Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
F
CSak egy olyan kérdésem lenne hogy ha jól tudom 2-3hónapos a kúra igaz?
És mennyi idõ szünetet kell tartani ha bejön...mert ha nem nem folyatom<#zavart1>#zavart1>
minden nap megeszem fél kiló csirkét, kurva nagy étvágyam van, az össz fehérjebevitelem csak étellel megközelíti a 3g/tsg-ét, és már pattanás formájában kijön a hasamon, karomon, nem értem hogy lehet e felé menni. és hogy lehet ennél több húst megenni. és itt elvileg egy csomóan megesznek 1kg-ot??? tényleg minden nap?? hihetetlen...
MJ rulz Pink Team The Only One
F
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
nagyon ajánlják hogy próbáljam ki a kreatint.namost sok mindent lehet hallani róla ugye,hogy kreatin kúra igy ugy,aztán csak vizesít,aztán hogy ha abbahagyod az evését akkor szép lassan leizzadod a dolgokat...most mi az igaz?valaki aki fel tud világosítani errõl légyszíves tegye meg.köszönöm!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Egyébként ma érdekességképp vettem egy napijegyet egy régebbi termembe, s kipróbáltam valamit, amit régen tûzként kerültem. A pec-deck gépet. Nem tudom, de szerintem elférne a programomban egy ilyesfajta izolációs gyakorlat is mellre.
Általánosságban nem használok túl sok izolációs gyakorlatot, mert nincs rá lehetõségem. Nálatok milyen helyet kapnak? Valamint, egy kérdés 😊 Van itt bárki, aki valaha is találkozott Hammer Strength gépekkel? 😊
Most 67-68kg körül vagyok, de még júniusig 75 a cél, mivel tavalyi gyorsaság után mint vártam lelassult a fejlõdésem. Volt 3 hét szünetem, most újra belevágok a dolgokba, viszont a fehérje mennyiségét jobban megnövelem a tavalyinál.
.
180 cm vagyok és most 78 kiló. nyáron még 72 voltam. lassan hízó típus vagyok, tehát tömegelésnél nehezen jönnek fel a kilók.
.
A válaszokat elõre is köszönöm.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
György
<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
Más. Aminosav tabletta, mikor? A dobozon 2x3 van naponta leszámolva a testsúlyomra, de kaja elõtt, után, reggel, felkelés után, lefekvés közben, vagy mikor?
spam. sry
Itthon edzek, fekvõ+felülés, de a bicepsz miatt szeretnék egy kézisúlyzót venni.
Elég 1 db és felváltva csinálni? Hosszú távon nem jelent hátrányt, ha nem csinálom kétkezes rúddal is a bicepszezést?
Nem ûrközpontot mondtam, hanem egy piacot, nem tudom miért ne járhatna "átlagember" piacra😄
Lehet nem akartál az lenni, de sikerült😉
illetve heti egyszeri alkalomra jódolognak tartom az úszást is, vélemény?
Bocs, edzés után vagyok, rendesen elfáradtam. Nem akartam bunkó lenni.
#Roger6: tescóban 999 volt pultból, csomagolt meg 1190.