Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit gyakoroktam az aerob mozgást hétvégén😊 Még hogy a gyúrással nem megy a futás😊))
Triathlon for life
McDonalds, KFC ezeket maximum 1 évben egyszer iktatom be😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egy másik régi nõci ismerõs egyszer (túlsúlyos) megkérdezte, hogy mégis miért csinálom én ezt magammal. Várván valami választ önmagának is arra, hogy elárulom a titok nyitját, valami egyszerû dolgot, amiért nem kell tenni semmit. Az egyik mondatomban azt mondtam neki, "a szépségért szenvedni kell". Mire õ kapásból rávágta, hogy szerinte nem. Akkor lejött, hogy te jó ég, ez egy idióta. Azt mondta megkérdezi egyik ismerõsét fogyókúra ügyben, ugyanis õ egy fogyókúra guru. Aztán késõbb kiderült, hogy az említett illetõ is állandó túlsúllyal küzd. Vak vezet világtalant <#nevetes1>#nevetes1>
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Call the carepolice
- Reggeli: Egy kávé és slussz. Vajaskenyér párizsival és kakaóval. (Zsír, magas GI-s ch, kevés fehérje = garantáltan zsírba megy.)
- Ebéd: Menzakoszt; meki; sültkolbász mustárral és kenyérrel. (Zsír, magas GI-s ch, kevés fehérje.)
- Vacsora: azt már nem eszünk, mert kövérek vagyunk, és fogyni kell; besörözés bepizzázás; "amit anyám fõzött ebédre" = fõzelék (zsíros rántás liszttel), sült oldalas; szalonna - kolbász - kenyér; ugyanaz, mint a reggeli.
Túl kövérek lettünk, fogyni kell, nem eszünk semmit... 3 nap múlva megeszi a hûtõt és a hétvégén már úgy sem akarunk ledobni magunkról, hiszen a mama szülinapja lesz pörkölttel, pacallal, tortával, sörrel, majd a jövõhéttõl!
Nem csoda, hogy minden átlagember nyüzüge, vagy egy teleszart zokni. Hogy a picsbe lehet ezt bírni... Én megháborodnék már 😊
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
majd elnézek egy-két ilyen emberhez...
de azért köszi a választ.
off: egyébként érdemes "lájkolni" a shop builder fészbúkját. van egy alkalmazás, amiben ha minden nap szavazol egy képre 50 builder pontot kapsz, amit levásárolhatsz a shopban.
tegnap akció volt, és 1000 pontot ért a napi kép.
+ ingyenes kiszállítási kupont is osztottak, nekem nincs szükségem rá, ha valaki kéri, szívesen odaadom.
Azon mosolygok a legjobban, mikor a sok hülye veszi a "természetes forrásból származó" C-vitamin tablettát meg port..
Nyugodtan ki lehet számolni, hogy ha mondjuk a porban az adagolókanál 1 grammos, tehát ez 1000mg C-vitamin, egy citromban pedig kb 30-40 mg c-vitamin van, akkor hány citrom kéne egyetlen doboznyi vitamin por elkészítéséhez.. 😊
A napi ajánlott bevitel pedig tényleg egy vicc, c-vitaminnál annyi az érték, amennyi ahoz kell, hogy ne legyen skorbutod.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hidd el megéri befektetni az ilyen cuccokba.Most nem azt mondom hogy a 10 ezrest vedd de van olcsóbb is(Pl. Daily one,Daily Vita-Min stb) ami ugyanúgy bõven ellátja a szervezeted aval amire szüksége van.Aztán ha vastagabb a zsebed nyugodtan mehetnek a felsõbb kategóriás vitaminok is.
De azt gyorsan elfelejtheted hogy valaha zöldségbõl meg gyümölcsbõl te fedezni fogod a vitamin igényeket.Vesekárosultak pedig...<#nevetes1>#nevetes1>Inkább no comment.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One