Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egy ilyen szigorúbb "önkínzással" látványos eredményt el lehet érni... de ésszel kell csinálni mindent, mert annak ellenére hogy 12-13 kilót ledobtam, még mindig pocakos vagyok egy kicsit, de máshonnan lement a zsír nagy része.
fehérjét meg ha megengedi a pénztárcád akkor hajrá, ártani nem árt.
Most szedek ilyen növényi étrend kiegészítõ szerûséget.Evés elõtt fél órával kell be venni két tablettát.Na ennek,meg az egy hetes edzés alatt sikerült 3 centivel kisebb hasat elérni:)..Persze ez másnak nem nagy dolog,de engem ez valamelyest motivál:D
Vaxi,köszi a linket!:)...Ez valamelyest formában nálunk is itt van,de mégsem tiltják:):D
к.ιηтнуα.
minden más helyzetben a szilárd, normál kaja a nyerõ, ám reggeli helyett kényelmes lehet letolni egy turmixot ;)
nem kell megijedni tõlük, ezek konkrétan kaják, semmi más.
ezt a linket még javaslom :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mikor jársz erre? vagy elküldjem valahogy? (hó végén megyek szolnokra, ha ráér akkor)
igaz, én most szedtem be fél kg csirkemell/aminosavat :)
holnap mekkorát edzek baszod, beleremeg a terem
MJ rulz Pink Team The Only One
ez van <#vigyor4>#vigyor4>
Utána meg különc jön mert sértõdõs.
Aztán meg Roger, mert kötözködik <#nevetes1>#nevetes1>
Ha nagyon alap dolog úgyis azt mondják, hogy az alapismeretekben van, de mindig van valaki akinek éppen van kedve / ideje válaszolni bõvebben, most ez én vagyok.
Tudod sokan bejöttek már érdekes kérdésekkel ezért az újakkal mindig szkeptikus a társaság, mert ezt a sportot / életformát sokan 2 hétig csinálják, talán addig se, addig összehordanak itt minden ostobaságot, lehordanak mindenkit aki elmondja nekik, hogy marhaságot kérdeztek, ilyenkor megsértõdnek (õk a kislányok és ez a sport kislányoknak nem való), aztán 2 hét múlva ahogy jöttek úgy el is tûnnek.
Na most az, hogy érdemes-e fehérjét szedni, az nekünk egy olyan kérdés, mintha az informatikusnak a milyen géped van kérdésre azt mondod fehér.
Csak sajnos a számítógéphez manapság többen értenek, mint az alapvetõ dolgokhoz, mint például mi a picsát eszel, abban mi van, miért hízol és nem fogysz, hogyan kéne táplálkoznod (legalább elméletben) ahhoz, hogy az megfeleljen egy viszonylag normálisan mûködõ test fenntartásához.
Nos a konstruktív válasz pedig a következõ:
Ezek nem porok. Por állagúak igaz, de amikor kakaót iszol akkor sem kérdezed meg, hogy érdemes-e ilyen porokat "szedni". Nem szedjük õket amúgy sem, hanem isszuk.
Ez tápanyag. Por formájában van, de lehetne éppen kapszulában is, vagy rinocéroszban, de így könnyû hordani / feloldani / meginni / megenni.
A fehérjepor és az aminosav kapszula ugyanaz, mintha megennél egy csirkét, halat, akármit amiben fehérje van, csak itt iszod.
ad1: gyorsabban felszívódik
ad2: nem kell megenni egy csirkét edzés után
ad3: könnyebb magaddal hurcolni
Jelenleg nagyjából ennyi, ha van még kérdésed hajrá. Ha komolyabban érdekel a dolog ( nem, nem leszel Ronnie Coleman (Na jó, Arnold Schwarzenegger, mert õ ismertebb) attól mert elmész edzeni, a komolyabban érdekel alatt normális átlagon felüli ha így tetszik életmódot értek ).
Igen,tudom rosszul fogalmaztam,s a kérdésem az lett volna lényegében igen,hogy szükségesek e ilyen porokat szedni.
De köszönöm a válaszod,s még egyszer elnézést!
Üdv!
к.ιηтнуα.
Nem nézted meg, mert akkor tudnád, hogy mi az az aminosav :)
Nos annyi kérdést látok a hszedben, hogy szükségesek-e feltétlenül, erre a válasz igen is, meg nem is.
Fehérje eléggé szükséges az élethez, a fehérje aminosavakból épül fel. Tehát szükséges.
Vannak külön gyártott fehérjeporok illetve aminosav kapszulák, azok nem feltétlenül szükségesek.
к.ιηтнуα.
- végre beszerzem a popcorn smiley-t és hátradõlve nézem ahogy kivesézik a hsz-t
- vagy elmagyarázom neked, hogy ott egy piros írás a kibaszott ablak felett, mint minden kibaszott topicban, itt is van faq, amibõl választ kapsz a kibaszott kérdéseidre
+1 az aminosav az nagyjából = fehérje
nem szedik, hanem eszik
nagyi csirkemelljére is azt mondod hogy nem szeded, mert nem natural? vagy a tejcsire? vagy a túróra?
a többire ki se térek, annyira nem kapott el a segítõkész énem
Én most kezdtem egy hete kezdtem el lejárni kondiba.Szeretnék kicsit szálkásítani,illetve fogyni,mivel van mit leadni:D
A kérdésem csak annyi lenne,mint kezdõ,hogy egy csomóan mondták,hogy szedjek fehérjét,mások meg azt,hogy aminosavat(?).Ezek a dolgok felettébb szükségesek,segítenek a fogyásban,szálkásításban?Mert nagyon nem akarok semmit se szedni,csak a natúr edzés,s a helyes táplálkozás.
Elõre is köszi a választ!
к.ιηтнуα.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De a mai fiatalság többségének értelmi színvonala, kitartása, hozzáállása a dolgokhoz, még ha túl is becsülöm, akkor is a béka segge alatt van. Ezért születnek az ilyen kérdések.
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mov ah,4ch int 21h end
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
baj van, baj :D
vagy nemtom
Ki az a hülye, aki fõzés után méri a rizst gyöki?
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
(megevett 500g tésztát+1000g vizet amit felszívott, nem 1500g tésztát<#mf1>#mf1>)
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever