33479
-
#25784 kipróbáltad? -
Neoncsoves #25783 lehet, főleg hogy allergiás és a tejtermékek arra ráraknak még egy lapáttal nálam.
most jön majd az a sztori, hogy csökkentek az adagomon / lecserélem a reggelit és elkezdek szálkásítani, mert ez a pocak nem tetszik ... tudom a tömegelés hasonlóval járhat, de úgy érzem hogy nem "edzem el" az összes tápanyagot amit beviszek és rengeteg felesleget tárol a szervezetem -
Fbn Lx #25782 igazából a joghurt tejtermék, enyhe laktózérzékenység lehet bejátszik, próbáld meg reggel kivenni a joghurtot, csak hogy kizárhasd
én magam az vagyok, nem vágtam, mitől vagyok felfújódva, bár én ha tejeset ettem a hasam is elég gyakran csikart -
Neoncsoves #25781 szerintem a brokkoli lesz a ludas, ugyanis most direkt nem ettem csak ebédkor, és furcsamód semmi bajom nincs :D
de egyébként inkább délelőttönként jellemző rám a felfúvódás, pedig reggel csak zabpelyhet eszem joghurttal :\
egyébként visszaveszek a kaja mennyiségéből picit mert túl sok, pocakosodok... vagy csak a szénhidrát miatt több vizet tárol a szervezet? -
#25780 De esetleg a mogyoró is besegíthet, de tény, hogy a brokkoli fingat rendesen. -
Neoncsoves #25779 lehet. még ami van belőle azt elfogyasztom aztán utána átállok paprika/paradicsomra, aztán meglátom. köszi a választ -
#25778 Brokkoli miatt vagy felfúvódva. -
Neoncsoves #25777 Napi 1100Ft-os étrendet állítottam össze magamnak, igazából tömegeléshez...
Reggeli:
100g Zabpehely
Joghurt 125g (1 pohár)
Sulis
Változó, igazából sajtos perec/sós rúd
Ebéd
150g csirkemellfilé
70g rizs
+valamennyi brokkoli
Uzsonna
150g csirkemellfilé
70g rizs
+paradicsom / brokkoli
ill. 50g földimogyoró
Vacsora
150g csirkemellfilé
70g rizs
opcionális (ha kajás vagyok): 3db tojás / vagy valami gyümölcs (barack, dinnye, szilva...)
a problémám az lenne (értem hogy tömegelés, de...) hogy egy kiadós szálkásítás után, jelenlegi tömegelésem mellett ismét pocakosodok, pedig minden felesleges dolgot hanyagolok (se csoki, sör se túl sűrűn...). Gondolkodtam rajta hogy visszaveszek a rizs mennyiségéből.
A pocak még nem is probléma, de napok óta fel vagyok fújódva... ötletem sincs mi miatt (túl sok CH?).
valaki ötlet?
-
#25776 Okés, még jöhetnek vélemények ha vannak, mindent szívesen fogadok. -
#25775 Formáld a combot és a popsit hatékonyan!
http://www.biotechusashop.hu/your-body/2012/08/27/Form%C3%A1ld_a_combot_%C3%A9s_a_popsit_hat%C3%A9konyan/
-
#25774 egylábas lábtoló illetve guggolás gépen váltott lábbal a legjobb -
5m0k3sh0w #25773 http://lifetilt.blog.hu/ -
#25772 fenékre kitörés a legjobb :) -
#25771 guggolas, kitores -
#25770 Egyik ismerős csajszi szeretne eljárni velem edzeni, mivel szerinte nem elég feszes a combja meg a popsija. Heti 3 alkalommal jönne velem. Tudtok tanácsot adni arra, hogy milyen gyakorlatokat ajánljak neki? -
#25769 én rizst eszek zsírszegény túróval és édesítőszerrel.néha kis citromot facsarok még bele:D -
#25768 én szoktam bele kókuszt is rakni. -
#25767 -
Retsu #25766 Sértegetni mersz? OK CUNT SETTLE THIS! -
#25765 Amúgy hogy témánál maradjunk találtam egy érdekes cikket a szénhidrátokról,biztos nektek is tetszeni fog,bár angolul van,emiatt elnézést kérek:Szénhidrátok -
#25764 Isten ments, hogy összerúgjam a port az SG maffiával
-
#25763 Adj még hozzá gyümölcsöt és/vagy mézet -
#25762 Tej helyett víz :P -
#25761 Vigyázz vazzeg, mindjárt kapod a fenyegető privátot te is. -
#25760 Röhejes vagy komolyan mondom. Értelmes dolgot még nem írtál ide, de ha tényleg komolyan is gondolod, akkor én is csak szakembereket tudok ajánlani(igen, többesszám, mert rajtad 1 nem segít).
-
#25759 Van valakinek valami jo zabpehely recepje reggelire? A feherje, zabpehely, tej kombotol mar a faszom kivan :D -
#25758 Tessék egy kis motiváció!
-
csak hogy a rinyan kivul mas is legyen, mekkora arc mar :DDD -
#25756 Aki egy fórumon sírja ki gondjait, vagy vár megoldást a hasonló jellegű problémáira, annak a fejével súlyos gondok vannak.
"Lehet örülni ha ilyen dolgok miatt végem lesz." - Akkor annyi eszed van, mint egy marék szárított molylepkének. Fordulj szakemberhez. -
#25755 Ha komoly amit írsz akkor a problémádat mi nem fogjuk tudni megoldani. Vagy magadban lerendezed, vagy elmész orvoshoz. Az nem segít ha ilyeneket írsz 1 fórumra. -
Retsu #25754 Van ha kíváncsi vagy rá. De akik nem tudják megérteni mi folyik itt, azok... na nem írom mit csináljanak! Ha tudni akarod, sok hozzád hasonló kezdőnek segítettem itt pl., erre ez a ála ezektől! #25753ra nem is mondok semmit... -
#25753 Menjél pszichológushoz, ne itt legyél emos. -
#25752 No offense, de neked amúgy van valami bajod, vagy csak trollkodsz? :D -
Retsu #25751 Nem tudom mi értelme van az ilyen agyontámogatott állatokról betenni dolgokat, ja hogy engem még jobban elkeseríts? Köszi! Nekem fehérjén kívül más kiegem nincs! De jól van, ha azt akarod, hogy kárt tegyek magamban, akkor lehet h eléred, gratulálok! Ha csak erről szólhat a topik, akkor hajrá, jó volt veletek beszélgetni! Lehet örülni ha ilyen dolgok miatt végem lesz. -
#25750 gondoltam beírom mert még is ki volt gyúrva : Michael Clarke Duncan nyugodj békében. -
#25749 hajrá -
#25748 Yay megvolt az első napom a kondiba, meg egy 20 perces lépcsőzés levezetésnek. Ha holnap tudok járni akkor meglesz a 2. napom is. :D -
#25747 a selejt magatartásotokért!, az üdítős, naturál fegyencek is lenyomnak titeket -
-
#25745 Neki készült :)