33479
-
#19819 én eddig este edzettem mindig, most szoktam rá a délutánira. az még szarabb volt, h előtte szóltak mindig h menjek már iszogatni meg stb...
állandóan csúszott minden edzés. -
#19818 nem, még mindig nem bírálták el a dolgot, de remélhetőleg jövőhéten már lerendezem ezt a szart. :) -
#19817 Sikerült már fizetni? -
#19816 nekem is elég hülye az órarendem és a beosztásom, de hál'istennek van szombaton meg vasárnap is terem, így meg tudom oldani a heti 3 edzést :) -
MaRee #19815 Motiváció + kedv hiánya, bulik.
Egyetlen gondom hogy sajnos reggel vannak óráim és igy nem lesz valami jó, még soha nem edzettem délután :\ Köszi dragon :) -
#19814 sérülés? -
#19813 Sok sikert és sok jó edzést kívánunk, de ügyelj a visszaszokásra! -
MaRee #19812 Na ha minden jól megy holnaptól én is kezdem újra így pár hónap kihagyás után, már nagyon hiányzik.. :) -
#19811 ok, köszi.
kitartóan csinálom:) -
#19810 fontos az h mennyit nyomsz fekve? a lényeg nem a számokban van, hanem h megfelelően dolgoztasd az izomzatot.
15 évesen még bőven lesz időd, h megfelelő ütemben növeld az erőt, ez nem pár hét, és pár hónap. kitartás kell hozzá. -
#19809 Sok videóban láttam, hogy úgy nyomnak.
Na majd kipróbálom, köszi. -
#19808 Egy bizonyos súlyig nekem mintha a tolóerőm jobb lenne tőle -
#19807 Értem. Köszi szépen!!
Én 1hónapja lettem 15 és 30kg+rúddal tudok 3x10es szériát tolni..
ez nagyon gáz?[tavaly január óta edzek kb] -
#19806 te, 40 kilóig, kösszcsá
képek a nagyongyúrósoktól még mindig nincsenek -
#19805 Erről semmit nem tudok, mi az értelme neki? köszmá -
#19804 70 kilóig én -
#19803 Csinálja valaki a fekvenyomást "madárfogással"? -
#19802 hát nekem megdolgozza a hasam, de az relatív h kinek milyen sorozat-, és szériaszám jó. neked kell érezned.
ha érzem h ez nem volt elég akk megküldöm még x szériával amig ki nem szakad a belem. -
#19801 Értem.
akkor a pihenőnapokon elég sima mezei 2x25 felülés, 3x25 sima hasprés, 3x10lábemelés és 2x15 térdfelhúzás?
Így a középső kockák is dolgoznak? -
#19800 sima mezei. törzsfordítós felülés a világ legnagyobb faszsága, és a legjobb módszer a gerinc szétkúrására.
csak hasprést kombinálom törzsfordítással. -
#19799 Köszi szépen!!
a felülés rendes felülés, nem törzsfordítós..? -
#19798 fuck! végig se néztem. nálam így kezdődnek a rémálmok... -
#19797 Tudod ki halál menne oda ki vazzeg... -
Freeeee #19796 Extrém húzódzkodás:) http://www.youtube.com/watch?v=qxjDWWpYfNI&feature=related -
#19795 Szintén bal vállam gyenge, recseg ropog néha fáj -
#19794 Nekem a balvállamban vannak megnyúlva a szalagok,párszor ki is ment. -
#19793 Látom sokaknak gyenge a válla. Csatlakozom, nekem is. Ráadásul hétvégén pálinka fesztivál volt, és úgy 5-6 órán keresztül ültünk az esőben pálinkákat kortyolgatva, természetesen megfáztam. Héten az edzés OFF asszem, inkább kipihenem magam, és jövő héten újult erővel folytatom majd. -
#19792 Én május óta szenvedek egy vállsérüléssel, most kezd lassan, nagyon lassan gyógyulgatni. Azonnal érdemes kezelni, én ezt sajnos elmulasztottam. Flector, Voltaren, masszírozás, pihentetés, kisebb súlyok. -
#19791 az is lehet, h gyenge a vállad, nem bírja a nagyobb terhelést(nálam ez a helyzet sajnos). vagy az elején még túlterhelted ami most jön ki. -
#19790 2-3 napot hagyjál ki a mell és váll edzés között. nekem is előfordul néha, ilyenkor pihentetni kell nincs mese.
egyébként a bemelegítéssel simán elkerülhető, nekem is akkor jön elő mikor szar napokon neki esek lófasz bemelegítéssel. -
#19789 Tegnap óta fáj a vállam(tárogatásnál fájdult meg):S
Ezért a mai vállazást ki is hagytam mivel majd be szartam mikor elkezdtem.
Mivel tudnám ezt megszüntetni illetve meggyorsítani a megszünést?
Gondolom pihentetni kell egy darabig ami nem is baj mert utálok vállazni
Válaszokat előre is köszi.
Üdv. -
#19788 edző válaszol első kérdése :)
"lesőre azt gondolom hogy tökhülye vagy és húzd ki a kezed a biliből, másodszorra medig írjuk már le nomrálisan a kurva szex szót, mert sex, xex és társaitól még akkor is behányok, ha a gépelési tudásom elég fogyatékos." -
#19787 Nem kajálsz helyesen ha nem hízol ez ennyire egyszerű. Egyél többet. -
#19786 Válasz? -
#19785 Félig már el olvastam alapismereteket.
Kajálni meg kajálok rendesen, de egyszerűen nem hízok, pedig mindig mondják hogy milyen sokat eszek. Pedig faterom se vékony, nem az a nagyon kigyúrt de van vagy 120kg, szóval csak én vagyok ilyen vékony. Ezért is járok el konditerembe.
Ja és köszönöm a segitségeket. -
#19784 "Szia D.Bunny :-)) ! Ismét 1 hülye p...csa kérdés.A heti min.3x-i intenziv 2-3 órás xex ,amikor csurog a verejték onnan is ami nincs,és alig kapsz levegőt,aerob edzésnek számitható-e? Vagy jobb ha még + 3x kerékpározom. ui. Én csipem a stilusodat, nem gond válaszollj ahogy elsőre kijön. Ne foggd vissza magad :-) ! üdv. : X.L. cupp. X.L."
:DDDDDD a xex-szen felröhögtem, így még nem láttam leírva :DDDDDD -
#19783 Még egy linket javasolnék akár mostanra, akár a későbbiekre, érdemes tanulmányozni :) -
#19782 ja hogy ja! :D
my bad :) -
#19781 Szerintem rosszul értelmezted. A teremben nem próbálta ki, MAJD mikor hazament, utánanézett, s most már tudja mi az. :) -
#19780 "nem mertem kipróbálni :D" ebből a mondatból megkockáztatom, hogy közel sem olvastad el az alapismereteket :) Tedd meg, és máris látni fogod, hogy miről van szó.
Egyébként pedig: kreatin