Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször legyél tisztába azzal h mi az, mik a hatásai, aztán nézzél utána pár embernek, aki azt hitte h õ is matyi lesz tõle, h hogy néznek ki, vagy mér nem tudnak 30 évesen dugni egy jót 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az tuti hogy nem állok neki mostanság semmi kúrának csak tápllékkiegészítõnek de azért mert érdeklõdik vki vmi iránt nem szokták leugatni
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
😊 Csak így tovább.
én ezen a power masson filóztam mert árban elég korrekt az is és van ebben is minden jó
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A kérdésedre pedig; szerintem jumbo jó lenne, nagyon dicsérik, viszontlag olcsó. Azt írják az van benne mint a volumass-ba csak újabb fejlesztésû kreatin meg ilyenek vannak benne. De a hatásról nem tudok mondani, sosem ettem még táp. kieg.-et.
Lehet érdemes lenne. Ma lábikózom, az elég rövid edzés, mert a minõségre, nem a mennyiségre megyünk, aztán ha a guggolást jól meghajtod, tuti, hogy nem lesz kedved az élethez se. Múltkor jártam nagyon rosszul, gyk. guggolás után már csak combhajlítógépezni volt erõm.
huhi
A kettlebell sztem nagyon jó kiegészítõ, sztem 1000x jobb, mint a sima kardio.
Nagyon jól megerõsít egyes kiegészítõ izmokat, amit a testépítés nem, így sokkal stabilabb lesz a teljes test/izomzat, csökken a sérülések valószínûsége. Helyesen végezve az izületeknek/deréknak is jót tesz.
A keringési rendszert, a tüdõt jól megdobja, úgyhogy mióta csinálom, azóta nem tudom kikészíteni magam konditeremben, max csak az izmokat, de még egy komoly guggolás után is csak kicsit lihegek.
Viszont fokozottan oda kell figyelni a kajára, mert nagy energiatemetõ. Átlagsportolónak nagyon ajánlom az egészségjavító hatása miatt, és az izomzatot is átalakítja, kevésbé 'felfújt' hatású lesz tõle, sokaknak tetszik. Szóval a vékonyan izmos, szálkás test kialakításában nagyban segít (ami sokak ideálja).
Viszont a komolyabb testépítõknek, nagy izomtömeggel csak mértékkel ajánlom, mert ilyen szinten már csak kis hiba és el lehet égetni, a cserébe kapott elõnyök pedig egy profit nem érdekelnek😊
mov ah,4ch int 21h end
http://www.kettlebelledzes.hu/
csak a bolti árát sokkalom ezért csináltattam inkább 😊
Fura így mondani, de nem a hátsó rágófogakat szorítottam össze, hanem az elsõket, és nem igazán tett jót az állkapcsomnak, utána figyeltem rá és semmi baj nem volt.
ma már nem fáj anyira csakha az álkapcsom mozgatom:S
holnap edzés majd ott kiderül mivan
ha tré lessz akkor orvos
am izé mellékesen
ajánlani akartam nemtom volt-e már róla szó az alleeban nyilt gilda kíváló😉
mov ah,4ch int 21h end
még a holnapi napot kiböjtölöm
egy olyan kérdésem lenne hogy ma edzés közben emeltem a szériám utolsó darabját és kb egy olyan érzésem volt mintha megpattant volna egy ér a fülemnél...
lehetséges-e ez és ha igen akkor ilyenkor mi a teendõ
most már per pill anyira nem fáj de ha álkapcsom mozgatom jobbra balra akkor össze tuddnám sírni magam:|
vki tuddna addni vmi tanácsot?
elõlre is köszönöm
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Thrash \'Till Death
mov ah,4ch int 21h end
remek kikapcsolódás volt, ajánlom itt mindenkinek, aki nem látta még 😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ellenben a mell-bic jobban megerõltet. edzettem már bicepszet natúran magában, az is kitaknyoltat, álmos, hulla leszek tõle. Biztos nem szeret a testem karhajlítani xd xd
ugy hogy mindig farad leszel ha jol tudsz edzeni
Thrash \'Till Death
Végig mentünk minden fõbb izomcsoporton, majd 3órás edzés lett belõle.
mov ah,4ch int 21h end