Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
én meg bant ennek a majomnak😊
102-103kg
110-est nem találok, de nem is baj, az mán dagi. mondjuk ez is, bár a képen nem látszik, de keresztszálka azért még van csöcsön ebben a súlyban, de felfelé eléggé csökken😊
na majd veszek hd telefont tavasszal, akkor elvileg sudár leszek ami savior szerint szar, szerintem az a fasza, és akkor tolok keresztszálkás csöcsképet😊
én a 90-et tartom ideálisnak a 183-as magasságomhoz, felette már nem egészséges.

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
110kg-os képet kérek.
MEdievil
"majd õk megmondják a tutit😊"

Mit lehet erre mondani? Ez az a tipikus eset amikor a hangulaton már csak rontani lehet a pofázással a kép önmagáért beszél <#idiota> (amúgy ha teszem azt még se valós kép akkor ekkora fogyatékra már amúgy se lehet mit mondani miért ilyen képet keres magának, de tény hogy hihetõ)

F

MEdievil
Muhahah? jó minõségû kép... de mindenesetre én csak azt látom rajta hogy a korábbi állításaink beigazolódtak. Dagadt vagy nem izmos sajnálom. Izmot te soha nem láttál de nembaj Tóth Dani bekaphatja mi? XDDDDDD

Amúgy a kép után felvetõdött még egy kérdés.. hány éves tapasztalattal is osztod itt a nagy észt kép alapján talán még 16 sem vagy. De igaz te mondtad 5 hónap alatt lettél profi.

Sírok bazz

F

csuszi
örülök hogy meg van a képem, eddig ezt csak csajaim és a vastestvérem mondhatta el ezt magáról😄
1. 82kg vagyok itt. rakjak fel 110kg-osat?)
2. most 100 vagyok, de sok mindent adnék azért, ha úgy néznék ki mint itt. tudod én nem nagy akarok lenni, hanem max 90 csontszálka. ergo, nekem itt teljesen ideális vagyok, persze csak magamnak, ízlések és pofonok.
3. nem elég nagynak lenni, formáról, erezettségrõl, arányokról, szálkásságról hallottál már?😄
4. nemsoká jönnek a többiek, majd õk megmondják a tutit😊

csuszi
nagyképûség nélkül. 5 milláért nem cserélnék veled, ebbõl kihozni valami értelmeset nem könnyû, mondjam hogy lehetetlen?😊😊😊😊😊😊😊😊😊

és bármikor melléd rakok egy tömegelõs képem. közelében nem vagy, évek múlva se lennél...😊

de ismétlem nem ezzel van a baj, hanem az agyaddal.

sapkafej
*eladnod

György

sapkafej
nem kell eladnom magad, nekem nem kellesz, csak mindenki kíváncsi a képeidre, te meg mellébeszélsz

most légyszíves hozz fel vmi más témát, hogy ezt eltereld

György

sapkafej
hogy jön össze a kettõ? akkor most mégis szarul nézel ki?

György

Tibi7
..."most itt en vagyok a filmbeli vezer, ti pedig a bandatagok. beszelek, magyarazok, aztan a vegen legyintve itthagylak benneteket"

Remélem nem kell már sokat várni erre a legyintésre. Ha meg tényleg te vagy az a szerencsés magyar, miért nem bizonyítod be végre kézzel fogható dolgokkal? Akkor talán mindenki igazat adna neked, és elhallgatnánk. Csak az a probléma h nem tudsz te semmit sem bizonyítani. Csak a pofád nagy.
TVelvet
oké.<#kuss>
"amugy az erosemberek buzi skinhead-ek" idézet tõled, foylamatosan ellent mondasz magadnak.
Valaki rakja már ki, mert már olvasni sem lehet a topicot
Roger6
"ezzel a folyamatos utalkozassal nem csak magatokat jaratjatok le, hanem a sportot is" - mondja ezt egy magát bajnoknak nevezõ, a testépítés gyakorlatainak megreformáló atyjának hitt embere, aki egy tetves képet nem tud feltölteni, mert valami furcsa hajlamnál fogva azt hiszi, hogy az összes ember az õ képére fog recskázni. Beteg vagy.

De mondok még valamit te fasz. Ha én belépek egy társadalomba (azaz regelek pl. az SG.HU-ra, és beírok egy fórumba), akkor a társadalom szabályit betartva próbálok élni, és cselekedni. Ha több fórumon azt mondják nekem, hogy egy idióta fasz vagyok, akkor elgondolkodok az általam monitorra vetett kibebaszott sorokon, hogy miért is basznak engem ki mindenhonnan. És nekem lenne annyi eszem, hogy nem egy idióta, pöcs, egoista felfogással írogatnék tovább, hanem belátnék dolgokat, vagy legalább elgondolkodnék, és értékelnék dolgokat, amit a többség állít. Mindegy, ehhez ész kell.

Savior bannolását azonnali hatállyal támogatom, és egyben egy ideggyógyászati beöntésre is felterjesztem ügyét!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
Tipikus Troll szokás ha nem kap választ összefloodol egy csomót hogy hátha felakad valaki a horgára.. Ne válaszoljon neki senki Jazzy majd törli remélhetõleg (ezzel a hszel együtt ez se kell ide)

F

MEdievil
Lénárd Lajos?
Nem az egyetlen de õ az aki komolyabb eredményeket elért és talán a legismertebb, és rengeteg nem naturál versenyzõvel felveszi a versenyt sõt.

F

hali. 57. bbtv-ben hogy kell érteni azt hogy lénárt csaba az egyetlen (lehet nem így fogalmaztak) magyar naturál testépítõ a versenyen. most ez hogy van?

Lazarus
savior ezt neked találtam hurkapálca gerinc
Tibi7
Én egyre inkább érzem, h valami bomlott elméjû értelmi fogyatékos ez a savior:S Nem lehet kitiltani?
ó semmi , legalabb tanultunk vmit mi is.

mas helyeken amugy igy intezik az ilyet: (ugyanarrol a forumrol)
'kibasztam ezt a kis buzit, úgy néz ki nehéz a felfogása.'
MEdievil
Attól hogy ha levágod még nem leszel az <#wave>

F

Ezeknek szerintem nem nagyon lehet hinni. Nem hiszem, hogy csupan a magassagod, es a testsulyod alapjan, meglehetne allapitani a testzsir %-od. Mar pedig a legtobb merleg ez alapjan szamolja.

TVelvet
😄DDD savior, ez vmi parodia ez a gyerek
MEdievil
Nem nagyon, gyakorlatilag csak tippelget.

F

MEdievil
XDDDD Õ már csak tudja bár nõi mellet csak születése után az anyjáét, viszont farok témában elég járatos ezek szerint.

F

csiter
Most vetem észre hogy a mérlegünknek van testzsír % mérési funkciója is!!!
Nah meg víz % is.
mennyire lehet ennek hinni????

sapkafej
azért ne túlozz már hallod

György

Roger6
Ha nem lennél itt a hülyeségeiddel, mindenki csak a testépítésrõl beszélne...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mondtam, hogy egy latnok figyel ram. nem ertem miert hergeled magad ellen a sorsot azzal, hogy ilyen dolgokkal dobalozol 😊. ez neki magaslabda.
Roger6
"minden egyes ellenem cimzett mondatotokkal a lanyok elott assatok el magatokat." - igen? Azért ugye nem gond, ha ma is lefekszem a csajommal? (Tudod, ami te csak a TV-bõl ismersz, meg úgy mesélik a haverjaid) Megengeded, te lúzer? Hoppá! Most ástam el magam elõtte, hiszen ellened irányult ez a mondat! Fel is hívom gyorsan... Megnyugtatott, lesz szex. Na itt a bizonyíték, hogy nyugodtan lehet neked mondani bármit, semmit sem számít.

csuszi
😄😄😄 mindig tud újat mondani😊

látom savior , musclebuilder forumon is alakitottal mar a kozelmultban.<#idiota>
idezet az egyik gyöngyszemedbõl..aminek persze semmi köze nem volt az egész topichoz.
'a noi mell kisertetiesen hasonlit a farokra. leirom reszletesen, mert kulonben ugysem fognatok fel. konkretan a melludvar-mellbimbo es a makk-fityma parhuzamrol beszelek. hasonlo szin, hasonlo forma, hasonlo alag. ha sokaig szopod oket, akkor mindkettobol feher le jon ki (persze mell eseten csak bizonyos idoszakban.'<#wilting>
csak nem akarok olyanokat visszahallani, hogy pl segitettem csikosnak megeroszakolni a baratnojet, vagy hogy egyutt verekedtem mengyivel a discoban. szerintem aki csak teheti tartsa magat tavol az erosemberektol. mind zullott, fenyegetozo majom.
csuszi
reménytelen lúzer vagy.

amugy az erosemberek buzi skinhead-ek. semmi kozom hozzajuk. meg mielott barki is kapcsolatba hozna veluk.
pl csukobehuzas, csuklofelhuzas, kalapacsos bicepsz. amugy minden gyakorlat noveli az alkart, amiben sulyt tartasz.
gongolom csikos meg mengyi.
SeanJRRussel
sztem a nevüket se tudod de mind1...Elhiszem h te vagy a király csak húzzál már ebbõl a topicból.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

poruljartal
alkart hogyan lehet szálkásítani? ill növelni?

a 2 eredmenyes erosemberrel en is edzettem. az a helyzet, hogy en oktattam ki oket, es nem ok engem. dehat ez van.
egyreszt fogalmam sincs, hogy kik azok a _kulfoldiek_, akiket lecsuknak. masreszt meg nem lennek meglepve, ha a szteroidok kozott heroin is lett volna. tuti hogy illegalis drogkereskedelem miatt csucsul aki csucsul, csak ugye jobb az imidzsuknek, ha szteroidot mondanak.
SeanJRRussel
Te is ígértél képet a hétvégére.Dobbjál már vagy kettõt.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jamirofan89
Annyira bírom az ilyen összehasonlító képeket<#vigyor>
Mindig megnövelik a kontrasztot meg miegymást az 'utáni' képen.
A bal oldali képbõl simán össze tudnék hozni egy szálkás srácot pár kattintással...

Ezek mind kamuk, ne dolj be nekik. Nincsen csodaszer, ami helyettesiti a kemény munkat. Itt egy cikk, honnan tudod felismerni a kamu oldalakat.

SeanJRRussel
Ezek csak leszálkásodnak semmi izmot nem nyersz velük,amúgy én nem is próbálnám ki ezeket a netes agyon hypolt cuccokat.Kétséges az eredetük melékhatások stb.Ha fogyni szeretnél akkor figyelj oda a kajára és iktass be kardiót,ne pedig a szerektõl várdd az eredményt.

gabe paul logan
lehet hogy így egyszerûbb lesz
http://www.getting-ripped-fast.com/?81f9db5cc970454b8d08d9d71fa1028f
én mindíg is szkeptikus vagyok a netes dolgokkal kapcsolatban, viszont nem is értek hozzá sokat...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Sziasztok!
Ismeritek ezt a két terméket, Acai Detox és Cleanse Extreme? Szinte mindenhol ez megy a neten. Szerintetek is olyan hatásos, ahogy írják és ha igen lehet kapni itthon? Neten, magyarul semmit nem találtam ezekrõl.

kösz a választ

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Roger6
Nem lehet ilyet: Savior nevén jobb klikk -> blokkolás? Tehát hogy ne is lássam amit ír? Én már egyszerûen nem vagyok hajlandó elolvasni azt, amit ír.

slime001
Te is azoknak az embereknek a táborába tartozol, akik sikeresen szétkúrják ezt a sportot. Most már legalább az a sztereotípia is helytálló, hogy a testépítõk hülyék. (Mondjuk te nem vagy testépítõ)

AVIRA - \"More than security.\"

amugy meg gratulalok a tiszaujvarosiaknak. 3 evig jartam oda edzeni, de egy kurva ertelmes dolgot nem tanultam ott. ellenben minden faszsagra rabeszeltek, es a jo dolgaimrol pedig le. gratulalok nektek, hogy sikeresen szetkurjatok ezt a sportot, hogy meg csak veletlenul se foglalkozzon vele senki.
SeanJRRussel
Testépítõ versenyeken nincs is doppingvizsgálat kezdjük ott.Savior vissza kéne venend mert amit leírsz annak 90% faszság.Mindenki tudja h élsportba kell az anyag ezen felesleges is vitatkozni.Miért lenne a szövetség bûnszövetkezet????legálisan is hozzá lehet jutni a cucchoz ha láttad volna a Bigger,Stronger,Faster c. filmet tudhatnád h neten is lerendelhetõ mexikóba meg azt nem szerzed meg amit nem akarsz.Ez megint csak egymás felesleges basztatása.Mért nem veszed észre h minket nem lehet megtéríteni.Mi állítjuk a saját és mások évtizedes tapasztalatán alapuló "hülyeségeinket".

Jó lenne ha ennek a dolognak mostmár vége lenne vagy indíts egy anti body topicot és ott zsopasd a népet ne itt.