Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az ilyen már nagyon xtrém és k*rva gáz
terembe is van egy pár ilyen csak õk nadrággal takargatják
pedig semmibõl nem állna legalább héten 1 guggolást meg egy vádlit megcsinálni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Jelenleg eléggé el vagyok hízva. 167cm-hez tartozik közel 80 kg, és nem izomból.
Szeretnék vékonyabb lenni, és közben szeretném, ha picit izmosabb is lennék. illetve ez nem igaz, csak erõnlétileg szeretnék fejlõdni.
Lehet, ezt egyszerre csinálni, vagy inkább elõbb fogyjak, majd utána építkezzek?
Valakinek valami jó diétás étrendje van? Illetve a futás elég a fogyáshoz?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én azt tanácsolom, hogy vedd vissza a jelenlegi ch bevitelt 3/4-ére, kardiózz heti 3-4x 30-40 percet, így kicsit normalizálódik a testkompozíciód pár hét alatt, ami után jöhet a tömegelés has nélkül.
Egyébként a nagy bendõ teljesen normális tömegeléskor, 103 kilónál már jelenetõs volt nekem is, de most kicsit túl a diéta felén már egész szépen lement 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Másik megoldás: tömegelés, vagy 80 kilóig aztán szálkásítás. A gond csak azzal van hogy 75kg körül nekem már akkora hasam van mint egy terhes nõnek😄 Nem tudom ezzel ki van még így, bár hozzá kell tenni hogy a célért bármit...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1. akkor még kenyér volt a kenyér
2. akkor még kolbász volt a kolbász
3. az ember 12-15 órákat dolgozott kint a földeken, sokszor nehéz fizikai munkákat, nem az irodában meg a TV elõtt rohadt egész nap a faszát vakargatva....
Itt ni
habár a nálunk forgalmazott kiegészítõk között szerintem lehetetlen hogy ilyen elõforduljon
"NEM ZÁRHATÓ KI HOGY A TILTOTT SZER TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTÕVEL KERÜLT A SZERVEZETÉBE"
Omg, biztos Scitec cuccot nyomat a fószer, mind veszélyben vagyunk akik eszik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A szar cégek meg szart gyártanak, ez evidens, de nem hiszem, hogy ebbe beletartoznának a Scitec, Biotech, Peak, vagy Full Force cégek, mert nekik egyszerûen nem éri meg olyan szinten átverni a vásárlót, mint ahogy a blogban fel van festve amcsi nevenincs gyártókkal. Hogy megéri-e a fehérje azt döntse el mindenki maga, de manapság meg ne akarjunk megegyezõ ár/érték arányt semmiben, mert nem létezik.
Ha ez nem troll, akkor isten nyugasztalja az agyát, mert halott
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__2155507-kreatin-vagy-napozim-vagy-mindketto <--- mondom rákeresek, tessék. 😄
én arról beszélek, hogy sokan basznak még edzeni is, de eszik a fehérjét kiló számra, mert hogy attól jön az izom, aztán meg pislognak, hogy nem fejlõdnek lófaszt sem.
Remélem jövõhéten ki jön egy újabb kutatás eredménye valami végtelenül hozzáértõ blogon, melyben kiderül, hogy a Rambo 3 kanapén történõ nézése 1,93%-al fokozza az izmok fehérjeszintézisét, mint a súlyzós edzés, és akkor itt újabb elmés viták generálhatóak majd.
Nyilván, különböznek a vélemények, ebben a témában meg különösen eltérõek lehetnek 😊
Tõlem mindenki ehet amit akar, csak ha megkérdez valaki elmondom, hogy SZERINTEM... aztán azt csinál amit akar, pont mint te. 😊
Te láttál rólam képet. Az mind natúr (értsd, csak 300 Ft-os reggeli pezsgõtabletta, meg magneB6<#idiota>#idiota>) és büszke vagyok rá. 😊
A mi natúr, mi nem vitába meg bele sem érdemes menni, nem-igaz.? 😊
de az olyan termékek 90%-a drágább, mint amennyit ér 😊
abban egyetértek, hogy hatalmas a parasztvakítás.
A cikk címe: Táplálékkiegészítõk - szükséges vagy felesleges?
A kép hozzá: kép.
Ezek után vegyem komolyan a cikket? Na menj már...
de próbáltam már a kreatint is.
leírtam már anno, hogy számomra a fehérje jutalom is edzés után, mert kiba finom 😊 továbbá meg vagyok gyõzõdve, hogy pozitívan hat.
De. amit mondtam, azt tartom, sok ember túlságosan sokat tulajdonít ezeknek a termékeknek. meg kell nézni egy testépítéssel / erõemeléssel komolyabban foglalkozó ember étrendjét, és levonni a következtetést, hogy mire kell jobban figyelni, a szilárd étkezésekre, vagy a táplálék kiegészítõkre.
szerintem..
akit érdekel, annak elmondom, amit tudok, aki meg csak fikázódni akar, annak minek jártassam a pofám?
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy kezdenél ehhez hozzá Vaxi
Ezt kéne mindenki fejébe beleverni, de olyan mélyen, amennyire csak lehet..
Fehérjekészítmények: marketing és a valóság
Táplálékkiegészítõk - szükséges vagy felesleges?