Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L-carnitin mellé nem kell egyik sem, magában is elég ( és szerintem arra sincs szükség ).
A normál 79 kg helyett már 83-84 vagyok, és ez zavar. +Állandóan ennék... 😞((
Elkezdtem kocogni napi 3 km-t (20 perc) délután, + napközben kb 40 perc séta (munkahelyre reggel + délben haza+vissza + délután haza séta) + egykezes súlyzóval ügyetlenkedek napi szinten + hasprés (felülés).
Most L-carnitint ittam, fogyni nem fogyasztott de kb 3-4x több energiám és kitartásom van futáshoz és edzéshez mint elõtte, valahogy nem fáradok el.
No ezek mellé szeretnék valamit a lentiekbõl.
Van aki a Blade mellé teszi le a voksát van aki szerint a Thermo PAK a jobb.. Sajnos nem értek hozzájuk és nem ismerek sok embert aki szedte volna õket és saját tapasztalatból hiteles véleményt tud adni.
Étvágyat hogyan csökkenthetem?
Hoodia gordinii?
Króm?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
MJ rulz Pink Team The Only One
Az viszont biztos, hogy a zsírégetõk minimálisan segíthetnek, ha betartod a diétát és a mozgásmennyiséget ami a fogyáshoz kell. Az áruk borsosabb annál, amennyit segítenek, így én inkább a megreformált "diétás" étrendre költeném a zsírégetõre szánt pénzt, mert az bizony drágább, mint a "normál magyar" étrend.
Én szedtem régen Sciteces zsírégetõt, arra volt jó, hogy energizáló hatása volt.. nem voltam annyira fáradt.. másra nem.
Az alábbi zsírégetõk közül tapasztalataitok alapján melyik a leghatékonyabb, melyiket ajánljátok?
- Thermo PAK (Biotech)
- BRUTAL BLade
- Animal Cuts
Igaz, hogy passzívabb életmód mellett (viszonylag kevesebb mozgás) való edzéshez (alakformálás) inkább thermogenikusat, míg aktív (és aerob) edzésterv mellett lipotróp zsírégetõ formulát érdemes kipróbálni?
Véleményeket köszönöm!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Csak egész más a szabályos, mint a konditeremben. Ott izolálsz, crossfiten meg épp ellenkezõleg. Minden izmoddal az adott feladat végrehajtására koncentrálsz, hogy a lehetõ leghatékonyabban érd el a célod. Épp ettõl lesz funkcionális.
Nyilván a kipping furán hat a statikus húzódzkodás után, pedig éppúgy egy hasznos gyakorlat, csak másra jó.
DarkHorse-szal meg nem kell foglalkozni, már évek óta ide jár trollkodni, mindenbe beleköt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
itt egy videó a hányingerrõl
http://www.youtube.com/watch?v=LWTA7VjI8pA
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Sok agyával persze pár sorral lejjebb meg is hazudtolja magát, amikor még odateszi, hogy a seb elfertõzõdött.
Tehát még véletlenül sem az orvosi ellátás volt a szar, hanem a sportszenvedély...
Egyébként marha ronda karja volt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kivitelezése meg szinte pont az ellenkezõje az erõemelésnek.
Ott egy nagy súlyt mozgatsz, itt meg sok kicsit rángatsz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Belehalt sportszenvedélyébe egy híres brazil testépítõ"
"A 34 éves férfi a testépítés megszállottja volt, minden nap keményen edzett. A világ legnagyobb felsõ karját tudhatta a magáénak. Rengeteg szteroidot szedett, és egészségtelen ételeket fogyasztott."
remélem a sok nyomorék ezzel nyugtatja majd magát, hogy azért nem mozdul meg, mert meghal, ha edzeni kezd.
Swedish people are albino monkeys

Swedish people are albino monkeys
kinézek majd, köszi!!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
(Vannak olyan készítmények, amik mérsékelten segítik a helyi zsírégetést, de mivel ezek is csak diétával együtt mûködnek, ezért majdnem ugyanott vagyunk.)
"Beszakadni" (ez is relatív) legfeljebb csak akkor fogsz, ha van legalább 10-15 kilónyi súlyfelesleged és ezt sikerül ledobni.
A hasadra lerakódó cucc pedig azt jelenti, hogy a kalóriabevitel több volt a szükségesnél.
Bár ez tömegnövelésnél nem annyira meglepõ.
A termékeket meg ki kell próbálni, hogy Te miként reagálsz rájuk.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
fussál nyugodtan, ha edzel mellette rendesen, nem fog elfogyni a karod.
egyébként pedig a jó kurva anyját úgy minden cipõgyártónak, hogy 15 körül kezdõdnek a normális futócipõk, amik nem esnek le a lábadról 1 nap után...
pedig venni kellene
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
NITRO PURE WHEY GOLD-ot nevû terméket szeretnék venni állítólag ez a biotech legtöbbet eladott terméke, de ez nekem nem elég meggyõzõ. Valakinek van valamilyen tapasztalata?
Mostanában fogyott el a HYPER MASS 5000-em és végülis meg voltam elégedve vele mert a karom és a mellizomzatom szépen fejlõdött csak az volt a baj hogy a tömegnövelõ egy része lerakódott a hasamra is amit egyáltalán nem edzettem😞 Olvastam hogy a NITRO eléggé fehérjealapú kevés szír és szénhidrát tartalommal és nekem pont ez lenne az ideális csak gondoltam megkérdezem azért a tájékozottabbakat.
Másik fontos kérdésem még: a lábamról és a hasamról a felesleges zsírt futással szeretném leszedni azonban ez a futás mennyire lenne hatással a többi testrészemre? A mellizomzatommal és a karjaimmal mint írtam már szó-szó elég meg vagyok elégedve, de nem akarom hogy a futás miatt ezek a testrészeim "beszakadjanak" Errõl is nagyon szívesen fogadok bármi véleményt.
Elõre is köszi a válaszokat és bocs ha valami evidenssel kapcsolatba abszolút faszságot írtam😄
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
amikor megláttam a versenykiírást, azt mondtam, hogy erre soha nem lennék képes (mármint, hogy bringával megcsináljam).
aztán ilyen fejet vágtam
legalább van motivációm 😊
Triathlon for life
Triathlon for life
jövõre szeretnék benevezni az ultrabalatonra bringával, remélem fel tudok készülni rá 😊)
Triathlon for life
Triathlon for life
Súlyzós gyakorlatok annyira nincsenek, ha igen akkor rúddal felhúzás, fekvenyomás és guggolás(nyakon és fej fölött), meg néhány fej fölé nyomás, de ezt inkább kettlebellel szokták csinálni, de persze kézisúlyzóval is lehet.
Ha ki akarod próbálni hogy milyen is egy CrossFit edzés akkor kezdd a Cindy nevû gyakorlat sorozattal, én is ezt csináltam most.
Ez abból áll, hogy 20 perc alatt minden egész percben el kell kezdeni egy sorozatot, aztán ha befejezted, akkor pihenhetsz a következõ percig hátralevõ idõben.. Megsúgom ez elsõre tuti nem fog menni, én két sorozat közt egy-egy percet pihenek, és így is csak 11-et tudtam csinálni.
Cindy:
5 húzódzkodás (ehelyett csinálhatod a burpee nevû gyakorlatot aminek nem tudom mi a magyar neve, leguggolsz, csinálsz egy fekvõtámaszt, aztán vissza guggolásba, és felugrasz. ha beírod youtubeon úgy burpee akkor megérted 😄 )
10 fekvõtámasz
15 guggolás súly nélkül úgy, hogy a karod elõre van nyújtva közben
Szóval ezt kell megcsinálni, aztán pihenõ, köevtkezõ percben kezded elõrõl.. Nem olyan könnyû, mint amilyennek hangzik.
Másik gyakorlat a Deck of Death(a halál paklija), ebben annyi a lényeg hogy egy pakli kártyát összekevernek, és mindegyik szín(treff,pikk,kõr,káró) egy-egy gyakorlatot jelent, és annyit kell megcsinálni belõle, amekkora szám rá van írva. Tehát pl. a treff jelenti a fekvõtámaszt, akkor ha kihúzod a treff 6-ost, hat fekvõ..Húzod a következõ lapot, csinálod a következõ feladatot. 😊
De ez inkább már haladóknak való gyakorlat.
Tehát kb ilyesmik a crossfit edzések, persze még van rengeteg féle gyakorlat, a teszto.hu-n sok CrossFites cikk van, érdemes elolvasgatni õket.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy a franc se futkozna órákon keresztül.<#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én sztem már a vízbõl nem jönnék ki élve, nem hogy a többi... 😊
Triathlon for life
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403