Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az is érdekes, hogy az ehhez hasonló megszólalások minden testépítõs fórumon elõjönnek, amit csak olvastam. mindig ugyanezek a panelek. felsõbbrendûség érzés alakul-e ki abban, aki megváltoztatja az életét és elkezd edzeni? Néha bánom, hogy nem mentem pszichológusnak, mert tényleg érdekelnek az ilyen dolgok.
most utálhattok, de a normális tinédzserek azok, akiket ti nem láttok, mert otthon vannak, abból a pár hülyébõl meg, akiket az utcán látunk, nem tudom, hogy lehet egy egész generációt elkönyvelni.
õk azért isznak töménytelen mennyiségû alkoholt, mert pólyás kis faszfejek még, azt se tudják, mi fán terem ez az egész. felnõttnek tettetik magukat, ti meg beszopjátok, hogy mennyivel érettebbek, mint mi voltunk.
nem tudom, mit baszok el, de nem szoktam látni 12 éves fiúkat és lányokat, akik napi fél doboz cigit szívnak el. igaz, nem követem õket egy egész napig, hogy megszámoljam, pár hülyegyerekbõl meg, akik ittak két sört és széthányják az utcát, nem fogok egybõl arra gondolni, hogy minden tini ilyen.
abbahagyom, mielõtt felidegesítem magam. 😊
György
õszintén, milyen a mostani kor? miben más ez mint pl. 20 évvel ezelõtt? semmiben. a társadalom változik, más irányzatok irányítják a fiatalokat, de minden generációnak lesz lázadó, különc rétege. akkor is hülyék voltak a "gyerekek", basztak mindenre, cigiztek, drogoztak, füveztek, lógtak a tereken(mer a pláza nem volt divat).
nem volt emo, de volt rock and roll, volt acid, volt rap, volt techno.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
komolyan ,ennyire fogalmatlannak lenni 17 évesen...
Bár én kiterjeszteném ezt a 12-20 éves korosztályra, sajnos ekkor indult be igazán az emo / pláza dolog..
De csak, hogy 1-2 példát mondjak.
20 éves lányok egy rántottát nem tudnak megsütni. (Tisztelet a kivételnek minden példámban, mert van) Porszívót, mosogatót még életükben nem láttak ( le is törne a mûköröm ). Mosás? NEM VAGYOK ÉN RABSZOLGA. Királykisasszony vagyok.
12 éves fiúk és lányok napi fél doboz cigit pöfékelnek el. (Egyre több lány, talán már több, mint fiú)
14 évesen úgy néznek ki, mintha 20 lenne, nem is merem néha megtippelni ki hány éves.
Néha azt se merem megtippelni, hogy fiú-e vagy lány.
Minden hétvégén olyan részegek és undorítóak, mint amilyen sem én, sem az ismerõseim sohasem voltunk, pedig voltak meredek sztorik. Ez hatványozottan igaz a lányokra, egykettõt hétvégén felrúgnék a holdba annyira okádékul néz ki.. és beszél.
Ismerõsünk mesélte (általános iskolai alsós tanár), hogy az egyik lány tanítványa 7 ( HÉT ) évesen MENSTRUÁL. Õ ugyan kirívó példa, de 9 évesen már egyre gyakoribb.
Nem vagyok idõs, 24 vagyok, de az "én idõmben" (mintha nagyapám mondaná), még nem menstruáltak 7-9 évesen. Gyorsan fejlõdünk baszki..
csütörtökön bevérzett a vénám körül vérpazma adás után, szerintetek holnap már terhelhetem? kicsit még lila foltos, de nem fáj. volt már valakivel ilyen?
Ez milyen rangjelzés? 😊 (vagy csak NAGYON jó konyak?)
az edzés végén "rázd le magadról" , szóval a kezedet feltartod és kezdd el rázni a kézfejed, a karod emelt szépen közben le-fel, amolyan levezetésképpen. csináld 2-3 percig, nekem olyankor nem szokott elõjönni ez
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Swedish people are albino monkeys
Nem tudja valaki véletlen, hogy a Debrecenben a Dávid fitness hova költözött?
A kevesebb kaja (magas fehérjetartalommal) és a több mozgás (kondi és lútifuti féleség együtt) a siker kulcsa.
Ne koplalj, de este lehetõleg ne egyél szénhidrátot, inkább igyál egy fehérjét, vagy egyél meg egy (ha nagyon szenvedsz, akkor kettõ) fõtt tojást (a tojás mellett nem kell külön zsírt bevinned).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
hogy mit ehetsz? hát ezen a téren nem sokat variáltam, csak kerültem az ilyen zsíroskenyér, szalonna, stb dolgokat. ha eszel húst, akkor az csak szárnyas hús legyen (pulyka, de a legjobb a csirke). szendvicseken éltem fõként, reggelire 1 joghurt 1 tál zabpehely... szendvicsbe mehet paprika, paradicsom, saláta, sajt, esetleg csirkesonka. vacsorára kerüld a nehezebb kajákat, én 1 hónapja bevezettem, hogy vacsorára 2-3 fürt szõlõt megeszek, azzal jól is lakom és egészséges is.
nem túl részletes leírás ez, de szerintem rájössz magadtól is. ne más étrendjét akard követni, találj ki magadnak egyet ami kényelmes. az akaraterõn nagyon sok múlik, ezért mondom, hogy saját magadnak találd ki... ha egybõl nem megy az elvonás a zsírosabb kajákról, akkor szépen fokozatosan elhagyod õket.
futásra meg azt mondom hogy minden 2. nap menj, de ebben a témában vannak itt páran akik jobban értenek hozzá mint én 😊
remélem segítettem. hajrá és kitartás
segitsel magadon, pa
172 cm és 85 kg vagyok,elég sok zsir van rajtam (foleg a hasamon),2 hónapja járok kondizni,és leszeretném adni a zsirt... L-carnitin Base 100 000 mg (folyadék) zsirégetot vettem, és egy diétára lenne szuksegem. Gondolom Aerob edzes is kell a zsiregeto es a kondizas mellé még... Szeretnék megkérni valakit,hogy ne linkeket adjatok,mert rengeteget olvasgattam már utánna,nekem segitségre lenne szükségem,hogy valaki egy diétát állitson nekem össze legyen szives,és irja le mellé,hogy mégis milyen aerob edzéseket csináljak,és milyen gyakran,milyen hosszú edzés + súlyzós edzés. Nagyon megköszönném,ha valaki egy heti programot letudna nekem irni edzés + aerob + étrend. Köszönöm
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nem kéne
de elismerésre méltó, de nem tetszetõs
Tavasszal elkezdtem edzeni kb 2 hónapig , aztán abbahagytam.
Most megint el szeretnék kezdeni
de most szeretnék vmi tömegnövelõt is hozzá , mert nem igazán megy az hogy mindig megfelelõ kaját egyek utána, mit ajánlotok?
Kösz
----
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
к.ιηтнуα.
Mert múlthéten,mikor elkezdtem másnap a bal kezembe,majd harmadnap a jobb kezembe olyan izomláz volt,hogy szó szerint nem bírtam kinyújtani,csak egy nagyon picit,s akkor jött ez,hogy úgy csináltad mint az állat,meg megerõltetted magad,stb.Persze közelbe nem volt.Max súly ami volt az is 20 kg volt.De hát majd megszokják,illetve én is😄
к.ιηтнуα.
"raktáron" van nekik több száz üveg "táplálék kiegészítõ", amit rákos betegeknek szoktak adni.
tápanyagtartalma megegyezik a tejsavó proteinbõl készült turmixéval, és ugyanolyan tejsavóból készül, mint amit mi veszünk.
utána nézhetsz a tejsavó jótékony tulajdonságainak, így a szüleid is könnyen megérthetik, hogy nem ettõl kell félni 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.