Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
hbd

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Ja, sajna nem sikerült megenni az egész tésztát, maradt mostanra, szégyellem <#szomoru1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DarkHorSe
fudejovagy 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Hehhhe! Te kis naív, te. Hát azért, mert TE nem tudod betartani, van aki be tudja ám. Tudod, különbözünk. Biztos 3 x annyival nyomsz fekve mint én, de én meg betartom 90%-osan a kajámat, mert nekem az a FINOM, ennek köszönhetõen minimális zsírt szedek fel. És tudod mit? A diétám (majd ha jövõre oda jutok) ezerszer jobban fog sikerülni, mint a tied. <#ravasz1>

Fagyi, sütemény, desszert --> nálam kuka, Joeyeszi meg mindig az öregmutter által küldött pak ezen részét. Lasagne, pizza? Havonta 1x max, annyira nem vagyok oda értük, úgyhogy igen, szerencsésnek mondom magam. De hogy igazad legyen: sokszor csak 4-szer eszek egy nap... viszont akkor az edzés utána kajálás majdnem egy óra. <#beka2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaba23
/whisper 500g
szekrény
6 OLAJOSHAL + 1,5KG TÉSZTA MEG MIEGYMÁS EGYSZERRE , NE VETÍCCSÉ ....

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Különc
Férfi <#nevetes1>

Sephirot T
Malac <#buck>

Különc
Na megfogadtam hogy nekiállok diétázni, ezért feltettem a tûzre 500g durum tésztát, LIGHT Dolmio szószt fogok használni (1 teljes üveg), összekevertem 3 növényi olajos és 3 paradicsomszószos tonhalkonzervet, kis fûszer bele, 2 db cottage cheeset és másfél liter ice tea bolerot.

Már érzem hogy fogyok

Sephirot T
Erre csak annyit,hogy nem vagyunk versenyzõk,nincs értelme ilyen szinten "kínozni" magunkat,lazán lehet az ilyen apró félrezabálások mellett is jó formát mutatni.Mellesleg a full keresztszállkás,hajszáleres kutyámfüle fizikum fenntarthatatlan hosszú távon(kivéve ha csodagenetikával rendelkezik az illetõ).Ha mégis ilyen adottságokkal akarsz mutatkozni akkor meg abba a hibába esel bele hogy leragadsz egyhelyben és nem nõsz tovább.

shaba23
ilyet mi is szoktunk csinálni. Én sem vagyok tortás, egyedül a születésnapomon az anyám által készített torta az ami nyerõ. (mondjuk a sütikkel már más a helyzet, egy kis brownie tejjel bármikor jöhet). A menyasszonyom is szokta kérdezni hétvégén, hogy mit süssön, és az én válaszom annyi, hogy steak-et...tõlem tehet rá gyertyát is, ha olyan az alkalom😊
Akkor bizony fuck yeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.
Különc
Ezért is furcsállom hogy ennyien akik ide írnak ilyen becsületesen táplálkoznak (de elhiszem<#eplus2>) az én idõmben mikor a csúcson voltam akkor se tudtam napi 5-6x enni és teljesen tisztán. Egyszerûen képtelen voltam, volt akaraterõm sok, de úgy tûnik nem elég.

Fagyi, csoki, lasagne, pizza tudja mindenki, a NAGYON finom és NAGYON hízlaló ételek, desszerteket sose tudtam elkerülni és bevallom õszintén sose voltam szálkás, nem voltam hajszáleres, nem látszottak keresztszálkák de nem voltam elhízva, erõs voltam, még azt is mondhatom hogy nem néztem ki szarul.

Nekem túl nagy az opportunity costja <#nevetes1> hogy "tökéletes" formát hozzak így én maradok annál, hogy kurva keményen edzem, zabálok mint a barom (mérés nélkül) ellenben nem izgatom magam, hogy idõben ettem-e meg a grammra mért kaját és nem idegesít ha kimaradt vagy késett egy étkezés.

Flame on

hungary27
😄
Roger6
Én meg cukrot alapból nem eszek, vagyis próbálom kerülöm. Nem, nem azért mert akkora bio csávó vagyok, egyszerûen inkább a sósat szeretem, a cukrostól/édestõl émelyeg a gyomrom. Tortából is csak egyet szeretek: torta. Baszki... Most ettem, de a kép láttán csorog a nyálam!<#finom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaba23
Cukros makaróni az kicsit ütõsen hangzik, bár belegondolva én a paradicsomos húsgombócot eszem cukorral, szóval kb ugyan ott vagyok😊
Különc
Miután megettem rá 1 órára én is

0Fritz0
A cukros milánóin kicsit elsápadtam, de baszki most rohadt éhes lettem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Különc
Tegnap délben belöktem egy zacskó durum tésztát 1 teljes üveg milánói makarónis jóóó cukros szósszal este meg egy Don Pepés Pékné pizzát 2 liter Cola Zeroval

Szerintem egy hajóban evezünk <#nevetes1>

csuszi
erre írtam, ahogy jól esik
ha valakinek farkas éhsége van, akkor hidd el megemészti (én pl bélpoklos vagyok), ha valaki nyammogós, akkor persze egye 6szorra

shaba23
de gondolom emésztés szempontjából nem mindegy, hogy mennyivel terheled le a gyomrod 😊 Ha egy étkezésnél meg kéne ennem 2 zacskó tasakos rizst+negyed kiló csirkemellet, lehet inkább sz*rnék bele az egészbe
csuszi
már rengeteg helyen olvastam, hogy nagy bullshit hogy 5ször kell kajálni, lemérték, megmérték, kilaborizálták, vegyészkedték, biologizálták (ennyi szót se találtam még ki egy mondatban <#vigyor2> )
ha 2re eszel annyit mint 5-re vagy 6-ra, ugyanaz a végeredmény, gyk tömegelsz és 5000ckal tökéletes étrend 4-5-6szor kajálva, ugyanaz mint 3-ra
de nem is itt a truváj, hanem diétánál állandóan mondják hogy oszd szét oszd szét, én 2szer eszek, így esik jól
de nem a saját hülyeségem hajtom, rengeteg szakmai helyen (értsd blog, magazinok (nem kiskegyed)) olvastam nem tétel, persze 1-re nem nyerõ, de 2 vagy 4 hót8

Különc
Mármint ki nem követi? A tetkós kopasz okostóni vagy a fukszos cigány? Nagyon jó hogy 5x eszel naponta, ha változtatni akarsz akkor is max felfelé a számban, ne lefelé

Ezen a táplálkozások gondolkodok, hogy megváltoztassam e...azaz napi 5x étkezés napi megfelelõ kalóriabevétel...mindenhol azt olvasom hogy mennyire fontos, ám a konditeremben nem sokan követik ezt...mármint nyilván azok követik szigorúan akik testépítõk akarnak lenni.
Napi megfelelõ kalóriát bevinném 5x étkezéssel, jobban fejlõdnék vagy mennyire befolyásolja ez? Nyilván nem diétás kólán és pizzán élek éppen, megvan a rendes 4 étkezés abból 1nél csak gyümölcs vagy egyéb magokat eszek, mandula dió stb, aztán 2féle tápl. kieg. (titan v.2.0 1x , 53% fehérje alga por 3x naponta)
Saccard
Nagyon köszönöm! 😊 Akkor elkezdem ezt a kezdõ edzõtervet! még jelentkezem és még1szer köszi!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Vaxi
"Szeva bunny. Vízzel iszom a fehérjét, de olyan szinten meghajt, hogy a seggemen hugyozok. Tudsz ajánlani valamit, amitõl ez megszûnhet, vagy fossak tovább? 😊 Köszi"

😄DDDDDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
"az valóban jó szerintetek arra, hogy visszahozzam a kondim"
igen, az megfelelõ lesz, az ízületeknek meg kell szokniuk a nagyobb terhelést.

"Hasprés mellé mit csináljak h"
lábemelés tökéletes.

"Lábra szerintetek akkor edzek ha azzal alapvetõen nincs gondom és az egyéb sportok igencsak átmozgatják? "
Erõsíteni soha sem árt 😊

"abból eleinte elég ha edzés után iszom egy shake-et nem?"
étrendtõl függ, de szerintem bõven elég. ihatsz ám reggel is egyet-egyet pihenõnapokon is.

"vitaminpótlásra mit ajánlotok?"
ez a legfontosabb. javaslok egy multivitamint, pl a Multi pro nagyon jó. ha nem fér bele a keretbe, szedd 2 naponta, vagy vegyél egy Daily Vita Min-t.

Saccard
Sziasztok! Fél év kihagyás után újra elkezdtem végre sportolni. Régen voltam edzõvel is edzeni így rengeteg gyakorlatot tudom alapvetõen, hogy kell szabályosan csinálni. Mivel alapból is oda kell figyelnem a folyamatos visszaszoktatásra, így már heti egyszer elkezdtem a teremfocit, emellé bicikliztem, illetve most (bicikli kiesik a hideg miatt - nekem ) 1-1szer squasholni járok. Szóval alapvetõen most heti 2-szer járok mondhatni állóképesség, tüdõ,zsírégetés és egyéb fejlesztésre alkalmas sportra. Emellé most újra elkezdek kondizni és azt szeretném kérdezni, hogy amit az alapismereteknél találtam kezdõ edzésterv az valóban jó szerintetek arra, hogy visszahozzam a kondim? Hasprés mellé mit csináljak h az alsó hasam is edzõdjön (a lebegõülés nekem most szerintem még nehéz lenne fõleg szabályosan) - lábemelést? Lábra szerintetek akkor edzek ha azzal alapvetõen nincs gondom és az egyéb sportok igencsak átmozgatják? Van fehérje itthon elsõre megteszi talán(aptonia - nemtudom ismeritek?), abból eleinte elég ha edzés után iszom egy shake-et nem? vagy olyan napokon is igyak amikor nem edzem? Az étrendben már elkezdtem a változtatásokat(egyébként azt a részt is átolvastam- de komoly étrendet még ki kell számolnom/összeírnom). Vitaminpótlásra mit ajánlotok?

Elõre is nagyon köszönöm a segítséget és a hasznos linkeket!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

lamase
13. kerületben tudtok nem zsúfolt, igényes edzõtermet?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Vaxi
bár igaz, a jumboban van plusz glutamin meg creatin meg a tököm tudja, de nem tudom, hogy teljesen megéri-e. mondjuk aki megteheti vegye, mert jónak biztosan jó!

Vaxi
én is osztom ezt a véleményt, szerintem is tökéletes egy whey pro, edzés utáni turmixba dextróz vagy malto aztán szevasz

csuszi
sose értettem a tömegnövelõket, ch ért fizettek egy valag pénzt
fehérje, annak van értelme, aztán olyan ch át keversz hozzá amit akarsz, vagy beviszed kajával

Tyler1
kb. olyan fehérje-CH-zsír aránya van, mint a Jumbonak. az meg, hogy a BB nem reklámozza/forgalmazza, nem jelenti, hogy szar is. Ironmaxx jó gyártó(legalább is ha a németrõl van szó).

mondjuk árban sztem kurva drága, fõleg, hogy ennél is minimum 100g adagokat kell nyomni. 8 kilós Jumbo 20-21 ezer, szóval nem mind1.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Különc
(Nekem) Soknak tûnik benne a szénhidrát és kevésnek a fehérje ráadásul számomra nem ismert termék így szkeptikus vagyok vele

Annyi, hogy mióta elkezdtem edzeni az õ általa kidolgozott edzéstervvel + szedtem ezt, +5kg ment rám de nem igazán látszik meg az az 5 kg, nyilván izomban erõsödtem. Szóval érzem magamon hogy fittebb vagyok. Csak gondoltam lehet váltok csak fehérjére...2 hónapja kezdtem kb.
Tyler1
miért is volna ez disznóetetõ?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Testtömegnövelés izomtömegnövelést mondtam neki, ezt ajánlotta...de ha esetleg tudtok ajánlani valami mást. Gondolkodtam, hogy csak proteint szednék.
Különc
Érdekes cucc ez, én a disznót hízlalnám vele hogy õszinte legyek de edzés közben innám ha nem lenne más

Bocs, nem írtam le...szóval ironmaxx titan v.2.0
Ez ilyen vegyes.
Sephirot T
Egészen pontosan milyen tápkieg?Fehérje,kreatin,tömegnövelõ,stimuláns esetleg egyéb?Nem mind1

Hellósztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a tápl. kiegészítõt edzés elõtt vagy után érdemes benyalni? Edzõm azt mondta, hogy edzés elõtt igyam, de a body builderen azt olvastam hogy utána.
kakimakifsz
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

csuszi
"3 gyakorlatos edzést csinálok minden testrészemre"
csak a biztonság kedvéért, szett az, amikor 2-3-4 gyak között nincs pihenõ, aztán pihi, új kör

shaba23
én is megálltam...10 éve 187cm<#szomoru1>
Viktorr
Értem,én kezdetektõl fogva 3 gyakorlatos edzést csinálok minden testrészemre,illetve most azt az edzés teknikátnézegetem,ahol 20-30 ismétlés van,olyan súllyal,amit még pont kinyomsz a végére.Body builderen találtam ezt a cikket,nem tudom érdemes-e ezt elkezdeni,most megálltam a növésben úgy érzem.

csuszi
az is szuperszett ha mell hát de az is ha dupla mell
ha már 3 gyak akkor az óriásszett
ez egy haladó edzéstechnika, egy bizonyos szint kell hozzá hogy ne legyél túledzett, illetve alatta értelme sincs, mert elegendõek a hagyományos technikák

csuszi
<#schmoll2>

tigeroo
Csak semmi buzulás... Amúgy hol írtam hogy nekem kell? A megjegyzést csak azért írtam hátha valakit érdekel még.

Sephirot T
Megdöntöm az elméleted,én személyszerint úgy vagyok ezzel hogy a combom a legzsírosabb testrészem pedig rendszeresen bringázok/szaladok/lábazok.Tömegelésnél ide jön fel leghamarabb utána meg innen megy le legnehezebben a felesleg hiába a sok lábat használó erõfeszités.Persze izmosnak izmos de van rajta bõven szépséghiba.Viszont hasra kurva ritkán edzek,talán 2-3 hetente 1x akkor is csak valami bohóckodás és mégis elég szépen látszanak a kockák olykor még tömegelésnél is. Genetika kérdése szvsz