1385
Max Payne
-
Elég bonyolult megnézni egy natúr .ldb file-t. Olvastam róla egy tutorialt, de addig nem nagyon érdekel, amíg el nem készül a pályám. Bár lehet, hogy a méretek miatt nem ártana megnéznem, bár azokat könnyen meg lehet változtatni. De ha vizuálisan akarod látni, hogy játékban milyen is (mekkora hülyeséget írtam le, szal ha látni akarod a fény-árnyék effekteket, meg ilyesmi), akkor szépen bemész move-módba, és nyomsz egy R betűt. Lerendereli és tessék. -
Majd elfelejtettem:
Belevetettem magamat a MaxED-be es keszult is mar egy proba palya. De nem tudom megnezni, hogy milyen lett. :(
Eloszor is elkeszult a palyam, majd lementettem lvl kiterjesztesu file-ba. Ezutan ujra kinyitottam a MaxED-be es Exportataltam ldb kiterjesztesbe, de innen mar semmit nem tudok csinalni.
Hogy tudom ezt berakni a jatekba?
Aki tudja, hogy mit kell tennem kerem irja le, ha lehet mailbe.
ELORE IS KOSZONOM!!! -
NNNNNNAAAAAAA!!!!!!!!!
Vegigvittem!!! :))))))
Lehet, hogy egy kicsit keson, de eleg keson szereztem meg a gamet.
Szoval az en meglatasom is az, hogy eleg rovid, de ez nem jelenti azt, hogy hosszabbnak kene lennie. Ez pont igy jo ahogy van.
Egyebkent mikor jelenik meg a Max Payne 2-o! :)))
A www.maxpaynecenter.com-on talaltam egy marha jo modot,a neve Max_NEO 01!
Eszmeletlen jo! ha bekapcsolod az (unlimited) Bullet Timot allas kozben beindul a MATRIX zeneje.
Lassitott modon belul ha hatra ugrasz nem ugrik, hanem hatra esik, persze lassitva, mint ahogy Neo csinalta az ugynok ellen. Es persze az elmaradhatatlan napszemuveg, de nem ugy, ahogy mar a tobbi modban megszokhattuk, odarajzolva, hanem az is egy kulon objektum Max (Neo) fejen.
Na, ha kell valakinek, toltse le a www.maxpaynecenter.com-rol, vagy kerjen meg es feldobom a supergamezre.
Akko akinek kooo, az szojjon!!! :)))
Peace! -
DEx- #731 Csá !
Nemtudná valaki kirakni valami http szerverre a 1.01es patchet, és a hozzátartozó cracket ?
Csak azért mert nekem az ftp le van tiltva, és mindegyik letöltési hely, amit láttam az ftp volt.
Köszi
DEx- -
naqgyon messze kell futni mindig valamerre probálj meg elfutni egyszer jön szembe veled egy gézpalack az kerüld ki majd fuss be a bal oldali ajtón......mindig más fele menj.. egy tiz perc és tudod hogy mikor hogyan kell menni -
Hol nézted meg a használatát? /Az FX tools ról beszélsz ugye?/ Mert hát én magamtól nem nagyon jöttem rá dolgokra, mert nem egy Archicad. -
Le kell löni a két lepányvázó acélsodronyt, majd ha kész a toronyba eressz bele egy M79es gránátlovedéket -
HI!
Gondolom te mar vegig vitted.
Van egy hely ahol elakadtam. Szerintem mar a vegen vagyok, ahol azt a tornyot kell lodozni, hogy raessen a helikopterre. Szoval lovom, lovom azt a tornyot, de sehol semmi. :( Egy kis ido utan, meg jon a helikopter es szetlo. Ez volna a vege? Olvastam, mar tobb helyen is, hogy loni kell a tornyot, de melyik fegyverrel, mert nekem nem akar eldolni. :( Ha tudsz segiteni, legyszi ird meg. Elore is KOSZIKE!!!!! -
Most belevetettem magam a MaxED-be. Majd az első normálisabbnak mondható mapemet felrakom ida az FTP-re. -
Amugy elég jó volt csak roppant rövid, van egy másik mod a matrix de abban egy helyen nem tudok tovább menni. -
Nyiri #722 Ja -
Tényleg! Azzal van vége hogy elmennek a liftel és mint a filmbe kirobban az ajtó? -
Nyiri #720 Akinek RIP van az nem fog elindulni a matrix és mas modok!
Ha kell a javitas szoljatok!
At kell irni a modokat
Csa -
Hát be kell menni a fémdetektoros ajtón, ki kell nyírni a biztonsági őröket, aztán indul a buli. Ja, és fegyvert csak a fémdetektor UTÁN tudsz elővenni, előtte nem. Egyébként tök poén, hogy az oszlopok márványborítása letörik, ha lövöd őket, mint a filmben =). -
Na vki tudja a megoldást a #710re? -
Jól van version, mehetsz vissza a konzolodhoz szépen. -
meg nem untatok meg ezt a szart??????
-
N1 #714 te et a lobby mod a riphez is jo,mert nekem nem smakkol.. -
UnConnecteD #713 Dex- : nekem akkor csinalta ezt, amikor a I/7-es palyat toltotte volna. Aztan feltettem a v1.01-es patch-et, es azota jo. -
DEx- #712 ja és emailba is johet a megoldas, ne csak ide ha lehet -
DEx- #711 sziasztok !
A következő problémám lenne :
A játék elején, amikor a metrókocsi betöri a nagy deszkafalat, végigmenve a
metróalagútban van egy lépcső, majd egy ajtó balra. Amint azon belépnék,
és töltené a következő pályát, a program kilép a játékból és a köv. hibaüzenetet kapom:
Exception:
Invalid data read from an R_MemoryFile("part1_level1b.ldb")
Closing...
Másnak is volt már ilyen ?
Mi a teendő ???
DEx- -
Letöktöttem a kmlobbyt de mikor behozza akkor nincs nállam fegyver bemegyek a fémdetectoros ajtón bent van egy csomó fószer, meg Trinity is de semmit nem tudok csinálni. Mi a gond? -
Megtaláltam:
Lobby mod itt:
http://files.paynereactor.com/files/levels/kmlobby.zip
Weapon FX itt:
http://www.maxpaynecenter.com/downloads/modsindex.phtml
Terminator skin:
http://www.maxpaynecenter.com/downloads/skins.phtml?id=93320&language=en -
jobb lenne az eredeti link.
gondolom nem te írtad.
mivel nálunk törlik, tedd ki please az eredeti linket
Kösz
-
Cobra11 #707 Csocso a fájlt letörölték. Feltöltenéd újra? -
Itt van egy király mod, a matrix lobby, ami a Mátrix toronyház első jelentetét tartalmazza (mikor Neo meg Trinity lövik halomra a srácokat a előtérben). Viszonylag élethű modellek, még Trinity is benne van, a ellen meg csak jön és jön. Elég rövid pálya, de szerintem nagyon ott van! -
nincs mit -
Közben már leszedtem a cuccokat a maxcenterről de azért kösz -
www.tar.hu/nwocsocso/max payne-extra.ace
töcsd le mindent benn van ( az fps nézet a terminátor skin és az effect okosságÖ -
Milyen effectest? az is mod? -
Ja az a 800x600 as a game a 3Dmark defaulton annyi -
ha az effectes szart inditod el akor kapsz gold berettát... amuyg nálam 1800 at 1024*768 ben kapok..... -
Van a játékban MP5, meg vmi gold beretta? -
3Dmark2001 1800pont 800x600x32 high a sharpness is high elég jól fut csak néha egyes helyeken visszaesik az fps, próbálatam vmi kompromisszumot találni a gyorsaság és a látvány között de mindig ide jukadtam ki mert amit a game alapból beállít a konfigom alapján az majdnem ue csak ő 640x480x32 ajánl de abban meg nem sokkal gyorsabb viszont nem olyan szép.
Hogy lehett a kamerát forgatni? -
viszonyitás képpen mennyit kapsz a 3d mark 2000 ben és a 2001 ben?hány fps stb... -
és neked miben fut és hogy? -
Csak viszonyitasként, mert majdnem egyforma a gépünk -
mediumban nyomom 800*600 ban.... és közepes a textura sharpness ( az utcsót a gamezban álithatod be) nemigazán akadozik csak néha de hogy mér?.... amugy miért -
Csocso te milyen felbontásban és részletességben nyomod? -
Én se tudom de több modban is van pályaválasztás és abban van, szerintem ha minden fokozaton végigviszed akkor megkapod./PL Epp mod/ Hogy lehet a kamerát forgatni, pl úgy hogy szemből lássam maxet.