Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nekem is csak a legújabb 1.05-ös patchel ment XP alatt.

via_mala
Ha crack-elt ISO-s verziód van, akkor sajnos XP alatt nem tudsz vele játszani. Esetleg csináld meg multibootosra a gépedet; tedd fel mellé a WinME-t is, azalatt biztosan megy.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Érdeklödöm, hogy nem tud e valaki magyarítást a game-hoz?
Ami a Gmiki-n van a 1-ik nem jó a másik meg kb 10%-os.
A másik kérdésem, hogy a 7-es oldalon van egy bejegyzés hogyan lehet külsõ nézetbõl váltani de a supergamez ftp-jérõl nem tudom letölteni azt a rar könyvtárat nincs e meg valakinek véletlenül
Elöre is köszike.

Lacee
sajnos...

de taán a második részben! Tényleg, arról tudni vmit? most lusta vagyok rákeresni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dynamic
nincsen...
Dynamic
A cdgalaxisban meg lehet venni valami 1900 ft-ért.Én személy szerint meg is vettem...volna, ha nem az undorító EVM(ezt vedd meg)-es dobozba lenne.Tiszta cseszlovák kinézete van.Most ezt miért kellett??
Én is kiváncsi lennék rá ,de magyar warez oldalon nem láttam pedig már 2 napja keresem.Az amerikain meg reklámozzák meg minden de mikor odajuttok ,hogy letöltsem a jó öreg "a lap nem található" üzit kapoml.Szóval keresgessetek ti is és amint van valami ÍRJATOK!

Lacc
És azt nem tudja valaki hogy honnan lehetne még leszedni a Max Payne ISO-t? Most kedvet kaptam hozzá megint, de már nicns meg :/
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Lássuk csak:
Max Payne kung-fu edition 3
Modok a Max Payne-hez
ID Mod Name Game Mod Type Mod Style Development Stage Percent Complete
186 aj Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 80%
547 Eep Multi Max Payne Single/Multiplayer First Person Shooter Released 100%
108 Future Res Max Payne Single Player Action/Adventure Internal Alpha Released 20%
1461 hammy payne Max Payne Single Player Comical/Fun Released 50%
1946 Hellsing Max Payne Single Player Anime/Cartoon Unreleased 20%
1960 Kung-Fu mod Max Payne Single Player Action/Adventure Public Beta Released 100%
566 Lightsaber Max Payne Single Player Movie Based Released 100%
148 M:I - New Dawn Max Payne Single Player Movie Based Unreleased 60%
1 Sample Mod Max Payne Single/Multiplayer Comical/Fun Unreleased 0%
701 Synthetic Max Payne Single Player Action/Adventure Unreleased 20%

zaki
nem segít senki? 😞( kellene egy xp crack vagy ilyesmi, mert nem akar elindulni a game

zaki
hello emberek, ne akar indulni a game... lehet, hogy az XP miatt? mikor indulna a játék kapok egy hibaüzenetet és kész.. van vmi Xp crack vagymittomén? ja, próbáltam már az 1.05-ös patchhel indítani, de úgy sem indul

seAke
Nekem simán fut Xp alól...de mondjuk ezt XP-je válogatja!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

CSOCSO
gamecopyworld.com
Veper
Megtudjátok nekem mondani, mit kell csinálnom a letöltött magyarítással? Nem tudom hová kell másolnom, vagy?

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

I.C.ram
Megnéztem, de nme jött semmi. 😊) Ha a nocd cracket küldted, akkor köszi, de már találtam egyet valami noname oldalon, amim mûködött is, ha valakinek kell, csak szóljon.
Szia I.C.ram!
Nézzd meg a póstaládád!

Üdv
Ersiman
I.C.ram
PLS VALAKI SEGÍTSEN!!
I.C.ram
Segítsetek pls! gamecopyworld, astalavista, altavista, google, yahoo nem talált semmit! Valaki pls küldje el a krekket az [email protected].
I.C.ram
Nekem azt csinálja! Felraktam az 1.05-t, de ahhoz kéne krekk, ami sehol sincs.
I.C.ram
Itt nincs! Nekem is nagyon kéne Crack hozzá, de a gamecopyworld-ön, csak a patch van.
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van valakinek crack az 1.05-ös patch-hez???
VinylToy
Oks, köszike 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Csacsi
Szerintem abba is hagyhatod, amíg isonewson, vagy nforce-on nincs róla hír, addig nem hinném, hogy lenne, legalábbis normális verzió.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

VinylToy
Valaki tud már valamit a Max Payne 2-rõl én most töltök valamit amire rámondták hogy az, majd meglátom hogy mi lesz?! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sephi
Kovesd a feher nyul utasitasait...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Valaki segítsen már nekem!Régota keresem de nem találok sehol a Max Payne-hez XP crack-et mert nem fut nálam.Ha valaki tud ilyen cracket küldje el a freemail-emre.Kössz..

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hello! Nemtudjátok véletlenül hol lehet letölteni a Max Payne-hez Windows XP crack-et?Ha tudsz ilyen helyet légyszives ird meg!Elõre is köszönöm.

Next PC upgrade: 2022

nincs mit.
Silent
Köszi!
www.gamecopyworld.com , www.megagames.com , crack keresÕ: astalavista.box.sk
Silent
1.5 patchhez kéne nekem törés nem tudjátok hol találok?
Jano
😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shep
Patt helyzet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

matya007
thx cobra! csak azt nem tudom mi a szarért szedtem le! hi

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Shep
Hitman mod a linket lentebb találod.

szart sem érsz vele mert csak az usaban müxik és havi fizetõs díja van.
matya007
sziasztok! bocsi hogy itt kérdezem de nem tud véletlenül valaki moto city online-hoz serialt? köszi szépen

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Lacee
Hát ez meg...?
Vmi mod?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep

Nem hiszem.

ujedith
Hi ALL!
A Max Payne Demoban mukodenk a modok?

Shep

Shep

Shep

G. Joe
Az nem ellenvélemény, hogy nagyon tre az tuti !
Ezt beszólásnak hívják, és nem hiányzik senkinek!

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Szreintem meg ilyen beszolást nem kértünk a topicba!

G. Joe
Hehe! Ma ujra felraktam! Világbajnok game!

honnan lehet letölteni modokat hottá?mert fasza a gáma!figyeljetek csak.Nekem most 1024*768 32 és 2x AA-n megy a gáma,és szerintetek a 4x es nem mossá már nagyon szét?vagy még szebb lesz?
monnyon valaki egy oldalt ahonnan letudom szedni a gámét.
+találtam egy helyen 700mb iso-ban de 1kb/s-el jön egy hétig meg nincs kedvem tölteni.
plíz-tenksz!