Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
meg váltogatom durum tésztával

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
sajnos nem placebo, vérnyomás miatt hozzászokik és fáj a feje ha nem issza
én sima light kólához szoktam úgy hozzá, hogy 1 hétig fájt a fejem, amikor kibasztam a "kajámból".

rizs
én speciel leöntöm valamivel, annyi nem számít
ma bree sajtot olvasztok rá
tegnap paradicsomos szósz
azelõtt ketchup (nem vészes az annyira)
elõtte ilyen tömlõs sajt
bla bla bla
angliában volt olyan sültburesz, ami diétás volt, olaj nélkül sütõbe, kibaszott állat volt, adatai zseniálisak voltak, fat 4% kcal 110/100g
na az fasza volt, itthon még nem találtam

Különc
VM 35, Jumbo, én ezt a kettõt használtam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

shaba23
Igazad van, fejben dõl el. Nem leszek tõle frissebb, de a koffein hiánytól megfájdul a fejem.
kraawz
személyes tapasztalat alapján mit ajánlotok most tömegnövelõnek, ami ár/érték arányban a legjobb ? Persze tudom, nincs mindenki számára legjobb, de a véleményére kiv lennék, aki használt / használ 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

jazzy
De pl ha a csirkét nem natúron sütöd, hanem kockákra vágod megpirítod és mondjuk megfûszerezed valami fûszerkeverékkel és összekevered a rizzsel akkor átitatja picit a szaftja a rizst (nem kell sok olaj, de azért egy kevés kell ugye).

Vagy ugyanígy kockacsirke és só, bors, mustár, gulyáskrém ha szereted az ízét, én csípõset szoktam, ennek is lesz szaftja, rizzsel összekevered.

Csináltam már ilyen mézes-mustárosat is, de nem a boltit hanem házilag sajátot, vagy gombás-csirkét, májas-csirkét, májasgombáscsirkét 😄

Esetleg pici tejfölt bele, vagy pici tejszínt, persze nem diéta alatt, de az a löttyintés tejszín nem fogja a formádat elbaszni tömegelés alatt, viszont jobban csúszik. Gombás-tejszínesre gondolok itt.

Akkor csináltam olyat, hogy olaj nélkül sütõzacskóban csirkefelsõcombot bõrével, krumplival, hagymával, fokhagymával, valami csirkés fûszerkeverékkel sütõben, bõrét utána kidobhatod, de puhább lesz a csirke ha sütéskor rajta van, de az se baj, ha már elõtte kidobod és anélkül sütöd meg. A krumpli a zacskóban fõtt lesz ugye, azt átpiríthatod, vagy ha nem akarsz krumplit ez is csúszhat rizzsel.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Roger6
Köszönöm a tippeket, mindegyiket kipróbálom!<#eljen><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Ne fõzd szárazra. Ilyen zacskós szart fõzöl?

Sima rizst megpirítod pici olajon (olivaolajon ha van), és ha lobogó forró vízzel felöntöd, lekapcsolod alatta a gázt, akkor a rizs pergõs lesz, viszont ha hidegvízzel öntöd fel és hagyod felforrni akkor kicsit mászgásabb lesz, nem annyira száraz.

Vagy rakjál bele ilyen mexikói zöldségmixet, dobj bele 1 pici vajat.
Különc
Én lenmagolajat szoktam rá önteni, vagy halászlé fûszeres kefírt

Roger6
Ez a legjobb. Munkatársaimnak ez a reggeli: két KV + cigi. Õk ugyanezt mondják, megdöglenek, ha nincs kávé. 2 hete rossz a KV gép, azóta meginvitáltam õket kétszer reggelizni a konyhába, és csodák csodájára: nem döglöttek meg a kv hiányban (nem ittak otthon), + annyit elértem, hogy reggel már nem a cigi az elsõ a cégnél nekik. <#nyes> Holnapra megjavítják a masinát, kíváncsi vagyok. Szerintem ez már csak placebo ez a kv-s téma náluk, semmit nem használ. Szóval a kávét te is simán le tudod tenni, minden fejben dõl el. Akaraterõnek is lehet hívni, ha úgy jobban tetszik.

Másabb téma. Kicsit besokalltam a rizstõl. Illetve nem a rizstõl, hanem attól, hogy túl száraz. Mostanában leöntöm egy kis tejföllel, az segít a dolgon, de elég gyorsan megunható. Valami tanács, hogy ne legyen ilyen száraz a téma?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sephirot T
Koffein tabi a nyerõ,igy nem kell kávézni és több hely marad kajának 😄

Igen, kevés. 20 gramm fehérje van egy adagban, a többi cukor. Jobban jársz ha veszel egy sima fehérjét, vagy a már említett volumass 35-öt. Esetleg a Cytogen nevû gyártó tömegnövelõit nézegesd meg, azok olcsóak és jók is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Nekem meg pont délután/este megy jobban. Ha nem töltök szénhidráttal egész nap... Hát iszonyatosan megy az edzés, elmegy az egésztõl a kedvem. Szóval szépen végigzabálom a napot, aztán 5-6 körül megyek edzeni. Nekem ez jött be.<#eljen>

shaba23
A mass20 kezdõnek is kevés magában? Amit olvastam róla, aszerint erre pont jó.
A kávét igyekszem elhagyni. Majd teázom, ahogy Neoncsoves javasolta
oliwwer
Ha mass 20-at veszel, akkor fejeld még meg egy kis fehérjével, mert igen kevéske van benne.

Ha mindenképp ragaszkodsz a reggeli kávéhoz, akkor tedd a tápot idõben késõbbre, és a kávé mellett egyél valami ütõsebb kaját.
Hagyd a Mass 20-at. Volumass 35-nél ne add alább, ha Scitecet veszel.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Mindkettõ megtalálja a maga helyét a szervezetben. (Aki látta a Taxidermia c. filmet annak nagyobb poén)

én személy szerint javaslom hogy (ha nehezen is) de szokj le a kávéról is igyál helyette teát, egészségesebb is és a hatás hasonló, csak tovább tart mire elkezd hatni. de egy idõ után hidd el jobb lesz és szerintem nem üti a tömegnövelést a tea, a kávéról meg nem tudom.

de sok szerencsét a továbbiakhoz

shaba23
A reggeli kávé (ha nem iszom, megdöglök) + tömegnövelõ mennyire üti egymást? Nagy nehezen a Mass20 mellett döntöttem kezdésnek, nem nagyon találtam semmit, hogy koffein lenne benne, de lehet tévedek.
Különc
Ha már az édes pufirizsen fennakadsz, akkor te nem vagy hardcore <#mf2>

jazzy
Édes pufirizs? Meh, akkor már inkább csinálok a túróból körözöttet, rákenem pufirizsre, nem is néz ki hányásnak, utána meg leöblíteném turmixszal.
néznék*

megfontolandó... köszi az ötletet! 😄 és az hogy okádéknak néznek nem feltétlenül hátrány, legalább nem akarják elcsórni a kaját mert "húdejól nézki" 😄D

Különc
Én savóba vagy zsírszegény tesco túróba raktam fehérjét, összekevertem és puffasztott rizsre kentem, jól eldugva persze, mert úgy néz ki, mintha okádékkal kented volna be de nekem ízlett.

közeledik a suli, valami laktató testépítõ "tízórait" tudtok ajánlani? szendvics formájában mondjuk arra gondoltam hogy egy fél csirkemellt bedobok 2 levél saláta közé azt had szóljon, de hátha tudtok valami jobbat ajánlani.

gondolkoztam még hogy veszek ilyen kis fehérje szeletet, de hát az szerintem kevés lenne nekem 1 egész napra suliba.

Panzermeyer
Akkor edzel, amikor neked alkalmas, az idõpont szinte lényegtelen, de abból a szempontból jobb reggel, hogy olyankor ébredés után magasabb a tesztoszteron szint. Én egy-két kajálást azért az edzés elõtt ajánlanék, hogy legyen elég energia hozzá. Edzés után azonnal turmix, 1 órával késõbb szilárd kaja.

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
a builderen van a következõ mintaétrend:
1. 100g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj
2. 100g csirke+125g rizs
3. 100g csirke+65g rizs
4. 100g csirke+65g rizs
5. 100g csirke+125g rizs
6. 100g marhahús+ 65g rizs+zöldség.

itt elméletileg az 4. és 5. kaja közt van az edzés. A kérdésem az, hogy mivel én reggel 8-9 körül tudok edzeni, érdemes-e valamit variálni rajta? Valamint ilyenkor az edzés utáni kaját kiváltja-e a fehérje+szõlõcukor turmix? Vagy az mindentõl függetlenül toljam be és egy órán belül mehet a kaja is? Jelenleg Multipower 100% whey Proteint iszom edzés után (ez van a teremben, én még nem tudtam eldönteni, hogy mit vegyek)
csuszi
semmi baja nem lesz az ízületeinek - sokkal többet kibír
nem porcelán

shaba23
de írták is h nem mindenkinek írja jóvá. Az törölje az alkalmazást majd mégegyszer próba.
DarkHorSe
mi ertelme rangatni magad ossze vissza, csak szetbassza az izuleteit 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

jazzy
HÁTEZTMONDJAD 😄
Vaxi
"Szavazott a következõ képre, ezért 50 pontot írtunk neki jóvá a Shop.Builder Webáruházban." fasza vagy, most nézd meg!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
a csillagokra nyomjál tegyelek a jégre 😄DDDDDDDDDDDDDDD

jazzy
Pedig Itt-e lájkoltam meg téged is kiír és Sajnálom, neked most nincs Shop.Builder pontod. 😞
Vaxi
ez csak akkor lehetséges, ha a faszkönyv api nem találja builder adatbázisában az e-mail címet 😄D
írjál a supportra

jazzy
Olvasni azt tudok, de nem íródott jóvá D:
Vaxi
azzal az e-mail címmel kell regelni builderre, amivel faszkönyvön vagy.
Vagy próbálj meg az "bejelentkezés közösségi portállal" vagy mi a pöcsömmel belépni.
egyébként azonnal jóváíródik

jazzy
Mennyi idõ alatt íródik jóvá a pont? Regeltem, likeoltam a nap képét ma reggel és azt írja nincsen pontom.
Vaxi
na át is vettem a multi pro-t, asszony kapott egy daily-t.
2400 forinttal olcsóbb volt a kettõ együtt, mert fel tudtam használni a builder pontokat, paypallal 10 másodperc alatt kifizettem, és reggel jött a levél, hogy mehetek érte.

tényleg nem reklámspam, de aki megtalálható ezen a faszkönyvön, használja a nap képét, mert megéri.

shaba23

Errõl a cuccról mi a vélemény? Jó ez, vagy ilyen árban van jobb, amit próbáltatok és ajánlani tudjátok?
Multipower 100% Whey Protein
Roger6
Igen, elõször. Utána már "trollizmusnak" nevezném, hogy haladjak a korral.

morcosqtya
Nekem van.
Igen megéri.
10% permanent trade bonus. 😊

Legközelebbi outlet day: (kecskeméti info): most csütörtök-péntek.
20% mindenre (ami nem akciós eleve).
A kedvezmények nem vonhatók össze.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

csuszi
nekem tetszett, jó poén volt 😄DDD

Panzermeyer
Nekem van. Ingyenesen igényelheted, kb másfél hét alatt küldték meg nekem. Outlet napok... elõre nincs megmondva, hogy mikor, de néha a fórumukban, ha jól emlékszem olvasható elõre, hogy mikor lesz. Nagyjából úgy 3-4 havonta szokott lenni. Amikor outlet nap van, akkor viszont az oldalukon nagy betûkkel szokták hirdetni.

mov ah,4ch int 21h end

tigeroo
biotech törzs.v. kártyája van valakinek?
ingyenes az igénylése? mert ha igen akkor megéri végülis, csípõbõl 10% kedvezmény... 😄
outlet napok mikor szoktak lenni náluk azt vágja valaki?
Különc

Mai link facen, inkább ezt nézzétek minthogy felsõ hasra bohóckodtok

Különc
Olvasd el még egyszer, aztán még egyszer majd még egyszer

oliwwer
Úgy bírom az ilyesmit. Látod, kötöd az ebet a karóhoz, hogy a has MINDEN része feszül, aztán bumm, megcáfolod magad. Vicces.

Deerhunter: Nekem a hasprés dolgoztatja meg leginkább azt az izomcsoportot.
Különc
A has arra van, hogy a törzsedet tudjad mozgatni, elõre hátra, oldalra, és fordítani balra-jobbra. Nem tudod izolálni, minden, MINDEN gyakorlatnál feszül az egész.

Tehát utoljára mondom: Has a neve és akármit csinálsz mindenhol feszül, talán a lábemelés meg a felülés mondható HATÁRESETTEL annak hogy jobban feszül máshol, de ilyen hogy csak ott vagy csak alsó hasat fejleszteni még mindig nincs.

Fejezd abba mostmár

DeerHunter01
1. A has nem 1 részbõl áll.
2. Nem kérdeztem egy szóval sem, hogy melyik izomcsoport az a rész.
3. Azt kérdeztem, hogy a - csak a te kedvedért - HASNAK azt a részét, melyik gyakorlattal tudnám megedzeni.

Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, nem kell kötekedni rögtön.

#23346: Tisztában vagyok vele, hogy minden gyakorlat erõsíti az egész részét, de ahogy írtad is, a lábemelés pl. az "alsó részére" hat kicsivel jobban, legalábbis én így érzem, mikor azt csinálom.

\"Erről van szó!\"