33479
-
#25299 mi az az edzsé? :D -
#25298 igen 10x olyan jól megy az edzsé:D:D:Dpersze:D:D:D -
#25297 jó ötlet e?persze hogy az ha 2x olyan jól megy az edzés tőle.nem érdekelnek a tudományos magyarázatok.én magamon tapasztalom hogy ez nekem totál jó
nekem még a diétába is belefér -
#25296 Egyébként sem jó ötlet a cukor edzés előtt -
#25295 Nekem az most nem fér bele a diétába -
#25294 én meg beverek 3 kanál mézet edzés előtt.tegnap sokkal jobban ment a gyurma ezzel a módszerrel. -
center86 #25293 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20401107.jpg -
#25292 Pump n' Go: ugyanaz szinte mint tegnap, kitolta a fájdalomérzetet, tovább bírtam az ismétléseket, egy jó kis bukásig végzett kar nap volt, de inkább a kezdőknek jó cucc ez, vagy aki tényleg nem szeretne koffein tartalmú készítményt enni
Ha elfogy, visszatérek a Bangre vagy a HB-ra -
#25291 képt! -
#25290 igen.160g/adag -
#25289 nem mutassa a képet e
sokat olvasgattam mostanában, és az igazság az, hogy rendkívül sok hozzáértő "komolyabb gyúrós" fikázza a scitec-et.kicsit elgondolkodtam a dolgokon amiket írtak.úgy néz ki hogy kipróbálom más gyártók termékeit is (na nem ilyen biotek meg többi agyonhájpolt tápot).következő vagy egy twinlab 100% whey vagy egy myofusion lesz.ezek a termékek fellelhetőek a teremben ahova járok, gondolom nem véletlenül nem árulnak biotech meg scitec cuccokat.majd meglátjuk. -
#25288 Úgy kell adagolni ahogy Kathi Béci mutatta :D -
center86 #25287 Érdemi hozzászólás +1!
-
#25286 ok -
#25285 minek ezek???:D:D
fehérje kell+vitamin+jó kaja
de ilyen kamukat venni:D:DD: -
#25284 Csak nem bírtam ki, ma ettem egy Pump n' Go-t, a séta a teremhez elég érdekes volt, valamiért kapkodtam a levegőt, mintha fél órája már aeroboznék kb olyan érzésem volt, beszélni is alig bírtam nővéremmel, anélkül hogy ne vegyek nagyobb levegőket, bár ezt betudom az újdonság és a placebo hatásának.
Az edzés csak átmozgató volt, szóval abban nem tudok érdemben nyilatkozni, abban majd holnap délután.
Adagolókanál nincs benne ezért szemmértékkel toltam bele 2 gyerek evőkanálnyit, holnap lehet kenek bele kicsit többet.
Íze olyan, mintha Sió almalevet innál rostok nélkül persze, szóval az kiváló. -
#25283 Egyik spanom is dolgozott Tescoba még diákként, ő is mesélte, hogy akarta lecserélni a tejeket, aztán furcsán hullámzott a doboz, hát ott is hasonlóan kedves lárvafélék voltak az elkövetők. De nem hittem el, hogy a tejre rámehetnek, elvégre az víz. -
#25282 most mivan?mi ezt free proteinnek hívjuk :D -
#25281 -
#25280 megnövelt fehérje?ugyanmá'...
na ez...ez aztán az igazi fehérjével dúsított tej
forrás
-
#25279 -
#25278 -
#25277 és te a rendőrök vagy a bűnözők közé tartozol? -
#25276 Mondjuk nem nagyon van alapom összehasonlítani őket, lévén csak FW-ben meg Szegiben edzettem ill. Pesten Kiss Jenő termében -
#25275 javult valamennyit, de délután elviselhetetlen...
mi reggel járunk 7re, nyitásra ott vagyunk, mire megjönnek a népek már végeztünk is. -
#25274 EHÖK egyetlen előnye a 2k HUF, egyébként már a szagtól ami kijött sarkon fordultam, nem hiszem hogy oda járnék, 4k felárat megér nekem a FW -
#25273 az fasza. valamikor megnézem, bár egyelőre biztos maradok az ehökben, ez a 2000 forintos havidíj eléggé csábító
na meg hogy 5 percre van munkahelytől -
#25272 Közel 10 éve járok oda, nővérem 13, eléggé benőttük oda magunkat, mert a fele rendőr, másik fele bűnöző ám ja, nem olyan rég jöttek új gépek, szerintem célnak bőven megfelel, sok papucsos van meg kicsit Wellness/Fitness, de lehet edzeni normálisan -
#25271 jó hely? -
#25270 Fit World -
#25269 hova jártok edzeni?
szerintem még betolhatod, de ha tényleg szagos, akkor hagyd a vérbe -
#25268 Hétfőn próbálom ki, akkor lesz majom edzés, partnerrel, kar, majd mondom történt-e valami
Egyébként van egy 2012 júniusi lejáratú big bangem, az a baj h emlékszem a szagára, de valahogy mintha rosszabb lenne, szerintetek az megehető? Fél doboz kb -
#25267 tapasztalatokat tolhatod is -
#25266 Nálam is tervben van. -
#25265 egyé almahéjat hogy lefoggyá.nem számít a napi 26L kóla meg hogy nem mozogsz.a lényeg az ALMAHÉJ!"képes arra, hogy megnövelje az izmok mennyiségét" mától csak almán fogok élni -
#25264 creator: napi 8 szem (reggel éhgyomorra 2, edzés előtt 4, edzés után 2.pihenőnapon reggel éhgyomorra 4, majd 3. kaja előtt 4) 2 hete.kicsit élénkebb vagyok.ennyi.felesleges pénzkidobás volt. -
#25263 Ma vettem kipróbálásra egy Pump n' go-t, megnézem má mi ebben annyira sláger -
#25262 meg amúgy sem olvasok ilyen szennylapokat.sőt, még tv-m sincsen.volt aki emiatt űrlénynek nézett... -
#25261 -
#25260 ja igen mert különben elfelejt inniD:D:D::D:D
elég prosztó:D:D:D