1385
Max Payne
  • Lacc
    Hát miért nem próbálod ki?
  • Cloud
    Semmit nem kell vele csinálni, csak a legujabb daemon-t (v2.74) és ott a safedisc emulation-t be kell kapcsolni és már megy is.
  • Viking
    Lacc, Cobra11: ez nem az a tema, ahol ilyet meg szokas beszelni...
  • Lacc
    Nah, már kemény 18% megvan =). 1ébként nem értem, hogy miért nem nevezted át pl. vizsgatételek.img-re, akkor valószinű, nem törölnék le...
  • Cobra11
    Az Unreal alatt nem a Tournamentet értem
  • Cobra11
    Holnap feluploadolnád? Azért kérem, hogy holnap mert most mennem kell és nincs időm letölteni a szolgáltató meg éjfélkor úgyis letörli. Az Unreal nincs meg? Vagy valami jó repszim? Esetleg a lent írt X-Plane 5.60?
  • skorpio7
    Csak annyit szeretnék hozzászólni a játékhoz ( bár még nincs meg , csak idő kérdése ) , hogyha igaz az , amit itt néhányan már leírtak ( hogy 1 nap alatt végigjátszható ) , akkor ez elég szégyen az alkotóknak .
    Hogy miért is ???
    Mert ezért az 1 napi játékélményért 3 évet csúszni a kiadással kár volt .
    Meg ezért kiadni majd 15.000Ft-ot is jó nagy hülyeség lesz .Már mint aki megveszi a dobozos verziót .
    Szóval nekem nagyon is jó lesz a kalózmásolat , ha már rip nem lesz , bár még ez is sok egynapi játékélményért .
  • Cobra11
    Operation Flashpoint high resolution addon van?
  • Cobra11
    Zed2 jöhetne. Van valami iso-d?
  • Lacc
    Ezet tudom felrakni rip-ben:
    House of the Dead 2
    House of the Dead 1
    Typing of the Dead
    Half-Life
    Mechcommander 2
    Startopia
    Zed 2
    Dune 3
    Operation: Flashpoint
    Forcecommander
    Gadget Tycoon
    Independence War 2
    Technomage
    Na kb. ennyit tudok. Ha kell valamelyik, szólj.
  • Cobra11
    Sima Unreal (nem tournament) megvan? Vagy a Quake 3 team arena ripben?
  • Cobra11
    Nekem repszim kéne. Mondjuk az x-plane 5.60-as változata. De csak az lenne jó mert másik változathoz nincs crack. De jöhet egy másik is.
  • Lacc
    Hát, ha gondolod, felrakom az Independence War 2-őt, bár az űrszim, de szerintem nagyon király játék...
  • Cobra11
    Nincs mit lacc. Van valami jó repcsis játékod???
  • Lacc
    Ok, thnx!
  • Cobra11
    Fogalamam sincs, de szerintem töltsd le azt is hát ha kell az img írása közben. Ez volt az általam letöltött clonecd tartalma.
  • Lacc
    Ok, köszi, mostmár csak az lenne a kérdésem, hogy az a .ccd, és a .sub file mire jó?
  • Cobra11
    Az Img Formátum miatt van így. 700 megás cd-re felmegy Nero-val vagy a CloneCD-vel, amit megtalálsz a játék mellett. Egyébként már 1 órája fent van
  • Lacc
    De akkor ez most hány mega? 900?? Azt meg milyen CD-re kell felírni???
  • Cobra11
    Unreal (sima nem tournament)megvan? Mert az viszont kéne!
  • Cobra11
    Köszi, de már nem kell mert egy csákó akivel leveleztem föluploadolta az isot. De azért nagyon köszi!!!
  • Cobra11
    Mozes tedd már föl légyszi most. Előre is köszi
  • Cobra11
    29 5= 29%
  • Cobra11
    Már 29 5-nál jár
  • Cobra11
    Ok köszi Lacc.
  • Lacc
    Hmmm... Talán a Project IGI-t meg lehetne oldani (azt hiszem, rip), majd utánanézek!
  • Cobra11
    Na baszdmeg. Megszakadt a letöltés. 2 óra múlva fent lesz. Köszi Lacc. Lacc nincs meg neked véletlenül a Project IGI rip (vagy iso) vagy az Unreal Tournament ISO. Mert akkor feltölthetnéd valamelyiket. Előre is köszi. AZ IMG FÁJL KÖZÜL A MAXPAYNE_JAVÍTOTT.IMG-T TÖLTSÉTEK LE MAJD LETÖLTÉS UTÁN NEVEZZÉTEK ÁT MAXPAYNE.IMG-RE. A MOST FENT LÉVŐ IMG-T SENKI NE TÖLTSE LE MERT MEGINT MEGSZAKADT!!!!!!
  • Lacc
    Cobra, te vagy az isten! =)
  • Cobra11
    72%-nál jár
  • Cobra11
    Szerintem a CloneCd verziót töltsd le amit most töltök fel és CloneCD 3.0-val írd föl amit ugyanabba könyvtárba már föl is töltöttem. FTP.SUPERGAMEZ.HU/UPLOAD/MAXPAYNE
  • Cobra11
    coonecd=clonecd
  • Cobra11
    Na megy fel újra a cuccos coonecd változata nocd crackel és CloneCD 3.0-ás változatával együtt!!!!!
  • Dikkma
    THX
  • skorpio7
    Ez csak a szokásos oldal "nyírás" .
    2-3 naponta van ilyen ott .:)
  • Viking
    Jah, most nekem is...
  • Dikkma
    Le akartam tölteni 2 Thief2 file-t a FreeGamez4Allról, de a frame közepén vmi szar jön be. Nektek is?
  • ember
    Letöltötte valaki a Bonus CD iso-t?
  • Viking
    Nem is fogod egyhamar... FreeGamez4All-on is fent van... Klikk ide
  • I.C.ram
    RIP-ben nem nagyon jon ki ez a jatek?
  • Cobra11
    SENKI NE TÖLTSE LE MERT MEGSZAKADT A FELTÖLTÉS!!!!!!