Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
zabpehely,sonkástojás,néha bacon szalonás 😊
Nem egy igazi testépitõ étrend de finom és tápláló.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
1. Nap váll-hát
2. Nap bicepsz-tricepsz láb
3. Nap mell.has
4. Nap pedig egy átmozgató edzést mindenre
Mi a véleményetek?
___@_/``
sztem vagyunk igy ezzel egy páran , nem hiszem , hogy ujat mondtam vna.😊
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
pl aszkorbinsav vs c vitamin kapszula. lehet számolni...
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Felnéztem a honlapjukra,nagyon komoly,ilyen reklámszöveg után nem biztos,hogy õket választom😊
Pár megmosolyogtató mondat:
"
-A keresõben a „Muscle Bear” szavakra cowboy kalapos nagydarab meleg férfiakat dob ki. Van vmi közük hozzájuk?
Nincs. Az alapkoncepció az volt, hogy ugye a medve a legnagyobb szárazföldi ragadozó. Tehát erõs, kíméletlen és kitartó állat. Tehát így már nem nehéz összerakni a képletet. Vmi, ami nagyon erõs+izom, egyenlõ extra erõs."
"-Itt miért nincsenek hangzatos reklámok és csoda mátrixok?
Mi nem kreálunk saját TM-eket, nem hûtünk le semmi -200°C-ra, nem rakunk össze hat cuccot, hogy aztán vmi hangzatos mátrixal tudjuk hülyíteni a népet. Itt nem kell kifizetned a Jay Cutler 27-ik Hummerjét és mindenfajta idióta reklámot, amiból nem kettõt kell kivonni, hanem köbgyököt kell vonni. Ez a mondjunk minél nagyobbat, legyen a nagyok hülye játéka."
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kész konyhatündér leszek😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
F
mov ah,4ch int 21h end
mert napi több mint fél kilót megeszek:|
mov ah,4ch int 21h end
szerezni akarok egy kis rutint
a szusztás témát meg hanyagolom szerintem egy jó idõre
a szuszta pedig egy elbaszott egy tróger kretén ötlet volt.
és minden más koksz is.
olyan kevés rétegnek van rá szüksége, hozzáértése, tapasztalata, elég gyúrós sportos múltja... 1 ezrelék.
akkor holnap nagybevásárlást tartok azt nagyon úgy fest hogy meg is kéne tanulni fõzni😄
mert jó muter tuti segítene de nem fog nekem minden nap fõzicskézni😄
fehérje: tojásfehérje. bár én egészben tolom a tojást, nem vagyok versenyzõ... sovány sajtok.
fehérje: sovány túró.
ch: durum.
ch és zsír: lenmag
3-4 l víz min.
vitaminok.
fehérje: csirkemell, pulykamell, sovány marhahús, tengeri hal
szénhidrát: rizs, zab, krumpli és zöldségfélék
zsír: oliva olaj, lenmagolaj, zsíros (nem sózott) magvak
ezekbõl állítsd össze a napi kajádat úgy, hogy kiszámolsz mindent annak függvényében, hogy mekkora a súlyod és mekkora az adott ételcsoport nyers tápértéke
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
és ez a 6 ez 6szori?😊 mert azt tutui nem tudnám tartani:|
Amire szükséged van:
- napi minimum 6 minõségi táplálkozás (ez valószínûleg külön fõzéssel jár majd, mert anyud nem fog 2 felé fõzni)
- multi vitamin pak
- Ca-Mg és c-vitamin
- edzés utánra egy jó tömegnövelõ, vagy kikevered te magad (2 adag fehérje, 50g szõlõcukor, 10g kreatin, 3-5g taurin, 5-10g glutamin - na ez így ütõs)
Ha sustanonra és rendes utókúrára (bár erre a legtöbb sült bolond nem is költ) tellett volna, akkor erre is telik.
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ajánlották nekem hogy van egy ilyen lehetõség is...
csak rákérdeztem
power massmost ezen filózok