Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
ROFL 😄

mov ah,4ch int 21h end

😄DDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

csuszi
<#buck>

MJ rulz Pink Team The Only One

MEdievil
saviorhoz sehol sincs...

....<#idiota>

F

TVelvet
Tóth Dani megint elsõ. Most NAC Universe. bazzeg, nagyon durva éve van.

LaLave Alex is alakított egy szépet, nagy Orsi is (mindkettõ abba a terembe jár ahova én.)
Roger6
Tudtam, hogy csak kötözködsz, mint ahogy éppen most is. <#levele>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

értem hogy mirol beszelsz, csak szarul fogalmaztal

Roger6
Ja tényleg!<#hehe><#hehe><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Te osztott edzésû hozzá nem értõ vagy! <#idiota>
Roger6
Most csak te nem érted, hogy mire gondolunk, amikor a "szálkásításról" beszélünk, vagy direkt kötözködsz?

Nem letezik olyan, hogy szálkásizom.. Az izom az izom, nincs belole szalkas meg nem szalkas.

TVelvet
hát, akkor voltam 60kilo franciágyastúl 😄 én ezt nem le szálkásítottam.
Tyler1
1,5-2 év?? az durva 😄 ráadásul meg csak szálkásizmod van, szegény 😄 kiváncsi lennék egy 2 évvel ezelötti képedre is, csakhogy mibõl hoztad ki a mostanit 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Panzermeyer
Jaja, le a kalappal elõttetek fiúk! Te nem savior miatt festesz jól csuszi 😊 Te meg ne sírjál Tvelvet, tudod hányan ölnének ilyen szálkásságért? 😊

Majd teszek fel én is, de nekem csak tömegelõs van, valamikor szeptemberbõl, azt hiszem.

mov ah,4ch int 21h end

TVelvet
köszönöm 😊
jazzy
és ehhez még hozzá megy egy nagy gratula
jazzy
Szerintem nem aránytalan, ilyenek a testi adottságaid, egyébként meg ki nem szarja le?
TVelvet
hozzáteszem, kurvára nem vagyok megelégedve. baromi aránytalan, legalábbis én szerintem, és még szálkás sem akarok lenni, de egyszerûen más nem jön rám csak ilyen, és emiatt baromi nehéz tömeget növelnem.
TVelvet
kisebb kihagyásokkal olyan másfél-két éve
TVelvet
én dõlök hátra 😄
Lazarus
ez durva <#eljen>
Roger6
Bocs, ezen a képen vagy a fal ferde, vagy te dõlsz hátra, mint az állat! <#hehe> De szépen alakulsz!<#eljen>

slime001
Mióta edzel?

AVIRA - \"More than security.\"

csuszi
nagyobbnak nézel ki.
végre hogy trollunk pihen, érdemi fórumozás is mehet:

a teremváltás igazából nem szükséges rossz, hanem kívánatos:
új impulzus:
- emberek
- gépek
- súlyok, akár kis mértékben de esetleg nehezebbek, könnyebbek
- rudak vastagsága, súlya, fogása
- padok szélessége, magassága
- légkör

ez mind újabb lökés a fejlõdésben.

Tibi7
Szerintetek mi a legjobb módja a has edzésének? Mert ahová járok edzeni van egy hasgép, aminek használatakor érzem h az egész hasamat megdolgozza, viszont nekem vannak kételyeim felõle, mert még mindig jobbnak találok egy hasprés-lábemlés kombót, még ha ezek után nem is érzem annyira a hasam. Szerintetek mi a jó?
TVelvet
egy pár adat: mell 103 cm, kar: 39,5-40. többit lusta voltam lemérni 😊
TVelvet
nesztek egy kép rólam. ( megtaláltam az önkioldót a telomon 😄 )
reggel csináltam felkelés után, pihent izom.
ha nem felejtem el, edzés után is csinálok egyet már csak úgy kiváncsiság képpen is.

Látható az aránytalanság eléggé. ráadásul csak ilyen izom jön fel rám.. 😞
Roger6
Jövõ héten teremváltás, kíváncsi vagyok, mennyire fog hozzájárulni a teljesítményhez.<#vigyor3>

csuszi
tyty.
annyira azért nem jó, jót tesz hogy alattam ott van savior és egy kis ellenpontozást ad😊 szar mellett könnyebb valahogy kinézni😊

Panzermeyer
<#eljen>

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
mármint savior?😊

amúgy thx, de ennél sokkal jobbnak kell lennem tavasszal, vagy felvágom az ütõerem...😊

sapkafej
mostmár értem, miért kerülte savior ennyire a kép berakását

György

csuszi
jogos.

SeanJRRussel
not bad not bad<#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
nem kötekedésként de Columbo az Peter Falk, õ Columbu 😊

amúgy legnagyobb állat volt a faszi Svárcival együtt 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

TVelvet
azért durva a jobb melle columbonak
csuszi
ja. izmos mi?😊
és beírta, hogy columbo egy béna:

TVelvet
az alsó savior ? kajak ? 😄
TVelvet
én 80 kiló vagyok és kurva csontszálka, olyan baromi eres hogy az vmi félelmetes, 186 centi. Az a baj hogy kurva gyors az anyagcserém. napi 2 szarás az olyan átlag.
csuszi
ááá ne irigyeld, ha nem vigyáznék 120 kg-os cucli malac lennék😊

TVelvet
faszkivan veled, hogy feljön a tömeg ... 😄
számbol vetted ki a szót.😄
mert hobbi szinten felesleges , kb csak azt erheted el vele , hogy tönkrebaszod a májad.
sztem azert mondja bunny , hogy a kis csírák 0 edzésmulttal , helytelen étkezéssel akik fél év alatt akarják a hõn áhított acélos testet elérni megértsék , hogy nem a rövidebb utat kell keresni és az étkezés-pihenés-edzés szentháromság megfelelõ betartása mellett a koksz se ér semmit.
ha eléri vki a korlátait ahonnan aztán tényleg nem tud tovább fejlõdni , elgondolkodhat rajta az ember , hogy megéri-e neki.

akik viszont profi modon uzik ezt a sportot , gondolom már csak ezzel tudnak versenyben maradni.
MEdievil
Mert nem vagy élsportoló? Komoly árat kell fizetni azért hogy átlépd az emberi korlátokat. És aki nem versenyzik és nem erre teszi fel az életét annak tényleg nem szabadna, de még is rengeteg idióta nem fejlõdik 2 hónapja kezdte (mert általában az alapokkal sincs tisztában) és már is azt keresi mit lehetne szedni.

F

neeeee. hát most összetörtem 😞 akkor bunny miért magyarázza folyton hogy ne használjunk szteriodot meg minden kutyafaszt.

szteroidok nélkül , megfelelõ táplálkozással , tápkiegekkel és nem utolso sorban kitartással.
szteroidok nelkül nem tudna akkorára 'nõni' vki mint az általad emlitett testepitok , azert az emberi testnek is megvannak a maga korlátai.
igen, szóval Lénárd Lajos. (Lénárt Csaba mintha egy középiskolás évfolyamtársam lett volna 😄) Szóval mit takar az hogy naturál? Tóth Dani nem naturál? Vagy Vörös Zoli vagy Molnár Peti?

Roger6
Na végre, komolyan, már a közérzetem is teljesen jó. Ennyire egoista és buta ember hogy lehet valaki, mint ez a Savior? Hihetetlen... Nem tudom kinek tartozom hálával, de köszönöm szépen, hogy megmentette az emberiséget tõle!<#worship>

csuszi
szürke fecskegatya (retro😊) és fejvágás miatt nem cikiz, vastestvérnek grimaszoltam😊
102-103

és az utókornak meg kell mentenem:

SAVIOR THE TEA-MAN, THE GOD OF BODYBUILDING, BETTER THAN COLUMBO
a topicunk kabalatrollja végre kilépett a fényre, boruljatok le gyermekeim:

jazzy
már megkapta intézkedtek