Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sima light kólához szoktam úgy hozzá, hogy 1 hétig fájt a fejem, amikor kibasztam a "kajámból".
rizs
én speciel leöntöm valamivel, annyi nem számít
ma bree sajtot olvasztok rá
tegnap paradicsomos szósz
azelõtt ketchup (nem vészes az annyira)
elõtte ilyen tömlõs sajt
bla bla bla
angliában volt olyan sültburesz, ami diétás volt, olaj nélkül sütõbe, kibaszott állat volt, adatai zseniálisak voltak, fat 4% kcal 110/100g
na az fasza volt, itthon még nem találtam
MJ rulz Pink Team The Only One
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Vagy ugyanígy kockacsirke és só, bors, mustár, gulyáskrém ha szereted az ízét, én csípõset szoktam, ennek is lesz szaftja, rizzsel összekevered.
Csináltam már ilyen mézes-mustárosat is, de nem a boltit hanem házilag sajátot, vagy gombás-csirkét, májas-csirkét, májasgombáscsirkét 😄
Esetleg pici tejfölt bele, vagy pici tejszínt, persze nem diéta alatt, de az a löttyintés tejszín nem fogja a formádat elbaszni tömegelés alatt, viszont jobban csúszik. Gombás-tejszínesre gondolok itt.
Akkor csináltam olyat, hogy olaj nélkül sütõzacskóban csirkefelsõcombot bõrével, krumplival, hagymával, fokhagymával, valami csirkés fûszerkeverékkel sütõben, bõrét utána kidobhatod, de puhább lesz a csirke ha sütéskor rajta van, de az se baj, ha már elõtte kidobod és anélkül sütöd meg. A krumpli a zacskóban fõtt lesz ugye, azt átpiríthatod, vagy ha nem akarsz krumplit ez is csúszhat rizzsel.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sima rizst megpirítod pici olajon (olivaolajon ha van), és ha lobogó forró vízzel felöntöd, lekapcsolod alatta a gázt, akkor a rizs pergõs lesz, viszont ha hidegvízzel öntöd fel és hagyod felforrni akkor kicsit mászgásabb lesz, nem annyira száraz.
Vagy rakjál bele ilyen mexikói zöldségmixet, dobj bele 1 pici vajat.
Másabb téma. Kicsit besokalltam a rizstõl. Illetve nem a rizstõl, hanem attól, hogy túl száraz. Mostanában leöntöm egy kis tejföllel, az segít a dolgon, de elég gyorsan megunható. Valami tanács, hogy ne legyen ilyen száraz a téma?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A kávét igyekszem elhagyni. Majd teázom, ahogy Neoncsoves javasolta
Ha mindenképp ragaszkodsz a reggeli kávéhoz, akkor tedd a tápot idõben késõbbre, és a kávé mellett egyél valami ütõsebb kaját.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de sok szerencsét a továbbiakhoz
gondolkoztam még hogy veszek ilyen kis fehérje szeletet, de hát az szerintem kevés lenne nekem 1 egész napra suliba.
mov ah,4ch int 21h end
1. 100g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj
2. 100g csirke+125g rizs
3. 100g csirke+65g rizs
4. 100g csirke+65g rizs
5. 100g csirke+125g rizs
6. 100g marhahús+ 65g rizs+zöldség.
itt elméletileg az 4. és 5. kaja közt van az edzés. A kérdésem az, hogy mivel én reggel 8-9 körül tudok edzeni, érdemes-e valamit variálni rajta? Valamint ilyenkor az edzés utáni kaját kiváltja-e a fehérje+szõlõcukor turmix? Vagy az mindentõl függetlenül toljam be és egy órán belül mehet a kaja is? Jelenleg Multipower 100% whey Proteint iszom edzés után (ez van a teremben, én még nem tudtam eldönteni, hogy mit vegyek)
nem porcelán
MJ rulz Pink Team The Only One
Swedish people are albino monkeys
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
írjál a supportra
Vagy próbálj meg az "bejelentkezés közösségi portállal" vagy mi a pöcsömmel belépni.
egyébként azonnal jóváíródik
2400 forinttal olcsóbb volt a kettõ együtt, mert fel tudtam használni a builder pontokat, paypallal 10 másodperc alatt kifizettem, és reggel jött a levél, hogy mehetek érte.
tényleg nem reklámspam, de aki megtalálható ezen a faszkönyvön, használja a nap képét, mert megéri.
Errõl a cuccról mi a vélemény? Jó ez, vagy ilyen árban van jobb, amit próbáltatok és ajánlani tudjátok?
Multipower 100% Whey Protein
Igen megéri.
10% permanent trade bonus. 😊
Legközelebbi outlet day: (kecskeméti info): most csütörtök-péntek.
20% mindenre (ami nem akciós eleve).
A kedvezmények nem vonhatók össze.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
mov ah,4ch int 21h end
ingyenes az igénylése? mert ha igen akkor megéri végülis, csípõbõl 10% kedvezmény... 😄
outlet napok mikor szoktak lenni náluk azt vágja valaki?
Mai link facen, inkább ezt nézzétek minthogy felsõ hasra bohóckodtok
Deerhunter: Nekem a hasprés dolgoztatja meg leginkább azt az izomcsoportot.
Tehát utoljára mondom: Has a neve és akármit csinálsz mindenhol feszül, talán a lábemelés meg a felülés mondható HATÁRESETTEL annak hogy jobban feszül máshol, de ilyen hogy csak ott vagy csak alsó hasat fejleszteni még mindig nincs.
Fejezd abba mostmár
2. Nem kérdeztem egy szóval sem, hogy melyik izomcsoport az a rész.
3. Azt kérdeztem, hogy a - csak a te kedvedért - HASNAK azt a részét, melyik gyakorlattal tudnám megedzeni.
Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, nem kell kötekedni rögtön.
#23346: Tisztában vagyok vele, hogy minden gyakorlat erõsíti az egész részét, de ahogy írtad is, a lábemelés pl. az "alsó részére" hat kicsivel jobban, legalábbis én így érzem, mikor azt csinálom.
\"Erről van szó!\"