Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig has a neve, fáradj vissza a gumiba, csõ
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Komolyra fordítva a szót, fél éve kezdtem el komolyabban hasazni, azelõtt elhanyagoltam, 2 kockát sikerült elérnem ez idõ alatt. De a szóban forgó mell alatti részem nem fejlõdött, tehát vagy nagyon makacs az a rész nekem vagy nem csinálok rá olyan gyakorlatot ami használ neki.
Azzal meg magadat minõsíted, hogy best of sg-be a saját "oltásoddal" próbálod népszerûbbé tenni magad.
\"Errõl van szó!\"
Lenne egy kérdésem: A mell alatti részt, milyen gyakorlattal tudnám megedzeni?
Például itt is látszik a "2 kocka".
Elõre is köszönöm a válasz(oka)t.
\"Errõl van szó!\"
Mivel itt nem az izom hanem az erõ és az állóképesség növelése a cél, azért vannak ilyen rövid de nagyon intenzív WOD-ok is(pl a 20perces), de nem kötelezõ ilyen rövid idõ alatt megcsinálni, lehet nyugodtan pihenni gyakorlatok közt 3-4 perceket mint a konditeremben, csak ugye akkor az egésznek az értelme vész el.
Olyan programot amire te gondolsz csak CrossFit termekben az edzõ tud neked szerintem személyre szabottan gyártani, vagy ha sikerül kibogarásznod valahogy a netrõl akkor úgy. Azért lettek a WOD-ok kitalálva, hogy az egyszerû átlagember akinek nincs sok ideje vagy nem akarja a súlyzókat emelgetni, gyorsan(de nem mindíg) le tudjon edzeni akár otthon a garázsban is.
Ja és a WOD-okat kezdõk is csinálhatják, mindíg a második hozzászólásban van leírva hogy mennyit csináljanak az adott gyakorlatból a kezdõk, vagy mit csináljanak helyette.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
1, ha valami oknál fogva egyiket nem tudom csinálni, aznapra lõttek, és elég sok eshetõség fordul elõ a fejembe pl sérülés miatt nem megy egy gyakorlat a wodban, de a többi igen, vagy pl a maiban van, nincs evezõgépem ;), vagy személyre szabnám magamhoz, vagy a társamhoz stb
2, nagyon kevésnek tûnik idõben, és nekem nem az a célom hogy 20 perc alatt nagyon csodás alakot gyártsak, szükségem van a napi 1-2 órás mozgásra.
ezért a célom az lenne, hogy fel van sorolva 20millió gyakorlat, abból bizonyos (sárga oldalas szisztéma szerûen segítség) támpontok segítségével én is tudnék adott blokkokat csinálni magamnak pl egy hetes intervallum vagy akár egy 12 hetes program stb, amiben tudnám belõni a terem felszereltségéhez a programot, illetve az adott személyhez, magamhoz más kell mint kezdõ bari számára, pláne csajomnak. nem mindegy hogy otthoni, vagy teremben, vagy szabadban. na ehhez szólj hozzá :)
thx
MJ rulz Pink Team The Only One
Egy nap egy WOD-ot kell megcsinálni, mára pl a
Four rounds for time of:
Row 500 meters
Rest 3 minutes
van, de persze nem kötelezõ ezt csinálni. Tehát nincs így külön hogy na ma mell nap meg hát nap, van egy napra egy workout of the day, azt meg kell csinálni, másnap jöhet a következõ. Lehet így olvasva a WOD-ok könnyûnek meg kevésnek tûnnek, de mint mondtam egyátalán nem azok. Pl a mai Cindy-ben amit csináltam haverommal 100 húzódzkodás 200 fekvõ meg 300 guggolás volt 20perc alatt.. Vagyis ennyinek kellett volna lennie <#bohoc>#bohoc>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
valami cross-os elmondhatná hogy
1, vannak itt a gyakorlatok, ezekbõl hogy állítanak össze egy edzést, akár hetet, vagy több hetes periódust?
2, hol van több gyakorlat?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
2. Próbáld ki a mellhez húzást, hátha azt érzed :)
Lenne 2 kérdésem.
1. Tricepsz.
Mindenhol az egykezes, nyújtott karral a tarkómhoz engedem a súlyt féle gyakorlatot írják. Ettõl nekem még 2kg-nál is kiakad a vállam. Van valami oka, hogy ezt preferálják? Mert én a vállam miatt a sittes gyakorlatot, valamint (a nevét nem tudom) amikor térdelek és támaszkodom a fekpadon, felkar az oldalamhoz szorít és hátra kinyújtóm a sújt. Ráadásul ezzel a tricepszem is jobban/könnyebben bedurran. De mégsem látom ezt a gyakorlatot se a neten, se a teremben mástól.
2. A lehúzás tarkóhoz nevû gyakorlat valahogy nem jön össze, nem érzem, hogy a hátam benne lenne a dologban, csak a karom fárad tõle. A hüvelykujjam sincs beakasztva, valahol olvastam, hogy akkor kevésbé használom a karom izmait.
az oldódási problémára javaslom az elemes tejhabosítót, azzal szét lehet verni a csomókat és elfér a shakerben is akár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ellenben a California Fitness Whey Proten 100%-jának olyan oldódási gondjai vannak, hogy hihetetlen. Kevés vízben kell oldani, és többször neki kell futni, miután leüllepedett a habja, hogy ne legyen csomós.
mov ah,4ch int 21h end
2,5 dl?
mov ah,4ch int 21h end
Az Iso Whey után a Nitro Pure Whey Gold is más.. sokkal jobb az íze (és háromszor több félében van), de az állaga ellehetetleníti a rendes feloldását.
Ez már szinte finomabb por mint a liszt.. :)
mov ah,4ch int 21h end
aztán 1 pont 1 forint.
a vásárlás összértékének maximum 30%-át fizetheted pontokkal.
mov ah,4ch int 21h end
most összegyûlt jópár builder pontom a faszkönyves alkalmazásnak hála, aztán veszek valami fasza vitamint belõle, és ha marad még, akkor kellene valami protein is hozzá
És egyébként meg a sportika.eu-t figyelni kell, amikor eléri az egész ezres rajongói számot, mert akkor szoktak akciózni. Továbbá érdemes figyelni a builderék akcióit is. Én a egy pár hónappal ezelõtt 4 kilós fehérjét 12-ért vettem. Rendes tejsavó, nem kevert, vagy szója. Ajánlott figyelni még a biotech outlet napjait, és a fitbuilder webshopját. Ennyivel talán már sokat tudtunk segíteni neked.
mov ah,4ch int 21h end
Ha hozza a nagycsoportos barátait akkor nem biztos...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aludjatok vagy edzetek vagy írjatok rövidebben xD
A lényeg, hogy naponta váltogatva célszerû akkor súlyzózni és futni.
Ha anyagi okból, akkor ez teljesen érthetõ, ebben az esetben a zsírégetõ pénzkidobás és teljesen fölösleges. Meg a tápkieg is akkor. Én is csóró vagyok, csirke felsõcombot eszek..
Itthoni megoldás kell.
Van 2db egykezesem (rúd vagy gép nem fér el, mert 30nm-es garzon tele bútorral, egy akvárium se fér már be)...
Na ennek tükrében.. egyik nap akkor súlyzózzak másik nap fussak?
Az élelmiszer tanácsokat köszönöm, megtervezek valami jó étrendet ezekbõl.
Régen is voltam 115 kg, 1 év alatt leadtam 35 kg-ot, fél évig teremben futógép + súlyzós/gépes edzés de aztán fél évig pusztán kajabeállítással) Pontosan ezt tapasztaltam én is: 70%-ban az számít mit eszel, 30%-ban, hogy mit teszel.. :))
(fogyásról és alakformálásról beszélek természetesen nem testépítésrõl)
egykezes ügyetlenkedés
menj terembe vagy szerezz súlyzót, nagy fekete luk az emberek fejében, hogy azt hiszik a futással vagy más aerobbal többet tesznek a fogyásért, mint az anaerob utánégetõs súlyzós edzéssel.
egyik pár órára emeli meg az anyagcserét, másik 2 napra, tehát folyamatosan emelt szinten van ha minden 2 napban jársz. nagyságrendileg a legfontosabb a súlyzós edzés.
barna rizs
összetett ch lenmag
rostos müzli
zab
ezek a vércukrot megemelik órákra, nem leszel éhes feszt
túró spar tesco match mindig van sovány
És a 3 közül melyiket? Legkevesebb szénhidrát az Iso Whey-ben van ha jól értelmezem... :-| hmm?