Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
L-carniting szedtem én is régen kapszulásat, ezt mondtam neked, kb csak energizáló hatása van, annyit meg nem ér. Ha éhes vagy, az nem baj.. egyél zöldséget, csirkét, gyümölcsöt, natúr túrót, halat meg amik az alapismeretekben vannak jó kaják.. eheted gyakorlatilag egész nap.. diéta != éhezés.. tehát az étvágyad kajával csökkentsd, csak minõségivel. Ha én nagyon éhes vagyok kicsit több hús + sokkal több zöldség. Jobban laktat, vagy egyél lassabban.. 😊

L-carnitin mellé nem kell egyik sem, magában is elég ( és szerintem arra sincs szükség ).
morcosqtya
Sajnos nagyon megnõtt az étvágyam egy gyógyszer mellékhatásaként, így zabálok... fogynom kell megint.
A normál 79 kg helyett már 83-84 vagyok, és ez zavar. +Állandóan ennék... 😞((

Elkezdtem kocogni napi 3 km-t (20 perc) délután, + napközben kb 40 perc séta (munkahelyre reggel + délben haza+vissza + délután haza séta) + egykezes súlyzóval ügyetlenkedek napi szinten + hasprés (felülés).

Most L-carnitint ittam, fogyni nem fogyasztott de kb 3-4x több energiám és kitartásom van futáshoz és edzéshez mint elõtte, valahogy nem fáradok el.

No ezek mellé szeretnék valamit a lentiekbõl.
Van aki a Blade mellé teszi le a voksát van aki szerint a Thermo PAK a jobb.. Sajnos nem értek hozzájuk és nem ismerek sok embert aki szedte volna õket és saját tapasztalatból hiteles véleményt tud adni.

Étvágyat hogyan csökkenthetem?
Hoodia gordinii?
Króm?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

csuszi
"ocsó" aszkorbinsavval többre megy, méregteleníti a szervezetet és így egy funkcióval kevesebb a zsírnak. jók azok, hatnak is, csak ahogy írtam bolhafasznyit. okos kaja a nagy része - vitamin is, aztán a súlyzós edzés ami felviszi majd elejti a pulzust (magyarul intervall), ezután aerob. többi picsa. bár jó pénz van mögötte <#whatever>

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Õszintén szólva fingom sincs melyik a jobb, passzívabb életmód mellett nem érdemes használni, mert haszontalan, hiába thermogenetikus vagy lipotróp, pedig milyen szép szavak.

Az viszont biztos, hogy a zsírégetõk minimálisan segíthetnek, ha betartod a diétát és a mozgásmennyiséget ami a fogyáshoz kell. Az áruk borsosabb annál, amennyit segítenek, így én inkább a megreformált "diétás" étrendre költeném a zsírégetõre szánt pénzt, mert az bizony drágább, mint a "normál magyar" étrend.

Én szedtem régen Sciteces zsírégetõt, arra volt jó, hogy energizáló hatása volt.. nem voltam annyira fáradt.. másra nem.
csuszi
majd lehet azt mondják mások hogy tévedek, de meggyõzõdésem, hogy kidobott pénz bármelyik. 1-2%ot ha érnek.

csuszi
elsõ mondatban írjak, hogy szteroid, ami igaz is, a synthol baszta széjjel.

morcosqtya
Sziasztok!

Az alábbi zsírégetõk közül tapasztalataitok alapján melyik a leghatékonyabb, melyiket ajánljátok?

- Thermo PAK (Biotech)
- BRUTAL BLade
- Animal Cuts

Igaz, hogy passzívabb életmód mellett (viszonylag kevesebb mozgás) való edzéshez (alakformálás) inkább thermogenikusat, míg aktív (és aerob) edzésterv mellett lipotróp zsírégetõ formulát érdemes kipróbálni?

Véleményeket köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tyler1
megijedtem, h Rodrigo Ferraz, mert már egy ideje inaktív a faszi, pedig a videóin besírtam<#vigyor5>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Csak tudni kell mi számít szabályosnak. Egyszer voltam crossfit versenyen, hát ha nem szabályos volt, pl nem nyújtottam ki teljesen a kart nyomásnál, egybõl 'nocount'-ot kaptam.
Csak egész más a szabályos, mint a konditeremben. Ott izolálsz, crossfiten meg épp ellenkezõleg. Minden izmoddal az adott feladat végrehajtására koncentrálsz, hogy a lehetõ leghatékonyabban érd el a célod. Épp ettõl lesz funkcionális.
Nyilván a kipping furán hat a statikus húzódzkodás után, pedig éppúgy egy hasznos gyakorlat, csak másra jó.

Azért ez nem így van. Itt is vannak bõven erõemelõ gyakorlatok, fõleg felhúzás, rengeteg csaj húz fel 200 kiló felett is.. Azt meg ugye nem nagyon lehet rángatni. A húzódzkodásnál azért vesznek lendületet mert ez állóképességi sport inkább, és nem a tökéletes, hátból történõ gyakorlat végrehajtás a lényeg, hogy minél inkább a hátizom dolgozzon, hanem hogy esetenként meg tudjanak csinálni akár 50 húzódzkodást is. A kettlebellnél meg néhány gyakorlatnál lendületet kell venni, de azt sem rángatják.

DarkHorse-szal meg nem kell foglalkozni, már évek óta ide jár trollkodni, mindenbe beleköt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
de ez egy syntholos nyomorék, erre azt nyomják le, hogy a sportolásba halt bele...

itt egy videó a hányingerrõl
http://www.youtube.com/watch?v=LWTA7VjI8pA

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

0Fritz0
Igazi index színvonal.
Sok agyával persze pár sorral lejjebb meg is hazudtolja magát, amikor még odateszi, hogy a seb elfertõzõdött.
Tehát még véletlenül sem az orvosi ellátás volt a szar, hanem a sportszenvedély...

Egyébként marha ronda karja volt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Felesleges összehasonlítani a kondival, a crossfit nem a szabályosságra megy.
A kivitelezése meg szinte pont az ellenkezõje az erõemelésnek.
Ott egy nagy súlyt mozgatsz, itt meg sok kicsit rángatsz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vaxi
köszönjük index, megint megmutattad mennyire okos vagy.
"Belehalt sportszenvedélyébe egy híres brazil testépítõ"
"A 34 éves férfi a testépítés megszállottja volt, minden nap keményen edzett. A világ legnagyobb felsõ karját tudhatta a magáénak. Rengeteg szteroidot szedett, és egészségtelen ételeket fogyasztott."

remélem a sok nyomorék ezzel nyugtatja majd magát, hogy azért nem mozdul meg, mert meghal, ha edzeni kezd.

DarkHorSe
foleg a sargapolos csaj a kedvencem ma enis igy fogom szurni, hatha igy jobban megy 😄😄😄dd csak fejbe ne rugjam magam 😛P

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
ugraltak' 😄

DarkHorSe
Neztem ezeket a crossfit edzeseket youtuben, egy szabalyos gyakorlatot nem csinaltak 😄D Csak ugraltok ossze vissza, kurva vicces 😄D

Tyler1
ja, azt vágom, h terem csak ott van, de ilyen crossfit "szakkörök" vannak pl. sulikban, vagy focipályán, vagy ilyen magáncsoportok összejárnak a grundra, stb., azért kérdeztem 😊

Egyedül edzek, csak Pesten van tudtommal crossfit terem, és oda ilyen 20.000 a bérlet <#buck> Inkább megcsinálom magamnak itthon vagy a tornapályán vagy a teremben a naponta kiírt WOD-okat, mint hogy 20k-t fizessek ugyan ezért..

Vaxi
voltam ott múltkor, az tényleg jó bolt, 12k-ért láttam nike air-t, de pont nem volt a méretemben..
kinézek majd, köszi!!

Panzerfaust
10k körül mozognak legtöbbször jó kis adidasok a deichmannban. Nekem is onnan van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Tyler1
egyedül v. jársz vmi Crossfit edzésre?

jazzy
Gratulálok, nagyon szép teljesítmény. Fõleg annak ismeretében amit leírtál magadról korábban. <#eljen>
0Fritz0
Fogyni és zsírt leadni nem lehet csak egy adott testrészrõl ha a hormonális és egyéb zavarokat nem vegyük figyelembe.
(Vannak olyan készítmények, amik mérsékelten segítik a helyi zsírégetést, de mivel ezek is csak diétával együtt mûködnek, ezért majdnem ugyanott vagyunk.)
"Beszakadni" (ez is relatív) legfeljebb csak akkor fogsz, ha van legalább 10-15 kilónyi súlyfelesleged és ezt sikerül ledobni.

A hasadra lerakódó cucc pedig azt jelenti, hogy a kalóriabevitel több volt a szükségesnél.
Bár ez tömegnövelésnél nem annyira meglepõ.

A termékeket meg ki kell próbálni, hogy Te miként reagálsz rájuk.

Victor1103
Ok, köszi!😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Vaxi
erre szokták azt mondani, hogy nem azért edzünk, hogy aztán otthon üljünk a tv elõtt, nehogy izmot veszítsünk 😄
fussál nyugodtan, ha edzel mellette rendesen, nem fog elfogyni a karod.

egyébként pedig a jó kurva anyját úgy minden cipõgyártónak, hogy 15 körül kezdõdnek a normális futócipõk, amik nem esnek le a lábadról 1 nap után...
pedig venni kellene

Köszi ez nagyon hasznos volt most! Nyaralnak a konditermesek (újra visszamentem a régibe:S) és amikor visszajönnek, akkor meg én nyaralok... addig meg kéne valami edzésféleség😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Gratulálok!😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Victor1103
Sziasztok!

NITRO PURE WHEY GOLD-ot nevû terméket szeretnék venni állítólag ez a biotech legtöbbet eladott terméke, de ez nekem nem elég meggyõzõ. Valakinek van valamilyen tapasztalata?

Mostanában fogyott el a HYPER MASS 5000-em és végülis meg voltam elégedve vele mert a karom és a mellizomzatom szépen fejlõdött csak az volt a baj hogy a tömegnövelõ egy része lerakódott a hasamra is amit egyáltalán nem edzettem😞 Olvastam hogy a NITRO eléggé fehérjealapú kevés szír és szénhidrát tartalommal és nekem pont ez lenne az ideális csak gondoltam megkérdezem azért a tájékozottabbakat.

Másik fontos kérdésem még: a lábamról és a hasamról a felesleges zsírt futással szeretném leszedni azonban ez a futás mennyire lenne hatással a többi testrészemre? A mellizomzatommal és a karjaimmal mint írtam már szó-szó elég meg vagyok elégedve, de nem akarom hogy a futás miatt ezek a testrészeim "beszakadjanak" Errõl is nagyon szívesen fogadok bármi véleményt.

Elõre is köszi a válaszokat és bocs ha valami evidenssel kapcsolatba abszolút faszságot írtam😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Vaxi
fúúú, futva el sem tudom képzelni mennyire kemény lehet.

amikor megláttam a versenykiírást, azt mondtam, hogy erre soha nem lennék képes (mármint, hogy bringával megcsináljam).
aztán ilyen fejet vágtam

legalább van motivációm 😊

Találtam a cindyrõl videot,de ott 15,31,45-õt tolnak. Gondolom az már bõven haladó😊

Triathlon for life

Én lefutni szeretném,eljöhetnél kísérõnek😊 Persze nekem kell még 2-3 év mire eljutok addig.

Triathlon for life

Vaxi
jaja, én is így fogom csinálni. tetszik a dolog, de a termet nem fogom hanyagolni 😊

jövõre szeretnék benevezni az ultrabalatonra bringával, remélem fel tudok készülni rá 😊)

Még egy hasznos oldal, itt évekre visszamenõleg fenn van az összes WOD, minden napra van új tehát nem kell gondolkoni az edzésterven. A topic nevére kell kattintani, az elsõ hozzászólás írja le a feladatot, a másodikban pedig általában skálázva van kezdõknek és haladóknak, valamint nõknek az ismétlések száma.

csuszi
szerintem a crossfit nagyon király dolog, szerintem én is beiktatom, de az biztos, hogy a hagyományos edzésem MELLÉ <#vigyor4>

Köszi,ez nagyon hasznos infó. Régóta gondolkodom már a crossfitten,mert a triatlon mellé a ' sima' gyúrás valahogy nem az igazi. Bár azért itt sem árt egy terem ahol egyben van minden,de ha nincs más egyedül is lehet nyomni.

Triathlon for life

Ezeket a gyakorlat sorozatokat egyébként WOD(workout of the day)-nek hívják, itt található lista róluk.

Ez tetszik,ki fogom próbálni. Szerintem még izgalmasabb is,mint a teremben a szériákat nyomni.

Triathlon for life

LoSA
Köszi! <#eljen>

az igen! gratula, szép!

Én nekem egy ideje nincs lehetõségem konditerembe járni, úgyhogy kb 2 hete csinálom.. Hát, röviden és tömören annyit lehet róla mondani, hogy KURVA KEMÉNY! Ezerszer fárasztóbb mint egy súlyzós edzés, de persze itt nem is az izmok növelése a lényeg. Rengeteg saját testsúlyos gyakorlat van, húzódzkodások, tolóckodások, fekvõtámaszok, stb.. Nagyon durván leszívja az ember erejét, de viszont olyan állóképességet és funkcionális erõt ad, mint semmi más.

Súlyzós gyakorlatok annyira nincsenek, ha igen akkor rúddal felhúzás, fekvenyomás és guggolás(nyakon és fej fölött), meg néhány fej fölé nyomás, de ezt inkább kettlebellel szokták csinálni, de persze kézisúlyzóval is lehet.

Ha ki akarod próbálni hogy milyen is egy CrossFit edzés akkor kezdd a Cindy nevû gyakorlat sorozattal, én is ezt csináltam most.

Ez abból áll, hogy 20 perc alatt minden egész percben el kell kezdeni egy sorozatot, aztán ha befejezted, akkor pihenhetsz a következõ percig hátralevõ idõben.. Megsúgom ez elsõre tuti nem fog menni, én két sorozat közt egy-egy percet pihenek, és így is csak 11-et tudtam csinálni.

Cindy:

5 húzódzkodás (ehelyett csinálhatod a burpee nevû gyakorlatot aminek nem tudom mi a magyar neve, leguggolsz, csinálsz egy fekvõtámaszt, aztán vissza guggolásba, és felugrasz. ha beírod youtubeon úgy burpee akkor megérted 😄 )
10 fekvõtámasz
15 guggolás súly nélkül úgy, hogy a karod elõre van nyújtva közben

Szóval ezt kell megcsinálni, aztán pihenõ, köevtkezõ percben kezded elõrõl.. Nem olyan könnyû, mint amilyennek hangzik.

Másik gyakorlat a Deck of Death(a halál paklija), ebben annyi a lényeg hogy egy pakli kártyát összekevernek, és mindegyik szín(treff,pikk,kõr,káró) egy-egy gyakorlatot jelent, és annyit kell megcsinálni belõle, amekkora szám rá van írva. Tehát pl. a treff jelenti a fekvõtámaszt, akkor ha kihúzod a treff 6-ost, hat fekvõ..Húzod a következõ lapot, csinálod a következõ feladatot. 😊
De ez inkább már haladóknak való gyakorlat.

Tehát kb ilyesmik a crossfit edzések, persze még van rengeteg féle gyakorlat, a teszto.hu-n sok CrossFites cikk van, érdemes elolvasgatni õket.

LoSA
Srácok, én most hallottam a Crossfit edzésrõl. Ismeri valaki, esetleg próbálta? Eléggé megtetszett... Tapasztalat, vélemény? <#nyes>

<#wave><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Roger6
Gratulálok, minden elismerésem!

Amúgy a franc se futkozna órákon keresztül.<#idiota><#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Grat <#eljen><#eljen><#eljen> Ezt hívják fittségnek 😊

Tyler1
grat<#eljen>

én sztem már a vízbõl nem jönnék ki élve, nem hogy a többi... 😊

Mindent nem lehet😊)

Triathlon for life

Különc
Gecivastag alkar,felkar és hát, kenyai futó vastagságú comb, wtf man? <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
minden tiszteletem a tiéd, gratulálok! <#worship>