Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Állítólag 140 kiló felett nyom meg ilyenek (amúgy csak azért nagy darab mert zsíros mint egy disznó) és amikor a teremben járt és ott elkezdte kritizálni az én 90 kilómat felajánlottam neki hogy legyen szíves mutassa már meg hogyan is kell. Nos elõször valami szörnyûséget mûvelt akkor megkértem hogy szabályosan ha lehetne.. Ötször sem ment neki szabályosan. Meg se kellett szólalnom.
Nekem nincs szükségem bizonyítani senkinek ezért is nem rakok ide be se képet, se nem jövök centikkel meg kilókkal. Szerintem az akaraterõ számít semmi más, és többre értékelek valakit aki csak negyed akkora súllyal dolgozik mint azt akinek csak a felvágás a lételeme közbe meg baszik figyelni a kajára meg pl. dohányzik vagy amatõr szintje ellenére koxol. Akit érdekel az vonja le a kommentjeim után a következtetéseit.
Ez persze csak úgy eszembe jutott csak az vegye magára akinek inge.
F
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#16324: köszi a videót, megtudtam pár plusz infot amit eddig nem is gondoltam volna 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Charade GTti
3 nap pihi mindenkinek ? vagy valaki szent este is nyomja majd ? 😊
faszán levan szálkásodva a hátad grat <#eljen>#eljen> látom neked is meg van szakadva a bõröd
A régebbi képen a jobb oldalon volt, látható is volt a szimetrián.
volt vmeik kötök brutal challengen ? ha igen irjátok nektek h sikerült 😄 én csak a 10 tonnára pályáztam de 12.4-et sikerült szal örültem magamnak <#vigyor3>#vigyor3> azt hozzá teszem h semmit nem készültem a versenyre mert 2 hétig voltam beteg elötte , és gugolást életembe akkor csináltam 2x-ra felhúzást meg elõször 😄 szal 2 legfontosabb dolog lemaradt <#szomoru1>#szomoru1> gugolás 65kgval ment asszem szal nagyon szar.... felhúzás viszont ahoz képest h aztse tudtam h fogjam ment 95el persze minden 12x
nekem se idõm, se energiám, se akaratom.
MJ rulz Pink Team The Only One
egyébként a bal könykömnél valami bizé (szalag?) állandóan ugrál, fõleg tolóckodásnál. úszásnál a batltérdemnél valami. ez mitõl lehet? hogy tudnék rajta segíteni?
Thrash \'Till Death
mov ah,4ch int 21h end
AVIRA - \"More than security.\"
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
nem vagyunk távdoktorok, el kell menni orvoshoz ha nagyon fáj. ez van.
és ami fáj, azt nem csináljuk a teremben.
lehet szabálytalan gyakorlat, megerõltetés, gyulladás, stbstb.
amikor fáj a vállam, elõfárasztom a csöcsöm és úgy nyomok fekve, így kisebb súly is elég. tárogatással, kereszthúzással stb.
tehát tárogatsz, és pihenõ nélkül fogod a súlyt és fekvézel, így kb az eredeti súly 50-80%elég, csöcs válogatja, garantált durranás, izomláz ezerrel.
napi min. 500g hús, csirke vagy pulyka vagy hal. ebben van kb. 110-125g fehérje. mellé még kell kb még egyszer ennyi. pl fehérje turmixból, túróból, tojásból, tömegnövelõbõl. de NEM TEJTERMÉKBÕL, a legtöbbnek szarok az arányai, pl tej sacc4g fehérje és uyganennyi ch, és még ráadásba egy kis zsír is. sajtok még amik szóba jöhetnek, fõleg a soványak, zsírral vigyázni. joghurt, tejédesség, norbis baromságok, diétás!!! tejtermékek, mind szutykok.
zöldség menjen, pl hüvelyesek, minden ami zöld, spenót, sóska, brokkoli, kelbimbó stb.
rizs, durum, buresz módjával és csak fõzve, hogy minõségi ch menjen, ami fedezi az energiaellátást, így az értékes fehérje beépülhet.
olyan problémám lenne hogy kb 1 éve járok rendszeresen kondi terembe és 2 napja edzés után elkezdett a vállam fekvenyomás után kicsit fájni. most már rendszeresen fáj és karemelésnél ropog de nem tudom miért... esetleg vki tudna segíteni?
Thrash \'Till Death
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6613
valaki próbálta már ? elég sok minden van benne és talán olcsóbb mint egy animal pak 😊