Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Na az ilyen beszédtõl kinyomok 200-at is mérgemben. Idézlek: nem vok, vagizzik, kivi vok... Kérlek szépen, ne írkálj így, kicsit buzis.<#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csumkox007
Mióta gyursz?

___@_/``

sapkafej
én 40 kilótól beszarok<#vigyor3>

György

én 1álltalán nem vok ilyen am ismerem az ilyet amikor minden gyökér ezzel vagizik h mennyit nyomsz fekve stb de 1álltalán nem ezér kérdeztem ezért is irtam ugy h ki hány kg és mennyit nyom ... kivi vok ki h tolja a testsúlyához képest csak ennyi 😊 azt is írjátok ha írjátok h szabályosan ment annyi v nem
MEdievil
Nekem van ehhez egy történetem: volt egy ismerõs akinek állandóan az összeméricskélés volt a legfontosabb csak a kilók meg hány centi a karod stb..
Állítólag 140 kiló felett nyom meg ilyenek (amúgy csak azért nagy darab mert zsíros mint egy disznó) és amikor a teremben járt és ott elkezdte kritizálni az én 90 kilómat felajánlottam neki hogy legyen szíves mutassa már meg hogyan is kell. Nos elõször valami szörnyûséget mûvelt akkor megkértem hogy szabályosan ha lehetne.. Ötször sem ment neki szabályosan. Meg se kellett szólalnom.

Nekem nincs szükségem bizonyítani senkinek ezért is nem rakok ide be se képet, se nem jövök centikkel meg kilókkal. Szerintem az akaraterõ számít semmi más, és többre értékelek valakit aki csak negyed akkora súllyal dolgozik mint azt akinek csak a felvágás a lételeme közbe meg baszik figyelni a kajára meg pl. dohányzik vagy amatõr szintje ellenére koxol. Akit érdekel az vonja le a kommentjeim után a következtetéseit.

Ez persze csak úgy eszembe jutott csak az vegye magára akinek inge.

F

ha már így felhoztátok a fekvenyomást ki hány kg és mennyi a maxa ill mennyivel szériázik ?! csak kiváncsi vok
SeanJRRussel
Nem is kell ezzel foglalkozni,legyen lent a földön a lábad és kész.Mindenki úgy nyom,pláne nagysúlynál.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
aha értem, bár nekem kicsit neccesnek tûnik, pl. ha az uccsó erõkbõl nyomsz és megbillensz vagy vmi...

#16324: köszi a videót, megtudtam pár plusz infot amit eddig nem is gondoltam volna 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SeanJRRussel
Az a lényege h ha lent van a lábad,akkor a nagy súly alatt tudsz hidalni tehát homorítassz egyet és így könyebb kinyomni a súlyt.Ha fent van a lábad akkor stabil a derék és a gerin tehát nem tudsz belehidalni és jobban dolgozik a mell.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Najó, inkább megkerestem neked: fekvenyomás (8 perc 30-nál van a rész, ami érdekel téged).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

talán jobban rátudsz koncentrálni az izmokra mert nincs az h a jobb kezem gyengebb akkor elkezdek össze vissza dõlni meg a lábamra támaszkodva .. mert ha felrakod a lábad akkor ahogy elkezdenél dõlni leborulsz a ge.ibe 😄 mer nem tudsz a lábaddal támaszkodva korigálni ugye stb.. sztem csak akkor éri meg ezt csinálni ha pl szûken szériázgatsz ill ha olyan koponya törõ tricepszezést csinálsz remélem érthetõen írtam
Tyler1
nézegettem videókat különbözõ gyakorlatokról és láttam h van aki fekvenyomásnál felrakja a lábát a pad végére. ennek mi a lényege vagy haszna???

Smicy2
én hosszú idõ után ma megyek újra, karom meglesz halva, aztán majd 26-án lenézek újra

Charade GTti

ez a zabpelyhes bejgli idoszaka.😄
szent este azert nem, de holnap delelott meg lemegyek 😄 14-ig nyitva van a terem )

SeanJRRussel
hétfõn,tegnap meg ma megyek sajnos holnap nem tok lemenni mert anyával díszíteni kel afát meg miegymás úgyhogy nem lesz idõm így sajna a 4. napom lemarad....

DAcafat
huhu jön a töltöt káposztás idõszak 😊
3 nap pihi mindenkinek ? vagy valaki szent este is nyomja majd ? 😊

TVelvet
az már potom 9 éve ilyen :S sajna nemtudok vele mit csinálni.
nem jelent semmit csak furcsáltam

faszán levan szálkásodva a hátad grat <#eljen> látom neked is meg van szakadva a bõröd
TVelvet
A hátam megint, kezd eltûnni a húzódás, ami a régebbi képen volt.
A régebbi képen a jobb oldalon volt, látható is volt a szimetrián.
Roger6
De baszlak. Nem vótam, jóvan? (ez miért is jelentene bármit?)

nebasszatok már h senki nem volt brutal challengen ?
szerintetek mikor igyam a Max Gain Plus-t és a Pro 360-at ? Edzés után egyszerre vagy hogy lenne a legjobb?
a zeller potencia nõvelõ és qrva finom rántva 😄 ennyit tudok
SeanJRRussel
A vitaminok és a rost miatt.Én spec nem eszem zöldséget sajnos,de hasznos és kell.emésztésben is szerepet játszik és a szervezetnek is kell.

sziasztok. az lenne a kérdésem, hogy ki milyen zöldséget szokott enni, illetve milyet érdemes? És azok miért jó, miért fontosak? Elõre is köszönöm a válaszokat.

így van de azért az hozzá kell tenni h aki szûkebben nyom az jobban megy tricepszre mint aki szélesebben
Halihali sose voltam ebbe a topicba még de most gondoltam benézek 😊
volt vmeik kötök brutal challengen ? ha igen irjátok nektek h sikerült 😄 én csak a 10 tonnára pályáztam de 12.4-et sikerült szal örültem magamnak <#vigyor3> azt hozzá teszem h semmit nem készültem a versenyre mert 2 hétig voltam beteg elötte , és gugolást életembe akkor csináltam 2x-ra felhúzást meg elõször 😄 szal 2 legfontosabb dolog lemaradt <#szomoru1> gugolás 65kgval ment asszem szal nagyon szar.... felhúzás viszont ahoz képest h aztse tudtam h fogjam ment 95el persze minden 12x
csuszi
" persze ha valakinek van rá energiája, akarata, ideje akkor csinálja, csak ez nagyon ritka."

nekem se idõm, se energiám, se akaratom.

MJ rulz Pink Team The Only One

matthias92
a balkezem szinte teljesen elszállt, most pihentetem. két nap és meggyógyul, akkor megpróbálkozok úszással.
egyébként a bal könykömnél valami bizé (szalag?) állandóan ugrál, fõleg tolóckodásnál. úszásnál a batltérdemnél valami. ez mitõl lehet? hogy tudnék rajta segíteni?

SeanJRRussel
Már 2,5 éve h heti 4X edzek.... és nekem bejött.

jazzy
Erre mondta bunny, hogy a szíved is a bal oldalon van, sohasem leszel szimmetrikus
FlyHigh
Köszönöm, holnap beszerzem a vm-et. Volna még egy dolog amiben kellene segítenetek. Könyök porc felett van egy kisebb izom, az a bal kezemen kicsit nagyobb mint a jobb kezemen, amúgy tricepszre egyforma a két karom. Hogyan tudnék csak arra kis izomra gyúrni úgy, hogy lehetõleg a többi rész kevésbé terheljem felette?

Thrash \'Till Death

Panzermeyer
VM35 kezdõ szinten elég lesz egy darabig, aztán lehet mondjuk egy plusz adag fehérjével megfejelni, vagy vmi komolyabb tömegnövelõt enni, mint a Jumbo.

mov ah,4ch int 21h end

slime001
Volumass 35, Jumbo Professional. De ezek nem szerek, hanem táplálékkiegészítõk.

AVIRA - \"More than security.\"

FlyHigh
Milyen tömegnövelõ szert ajánlotok, ami így ár/érték arányban jó és hatásos? Heti 2-3 edzéshez kellene.

Thrash \'Till Death

Tyler1
ja értem köszi a válaszokat 😊

FlyHigh
Én csak három hónapja csinálom, de így is látom az eredményét. Lassan járj tovább élsz szerintem is jó taktika, úgy fejlõdöm, hogy közben nem e körül forog az életem.

Thrash \'Till Death

csuszi
nem mintha én többet edzenék. szerintem nem is kell túlzásba vinni, én a lassan járj tovább érsz elvet vallom. heti 2, max 3. inkább mint 1-24hónapig heti 4-5. persze ha valakinek van rá energiája, akarata, ideje akkor csinálja, csak ez nagyon ritka.

FlyHigh
Értem. Bár mondjuk én csak 3 naponta edzek, így nem megterhelõ, van mellette mindenre idõm. Edzés nélkül is alapból 36cm-es felkarom volt, ezt szeretném felnyomni negyvenig, csak ilyen apróbb terveim vannak.

Thrash \'Till Death

csuszi
"mivel mindjárt itt a karácsony, ezért geci rendes leszek és segítek:"
nem vagyunk távdoktorok, el kell menni orvoshoz ha nagyon fáj. ez van.
és ami fáj, azt nem csináljuk a teremben.
lehet szabálytalan gyakorlat, megerõltetés, gyulladás, stbstb.

amikor fáj a vállam, elõfárasztom a csöcsöm és úgy nyomok fekve, így kisebb súly is elég. tárogatással, kereszthúzással stb.
tehát tárogatsz, és pihenõ nélkül fogod a súlyt és fekvézel, így kb az eredeti súly 50-80%elég, csöcs válogatja, garantált durranás, izomláz ezerrel.

csuszi
mivel mindjárt itt a karácsony, ezért geci rendes leszek és segítek:
napi min. 500g hús, csirke vagy pulyka vagy hal. ebben van kb. 110-125g fehérje. mellé még kell kb még egyszer ennyi. pl fehérje turmixból, túróból, tojásból, tömegnövelõbõl. de NEM TEJTERMÉKBÕL, a legtöbbnek szarok az arányai, pl tej sacc4g fehérje és uyganennyi ch, és még ráadásba egy kis zsír is. sajtok még amik szóba jöhetnek, fõleg a soványak, zsírral vigyázni. joghurt, tejédesség, norbis baromságok, diétás!!! tejtermékek, mind szutykok.
zöldség menjen, pl hüvelyesek, minden ami zöld, spenót, sóska, brokkoli, kelbimbó stb.
rizs, durum, buresz módjával és csak fõzve, hogy minõségi ch menjen, ami fedezi az energiaellátást, így az értékes fehérje beépülhet.

MEdievil
#16250 (link)

F

sziasztok

olyan problémám lenne hogy kb 1 éve járok rendszeresen kondi terembe és 2 napja edzés után elkezdett a vállam fekvenyomás után kicsit fájni. most már rendszeresen fáj és karemelésnél ropog de nem tudom miért... esetleg vki tudna segíteni?
FlyHigh
110 kiló vagyok, 192cm magas.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nemrég kezdtem el edzegetni, elég sok húst eszem, illetve rengeteg tejterméket fogyasztok, mindenféle gyümölcsöt eszem. Van még valami fontos étel ami segít az izom építésben?

Thrash \'Till Death

Az egykezes evezés másnéven.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DAcafat
Green Vitamins
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6613

valaki próbálta már ? elég sok minden van benne és talán olcsóbb mint egy animal pak 😊

Tyler1
fûrészelés????

SeanJRRussel
Evezés,fûrészelés,húzóckodás nagyon szûk fogással.