Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nagyon jó a sorozat amúgy, aki teheti nézze meg 😉
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Edzés a spartacus sorozat felvétele elõtt. A fõszereplõ nem rég hunyt el, rákos volt. Betegen ilyen teljesítmény azt hiszem bõven becsülendõ. Halála még sem rázta meg annyira a sajtót, mint a narkós alkoholista énekesnõ halála.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
na off tényleg vége!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de azért durva igen :\
mindegy hagyjuk az offot 😄
és itt néha hónapos periódusokról beszélünk.

a legtöbbnek ez nem hobbi, hanem meló, amitõl megakarnak szabadulni 😊
igazi mentalitás az ha valaki fáradtság ellenére is eljár kondiba 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
lehet, hogy a pénzzel nincs gondja, de ez nem jelenti, hogy irigylésre méltó az élete.
ja és a producer dolga nem csak annyi, hogy pénzt fektet a produkcióba 😊
nem kell õket annyira sajnálni.
szeretem a filmjeit, de a színészi munka minden csak nem kemény. a szöveg megtanulását meg nehogy valaki felhozza mert kiröhögöm...
#23932: producerkedés az szinte csak annyi, hogy beleöli a pénzét és max 1-2 dologba beleszól. a rendezés annál idõigényesebb, arról hogy írt arról nem is tudtam. de egyik sem olyan hogy mindenképp csinálni kell, õ választotta ezeket, de ha ezeket nem csinálná akkor szó szerint csak kondiznia kéne.
néha azért irigylem a színészeket, örülnék ha 1-1 szerepért kapnék dollármilliókat és arról szólna az életem nagy része hogy karbantartom a testemet és fejlesztem...
OFF vége
Sly hasfalát elfogadnám😄😄
emellett még 62 évesen(!!!!) csúcsformába rendezni magát...
de tudnék olyat is példának felhozni, akik komolyabb témákban könyvmolyoznak. lehet, hogy ez a 21. században ritkább, de még nem kihaló faj 😊
tolja neki az öreg rendesen😊
ezt a fehérjét ismeri valaki? Marhahúsfehérjét szeretnék, a Carnivor-nál jobb áron.
- Emelj még a használt súlyon, csináld mit tudom én... egy hónapig, majd állj vissza a régi súlyra. Szerintem mûködni fog, ha a célod még nem is éred el teljesen.
- Próbálkozz teljesítmény fokozásra alkalmas kiegészítõkkel. Koffein, taurin, arginin (NO fokozók), kreatin, stb
- Nem tudom, hogy a sorozatok ismétlésszáma fix-e, vagy bukásig csinálod mindegyiket, de próbálj meg ne 60-at, hanem 65-70-et csinálni. Itt az agyat kell átállítani, hogy sikerüljön. Én anno 10 húzódzkodást csináltam sorozatonként. Aztán egy idõ után hiába próbáltam, már 7-8-nál többet nem tudtam csinálni. Ekkor találtam ki, hogy próbáljak 12-t csinálni. Az elsõ pár sorozatban megy is, majd visszaesek 10-re. De legalább megvan a 10 😊
mov ah,4ch int 21h end
Nem igazán testépítõs a kérdés de: Én egy vékony testalkatú emberke vagyok. 55-58kg a 177cm-hez. Különösebben nem zavar de emellett pályamotorozom és amatõr versenyeken indulok. Na most a Hungaroring kemény féktávjaitól mindig kipurcant a karom meg a vállam. Az volt az ötletem, hogy elkezdek fekvõtámaszokat csinálni. 2010 januárjában kezdtem. Különösebben nem jártam utána mit hogyan. 4 sorozatot csinálok 5 perc szünetekkel. Elsõre 140 ment, év végére ez felment 300 körülig.(A pályán is éreztem a különbséget). Ekkor úgy döntöttem, hogy nehezítek a dolgon. Fogtam beleraktam 10kg súlyt egy hátizsákba azt jó feszesre vettem és elkezdtem azzal nyomni. Elsõre olyan 120 ment 4 sorozatra és kb. fél év kellett a 200-ig. Na most jön a kérdés. 4 hónapja egy centit nem haladok elõre. 60-55-45-40 kb. így jön össze. Hol 205, máskor 190.
MagneB6-ot ipari mennyiségben szedem a magnézium miatt, most kihagytam egy hetet hátha túlzásba vittem de semmi változás. A célom megint a 4 sorozatra 300 fekvõ lenne. Egyébként izomláz van, bedurranok mint állat szóval minden ugyan úgy megy csak nem tudok többet csinálni mint júniusban. Valami ötlet?
\"Erről van szó!\"
Méghozzá azért, mert a mostani szülõk nagy része balfasz, mindent megengednek a gyereknek, mondván, hogy szabad akarata van. A másik, meg hogy nem foglalkoznak a gyerekkel semmit, és engedik, hogy minden szociális kapcsolata összefoglalható legyen egyetlen domainnel: facebook.com.
de persze lehet én látom szarul.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Objektívan össze tudom õket hasonlítani. Nem történt semmiféle generációs váltás. De már leírtam, nem fogom újra.
De látom ismersz mindenkit, aki valaha errõl a témáról beszélt, illetve az összes generációt is, meg persze a véleményüket is. És egyébként mind tévednek, real.
György
most azért zavar, hogy kihívóan öltözködik, mert meg akarod dugni, és ez neked rossz érzés? ráizgulsz egy 15 éves kisgyerekre, és õ a hibás?
miért kéne hasznunkra válnia? ki nem szarja telibe, hogy mások mit csinálnak?
fognak azok dolgozni, már megint nem tudom, mirõl beszélsz. miért ne dolgoznának? azért, mert most kis hülyegyerekek?
szerintem a saját öregedéseteket fogjátok a világ elromlására. már nem adják a régi dolgok, és ezt nem tudjátok hová tenni. én is szoktam így érezni magam
György
Bizony pár éve volt csak, de a lányok akkoriban tudtak takarítani, minimálisan fõzni ( de legalább érdekelte õket ), nem volt rajtuk 312321312312321 kg smink, nem itták le magukat tajtékrészegre.
Nem 2 sört iszik, mert amikor lemegyek a kocsmába beszélgetni a haverokkal meg meginni pár bort látom, hogy önti bele a feleseket a túlmûvelt fejébe.
Ja és van egy 14 éves unokahúgom aki sajnos ugyanolyan buta plázabitch lett, mint mind, mert egymást másolják, már 12 évesen olyanokat írogatott ki msnre, hogy azt hittem én magam képelem fel amikor épp az emo korszakát élte és most egy 19 éves barátja van 14 évesen, akit legszívesebben agyonvernék egy székkel, de nem tehetem.
És képzeld, engem anno 14 évesen 9ig engedtek el nyáron, sötétedésig, télen addig se. Nem bulizhattam éjfélig. Mondjuk nem is akartam.
Pedig akkoriban nem volt ennyi bantu az utcákon, tudjuk, hogy a közbiztonság a béka segge alatt van, akkoriban MÉG ennyire nem volt, és én egy vizilabdás nagydarab disznó voltam már akkoriban is. Nem egy 40 kilós szõke 14 éves kis picsa. A szülõktõl is megkérdeznék pár dolgot legszívesebben.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
György
Igen.Miért is ne érezném felsõbbrendünek magam? Tudom hogy van egy célom amiért keményen megkûzdök és minden percemet arra szentelem rá.Amig el nem kezdtem edzeni én is egy céltalan gebe szarúl kinézõ akaratgyenge pali voltam.Idõvel rájöttem mit jelent keményen megdolgozni valamiért aminek késõbb meg is lett az eredménye.Szerintem teljesen jogos hogy picivel többre értékelem magam mint másokat.Hányni tudnék mikor csak a nyafogást hallom többiektõl jaj ez nem megy,ezt nem tudom,nem birom meg minden szar.