Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hát ha ilyet irsz h tömegnövelõt szeretnél, és szerinted a susta a király...

elõször legyél tisztába azzal h mi az, mik a hatásai, aztán nézzél utána pár embernek, aki azt hitte h õ is matyi lesz tõle, h hogy néznek ki, vagy mér nem tudnak 30 évesen dugni egy jót 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CheAteR88
sry de én csak érdeklõdök...
az tuti hogy nem állok neki mostanság semmi kúrának csak tápllékkiegészítõnek de azért mert érdeklõdik vki vmi iránt nem szokták leugatni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SeanJRRussel
Ezen baszom én fel magam,hogy minek amatõr szinten anyagozni vazze?????????????A sok lusta buzi ember aki egyik napról a másikra akar megnõni.....Hol élnek ezek???És ezek miatt a csicskák miatt nézik le ennyire ezt a sportot meg aki terembe jár az már izomagyú stb...2,5 éve edzek amit eddig láttam az a kreatin volt meg a táplálék kiegészítõ és mégis 20kg-t híztam!!!Oda kell figyelni a kajára nem agyon szúrkálni magad meg kajálni a kapszulákat.Legyen meg 2-2,5g/tskg fehérje meg 2g/tskg ch és akkor nincsen baj.Most jön az h jajj nincs idõm jajj én nem sütögetek.....Tudod akkor nem is ide való vagy oszt húzzál kapálni.Röviden ennyi a véleményem...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
egyél normálisan ne sustanonnal szurkáljad magad mer az nem tömegnövelõ!!!

A Hozzászólásaidból úgy szûröm le, hogy a párolóedény, gázsütõ fölött sem húztál még le túl sok idõt, a digitális konyhamérlegrõl nem is beszélve. Ennélfogva annyit fûznék a szusszanásnyi ötletedhez, hogy fogadd õszinte és mélységes gratulációm a hihetetlenül széles, szemlélõdõ látókörödért.

😊 Csak így tovább.
CheAteR88
thx
én ezen a power masson filóztam mert árban elég korrekt az is és van ebben is minden jó

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

oliwwer
csak reklámozza az oldalát.
A kérdésedre pedig; szerintem jumbo jó lenne, nagyon dicsérik, viszontlag olcsó. Azt írják az van benne mint a volumass-ba csak újabb fejlesztésû kreatin meg ilyenek vannak benne. De a hatásról nem tudok mondani, sosem ettem még táp. kieg.-et.
CheAteR88
eztidemilyencéllal?:S

CheAteR88
mit tudnátok ajánlani tömegnövelésre? én nagyon a susta felé hajlok de ha tudtok vmi jobbat azt megköszönöm

Na, hát akkor lehet, bevetem. Két 32 kg-os és 1 16 kg-os KB van. Korábban használtam heti 2szer, arra emlékszem, hogy a maroknak jót tett.

Lehet érdemes lenne. Ma lábikózom, az elég rövid edzés, mert a minõségre, nem a mennyiségre megyünk, aztán ha a guggolást jól meghajtod, tuti, hogy nem lesz kedved az élethez se. Múltkor jártam nagyon rosszul, gyk. guggolás után már csak combhajlítógépezni volt erõm.

huhi
1,5 éve kettlebellezek (bár nálam inkább a kondi a kiegészítõ e mellett, illetve mind2 a küzdõsport mellett), úgyhogy már van kis rálátásom:
A kettlebell sztem nagyon jó kiegészítõ, sztem 1000x jobb, mint a sima kardio.
Nagyon jól megerõsít egyes kiegészítõ izmokat, amit a testépítés nem, így sokkal stabilabb lesz a teljes test/izomzat, csökken a sérülések valószínûsége. Helyesen végezve az izületeknek/deréknak is jót tesz.
A keringési rendszert, a tüdõt jól megdobja, úgyhogy mióta csinálom, azóta nem tudom kikészíteni magam konditeremben, max csak az izmokat, de még egy komoly guggolás után is csak kicsit lihegek.

Viszont fokozottan oda kell figyelni a kajára, mert nagy energiatemetõ. Átlagsportolónak nagyon ajánlom az egészségjavító hatása miatt, és az izomzatot is átalakítja, kevésbé 'felfújt' hatású lesz tõle, sokaknak tetszik. Szóval a vékonyan izmos, szálkás test kialakításában nagyban segít (ami sokak ideálja).
Viszont a komolyabb testépítõknek, nagy izomtömeggel csak mértékkel ajánlom, mert ilyen szinten már csak kis hiba és el lehet égetni, a cserébe kapott elõnyök pedig egy profit nem érdekelnek😊

tömegelésnél belefér ezt hogy érted?
Panzermeyer
Nem csak a laktóz miatt. Inkább desszertként kezeld, semmit alap tápláléknak. Tömegelésnél persze belefér.

mov ah,4ch int 21h end

tejet ugye nem érdemes inni a laktóz miatt, de ha kb fél litert iszunk már akkor is jelentõs a laktóz?
Egyébként találtam egy oldalt, ahol van egy csomó gyakorlatról videó...

kettlebelledzes

http://www.kettlebelledzes.hu/

Hol csináltattál? Mert a bolti ár tényleg felháborító...

DAcafat
jó kis cucc reggel kellés után 10-15 perc kettlebelezés csodákra képes 😊
csak a bolti árát sokkalom ezért csináltattam inkább 😊

jazzy
Ha hiszed ha nem nekem attól volt ilyesmi, nem pont ilyen, csak fájt az állkapcsom, hogy hülyén szorítottam össze amikor erõlködtem.
Fura így mondani, de nem a hátsó rágófogakat szorítottam össze, hanem az elsõket, és nem igazán tett jót az állkapcsomnak, utána figyeltem rá és semmi baj nem volt.
Mi a véleményetek a kettlebellrõl, mint kiegészítõ sport a testépítés mellett?

CheAteR88
szerintem a 2. lehetséges
ma már nem fáj anyira csakha az álkapcsom mozgatom:S
holnap edzés majd ott kiderül mivan
ha tré lessz akkor orvos

am izé mellékesen
ajánlani akartam nemtom volt-e már róla szó az alleeban nyilt gilda kíváló😉

dragon11
sztem mindenképp orvos..

Panzermeyer
Esetleg becsípõdött valami ideg, vagy az erõlködés okozta belsõ nyomáskülönbség miatt történt vmi a dobhártyával? Nem tudom...

mov ah,4ch int 21h end

CheAteR88
htx
még a holnapi napot kiböjtölöm

nem akarok okoskodni de gondolom ha 1 ér meg pattan akkor annak külsõ látszata is van a bõrön sztem becsípõdött egy ideg v ér v hasonló ha továbbra is fáj akkor menny el orvoshoz attol bajod nem lesz
DAcafat
pár év kemény edzés

CheAteR88
tisztelet
egy olyan kérdésem lenne hogy ma edzés közben emeltem a szériám utolsó darabját és kb egy olyan érzésem volt mintha megpattant volna egy ér a fülemnél...
lehetséges-e ez és ha igen akkor ilyenkor mi a teendõ
most már per pill anyira nem fáj de ha álkapcsom mozgatom jobbra balra akkor össze tuddnám sírni magam:|
vki tuddna addni vmi tanácsot?
elõlre is köszönöm

Roger6
Én pl. pont fordítva javasoltam volna. Egész testessel kezdeni, ott megtanulni helyesen a gyakorlatokat (ugye egy testrész többször van egy héten, így van idõd kitapasztalni, hogy mit hogyan kell), és ha ez megvan, utána osztott edzés. De gondolom mindenki máshogy javasolná.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

3 hónapja edzek és idáig osztott edzéstervem volt, szerintetek érdemes áttérnem az egész testes edzéstervekre vagy maradjon ez?
hello. Szeretnék lefogyni 15 kg-t, de 10-et biztosan. 178cm magas, 90kg körül vagyok. Tudnátok tippeket, tanácsokat adni?

Panzermeyer
Jól beszélsz sápadtarcú barátom 😊

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Nekem meg egyáltalán nincs táplálékkiegészítõm, mégis megyek. Ha a kaja rendben van, semmi gond nem lesz. Meg egyébként is, ha nem tudsz egyik nap rendesen kajálni, akkor aznap kihagyod az edzést? Dehogyis...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FlyHigh
Szerintetek edzhetek ma? Csak holnap lesz táplálékkiegészítõm és nem szeretnék feleslegesen edzeni. Idáig megettem 2 nagy túrós táskát, olyan 300gramm rántott csirkemellet, meg 3 banánt(4 körül betolom a maradék kb 200gramm csirkét valami krumplival). Tegnap sertésbõl zabáltam be és nem csináltam semmit.<#vigyor> Táplálkozás dolgokban nem vagyok túl biztos, csak ezért kérdezem.

Thrash \'Till Death

jazzy
Isti legalább 1 mondatot írj le helyesen kérlek. Elég degradálónak érzem az "akkarmijen" szót ahhoz, hogy ezt a postot ne hagyjam bent..
Panzermeyer
AAAA, tiszta jófej! 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Én a legtöbbször elkezdek ásítozni edzés közepén. Azt hiszem, hogy a lábnál van csak kivétel.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
most néztem meg az Acélizmok(Pumping Iron) c. filmet, nagyon fasza kis dokumentum film a régi nagyokkal/ról, mint Arnold, Columbu, Ferrigno, stb...
remek kikapcsolódás volt, ajánlom itt mindenkinek, aki nem látta még 😊

Roger6
Viszont kívánom! (A fõnököm azt mondta, hogy mivel válság van, ezért prémiumot nem kapunk, de meglepett karácsonyra egy egész éves kondi-bérlettel, tiszta jó fej).

Amúgy boldog, fejlõdésben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Attól függ hogy milyen a lábad állapota, hogy edzel, satöbbi. Ha lábra eleve több sorozatot csinálsz(ami helyes egyébként), akkor természetes ha kivagy, fõleg ha eddig nem edzetted igazán, vagy gyenge pontod.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

technikán múlik, szerintem. Én súlyemelõ stílusban guggolok, mint aki készül fölrobbanni. Lábazás után abszolut nem vagyok fáradt, pedig nem szarakszom..

Ellenben a mell-bic jobban megerõltet. edzettem már bicepszet natúran magában, az is kitaknyoltat, álmos, hulla leszek tõle. Biztos nem szeret a testem karhajlítani xd xd
hat pontosan nem tom hol leht kapniu de tan ahogy olvastam ugy 200-400 ft az ara egy 9 tojasfeherjebol alo rudnak
szoval labedzes utan vanamikor szehanyom magam szoval egyertelmu hogy 120% ala az edzesen nem szabad hagyni
ugy hogy mindig farad leszel ha jol tudsz edzeni
FlyHigh
Comb edzés után mindig olyan érzésem van, hogy nem tudok lábra állni, full erõtlen vagyok utána, ez mindig így lesz? <#vigyor2>

Thrash \'Till Death

Magnumrolcsi
1év kihagyás után tegnap 90kg-ba hármat nyomtam, szabályosan. Elõtte persze bemelegítés kisebb súlyokkal. Régen 110-120kg volt <#sir>
Végig mentünk minden fõbb izomcsoporton, majd 3órás edzés lett belõle.

DAcafat
Tojásfehérje rudat vett már valaki ? Milyen áron van? És hol lehet kapni?

MEdievil
nincsenek motivációs problémáim 😛

F

Panzermeyer
Apropó, ezt nem akarja valaki más is megpróbálni?

Motivációs klub

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
A tékozló fiú visszatért! Örülünk neked! 😊

mov ah,4ch int 21h end

SeanJRRussel
Egy a lényeg h visszatértél...azért képet tolhatnál a mostani formáról...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb