33479
-
Yoda is megmondta: Tedd, vagy ne tedd, de ne PRÓBÁLD!!!
:DDDDDD -
nem próbálkozni kell
csináld -
Hamlet #1605 Köszi! Majd próbálkozom -
kritikuss #1604 Egy jó film....
-
Ja és nagyon ajánlott az expanderes módszer az jól be tudja durrantani
persze a szétszedős módszer amit már írtam. -
én kézisúlyzóvel szoktam fekve nyomni fordítva döntött padon
de én csak azért edzek, hogy formában legyek nem akarok nagy darab lenni
szerintem az már......... -
Hamlet #1601 :P Ne szemtelenkedj! Vannak gólya ismerőseim! :)
és Te mit javasol mellre? fekvőt? -
Én annyival csináltam régeb a felüléseket -
komoly?
két kézzel se? P -
Hamlet #1598 De azt nem birom el! :))))) -
olcsóbb venni egy 20 kg-os súlyt P -
kritikuss #1596 -
-
Hamlet #1594 Tárogatni kellene! Hmmmm.... Lehet, hogy kénytelen leszek konditerembe menni. -
Nálam is vállon látszott meg leghamarabb hogy gyúrok, majd késöbb kar, már csak a mell és has kéne... -
Hamlet #1592 Van 2db 1 kezes 13kg max rajta.
Én nem tudom, mindig úgy veszem észre, hogy csak a vállam (és a karom) durran be a fekvőtől, a mellből nem is dolgozok, csak ha iszonyú szűken csinálom. -
Amúgy fekvőtámasztól a vállad nem fog kiszélesedni -
súlyzód van? -
Hamlet #1589 Sziasztok!
Jelenleg épp pihenőm végét töltöm. Tavasz óta edzettem, de olyan november óta pihizek :) Tudom tudom... de ez van és nem is akarom kigyurni magam csak egy kis alakot.
Az a helyzet, hogy itthon edzek. (Mell)úszástól elég széles a hátam és a vállam... szerintem már már furcsán széles, mert amúgy nem vagyok túl izmos.Tehát valami olyan gyakorlat kellene itthonra ami nem a hátra és vállra megy, hanem (csak) karra és mellre. Van valami ötletetek? Fekvőtől a váll megy ki, amit nem szeretnék már... mit csináljak? -
Tudom, hisz te írtad egy pár lappal arréb, csak nem tudtam felfogni hogyan is kéne végrehajtani a gyakorlatott -
na ácsi a zokni az én ötletem P
-
Aham, régen volt egy swarcis könyvem (még meg is van valahol) abban benne is van, és az a zoknis módszer hogy működik, mert régebben olvastam, de nem nagyon fogtam fel :-)) , holnap névnap, de sajna nem ehetem degeszre magam :-)..... -
Azért nem olyan bonyolult elkészíteni.
Viszont az én módszeremhez csak kb 10 kiló súly és zokni kell. -
??? -
Zsoldos #1583 Mondjuk egy tarcsa-sulyt szorits magadhoz es ugy.
Scott-, vagy haspadot sztem csak akkor csinalj, ha rendes muszaki rajzot talalsz rola, vagy merj le pontosan egy letezo darabot, nehogy veletlen vmi szamodra egeszsegtelenebb darab suljon ki belole. -
Oké akkor tartom magam még erre a hónapra.
Más, asszongyák a budybuilder.hu-sok, hogy sullyal kell felülést végezni, de kérdem én hogyan?
Megint más, nem lehet valahonnan letölteni 45 fokos scott pad vagy haspad rajzokat a netről? Mert otthon szívesen csinálnék eggyet. -
lökjed -
Hát én már leírtam mi vált be nekem,
van ilyen haspadom-igaz szebb színben vmint abSWingem is de ezeket csak kiegészítőnek használom.
És nagyon jól bevált egy két hónap alatt leszed minden zsírt szinte és látszik az izom. -
atyaisten... -
Hello! Mondja már meg valaki, hogy jól csinálom azt, hogy most kezdtem el szedni Scitec 100% Whey Protein-t és naponta 50g-t szedek be és 66-67kg vagyok. Köszi! -
kritikuss #1577 Igen-igen ez már döfi ;-))) Kat számára már nem hiszem hogy fontos téma lenne a szálkásítás? -
ezek már erős nénik :) -
mindig annyit emelj a súlyon, hogy a szokásos ismétlés és szériaszámot meg tudd csinálni.
az edzés által okozott sterssz miatt közvetlenül utána én sem vagyok éhes. meg kell várni, amíg az ember éhes lesz. -
Sziasztok!
Eddig rendben halad minden, szerintetek mikor elemlej súlyt? Ezt a hónapot még gályázzam le 25 KG -al vagy emeljem meg már jövőhéten 30 kg-ra????
Egyébként észrevettem, hogy edzés után semmit nem tudok enni, ez baj? -
kritikuss #1573 Ismét egy franko film....
-
OPM #1572 szerintetek hasizomra melyek a legjobb gyakorlatok?
most azon gondolkozom hogy beruházok egy ilyen haspadba. érdemes? edzőterembe sajnos nincsen időm járni, de valamit akarok csinálni a hasammal, hogy legalább olyan jól nézzen ki, mint most a mellizmom ;) -
Zsoldos #1571 Lehengerlo tenyt fogok kozolni: a 2 meteres 'akaratlan 110 kg-s' emberek is kevesebb ideig elnek. Ennek foleg keringesi okai vannak. Az oriasnovesuek pl eleg rossz helyzetben vannak ebbol a szempontbol, nagyon hamar feladja a szivuk 
Fogadd el ezt az 'orbitalis baromsagot' mert ez van. Ha kell vagok be neked valos statisztikakat (nem elhizott emberekrol) -
Mi ez a 100kg-os hülyeség. Ezt nem tudom honnan vettétek, de orbitális baromság. Mi van akkor ha 2 méter vagy és akaratlan is 110 kg körül mozog a testsúlyod mert ekkora magassághoz ennyi társul, vagy mi van ha 170 cm magas vagy de 90 kilo, vagy olyan véony mint a kis ujjam 170 cm de erős csontozatod van es alapból igy is 85 kilo. NEm tudom hova tenni ezt a 100 kilós súlyhatárt amit valaki kitalált. Egy 160 centis ember 100 kilo na az már furcsa vagy egy 14 éves kölök 110 kilóval, na az tényleg nem fog sokáig élni. Vagy mégis mert lehet hogy olyan erősszive van hogy 200 évig él.
Én 90 kiló vagyok 176 centi egykis pocival és seggel de igy is kb annyi zsir van rajtam mint az 50 kilós 174 centis barátnőmön. Pedigannyira látványosan nem vagyok kigyurva. -
Szmötyi #1569 Innye, rendben egy sörrel leülök
büfögök nagyokat
és élvezem a bunyót
KIRU! :)))))
-
Ne fussá' má' sehova se! Inkább nézd az MMA-kat a fotelből...de ne az EUROSPORT-on, hanem az FTP-ről...az jóval naprakészebb... :))