Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Runtime error !
program: d:\may payne\max payne.exe
abnormal program termination
kidobtam a cd-t, gondolván hogy megsérült.majd megszereztem megint, install, boldogan indítom, és ugyanaz a hiba!!!!mi a franc ez? kérdeztem egy haveromat, neki is megvan, azt mondja hogy az XP miatt, de hát nekem már évek óta az van, és eddig futott rajta! tud vki segíteni?????plíz!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ment a
Rotary & Dypee production
Fekete-fehér, a '30-as évek gengszter hangulatával.
Akinek tetszett a MAFIA (van akinek nem?) biztos ezt is szeretni fogja.
A mod mérete majd 50mb.
Tud valaki helyet ahonnét letölthetném a patch-hez tartozó crack-et?
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Az egyik képernyõn még egy ilyen szöveg áll: pin 665.
Erre rájöttem,hogy vissza kell menni és ki tudok nyitni egy ajtót,de ott csak fájdalomcsillapító van.
írdd le bõvebben hol is tartasz, mert rémlik a dolog, csak nem tudom pontosan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van 3 számítógép egymás mellett, oldalt egy szoba.
Elöszõr az ajtó nyitva,de másik zárva.Ha megnyomom a számítógépet akkor,meg a másik van nyitva,de az elsõt meg bezárja.
Amikor elindítom az elsõ küldetést a progi kikapcsol.
A gyakorló küldetés minden gond nélkül végigmegy, de ha elkezdenék játszani annyi.
Másik cd-vel is próbáltam ugyanaz a hiba.
Mi lehet a gáz?????
gép: AMD Athlon 2500+, 256Mb Ram, FX5200-128MB videokártya.
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
Nehéz szülés volt, de végre elkészült--
Aki érdekelt a Max Payne honosítás ügyében, szeretné végigtolni a gammát magyar nyelven, az megtalálja a játék szinkron nélküli, teljes honosítását az alábbi linken.
Jó szórakozást hozzá!
Max Payne HUN
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Bérbe vehet? reklámfelület...
De örömmel nyugtáztam, hogy legalább megoldottam a problémát.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Mi a különség a kettõ Patch között amit belinkeltél?
* NOCD exe
* Max Payne v1.05
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
SW: XP(magyar) + SP1 + egyéb foltozások alatt fogom nyomni, ha elkezdem majd.
Az érdekelne mi van a játékhoz a következõk közül és mit érdemes feltelepíteni (pl.: ajánlott javítás, ...)
* Magyarítás
* Patch (javítások)
* Végigjátszás
A http://www.extra.hu/magyaritas/ címen találtam v.mi Max Payne magyarítást, de magán az oldalon is szerepel, hogy nem 100%-os.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Vagyis ide kell írnom, ha kérdezni akarok?!
Remélem már érthetõ.

Jól látom?!

help