Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden elismerésem.. nagyon kidolgozott alakod van.
Nekem a fele is elég lenne.. csak sikerülne, omg.:\
igaz én csak 14 vagyok.. november 21én kezdtem el, de még kb semmi látványa..:s itthon tolom az igaz.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am sztem elég ha ugy nyomod h lefele 5 másodperc kinyomás meg ahogy birod szal mint a rakéta 😄
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Bemelegítésnek nyugodtan csinálj csak fekvõtámaszokat, vagy a végén levezetésnek még bedobsz egy kis fekvõtámaszt a melledzésnél. Mondjuk annyit elárulok, hogy a fekvõtámasznál nem a 10-12-es ismétlésszámot kell megcélozni, mert az semmit nem ér.
mov ah,4ch int 21h end
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
100 sima, 80 ferde. stb... ugyanannyit edzettem a ferdét is, plusz néha azzal kezdek, máskor simával. vastestvér lemaradt ferdével csatlakozott hozzám: ezért 1 sima fekvenyomásos edzés, köv hét csak ferde, köv hét csak ferde, aztán újra sima, magyarul 1 simára jut 2 ferde. behozta, visszaálltunk normálra.
MJ rulz Pink Team The Only One
felsõmellre
45 fokos pad két 1kezes sullyzóval nyomni
ill 30-40 fokra állítható padot betolod 2 csiga közé alulra teszed a kötélre az kezes fogantyút aztán lefekszel és ugy nyomod neki tárogatás szerûen ez nagoyn kemény cucc probáljátok ki ha még nem tettétek !!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
én most készülök bankot robbantani, megyek 160 környékére. 150 az eddigi rekord, természetesen teljesen szabályosan, no homorítás, segg padon, csöcsöt érint rúd, no pattintás.
másik rekordom a 100ba 26, ezt szeretném még fentebb vinni, olyan 35 már jó lenne😊
ha nem tudsz terembe járni csak othon fekvõket csinálni akkor joh
csináld azt h nyomsz sima fekvõket meg leteszel könyveket 1másra 2 toronyba arra teszed a két kezed és ugy nyomod ill kézen állva is nyomkodhatsz falnál bár ez inkább vállra megy
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de ki látott már fekvenyomni 100 felett bárkit feltett lábbal? balesetveszélyes, és amúgy ha felrakja az ember, a hát kisimul, és szerintem kevésbé megy mellre (nekem kevésbé megy legalább is). én még a lapockám is összehúzom, hogy minél jobban feszüljön a csöcs.