33479
-
zotja #27029 sokat szedsz egyszerre,vagy túl sok vízzel.. -
#27028 Van akinél a kezdetekben nem tolerálja a szervezet a hirtelen bevitt nagyobb mennyiségű kreatint. Vidd le 3 grammra a reggeli adagot pár napig, később visszaemelheted, ha már hozzászoktál. -
#27027 Te hogy szedted? -
#27026 Mondjuk én kevesebbet fogyasztottam (90-92 kg vagyok), és nem volt semmi ilyen tapasztalat vele. Reménykedjünk, hogy mindig időben beérsz melóba. -
#27025 Ma vettem be eloszor, reggel ehgyomorra 5 grammot, alig vartam hogy beerjek dolgozni :DDDD
Most vagyok 83 kilo, ugy terveztem a szedeset, hogy napi 25grammal 5 reszre lebontva feltoltok 10 napig, utana meg 10-12 grammal szintentarotok 2-3 honapig aztan szunet. Remelem hozzaszokik a szervezetem :DDD -
#27024 Fogyassz kevesebbet. Ez az egyik mellékhatása, ha túlzott a bevitel. -
#27023 szarni rá! :D -
#27022 Mit tegyunk ha fosat a kreatin?:D -
#27021 Tudom, "ismerem" még a zenész múltjából :) -
#27020 Marky Mark néven találsz róla csomó "régi" felvételt, nem ma kezdte. -
#27019 nincs még torrent -
#27018 Wahlberg egyébként képeken nem is tűnt ennyire kidolgozottnak, kamera azért szépen felnagyította. -
#27017 Na akkor ide is beteszem.
-
#27016 uram eme építő jellegű hozzászólását kifejtené kicsit bővebben? -
#27015 ki vagytok baszva -
#27014 Szíved joga -
#27013 Nekem mindegy ti mit szedtek, de én maradok a tejsavónál. -
Retsu #27012 Így van, semmi gond vele. Eleve 1 több, mint 4 éves cikk alapján ítélkezni nem biztos h a legjobb infoforrás. De ott is leírták, hogy a "hatástalanságára" tett kísérlet eredménye nem egyértelmű! -
#27011 Az egyetlen probléma vele, hogy a biológia hasznosulása gyengébb a savóénál. Viszont magas az aminoprofilja és az arginintartalma, így diéta idején kifejezetten előnyös kiegészítő lehet. Én egyébként nem hiszem, hogy hatásában szembetűnő eltérést lehetne tapasztalni hobbi szinten a kettő között. Nem az edzés utáni fehérjeminőségén múlik a fejlődés, vannak akik veszik vödörszám a Volumass-t, meg eszik hozzá napközben a szalámis szenyát. -
#27010 Amúgy szerintem sincs különösebb gond a szójával. Szója, nyilván, ahhoz kell mérni, nem a tejsavóhoz. Ha nem egy kategóriába sorolod őket, akkor nincs gond. Olcsóbb is jóval, sőt, akcióban valami szégyentelenül olcsó. Én még a palacsintát is abból csináltam múlt hónapban.
Persze ha megengedheti az ember, akkor tejsavó, de ha megszorul, nagyon jó alternatíva a szójafehérje is. Ez persze csak saját vélemény, nem kell egyetérteni velem. -
#27009 Semmi gond nincs a szójával, persze nem tejsavó, de ha csak arra van pénz, akkor jobb mint a semmi. Lentebb hogyha legörgeted a véleményeket, akkor megtalálod az én hosszan kifejetett véleményemet is amit "droliver" néven írtam 2012-07-20-án. -
#27008 -
#27007 ja mellékesen nem olvastam végig, ezt nem átlag embereknek írták, olyan a cikk mintha valaki azzal akarna felvágni hány idegen szavat tud összehordani egy témában. ideje lenne röviden érthetően olvasmányosan leírni a lényeget. -
#27006 GMOval nem akarják megoldani? -
#27005 -
#27004 http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_106_Szoja.php -
#27003 a kajával teszek amit tudok , mivel nem önellátó vagyok sem pedig nagykorú hogy megkeressem a magamét ezért csak részlegesen tudom szüleimből "kisajtolni" .
Ha azokat ajánlottátok amit előttem szúrtatok be Full force és az MHN termék korrekt. 30g/adag ami 100 adag / doboz .Elég vagy 100 vagy 50 napra igénytől függően szépen ráállva . Teljesen megfelelő , a szójafehérjét pedig leírná nekem valaki miért nem ajánlatos? köszi. -
#27002 bocsi csak ez volt a véleményem ha érdes is. előbbi ajánlatok nem játszanak? igaz hogy 2 kg vel kevesebb mint amit te szeretnél, és gondolom nem bírnád úgy beosztani ahogy szeretnéd. de "ez van" :\ -
#27001 Nem a kérdésemre válaszoltál. De köszönöm.
Más? -
#27000 abban még nem gondolkodtál hogy ilyen szarok helyett inkább vegyél minőségesebb alapanyagokat a kajádhoz? -
#26999 sajnos elég kevés pénzem van hasonló ilyesmire , esetleg valami használható darabot olcsó árfekvésben tudna valaki mutatni? -
#26998 szóját kerüld -
#26997 Nagyon rossz. Sose vegyél ilyet mert szójafehérje van benne túlnyomórészt. -
#26996 vélemény? -
#26995 Ezt is, viszont ez 70%-os fehérjetartalmú, és megvan dobva némi glutaminnal is. -
#26994 http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_discount_myprotein.html
http://www.wheyprotein.hu/termekeink/feherjek.html -
#26993 ezt is a scitec csinalja -
#26992 MHN 100% Whey Pro?
Árához képest elég sok pozitív a visszajelzést kap, magyar termék ez is, és ízből is van választék, nem csak a standard eper-csoki-vanília. -
#26991 Tudnátok ajánlani valami jó tejsavót edzés utánra?
Eddig scitec 100% Whey prot vettem, de kicsit drágállom, valami olcsóbb kéne :/
Simple whey-t néztem még, de ha azt nézzük hogy abból 37 grammnyi por tartalmaz ugyanannyi fehérjét mint a WPP-ből 30g, akkor nem is olcsóbb kb. -
Neoncsoves #26990 aztakurva... respect a srácoknak