Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
102-103kg
110-est nem találok, de nem is baj, az mán dagi. mondjuk ez is, bár a képen nem látszik, de keresztszálka azért még van csöcsön ebben a súlyban, de felfelé eléggé csökken😊
na majd veszek hd telefont tavasszal, akkor elvileg sudár leszek ami savior szerint szar, szerintem az a fasza, és akkor tolok keresztszálkás csöcsképet😊
én a 90-et tartom ideálisnak a 183-as magasságomhoz, felette már nem egészséges.
MJ rulz Pink Team The Only One
Mit lehet erre mondani? Ez az a tipikus eset amikor a hangulaton már csak rontani lehet a pofázással a kép önmagáért beszél <#idiota>#idiota> (amúgy ha teszem azt még se valós kép akkor ekkora fogyatékra már amúgy se lehet mit mondani miért ilyen képet keres magának, de tény hogy hihetõ)
F
Amúgy a kép után felvetõdött még egy kérdés.. hány éves tapasztalattal is osztod itt a nagy észt kép alapján talán még 16 sem vagy. De igaz te mondtad 5 hónap alatt lettél profi.
Sírok bazz
F
1. 82kg vagyok itt. rakjak fel 110kg-osat?)
2. most 100 vagyok, de sok mindent adnék azért, ha úgy néznék ki mint itt. tudod én nem nagy akarok lenni, hanem max 90 csontszálka. ergo, nekem itt teljesen ideális vagyok, persze csak magamnak, ízlések és pofonok.
3. nem elég nagynak lenni, formáról, erezettségrõl, arányokról, szálkásságról hallottál már?😄
4. nemsoká jönnek a többiek, majd õk megmondják a tutit😊
és bármikor melléd rakok egy tömegelõs képem. közelében nem vagy, évek múlva se lennél...😊
de ismétlem nem ezzel van a baj, hanem az agyaddal.
most légyszíves hozz fel vmi más témát, hogy ezt eltereld
György
Remélem nem kell már sokat várni erre a legyintésre. Ha meg tényleg te vagy az a szerencsés magyar, miért nem bizonyítod be végre kézzel fogható dolgokkal? Akkor talán mindenki igazat adna neked, és elhallgatnánk. Csak az a probléma h nem tudsz te semmit sem bizonyítani. Csak a pofád nagy.
Valaki rakja már ki, mert már olvasni sem lehet a topicot
De mondok még valamit te fasz. Ha én belépek egy társadalomba (azaz regelek pl. az SG.HU-ra, és beírok egy fórumba), akkor a társadalom szabályit betartva próbálok élni, és cselekedni. Ha több fórumon azt mondják nekem, hogy egy idióta fasz vagyok, akkor elgondolkodok az általam monitorra vetett kibebaszott sorokon, hogy miért is basznak engem ki mindenhonnan. És nekem lenne annyi eszem, hogy nem egy idióta, pöcs, egoista felfogással írogatnék tovább, hanem belátnék dolgokat, vagy legalább elgondolkodnék, és értékelnék dolgokat, amit a többség állít. Mindegy, ehhez ész kell.
Savior bannolását azonnali hatállyal támogatom, és egyben egy ideggyógyászati beöntésre is felterjesztem ügyét!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
F
Nem az egyetlen de õ az aki komolyabb eredményeket elért és talán a legismertebb, és rengeteg nem naturál versenyzõvel felveszi a versenyt sõt.
F
mas helyeken amugy igy intezik az ilyet: (ugyanarrol a forumrol)
'kibasztam ezt a kis buzit, úgy néz ki nehéz a felfogása.'
F
Nah meg víz % is.
mennyire lehet ennek hinni????
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
idezet az egyik gyöngyszemedbõl..aminek persze semmi köze nem volt az egész topichoz.
'a noi mell kisertetiesen hasonlit a farokra. leirom reszletesen, mert kulonben ugysem fognatok fel. konkretan a melludvar-mellbimbo es a makk-fityma parhuzamrol beszelek. hasonlo szin, hasonlo forma, hasonlo alag. ha sokaig szopod oket, akkor mindkettobol feher le jon ki (persze mell eseten csak bizonyos idoszakban.'<#wilting>#wilting>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mindig megnövelik a kontrasztot meg miegymást az 'utáni' képen.
A bal oldali képbõl simán össze tudnék hozni egy szálkás srácot pár kattintással...
http://www.getting-ripped-fast.com/?81f9db5cc970454b8d08d9d71fa1028f
én mindíg is szkeptikus vagyok a netes dolgokkal kapcsolatban, viszont nem is értek hozzá sokat...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ismeritek ezt a két terméket, Acai Detox és Cleanse Extreme? Szinte mindenhol ez megy a neten. Szerintetek is olyan hatásos, ahogy írják és ha igen lehet kapni itthon? Neten, magyarul semmit nem találtam ezekrõl.
kösz a választ
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
AVIRA - \"More than security.\"
Jó lenne ha ennek a dolognak mostmár vége lenne vagy indíts egy anti body topicot és ott zsopasd a népet ne itt.