33479
12316971501353788406.png
  • Vaxi
    a hack-guggolás nagyon jó, én csináltam egy jó darabig.
  • Retsu
    Ha már szóba kerültek a százalékok: mit gondoltok, a hát mögötti súllyal végzett rudas Hack-guggolás(fordított felhúzásnak is szokták hívni) mennyivel lehet nehezebb, mint a normál? Olvastam vhol hogy nehezebb. Állvány híján választhattam ez, meg az elölguggolás közt. Csakhogy az elölguggolás még nevetséges súllyal is cseszi a csuklóm, úgyhogy maradt ez. Persze nem fordított felhúzás ez valójában, legalábbis én igyekszem annyira egyenesen tartani a hátat, amennyire lehet!
  • Palinko
    jaja, az már inkább váll. mellre tudom ajánlani a minél szélesebb tartást, szinte nyújtott kéz és ököl a legdurvább amit tudok. meg tolózkodni sem árt 2 székkel ha jól tudom az is ad valamit a mellnek.
  • Roger6
    Igazad van, bár azért a 90% az már majdnem kézenállásból fekvőtámasz, és az pl. nem tudom mellre mennyire hatékony. De hasznos az is természetesen, meg jól néz ki.
  • Neoncsoves
    akkor inkább flex
  • Palinko
    vagy legközelebb bárddal is meg lehet próbálkozni, csak testrészekre vigyázni mert ugrálna sztem.
  • Neoncsoves

én a fagyos csirkemellet sikeresen felvágtam késsel. meg kellett küzdeni vele, de azért a fél kilós darabok csak úgy potyogtak a mérlegre :D
  • Palinko
    már megválaszolták, ezért most csak én storimat mesélem. tonhalat vettem, kevesebbet akartam belőle enni, de nagyon fagyos. tudtam már ezt a fagyasztós dolgot (bár étteremben simán visszarakják a kész kajákat is többször.) fogok is éles kést, nyiszi nyiszi, alig haladt be 1 millimétert. hmm mi legyen. fogtam asztal szélére tettem ahol vágtam, hogy fele lelógjon, ökölből rávágtam like a chuck norris és probléma megoldva :D
  • Palinko
    de ha felteszed a lábod, lehet simán 80-90% is ha jól emlékszem.
  • Neoncsoves
    Hát, spagettilábúnak azért nem nevezném magamat, de azért megnyugodtam, hogy legalább nem az alaprúddal kell majd kezdenem a teremben. Köszi a választ!
  • Roger6
    Valaki múltkor lemérte mérlegen azt hiszem itt a topicban, hogy mennyi súly nehezedik a kézre fekvőnél. Ha jól emlékszem, a fenti állapotban 40%, lentiben még 50-55% körüli jött ki. Nyilván spagettilábúaknál más a helyzet, ott a felsőtest a "tömeg", így kézre nagyobb % jut a lenti állapotban.

Szóval 40 kg menne szerintem simán, még több is.

És most napi motiváció, ha esetleg azt hinnéd, hogy a pénteki meló után kényelmesen elnyúlsz a kanapédon, hogy kezdődjön a hétvége... Hát nem, pont most kell megmutatni hogy ki vagy, amikor a többek az év végére szorítkozva kibújnak az edzés és az étrend betartása alól.
  • Neoncsoves
    más: ha 80kg vagyok és fekvőből meg tudok csinálni egybe (szabályosan, lassan...) 20-25öt, akkor az annyit jelent, hogy fekve ki tudnék nyomni olyan 30-40kgt kezdésként, nem?
  • Neoncsoves
    sikerült megoldanom úgy hogy még kb 80%ban le voltak fagyasztva. köszi a válaszokat :)
  • poruljartal
    kurvára süsd meg akkor :)
  • Roger6
    "A jégkristályokat tartalmazó nyers hús és szárnyas újrafagyasztható." - tehát ha úgy tudod leválasztani a napi adagot, hogy nem olvasztod fel az egészet, akkor nyugodtan dobhatod vissza. De ha már felolvasztottad, egyáltalán nem ajánlatos. Mind minőségbeli, mint egészségügyi okokból.
  • Neoncsoves
    Picit off:

tegnap sikerült vennem 5 kg csirkemellet, de délután dolgom volt így gyorsan beraktam a fagyasztóba (hogy miért oda, és nem a sima hűtőbe, ne kérdezzétek), este elfelejtettem kivenni, így most egybe van fagyva mind az 5kg csirkemellem. Kivettem, hogy picit felolvadjon hogy szét tudjam szedni adagokra, kérdem én, ha teljesen felolvad utána már nem lehet lefagyasztani mégegyszer? :\ csak mert 6ezer ft az 6ezer ft...
  • Palinko
    mondjuk nevetséges hogy kövéren jobb csajokkal lógott :D
  • Vaxi
  • Breki33
    Jim Carrey kigyúrta magát

• Roger6
    Respect baszki! Ez a kemény, nem a faláb!
  • Tyler1
    Before-After

• Prince of Máté
    Nektek is! :D
    Ebédre sült kacsa + mellé whisky :D
  • hungary27
    Boldog Karácsonyt!
  • Tyler1
    Zsíros ételekben és alkoholos italokban gazdag karácsonyt mindenkinek! Egyszer egy évben lehet na.

Mondjuk én még lenyomom ezt a hetet is, úgyhogy azért okosan bűnözök :)
  • Roger6
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

• zotja
    így néz ki egy nagyobb mellizom oldalról.
  • Különc
    Lehet az zavar meg, hogy Lara Croftnak van hasonló ruházata és az ő tüdejével hasonlítod
  • Tyler1
    Mi történt volna? Semmi nem történt. Állj egy tükör elé, emeld ki a mellkasod és húzd be a hasad, karjaidat kicsit told magad elé, és tádáám. Akik nagyobb mellizommal rendelkeznek, mint Diesel, azoknál látványosabb.
  • shaba23 #27041
    Így egy kis mellű csaj néz ki, ha dülleszt. Elég előnytelen kép :)
  • Palinko
    roids, feszítés, ps :D válogass melyik tetszik.
  • shaba23 #27039
    Mi történ Vin Diesel mellével?

• Panzermeyer
    Akkor gondolom érzékeny rá a haverod. Vannak emberek, akik mindentől fosnak, ennyi :)
  • Retsu
    Mi van? 3 szó kivételével magyarul írtam.
  • hungary27
    ??
  • Retsu
    Na srácok:ugye általában véve az a jó, ha nyugodt körülmények adottak az edzéshez. De azért a felgyülemlett agressziót teljesítménynövelésre is fel lehet használni igen durván. 2 napja volt lökőnyomás edzésem, aminek 2. szériájában 3,5X nyomtam az adott súlyt. Most úgy felspanoltam magam, h gondoltam kipróbálom mit tudok azzal szabályosan, rogyasztás nélkül. És hát nem sikerült ugyanannyi? Hát de! Szerintem jó példája annak, h bár ésszel kell edzeni, meg valamennyire tisztelni kell a súlyt, néha nem árt a "light weight, baby" mentalitás:)
  • Tyler1
    Most nézem, Wahlbergnek van saját tápkieg cége, a Marked Nutrition :D

• DarkHorSe
    Szerintem jol mertem ki, de mar bevettem a tobbit es nem volt semilyen problema :D Meglatjuk holnap hogy viselkedem, a reggeli ehgyomros dolgot meg kerulom.
  • zotja
    írtam én decire pontosan h mi az a sok víz? :) Haverom 1 literbe rakta bele az 5 grammot.. 2 napig fosott :)
  • 0Fritz0
    Próbáld étkezéssel együtt és sok vízzel bevinni.
    Egyébként biztos, hogy jól méred? Volt már rá példa, hogy valaki ugyanerre panaszkodott és aztán kiderült, hogy a szokásos adag háromszorosát vitte be az elnézett jelölés miatt.
  • Panzermeyer
    Épp, hogy kevés vízzel fosat. Egy adag (5g) fogyasztása minimum 0.5l vízzel ajánlott. Ja és persze jobb feloldani, mint csak úgy por formában ráinni a vizet.