Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
LaLave Alex is alakított egy szépet, nagy Orsi is (mindkettõ abba a terembe jár ahova én.)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Majd teszek fel én is, de nekem csak tömegelõs van, valamikor szeptemberbõl, azt hiszem.
mov ah,4ch int 21h end
végre hogy trollunk pihen, érdemi fórumozás is mehet:
a teremváltás igazából nem szükséges rossz, hanem kívánatos:
új impulzus:
- emberek
- gépek
- súlyok, akár kis mértékben de esetleg nehezebbek, könnyebbek
- rudak vastagsága, súlya, fogása
- padok szélessége, magassága
- légkör
ez mind újabb lökés a fejlõdésben.
MJ rulz Pink Team The Only One
reggel csináltam felkelés után, pihent izom.
ha nem felejtem el, edzés után is csinálok egyet már csak úgy kiváncsiság képpen is.
Látható az aránytalanság eléggé. ráadásul csak ilyen izom jön fel rám.. 😞

annyira azért nem jó, jót tesz hogy alattam ott van savior és egy kis ellenpontozást ad😊 szar mellett könnyebb valahogy kinézni😊
amúgy thx, de ennél sokkal jobbnak kell lennem tavasszal, vagy felvágom az ütõerem...😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy legnagyobb állat volt a faszi Svárcival együtt 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
sztem azert mondja bunny , hogy a kis csírák 0 edzésmulttal , helytelen étkezéssel akik fél év alatt akarják a hõn áhított acélos testet elérni megértsék , hogy nem a rövidebb utat kell keresni és az étkezés-pihenés-edzés szentháromság megfelelõ betartása mellett a koksz se ér semmit.
ha eléri vki a korlátait ahonnan aztán tényleg nem tud tovább fejlõdni , elgondolkodhat rajta az ember , hogy megéri-e neki.
akik viszont profi modon uzik ezt a sportot , gondolom már csak ezzel tudnak versenyben maradni.
F
szteroidok nelkül nem tudna akkorára 'nõni' vki mint az általad emlitett testepitok , azert az emberi testnek is megvannak a maga korlátai.
102-103
és az utókornak meg kell mentenem:
SAVIOR THE TEA-MAN, THE GOD OF BODYBUILDING, BETTER THAN COLUMBO
a topicunk kabalatrollja végre kilépett a fényre, boruljatok le gyermekeim: