügye a fél gramm a multi vitamin reggel aztán délben és este fele még tisztán. Mondjuk ha kimarad valamelyik az sem akkora probléma de így szerintem egész jó. (na meg azért nem kell elfelejteni a természetes forrásokat csak sajnos manapság már közel sem lehet eleget bevinni így.)
F
"A C-vitamin tehát valóban különleges: Szent-Györgyi Albert szerint nem is vitaminként, hanem élelmiszerként kellene fogyasztanunk. Azt mondja, tekintsük az aszkorbinsavat háztartási cikknek. Kilós kiszerelésben kellene árusítani, s az üzletekben, egy sorban álljon a cukorral, a liszttel és a sóval. Szent-Györgyi naponta 1 gramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdõgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-rõl 8 grammra emelte, és hamarosan felépült."
Azért 84 éves korban a tüdõgyulladás nagyából egyenlõ a kaszással és mégis..
#15793 savior... na én meg azt hittem hogy nálad nem lehet nagyobb troll de jó tudni hogy van egy vezértroll akinek a lábához borulsz amikor már kifogytál a hülyeségbõl és ellát új "lehetõségekkel".
F
lehet egy nap visszanyerem a régi sportember énem? 😮
vettem Multi-X-et is,mert ki vitamin-hiányos ha nem én?<#whatever>#whatever>
köszi a bíztatást!