Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb masfel eve bementem a rendorsegre egy listaval, amin kb 100 profi sportolo volt. koztuk testepitok, erosemberek, sulyemelok. kozoltem hogy feljelentest akarok tenni ellenuk, mert szteroidot hasznalnak es kereskednek vele. a rendor meg kozolte hogy ez nem minosul buncselekmenynek.
ennyit rolatok, ti sunyiban szteroidozo nagyon rambok.
csalasnak meg azert minosul, mert a sportolok beleegyeznek, hogy dopping nelkul fognak sportolni. ok maguk irjak ala, hogy nem fogjak hasznalni. normalisak?
http://sportgeza.hu/sport/2009/11/29/a_bicepszem_es_a_combizom_nem_tokeletes/
Ilyen a természetes izom
Majdnem azt mondtam hogy az ilyen komolyan gondolja és szerintem nincs az az épeszû csaj aki szóba állna vele de aztán szilikonszáj "ostobenkó kurvából" is mennyi van (nem kell itt értelmet feltételezni)
F
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Jó az észrevételed és köszi, de logikát úgymond ne keress bennem (még ne) 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a kérdésedre nem tudok egyértelmû választ adni, nem méregettem magam, nem tartottam fontosnak. szerintem biztos 5 kiló van (nem zsírosodtam semmit), ha lenne/lett volna több pénzem az igényesebb, jobb táplálkozásra, határozott véleményem hogy jött volna fel több is (bár akkor zsírral együtt). kiegekbõl csak a 100%whey pro-t használom (30g-osat, ha van rá pénzem csokik meg édességek helyett veszek néhányat az edzésekre), persze azt hiszem jó a genetikám is, bár a mellem rettenetesen lassan fejlõdik :S
A kitartás sztem meglesz hozzá ez után is, mostanában (is) utál az élet, egyetlen dolog ami mindig jólesett, és biztos volt, felmenni a fõsulis terembe és 1,5 órát eltölteni, masszívan végig edzeni.
#15963: köszi szépen, majd legközelebbi edzés alkalmával korrigálok 😊
amúgy hátulról ha tanács kell, több húzódzkodás, ha jól tippelek, megyeget. széles fogással, nem kell nagyon magasra, és mellhez.
MJ rulz Pink Team The Only One
de ha így is lenne (nincs így) én akkor is megtámadnálak fafej, ha mindenki neked adna igazat.
pl reménykedtem benne, hogy minden rosszban van valami jó, te vagy a pécsi egyetemi támadó. "szabad idejében" testépítõ volt. sajna nem😞 de vajon õt hányan szerelték le, fogták el? szerintem sokan, egy ellen. ott is a rossz emberek támadtak csapatostul fafej?😊
ezt meg eztis.
nemrég múltam 70 kg, másfél éve kb 65-66 kilósan kezdtem. köszi a sok dolgot amit eddig leírtatok, ami nagyban segített. talán egyszer belátható idõn belül elérem a hõn áhított 78-80 kilót.
akik bejönnek és nem tudják te hova való vagy, azok járnak alegszarabbul, ezért írjuk le újból és újból hogy savior egy kibaszott degenerált troll aka THE TEA-MAN.
de majd a messzi usa-ban hallatod a neved, és jól kinevetsz minket.
ez a forum kezd kabareba atmenni 😊
György
Nem tudom most hogy van, régebben bizonyos versenyzõknél az edzõ meg is tiltotta nagy versenyek elõtt a szexuális életet ezzel nagyobb teljesítményre sarkallva a versenyzõt.
Persze a te esetedben ilyenrõl nincs szó szerintem is hipochonderkedsz 😊
vitaminok + helyes zabálás + sulyzos edzes = energia + fejlodes
Amig az egyenloseg jobb oldalrol valami hianyzik, a bal oldalrol is fog
Hm...<#heureka>#heureka>
Nincs matyizás+vitaminok = energia -ergo energiát zabálásba tudom fordítani = tudnék fejlõdni és súlyokat emelni
Túl jól hangzik<#gonosz1>#gonosz1>
1. A dohányzás magyarázat rengeteg tünetedre! Pl. az arcbõr szinte minden hosszútávon dohányzónál, de a kézremegés is lehetséges
2. Rossz táplálkozás és a dohányzás miatt amúgy is gyenge immunrendszer
Multivitamin és legalább 2-3g c vitamin nagyon rádférne valamint Ca+Mg de lehet hogy még más ásványianyagokból sem ártana de azért pl. vasat elõbb meg kellene nézni
3. Problémák fejben Ha tényleg nem tetszik a helyzet akkor változtatsz és pont. Adatlapod szerint 18-25 között vagy az pedig már nem gyerek, eldöntöd hogy kislányként picsogsz vagy férfi leszel.
Kezdésnek ott a dohány.. most szépen leteszed és nem gyújtasz rá többet (nem holnap, nem csak még egy szálat, nem majd szépen leszoksz valamikor) Az elsõ hét nagy szívás lesz minden bajod lesz de hiába érzed azt nem fogsz belehalni aztán már csak a lelki függõséggel kell megbirkózni.
Magadat úgy se csaphatod be maximum áltathatod fél éve is azt mondtam akaraterõ semmi több most is.

F
Hétvégén rakok fel képet.
György
Vashiányra gyanakodtam mint TVelvet aztán láss csodát mindennek ez a forrása.Kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki.A fejemet teszem rá,hogy szerinte ez egy mítosz és bebeszélem magamnak.Persze.....
kérlek, ne higgy ebben a bullshitben
György
Amúgy sztem ez hülyeség.Olvass utána nincs mellékhatása a maszturbálásnak.Inkább hormonális szinten van valami bajod vagy nem tudom,de inkább orvoshoz kéne fordulnod vele.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
nem csak bebeszéled magadnak ezt az egész baromságot?
addig hajtogatod , amig el nem hiszed.
sõt , már le is írod.
ezt a kommentet is olvastad a video alatt?
'This is complete and utter bullshit. Why the hell do people try and scare people by making this shit up? What could they possibly gain by doing this?
Fucking religious fanatics!'
ezt a videót nem tudom komolyan venni
senki sem szimmetrikus, én sem, de ezt nem ilyaneknek tudom be. én is dohányoztam, piáltam, stb.
rád vall egyébként hogy hiszel az ilyesmiben, már amennyire ebbõl a topicból és a beírásaidból megismertelek.
György
Tényleg úgy van ahogy a vidiben.Noha a fejemet nem változtatta meg úgy a jobb vállam lejjebb szokott lenni mint a mellkas is és a jobb szemem észrevehetõen nagyobb mint a bal.