1385
Max Payne
-
Hihetetlen , hogy ekkora gond egyáltalán elindítani a játékot XP alatt. Nem igaz, hogy erre még nem jött ki valami hivatalos megoldás. -
na erre én is kíváncsi lennék -
Akkor van valakinek működőképes megoldása arra, hogy XP alatt, hogy lehet elindítani a Max Payne-t ? -
Zagash!
Mi a különség a kettő Patch között amit belinkeltél?
* NOCD exe
* Max Payne v1.05 -
Most szereztem a játékot. Még nem kezdtem el vele játszani, infókat gyűjtök.
SW: XP(magyar) + SP1 + egyéb foltozások alatt fogom nyomni, ha elkezdem majd.
Az érdekelne mi van a játékhoz a következők közül és mit érdemes feltelepíteni (pl.: ajánlott javítás, ...)
* Magyarítás
* Patch (javítások)
* Végigjátszás
A http://www.extra.hu/magyaritas/ címen találtam v.mi Max Payne magyarítást, de magán az oldalon is szerepel, hogy nem 100%-os. -
Mivel a fórum kereső kb. 5 db Max Payne topic-ot dobott ki, de ebben van a legtöbb üzi, ezért gondoltam, hogy a többi halott topic. 
Vagyis ide kell írnom, ha kérdezni akarok?!
Remélem már érthető.
-
Ha jól látom az üzik számából, akkor ez a Max Payne Topic.
Jól látom?! -
NOCD exe: LETÖLTÉS
-
Max Payne v1.05: LETÖLTÉS
-
steweee #1118 életem egyik legjobb játéka.vagy hatszor játszottam végig + egy egy pályán elkezdve első halálig amennyi megy.kung fu peccsel szupi.nagyon várom a kettőt.remélem nem butítják le benne az erőszakot,az adta meg az egyedi feelingjét a dolognak -
Nekem is csak a legújabb 1.05-ös patchel ment XP alatt. -
Ha crack-elt ISO-s verziód van, akkor sajnos XP alatt nem tudsz vele játszani. Esetleg csináld meg multibootosra a gépedet; tedd fel mellé a WinME-t is, azalatt biztosan megy. -
titike #1112 Érdeklödöm, hogy nem tud e valaki magyarítást a game-hoz?
Ami a Gmiki-n van a 1-ik nem jó a másik meg kb 10%-os.
A másik kérdésem, hogy a 7-es oldalon van egy bejegyzés hogyan lehet külső nézetből váltani de a supergamez ftp-jéről nem tudom letölteni azt a rar könyvtárat nincs e meg valakinek véletlenül
Elöre is köszike. -
sajnos...
de taán a második részben! Tényleg, arról tudni vmit? most lusta vagyok rákeresni :) -
nincsen... -
A cdgalaxisban meg lehet venni valami 1900 ft-ért.Én személy szerint meg is vettem...volna, ha nem az undorító EVM(ezt vedd meg)-es dobozba lenne.Tiszta cseszlovák kinézete van.Most ezt miért kellett?? -
TX #1107 Én is kiváncsi lennék rá ,de magyar warez oldalon nem láttam pedig már 2 napja keresem.Az amerikain meg reklámozzák meg minden de mikor odajuttok ,hogy letöltsem a jó öreg "a lap nem található" üzit kapoml.Szóval keresgessetek ti is és amint van valami ÍRJATOK! -
És azt nem tudja valaki hogy honnan lehetne még leszedni a Max Payne ISO-t? Most kedvet kaptam hozzá megint, de már nicns meg :/ -
Még egy:
Max Payne Headquarters All Downloads -
Lássuk csak:
Max Payne kung-fu edition 3
Modok a Max Payne-hez
ID Mod Name Game Mod Type Mod Style Development Stage Percent Complete
186 aj Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 80%
547 Eep Multi Max Payne Single/Multiplayer First Person Shooter Released 100%
108 Future Res Max Payne Single Player Action/Adventure Internal Alpha Released 20%
1461 hammy payne Max Payne Single Player Comical/Fun Released 50%
1946 Hellsing Max Payne Single Player Anime/Cartoon Unreleased 20%
1960 Kung-Fu mod Max Payne Single Player Action/Adventure Public Beta Released 100%
566 Lightsaber Max Payne Single Player Movie Based Released 100%
148 M:I - New Dawn Max Payne Single Player Movie Based Unreleased 60%
1 Sample Mod Max Payne Single/Multiplayer Comical/Fun Unreleased 0%
701 Synthetic Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 20%
-
nem segít senki? :(( kellene egy xp crack vagy ilyesmi, mert nem akar elindulni a game -
hello emberek, ne akar indulni a game... lehet, hogy az XP miatt? mikor indulna a játék kapok egy hibaüzenetet és kész.. van vmi Xp crack vagymittomén? ja, próbáltam már az 1.05-ös patchhel indítani, de úgy sem indul -
Nekem simán fut Xp alól...de mondjuk ezt XP-je válogatja! -
gamecopyworld.com -
Megtudjátok nekem mondani, mit kell csinálnom a letöltött magyarítással? Nem tudom hová kell másolnom, vagy? -
Megnéztem, de nme jött semmi. :)) Ha a nocd cracket küldted, akkor köszi, de már találtam egyet valami noname oldalon, amim működött is, ha valakinek kell, csak szóljon. -
Ersiman #1094 Szia I.C.ram!
Nézzd meg a póstaládád!
Üdv
Ersiman -
PLS VALAKI SEGÍTSEN!! -
Segítsetek pls! gamecopyworld, astalavista, altavista, google, yahoo nem talált semmit! Valaki pls küldje el a krekket az [email protected]. -
Nekem azt csinálja! Felraktam az 1.05-t, de ahhoz kéne krekk, ami sehol sincs. -
Itt nincs! Nekem is nagyon kéne Crack hozzá, de a gamecopyworld-ön, csak a patch van. -
itt nézdd meg -
Lev #1088 Van valakinek crack az 1.05-ös patch-hez??? -
Oks, köszike :( -
Szerintem abba is hagyhatod, amíg isonewson, vagy nforce-on nincs róla hír, addig nem hinném, hogy lenne, legalábbis normális verzió. -
Valaki tud már valamit a Max Payne 2-ről én most töltök valamit amire rámondták hogy az, majd meglátom hogy mi lesz?! :) -
Kovesd a feher nyul utasitasait... -
Valaki segítsen már nekem!Régota keresem de nem találok sehol a Max Payne-hez XP crack-et mert nem fut nálam.Ha valaki tud ilyen cracket küldje el a freemail-emre.Kössz.. -
Hello! Nemtudjátok véletlenül hol lehet letölteni a Max Payne-hez Windows XP crack-et?Ha tudsz ilyen helyet légyszives ird meg!Előre is köszönöm.
-
Cobra11 #1075 nincs mit.