Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hisz ezért van az egész de ha ti ezt nézitek ezzel nem tudok mit csinálni
kicsit sajnálom , hogy ennyire számít ez neketek
vannak fontosabb dolgok is mint ezek fel a fejjel😉
(minuszoljatok le ti is ha nem tetszett a hsz-em én nem fogok picsogni😊
Ezt és még számtalan hozzászólásom minuszoltad, és érdekes módon jazzyét és az enyémet, de azt folyamat, adsz erre magyarázatot, vagy inkább hagyjuk?
jazz: immot én se tudom mi baja
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Immo is 2 havonta ír ide de minuszolgat naponta.. minek jöttök ide akkor?
Értékelések száma: 6 (0/6)
poruljartal, gyurokisgyik, Kolonc, tamponka, kvák kapitány, DarkHorSe
tamponka a kedvenc 😄
Swedish people are albino monkeys
képekrõl jut eszembe, azért nem toltam képet, mert amikor top on voltam, nem volt aki fényképezzen, külföldiül voltam 😊. most itthon vagyok, van bari is, de be vagyok hízva, 97 vagyok, éppen próbálok lemenni 86-7-re 😊
amúgy érdekes módon lehet találni a szemét között is aranyat:
van közte jó pár gyúróskompatibilis cucc
tigeroo nem tétel, akkor se vettem fel, csak meglepõdtem.
és egy utolsó link a chat-hez...miután meguntam a flamet felmentem indexre:
hát min múlik ki nagyképû fasz és ki az ügyeletes kiskirály...
csak vigyázzon szegén gyurta dani, mert 4 év múlva ha 9. lesz akkor megkapja az sg chat-en a magáét 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
már a múltkor akartam Neked írni jazzy, csak egyesek elvették a kedvem:
több ötletem volt a topic-kal kapcsolatban.
- most vettem egy one x-et és kegyetlenül ráizgultam az androidos cuccokra.
lehetne beírkálni, milyen android, iphone vagy win vagy symb stb alkalmazásokat használnak az emberek esetleg és mire jó.
- power songos tippek (mondjuk a szokásostól elrugaszkodva) én speciel valahogy a filmes score-okra izgulok. pl de tényleg csak egy példa hogy mennyire nem a szokásos rocky meg hc rock vonalon gondolom, a lényeg a libabõr és a plusz egy húzás. nemtom miért, háborús, meg katarzisos, meg sportolós, meg harcmûvészes filmek adják a jó alapokat 😄
- nem miattam, én be se nyögöm magam, de az jutott eszembe, hogy az sc2 topicban az pörgette az embereket elõre, hogy egymással is versengtek, pl a. fasz ennyit guggol sajázt testsúlyba, b. fasz annyit, egymással vetélkednek, virtuális vastársak stb stb...táblázat, x "fogásnem" stb, lehet továbbgondolni.
- ez pm ben...
igen írtam egy szóviccet, de utána írtam hogy amúgy ebben neked van igazad (meg hogy nem cáfol csak ignorál)
ne haragudj ha másképp jött le, céltalan volt a ma esti csetelésem, nem akartam ebbe belemocskolódni.
feljöttem a "gyúrós topicomba" körbenézni (igen, a látszattal ellentétben minden nap olvasom 😊 - csak érthetõ okokból hanyagolom az írást), és szemet szúrt a chat - kb: cseh laci egy nagyképû fasz, aki nem tudják miért nem úszta ki magát a hülye.
erre én írtam, de nem igazán sikerült megérteniük, hogy a, az úszás ilyen, midnneki taktikázik, lochte is, phelps is, egerszegi is, mindenki, nem lehet bírni a sorozatterhelést, pihentetni kell magunkat. elbaszta, igen, de ez benne van a taktikai sorozatszámokban.
b, még ha el is bassza, szerencsétlen 20x év lemondó, hajnalban kelõ szorgalmas, sokat nyerõ úszóként talán nem ezt érdemli...
c, én a 40.nek is fejet hajtok, sõt annak is aki magának sportol, és felkel 5kor hogy elmenjen edzeni egyet, vagy csak sakkozik a szomszéddal, hogy ne hülyüljön el öreg korára.
d, több tiszteletet
igen, a szokásos faszkalap stílusomban - persze ennek is meg volt az oka, érdekes tigristank addig nem kapott egyetlen trágár beírást, amíg értelmesen válaszolt és nem csicskázott...
erre természetesen jött a szokásos, hogy én biztos nem sportolok, és hülyeségeket beszélek, és egy újabb idióta a chat-en. meg a stb...
háhogyne...
Tigeroonak?
Amúgy én nem olvastam csak láttam nagyon írsz, de nem tudom mit vársz az sg chat lakóitól..
Ne röhögtess már a hülyeséggel<#wow3>#wow3> Megateszten különb formákat szedtek össze a tök amatõrök is 3 hét alatt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De lehet jó a guggolás is. Bukásig semmiképpen, folyamatosan növeld hetente a mennyiséget.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Így 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TSW: Tunderke
kb 1 éve járok edzõterembe heti 3*. Jópár éve (mivel nem túl optimális és változatos az étrendem) szedek multivitamint (Béres Actival Max, kb 3k 3 hónapra az ára). Olvasgatva itt az alapismeretek részt felmerült bennem, hogy érdemes vmi komolyabbatt venni vagy bõven elég ez? Nem vagyok testépítõ, csak igyekszem sportolni... esetleg ha érdemes ezzel foglalkoznom, ajánlhatnátok vmi olcsó és megbízhatót, elõre is köszi!
TSW: Tunderke