Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Látod azt nem néztem, meg a hsz-eket sem. Mivel elég szar áprilisi tréfának.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

vajon mennyi köze van hozzá annak hogy április elsején lett feltöltve?😄D

Roger6
Érdemes a többi videóját is megnézni. Ennek mi értelme...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Respect neki! Bár õk CrossFiteztek ahogy látom, nem bádibilding 😊

Nagyon jó a sorozat amúgy, aki teheti nézze meg 😉

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi

Edzés a spartacus sorozat felvétele elõtt. A fõszereplõ nem rég hunyt el, rákos volt. Betegen ilyen teljesítmény azt hiszem bõven becsülendõ. Halála még sem rázta meg annyira a sajtót, mint a narkós alkoholista énekesnõ halála.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
ne ez most olyan, hogy egy sportolónak sem kötelezõ indulnia versenyen, de a cél mindkettõnél ugyanaz, feljutni a csúcsra. Bale-nek Oscart ért idén 😊
na off tényleg vége!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hmm.. jól látom ez durván ugyanaz az illetõ 2 szerepben? kemény...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ilyen szerepért nyilván igen súlyos suskát kapott 😊 és nem kötelezõ elvállalni se...

de azért durva igen :\

mindegy hagyjuk az offot 😄

Tyler1
ez meg a habostorta másik oldala. ilyet én semmi pénzért nem vállalnék be, fõleg mert ezek a szerepek komoly pszichés terhelést is adnak, a nem gyenge fizikai mellett.
és itt néha hónapos periódusokról beszélünk.

Tyler1
van idejük, mert ha szerep kedvéért kell, akk lóvét kapnak érte, vagyis az a munka 😊 de úgy maguktól nagy ritkán fordítanak idõt sportra, nézd meg off szezonban a színészeket, lógó csöccsel, sör hassal úszkálnak a tengerben 😄 inkább magánéletre fordítják a maradék idejüket, mert abból viszont nagyon kevés jut nekik.

a legtöbbnek ez nem hobbi, hanem meló, amitõl megakarnak szabadulni 😊

na az azért már valami... sokan nem hajlandóak munka után már sehova se menni mert fáradtak.

igazi mentalitás az ha valaki fáradtság ellenére is eljár kondiba 😊

munkakör, munkaidõ függõ...ezt nehéz behatárolni, de a terembe ahova járok kb mindenki munka után jön le, és rendszeres gyúrósok😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na mindegy, de egyezünk ki abba, hogy egy színésznek több ideje van kondizásra mint egy átlag magyar munkásnak 😊)

Tyler1
elhiszem, hogy a képernyõn keresztül ilyen habos világnak tûnik Hollywood, de a filmipar sem ilyen könnyen mûködik. Sly esetében az egész film, MINDEN részlete, a forgatókönyvtõl, a stúdiókon át, a szerzõdéseken keresztül, az utolsó statisztáig az õ egyedüli nyakát terheli. ha valami hónapokon át áll, az rendszerint nem azért van, hogy kipihenje az AK47-es tartását, hanem valami keményen nem stimmel, aminek rendszerint véres fejvakarás a vége.
lehet, hogy a pénzzel nincs gondja, de ez nem jelenti, hogy irigylésre méltó az élete.

ja és a producer dolga nem csak annyi, hogy pénzt fektet a produkcióba 😊

és még nem hoztuk fel azt, hogy a színészeknek is a maximumot kell nyújtaniuk õket lesi az egész világ, megfelelési kényszer, túlzott rajongás irántuk depresszióba is kergetheti õket hiába van meg mindenük, ha mentálisan kikészülnek semmit nem ér a pénzük.😊 Zenészeknél is így van...Én mondjuk sosem lennék színész, mert nem bírok kamera elõtt szerepelni...na meg pl mindenki színpadi színészként kezdi az meg aztán pláne nem, úgy leblokkolnék, mint az állat, éppen ezért mondom, hogy itt több apró tényezõ van, amiért ez a világ sem olyan könnyû, mint aminek látszik

hiába 1-1 akció szerep, az az 1-1 szerep vagy 100-200 film...

tudod a kötetlen idejû színészi munka minden csak nem kemény. az ilyen kaliberû színészeknek mint Stallone, nem megerõltetõ eljátszani egy szerepet, ráadásul van amikor áll a forgatás napokig vagy hetekig - nagyon ritka esetekben - hónapokig. meg a forgatás általában max 1 évig tart vagy addig se, és kap érte annyi pénzt hogy még 1 évig el tud éldegélni abból a pénzbõl hacsak nem veri el kurvákra meg kokainra. tehát igen, semmi más dolga nincs szinte a kondizáson kívül. egy szerepet eljátszani szerintem fele annyira megerõltetõ mint megrohadni egy vasgyárban vagy 12 órán át szarosseggû nyuggereket pelenkázni vagy 12 órán át a tûzõ napon kõmûves munkát végezni, etc...

nem kell õket annyira sajnálni.

szeretem a filmjeit, de a színészi munka minden csak nem kemény. a szöveg megtanulását meg nehogy valaki felhozza mert kiröhögöm...

#23932: producerkedés az szinte csak annyi, hogy beleöli a pénzét és max 1-2 dologba beleszól. a rendezés annál idõigényesebb, arról hogy írt arról nem is tudtam. de egyik sem olyan hogy mindenképp csinálni kell, õ választotta ezeket, de ha ezeket nem csinálná akkor szó szerint csak kondiznia kéne.

néha azért irigylem a színészeket, örülnék ha 1-1 szerepért kapnék dollármilliókat és arról szólna az életem nagy része hogy karbantartom a testemet és fejlesztem...

ennek ellenére valamiért mégiscsak szellemileg leépültebbek, mint mondjuk a szüleink vala. Amit pl Neoncsöves is leírt simán el tudom képzelni, nem csak én tapasztalom miféle züllött generációval van dolgunk és itt elsõsorban nem a piálás, a cigi a gond, hanem, hogy nagyon sok "emberi érték", ami még létezett egy 15 éve az szépen eltûnik folyamatosan...dehát eléggé bõ téma, tudom, hogy nem szereted, ha általánosítunk, dehát a külsõ tapasztalatainkat csak így tudjuk megosztani...

OFF vége

Sly hasfalát elfogadnám😄😄

Tyler1
ööö ez nem teljesen igaz, mert õ a színészkedés mellett keményen producerkedett, rendezett és írt egész életében(még ma is). hidd el, az nem olyan könnyû meló ám.
emellett még 62 évesen(!!!!) csúcsformába rendezni magát...

Tyler1
amíg él a Twilight, és Harry Potter õrület, addig olvas még a legutolsó buta, szõke, emós kislány is 😊 hidd el, anno suliban a fél osztályom rokker volt, annak jelentõs %-a ez az emó/pózer fajta, de valami eszméletlen mennyiségben olvasták a vámpír szennyeket, meg a hasonló könyveket, szóval ki nem néznéd belõlük de olvasnak. nem Nietzschét, vagy Aranyt, de olvasnak.

de tudnék olyat is példának felhozni, akik komolyabb témákban könyvmolyoznak. lehet, hogy ez a 21. században ritkább, de még nem kihaló faj 😊

kondizás mellett keményen dolgozott hónapokig, amikor milliós költségvetésû filmekben szerepelt szinte egész életében...

neki is összejött az élet, semmi dolga nincs kb. a kondizáson kívül...

csak azokban az idõkben nem volt számítógép és, ha buli után unatkoztak a fiatalok inkább olvastak, mint pl a szüleink is...ez mamár szintén hanyatlik, bár tudom erre azt mondanád, ott a Zinternet😉

adom

tolja neki az öreg rendesen😊

sziasztok,
ezt a fehérjét ismeri valaki? Marhahúsfehérjét szeretnék, a Carnivor-nál jobb áron.
Oké megpróbálom köszi. Amúgy általában az utolsó sorozatot szoktam bukásig vinni.

Panzermeyer
Több dolgot is el tudok képzelni megoldásként. Tételezzük fel, hogy eleget pihensz, ezt a kérdést most nem firtatom.

- Emelj még a használt súlyon, csináld mit tudom én... egy hónapig, majd állj vissza a régi súlyra. Szerintem mûködni fog, ha a célod még nem is éred el teljesen.
- Próbálkozz teljesítmény fokozásra alkalmas kiegészítõkkel. Koffein, taurin, arginin (NO fokozók), kreatin, stb
- Nem tudom, hogy a sorozatok ismétlésszáma fix-e, vagy bukásig csinálod mindegyiket, de próbálj meg ne 60-at, hanem 65-70-et csinálni. Itt az agyat kell átállítani, hogy sikerüljön. Én anno 10 húzódzkodást csináltam sorozatonként. Aztán egy idõ után hiába próbáltam, már 7-8-nál többet nem tudtam csinálni. Ekkor találtam ki, hogy próbáljak 12-t csinálni. Az elsõ pár sorozatban megy is, majd visszaesek 10-re. De legalább megvan a 10 😊

mov ah,4ch int 21h end

Hali!
Nem igazán testépítõs a kérdés de: Én egy vékony testalkatú emberke vagyok. 55-58kg a 177cm-hez. Különösebben nem zavar de emellett pályamotorozom és amatõr versenyeken indulok. Na most a Hungaroring kemény féktávjaitól mindig kipurcant a karom meg a vállam. Az volt az ötletem, hogy elkezdek fekvõtámaszokat csinálni. 2010 januárjában kezdtem. Különösebben nem jártam utána mit hogyan. 4 sorozatot csinálok 5 perc szünetekkel. Elsõre 140 ment, év végére ez felment 300 körülig.(A pályán is éreztem a különbséget). Ekkor úgy döntöttem, hogy nehezítek a dolgon. Fogtam beleraktam 10kg súlyt egy hátizsákba azt jó feszesre vettem és elkezdtem azzal nyomni. Elsõre olyan 120 ment 4 sorozatra és kb. fél év kellett a 200-ig. Na most jön a kérdés. 4 hónapja egy centit nem haladok elõre. 60-55-45-40 kb. így jön össze. Hol 205, máskor 190.
MagneB6-ot ipari mennyiségben szedem a magnézium miatt, most kihagytam egy hetet hátha túlzásba vittem de semmi változás. A célom megint a 4 sorozatra 300 fekvõ lenne. Egyébként izomláz van, bedurranok mint állat szóval minden ugyan úgy megy csak nem tudok többet csinálni mint júniusban. Valami ötlet?

Roger6
Én Plaza mellett lakom, ezért ki kellett fejlesztenem a szelektív látást. Elég jól jön az esetek nagy százalékában. <#zavart1>

igen, jó pár ilyet ismerek sajnos... de ezeket leszarom igazából 😄

DeerHunter01
Hogy témánál maradjunk, az én korosztályomból (16-18 év körüliek) is elég sokan jöttek le a terembe, ahova én is járok, és a 70 százalékuk hagyta abba a kondizást 1-2 hónapon belül. Nem lettek Schwarzik 1 hónap alatt, szartak is bele az egészbe és inkább görnyednek egész nap a gép elõtt és nyomják a facebookot vagy játszanak. Nincs kitartásuk ez a baj, hisz sokkal menõbb dolog a cigizés meg a "plázázás" a gyökér haverokkal. Nem akarok álszent lenni, hétvégente én is elszívok 1-2 cigit meg iszogatok ha buli van vagy ilyesmi, de nem kell átesni a ló másik oldalára. Persze ha meghallják azt a szót, hogy fehérje vagy tömegnövelõ(kreatint meg egyéb spécibb cuccokat le se írom inkább), akkor egybõl jön, hogy "azok csak felfújnak, úgy könnyû kigyúrni magad, még nekem is menne/kokszkos köcsög vagy,stb".

\"Erről van szó!\"

én részemrõl nem csak a fiatalabbakat szólom le, hanem a velem azonos korúakat is... szörnyû hogy mekkora hülyeségeket tudnak mondani, de nem kell aggódni, 20-30 év körülieknél is találni jópár hülyét. de úgy érzem az én generációm valahogy elbaszottabb mint a 20-30 éves generáció...

shaba23
<#eljen>
Vaxi
Szerintem mindkettõ félnek igaza van, az biztos, hogy az ember képes kritikusabban tekinteni a fiatalabbakra, illetve a következõ generációra, és hogy minden korosztálynak meg van a maga hülyéje, de azért van abban valami, hogy a mostani elég furcsa, néha elbaszott.
Méghozzá azért, mert a mostani szülõk nagy része balfasz, mindent megengednek a gyereknek, mondván, hogy szabad akarata van. A másik, meg hogy nem foglalkoznak a gyerekkel semmit, és engedik, hogy minden szociális kapcsolata összefoglalható legyen egyetlen domainnel: facebook.com.

de persze lehet én látom szarul.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sephirot T
Mondasz valamit,annó osztálytársaim állandóan csodálkoztak rajtam hogy minden alkalommal magam által fõzött kaját tömtem magamba szünetek alatt.Õk meg vajaskenyeret se birják megkenni segítség nélkül.Az meg elég nagy gáz hogy nagy részük most elment egyetemre aztán minden héten anyuci küldi a rántotthúst meg a tõtöttkápit...

jazzy
Majd megnézem mit szólsz amikor mindent magadnak kell megcsinálnod 😊
Tyler1
ki fog halni az emberiség, mert a mai generáció nem tud fõzni 😄

Különc
TL;DR, valaki összefoglalná?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Az öregedés miatt? Ha 30 évvel lennék öregebb azt mondanám igen. Nem is új generációnak nevezném õket, a generációk közt nem <10 év van.

Objektívan össze tudom õket hasonlítani. Nem történt semmiféle generációs váltás. De már leírtam, nem fogom újra.

De látom ismersz mindenkit, aki valaha errõl a témáról beszélt, illetve az összes generációt is, meg persze a véleményüket is. És egyébként mind tévednek, real.
sapkafej
nem tudok mit kezdeni veletek, keltitek ezt a világvége hangulatot, ami amúgy tök normális, minden generáció azt gondolja, hogy az újak szarabbak, de ez nincs így.

György

sapkafej
de miért manapság? régen mi volt?
most azért zavar, hogy kihívóan öltözködik, mert meg akarod dugni, és ez neked rossz érzés? ráizgulsz egy 15 éves kisgyerekre, és õ a hibás?

miért kéne hasznunkra válnia? ki nem szarja telibe, hogy mások mit csinálnak?

fognak azok dolgozni, már megint nem tudom, mirõl beszélsz. miért ne dolgoznának? azért, mert most kis hülyegyerekek?

szerintem a saját öregedéseteket fogjátok a világ elromlására. már nem adják a régi dolgok, és ezt nem tudjátok hová tenni. én is szoktam így érezni magam

György

Tyler1
VV nem jó példa, oda biztos nem értelmiségieket válogatnak össze. én mondjuk tudnék mondani 30 fölötti ismerõst is, aki szintén nem vágja a tyúk melyik végén jön a tojás, de a szoli bérlet inflációs változását fejbõl számítja, meg a mûkörmösnél gyakoribb vendég, mint a boltban.

jazzy
Valószínûleg csukott szemmel jársz az utcákon. Itt a TÖBBSÉGrõl van szó, persze, hogy nem mind olyan, hogy ítéljem meg azt aki otthon ül? Menjek be a lakására? Azokat tudom megítélni akik kimennek, képzeld én is voltam tinédzser és akkor is az alapján lehetett megítélni õket/minket akik kimentek, tehát az összehasonlítási alap ugyanaz.

Bizony pár éve volt csak, de a lányok akkoriban tudtak takarítani, minimálisan fõzni ( de legalább érdekelte õket ), nem volt rajtuk 312321312312321 kg smink, nem itták le magukat tajtékrészegre.

Nem 2 sört iszik, mert amikor lemegyek a kocsmába beszélgetni a haverokkal meg meginni pár bort látom, hogy önti bele a feleseket a túlmûvelt fejébe.

Ja és van egy 14 éves unokahúgom aki sajnos ugyanolyan buta plázabitch lett, mint mind, mert egymást másolják, már 12 évesen olyanokat írogatott ki msnre, hogy azt hittem én magam képelem fel amikor épp az emo korszakát élte és most egy 19 éves barátja van 14 évesen, akit legszívesebben agyonvernék egy székkel, de nem tehetem.

És képzeld, engem anno 14 évesen 9ig engedtek el nyáron, sötétedésig, télen addig se. Nem bulizhattam éjfélig. Mondjuk nem is akartam.
Pedig akkoriban nem volt ennyi bantu az utcákon, tudjuk, hogy a közbiztonság a béka segge alatt van, akkoriban MÉG ennyire nem volt, és én egy vizilabdás nagydarab disznó voltam már akkoriban is. Nem egy 40 kilós szõke 14 éves kis picsa. A szülõktõl is megkérdeznék pár dolgot legszívesebben.
SeanJRRussel
Jah szegény Frayer is addig változott még egy buzi emos lett belõle. Ám télleg okádék a fiatalság (mondom én 20 évesen. Engem kinéznek még egyetemen is mert nem járok bulizni,nem iszok,nem cigizek...Manapság divat idiótának,züllöttnek és parti mániásnak lenni ezek nélkül a csajok rád se néznek. Télleg az van h sok esetben meg se tudom különböztetni már a nemeket. A tinik olyan kihívóan öltözködnek hogy úgy kell magam vissza fogni hogy ne menjek rá és dugjam meg rögtön ott a helyszínen és könyörgöm 15-17 éves lányokról beszélünk. Az abaj hogy bele se merek gondolni h ezeknek a fiataloknak hány %-a fog hasznunkra válni. Mert hogy ezek dolgozni nem fognak az szent.Elég ha valaki csak a VV5 be megnézi hogy milyen sznten vannak a lányok.Nem takarítanak nem mosogatnak...egy tyúkot nem bírtak megkopasztani mert fúúúúj. Ez csak rosszabb lesz. Már általános iskolában mondta a matektanárom 8 évvel ezelõtt hogy hülyül a nemzet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Azt hittem történt valami, már hoztam a popcorn-t. De látom minden off csak. Nem baj, legalább él a topic. <#eljen>

Sephirot T
Hûvös történet ahogy mondani szokás.Magánügy bari<#circling>

sapkafej
eleinte én is így éreztem egyébként. aztán rájöttem, hogy egy nagy löncsös fasz vagyok, és megváltoztattam a hozzáállásom. true stroy.

György

Sephirot T
"az is érdekes, hogy az ehhez hasonló megszólalások minden testépítõs fórumon elõjönnek, amit csak olvastam. mindig ugyanezek a panelek. felsõbbrendûség érzés alakul-e ki abban, aki megváltoztatja az életét és elkezd edzeni?"
Igen.Miért is ne érezném felsõbbrendünek magam? Tudom hogy van egy célom amiért keményen megkûzdök és minden percemet arra szentelem rá.Amig el nem kezdtem edzeni én is egy céltalan gebe szarúl kinézõ akaratgyenge pali voltam.Idõvel rájöttem mit jelent keményen megdolgozni valamiért aminek késõbb meg is lett az eredménye.Szerintem teljesen jogos hogy picivel többre értékelem magam mint másokat.Hányni tudnék mikor csak a nyafogást hallom többiektõl jaj ez nem megy,ezt nem tudom,nem birom meg minden szar.

Sephirot T
Ne hasonlítsd már össze azt ami ma van azzal ami 20 évvel ezelõtt volt.Semmi értelme a kettõ abszolut nem ugyanaz.Túl hosszú volna most ennek minden aspektusát átrágni és ebbe jobban belebonyolódni.Én tartom a véleményem elég körbenézni mik folynak az iskolákban,mit nyom a TV,a média,mennyire agyilag zoknik rengetegen az alsó korosztályból stb stb. Én nem szeretnék általánosítani mert nyilván vannak kivételek de voltak jobb idõk is szerintem... Jah és akkor az emberi értékekrõl még 1 szót se ejtettem,tisztelet,becsület,bizalom miegymás.Na de lapozzunk ez nem az a topic 😄