1385
Max Payne
  • trunks666
    Hihetetlen , hogy ekkora gond egyáltalán elindítani a játékot XP alatt. Nem igaz, hogy erre még nem jött ki valami hivatalos megoldás.
  • zaki
    na erre én is kíváncsi lennék
  • trunks666
    Akkor van valakinek működőképes megoldása arra, hogy XP alatt, hogy lehet elindítani a Max Payne-t ?
  • KranaZoli #1127
    Zagash!

Mi a különség a kettő Patch között amit belinkeltél?

* NOCD exe
    * Max Payne v1.05
  • KranaZoli #1126
    Most szereztem a játékot. Még nem kezdtem el vele játszani, infókat gyűjtök.

SW: XP(magyar) + SP1 + egyéb foltozások alatt fogom nyomni, ha elkezdem majd.

Az érdekelne mi van a játékhoz a következők közül és mit érdemes feltelepíteni (pl.: ajánlott javítás, ...)

* Magyarítás
    * Patch (javítások)
    * Végigjátszás

A http://www.extra.hu/magyaritas/ címen találtam v.mi Max Payne magyarítást, de magán az oldalon is szerepel, hogy nem 100%-os.
  • KranaZoli #1125
    Mivel a fórum kereső kb. 5 db Max Payne topic-ot dobott ki, de ebben van a legtöbb üzi, ezért gondoltam, hogy a többi halott topic.
    Vagyis ide kell írnom, ha kérdezni akarok?!
    Remélem már érthető.
  • KranaZoli #1123
    Ha jól látom az üzik számából, akkor ez a Max Payne Topic.
    Jól látom?!
  • Zagash

NOCD exe: LETÖLTÉS
  • Zagash

Max Payne v1.05: LETÖLTÉS
  • steweee
    életem egyik legjobb játéka.vagy hatszor játszottam végig + egy egy pályán elkezdve első halálig amennyi megy.kung fu peccsel szupi.nagyon várom a kettőt.remélem nem butítják le benne az erőszakot,az adta meg az egyedi feelingjét a dolognak
  • ollie
    Nekem is csak a legújabb 1.05-ös patchel ment XP alatt.
  • via_mala
    Ha crack-elt ISO-s verziód van, akkor sajnos XP alatt nem tudsz vele játszani. Esetleg csináld meg multibootosra a gépedet; tedd fel mellé a WinME-t is, azalatt biztosan megy.
  • titike
    Érdeklödöm, hogy nem tud e valaki magyarítást a game-hoz?
    Ami a Gmiki-n van a 1-ik nem jó a másik meg kb 10%-os.
    A másik kérdésem, hogy a 7-es oldalon van egy bejegyzés hogyan lehet külső nézetből váltani de a supergamez ftp-jéről nem tudom letölteni azt a rar könyvtárat nincs e meg valakinek véletlenül
    Elöre is köszike.
  • Lacee
    sajnos...

de taán a második részben! Tényleg, arról tudni vmit? most lusta vagyok rákeresni :)
  • Dynamic
    nincsen...
  • Dynamic
    A cdgalaxisban meg lehet venni valami 1900 ft-ért.Én személy szerint meg is vettem...volna, ha nem az undorító EVM(ezt vedd meg)-es dobozba lenne.Tiszta cseszlovák kinézete van.Most ezt miért kellett??
  • TX
    Én is kiváncsi lennék rá ,de magyar warez oldalon nem láttam pedig már 2 napja keresem.Az amerikain meg reklámozzák meg minden de mikor odajuttok ,hogy letöltsem a jó öreg "a lap nem található" üzit kapoml.Szóval keresgessetek ti is és amint van valami ÍRJATOK!
  • Lacc
    És azt nem tudja valaki hogy honnan lehetne még leszedni a Max Payne ISO-t? Most kedvet kaptam hozzá megint, de már nicns meg :/
  • via_mala
    Még egy:
    Max Payne Headquarters All Downloads
  • via_mala
    Lássuk csak:
    Max Payne kung-fu edition 3
    Modok a Max Payne-hez
    ID Mod Name Game Mod Type Mod Style Development Stage Percent Complete
    186 aj Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 80%
    547 Eep Multi Max Payne Single/Multiplayer First Person Shooter Released 100%
    108 Future Res Max Payne Single Player Action/Adventure Internal Alpha Released 20%
    1461 hammy payne Max Payne Single Player Comical/Fun Released 50%
    1946 Hellsing Max Payne Single Player Anime/Cartoon Unreleased 20%
    1960 Kung-Fu mod Max Payne Single Player Action/Adventure Public Beta Released 100%
    566 Lightsaber Max Payne Single Player Movie Based Released 100%
    148 M:I - New Dawn Max Payne Single Player Movie Based Unreleased 60%
    1 Sample Mod Max Payne Single/Multiplayer Comical/Fun Unreleased 0%
    701 Synthetic Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 20%
  • zaki
    nem segít senki? :(( kellene egy xp crack vagy ilyesmi, mert nem akar elindulni a game
  • zaki
    hello emberek, ne akar indulni a game... lehet, hogy az XP miatt? mikor indulna a játék kapok egy hibaüzenetet és kész.. van vmi Xp crack vagymittomén? ja, próbáltam már az 1.05-ös patchhel indítani, de úgy sem indul
  • seAke
    Nekem simán fut Xp alól...de mondjuk ezt XP-je válogatja!
  • CSOCSO
    gamecopyworld.com
  • Veper
    Megtudjátok nekem mondani, mit kell csinálnom a letöltött magyarítással? Nem tudom hová kell másolnom, vagy?
  • I.C.ram
    Megnéztem, de nme jött semmi. :)) Ha a nocd cracket küldted, akkor köszi, de már találtam egyet valami noname oldalon, amim működött is, ha valakinek kell, csak szóljon.
  • Ersiman
    Szia I.C.ram!
    Nézzd meg a póstaládád!

Üdv
    Ersiman
  • I.C.ram
    PLS VALAKI SEGÍTSEN!!
  • I.C.ram
    Segítsetek pls! gamecopyworld, astalavista, altavista, google, yahoo nem talált semmit! Valaki pls küldje el a krekket az [email protected].
  • I.C.ram
    Nekem azt csinálja! Felraktam az 1.05-t, de ahhoz kéne krekk, ami sehol sincs.
  • I.C.ram
    Itt nincs! Nekem is nagyon kéne Crack hozzá, de a gamecopyworld-ön, csak a patch van.
  • Shep
    itt nézdd meg
  • Lev
    Van valakinek crack az 1.05-ös patch-hez???
  • VinylToy #1087
    Oks, köszike :(
  • Csacsi
    Szerintem abba is hagyhatod, amíg isonewson, vagy nforce-on nincs róla hír, addig nem hinném, hogy lenne, legalábbis normális verzió.
  • VinylToy #1085
    Valaki tud már valamit a Max Payne 2-ről én most töltök valamit amire rámondták hogy az, majd meglátom hogy mi lesz?! :)
  • Sephi
    Kovesd a feher nyul utasitasait...
  • grebber
    Valaki segítsen már nekem!Régota keresem de nem találok sehol a Max Payne-hez XP crack-et mert nem fut nálam.Ha valaki tud ilyen cracket küldje el a freemail-emre.Kössz..
  • grebber
    Hello! Nemtudjátok véletlenül hol lehet letölteni a Max Payne-hez Windows XP crack-et?Ha tudsz ilyen helyet légyszives ird meg!Előre is köszönöm.
  • Cobra11
    nincs mit.