Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg nem egy honapja edz. 😊 1 honap alatt azert nem nagyon lehet latvanyos eredmenyt elerni.

dragon11
Ennyit?:-s

minden elismerésem.. nagyon kidolgozott alakod van.

Nekem a fele is elég lenne.. csak sikerülne, omg.:\

TVelvet
a kor, sokat számít.
dragon11
wá.. mit csinálsz jól?😄

igaz én csak 14 vagyok.. november 21én kezdtem el, de még kb semmi látványa..:s itthon tolom az igaz.

Panzermeyer
Én bemelegítésnek, vagy ha a végén még nem bírok magammal, akkor levezetésnek csinálom a fekvõt.

mov ah,4ch int 21h end

oliwwer
és ezt bemelegítésként, vagy esetleg egy mellgyakorlatként kell/lehet venni?
Panzermeyer
Kipróbáltam a módszered, és csináltam 10-et. Nem estem össze utána, de rohadt jól durran tõle a mell, sokkal jobban, mint a sima fekvõnél. Köszi a tippet, mostantól alkalmazni fogom! 😊

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Én értem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

? nemértelek
jazzy
Nem áll jól neked a kommentelés 😊
de ér ! ha szûken csinálod és tricepszböl akkor joh gyorsan
am sztem elég ha ugy nyomod h lefele 5 másodperc kinyomás meg ahogy birod szal mint a rakéta 😄
FlyHigh
Ismerek olyat is aki 100 fekvõt megcsinál, de ha megállítod valahol félúton már képtelen folytatni. Ez a lendületbõl pattogás szerintem nem ér semmit.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Én ha csinálok akkor úgy csinálom, hogy lefelé kitartva számolva 10 másodpercig ereszkedek, alsó ponton megállok egy kicsit, aztán szépen 5 másodperc alatt kinyomom magam. 10 után már úgy szoktam összeesni.

Thrash \'Till Death

Panzermeyer
Valóban sokmindenre jó. Én anno 16-17 évesen csak fekvõtámaszoztam és sokkal jobb volt megítélésem szerint a formám, mint most. Persze most erõsebb vagyok, meg nagyobb is vagyok, de bár ezzel a súllyal tudnék olyan jól kinézni, mint akkor 😊

Bemelegítésnek nyugodtan csinálj csak fekvõtámaszokat, vagy a végén levezetésnek még bedobsz egy kis fekvõtámaszt a melledzésnél. Mondjuk annyit elárulok, hogy a fekvõtámasznál nem a 10-12-es ismétlésszámot kell megcélozni, mert az semmit nem ér.

mov ah,4ch int 21h end

Jamirofan89
helyzet jelentés: leváltom a grillezett húst rántott húsra,mert egy kis adagot se bírok legyûrni vele :/ amúgy sem verseny szerûen akarok edzeni.abban is van fehérje és az étvágy is meg van hozzá,tehát a fejlõdés garantált 😊

MEdievil
Alapszabály hogy ami nem jó az ízületeidnek azt nem szabad csinálni.

F

FlyHigh
Szerintetek jó valamire a fekvõtámasz, vagy hagyhatom nyugodtan? Nem szeretem a pozitúráját és amúgy minden ízületem ropog tõle amik egyébként más gyakorlatoktól sohasem. Kollégám azt mondta, hogy ha szépen lassan csinálom akkor nagyon jó egy halom izomnak, hasnak, fenéknek, mellnek, stb.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Én szeretem a tejet, ezért gondoltam csak, de hamar rájöttem, hogy valami nem az igazi az állagával.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

MEdievil
Tejjel a kiscicák isszák, a marketingszövegnek meg nem kell bedõlni de attól még jó.

F

FlyHigh
Megvettem a volumass 35-öt, elég jó íze van, zsírszegény tejben képtelen voltam feloldani rendesen. 2. próba után úgy nézem, hogy vízben könnyebben oldódik. Amúgy csomó helyen azt írják, hogy ennél jobb kiegészítõt nem kell fogyasztani egy haladónak sem.

Thrash \'Till Death

csuszi
különben tré csöcs <#idiota> lesz...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
sose engedtem, hogy a ferde 20%-nál gyengébb legyen a simánál.
100 sima, 80 ferde. stb... ugyanannyit edzettem a ferdét is, plusz néha azzal kezdek, máskor simával. vastestvér lemaradt ferdével csatlakozott hozzám: ezért 1 sima fekvenyomásos edzés, köv hét csak ferde, köv hét csak ferde, aztán újra sima, magyarul 1 simára jut 2 ferde. behozta, visszaálltunk normálra.

jaja az is faxa 40 fokba nyomtam kb amikor volt kedvem 😄 mindig ugy nyomtam h totál koncentráltba elég kemény
TVelvet
most erõkereten szoktam nyomni, na az behugyozos, 40kiloval szétfosom a gatyam😊
nem akarok okoskodni de attol még tok joh gykaszikat pl
felsõmellre
45 fokos pad két 1kezes sullyzóval nyomni
ill 30-40 fokra állítható padot betolod 2 csiga közé alulra teszed a kötélre az kezes fogantyút aztán lefekszel és ugy nyomod neki tárogatás szerûen ez nagoyn kemény cucc probáljátok ki ha még nem tettétek !!!
TVelvet
mell nem az erõsségem, felsõ mellrészt baromi nehezen tudom megdolgozni, ezért nem nézki olya jól. 😊
csuszi
már volt benn kép 82kg, 90, 102. + videó😉😊 ráadásul pont fekvenyomós.

csuszi
😊 mi így hívjuk vastestvérekkel. mi lesz ma? egy jó kis csöcsedzés😊

Tyler1
visszalapozol párat akk találsz róla(vmikor a november végi posztoknál)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

az nagyon fasza akkor ! grat hozzá
96 vagyok most. Azt hinné az ember, hogy most télen jól megy a fejlõdés, de eddig sajna nem ez látszik beigazolódni. Persze sokminden közrejátszik, h nem 1 jó idõszakom van, eléggé le is vagyok égve szal most be kell érni a megközelítõleg átlagossal, ami a kiegeket illeti. Tavasszal már azért várhatóan jobb lesz a helyzet, akkor remélhetõleg újra megugrik a növekedés(az intenzitással semmi gond nincs).

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

oliwwer
bazz 😄 az azért durva. Képet nyomjál már magadról 😄
az a 100ba 26 az nagyon komoly 😮 grat hozzá hány kg vagy ha szabad tudni ?
jazzy
ez a "csöcs" már annyira a jelképeddé vált ha nem írnád hiányozna 😊
SeanJRRussel ment egy privi 😄

csuszi
sokkal több néz ki belõled. akkor ezek szerint azért hátas kép, mert nem a csöcs a kedvenced😊

én most készülök bankot robbantani, megyek 160 környékére. 150 az eddigi rekord, természetesen teljesen szabályosan, no homorítás, segg padon, csöcsöt érint rúd, no pattintás.
másik rekordom a 100ba 26, ezt szeretném még fentebb vinni, olyan 35 már jó lenne😊

nem rossz az én nem tok 80ba 4x8at mert elfáradok 😄 sima maxom(1x nyomtam ki) meg am 110 volt eddig múlt héten sikerült örültem is magamnak mert eddig csak 100 volt 😞 de most átléptem a bûvös határom 😄
TVelvet
hát én mellre megálltam egy ideje 80-as szériáknál 4x8, majd talán egy hónap múlva megint elkezdek erõsíteni rá. hátra meg sose szoktam nagy súllyal, mert nagyon könnyen elbaszhatom, látható a régebbi képemen is.
és hány kg vagy azt joh lenne tudni azér 😄. kiváncsi vok h aki az én súlyomba vam (71-2 kg) az h teljesít

ha nem tudsz terembe járni csak othon fekvõket csinálni akkor joh
csináld azt h nyomsz sima fekvõket meg leteszel könyveket 1másra 2 toronyba arra teszed a két kezed és ugy nyomod ill kézen állva is nyomkodhatsz falnál bár ez inkább vállra megy
SeanJRRussel
Jah és 18 éves<#buck><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Én 2,5 éve edzek és 100kg ba 4 et nyomok tisztán.A maxomat nem tudom...sose érdekelt.A tolockódás hál istennek megyeget 15kg akasztok magamra és úgy 4*20 megy (190cm vagyok és 100kg)

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Múlt héten 85be nyomtam 2õt, talán ment volna a 3. is, csakhát nem kockáztattam mivel segítõ nem volt. Amúgy az a vicc, hogy nemrég a hátam miatt aggódtam, most meg azzal a súllyal csinálok 1 6ismétléses, viszonylag szabályos lehúzásszériát😊 Ez van, most minden másban jobban fejlõdök, a fekvenyomás kissé stagnál.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

nekem azt is mondták hogy két szék közé beeresztem magam ( fekvõtámasz) az hasznos? jó?

Tyler1
hát végülis a hát szempontjából hasznos lehet, én nem vágtam h ez a célja. én is szoktam vmi kis emelvényt rakni a lábak alá, mert hátamnak sokkal jobb úgy, de kinem próbálnám ezt a padra felrakást.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
ha begörcsöl, gondolom comb vagy/és segg, akkor túl sokat használod a lábad. csak stabilizálásra szabad.
de ki látott már fekvenyomni 100 felett bárkit feltett lábbal? balesetveszélyes, és amúgy ha felrakja az ember, a hát kisimul, és szerintem kevésbé megy mellre (nekem kevésbé megy legalább is). én még a lapockám is összehúzom, hogy minél jobban feszüljön a csöcs.

TVelvet
ha van két 1kezes tárogatás, lerakod a hátad egy puffra, és úgy, kényelmetlen de hát otthon gyúrás sose egyszerû. de amúgy a legjobb ha a saját súlyoddal csinálsz gyakorlatokat, abból nem lehet baj.
TVelvet
annyi haszna van talán hogy nem görcsöl be a lábad, nekem beszokott
csuszi
haszna? baromság. láb földön. rúd mellet érint. hát nem homorít. könyök kifelé mozdul.

csõsztök.15 éves vagyok. most kezdtem el gyurni ( bicepsz,csuklya és mell).bicepszre súlyzóval szoktam az jó is de mellre hogy tudnék ami a leghatásosabb? itthon csak egykezes súlyzó van ha összerakom a súlyokat egy rúdra kb 10 kg. tehát mellre melyik módszer a leghatásosabb? hetente hány gyúrást javasoltok? ( olyan ember válaszát várom aki szakértõ) elõre is köszi

TVelvet
2év kihagyásokkal