1385
Max Payne
-
nem nem tudtuk és hol van az a pálya?? -
Van olyan mod is csocso amelyiknél nem vált külsőre ha ugrasz Eep mod a neve és egy csomó más jó dolog is van benne, de a legjobb a Shogun mod nem fps-ös, de dupla desert......
Ja végvittem a gamét, de hiányoltam belőle dolgokat amik a trailerekben benne voltak, pl a gyárban az egyik fém hídon max szemben állt egy ellennnel és egymásra szegezték a berettát a kamera körbejárta őket és tök mutatós volt, na én ilyennel nem találkoztam, meg volt olyan is hogy max rohan mint az őrült és körülötte hordók robbannak fel sorban egymás után, a távcsüves puska nem olyan mint a CS-ben a magnum/mindig újratölt/ pedig eredetileg olyan volt stb stb stb A vége meg hogy is mondjam érdekes volt remélem lessz folytatás, de nem 10 év múlva.
Összességében az egyik legjobb game amit eddig láttam, már el is kezdtem nehezebb fokozaton. Ja tudtátok, hogy van benne egy bonus pálya? -
Lődd ki a kocsi kereke alól az éket, mellesleg a táblán rajtavan. -
-

nyah itten van a firts person viev..sajna amikor elugrasz lasítva vsza vált külsőre és amikor ugrasz akkor is látszik a fejed hátulról egy kicsit hülyeén van megcsinálva de ha nem mozdulsz megynomod a lassítást és ugy sétálsz akkor belülről látod....az weapon effect nagyon gáz ..használhatatlan a terminátor skin meg lehetne jobb is....na csákány -
HOL VAN MÁR A MÁSODIK RÉSZ?
TI A KÉK-FEHÉR AUTÓBAN, MÁR NINCS A GÉPEMEN.
ÉS CD-T IS DARABOKRA TÖRTEM, ÉS MEGETTEM!
CSAK HA ERRE JÖNNÉTEK...
Nem érdemes.
Csak ha fel tudjátok törni a RSA 128 bites kódot...
-
Felnéztem máskor is mert ismerem az oldalt, de ott hol van? -
ppmé ppmmff fpmmmmppp ppffmpfmp? -
nah nemsokára átviszem a második fokozatot.. -
Nem tudom már biztos írtátok de nincs kedvem végignézni az egészet, hogy lehet a kamerát pl úgy forgatni, hogy Maxet szemből lássam? -
Honnan lehet leszedni a gamet?
Engem igen skorpio7 :)
Mondjad nyugodtan. -
Siman atmesz a masik oldarra es felugrasz a kozepen levo racsra es onnet ra a letort reszre! -
UnConnecteD #669 Ihe >>> van az a furgon, ahol a tavcsoves puskat veszed fel, ott a dobozrol fel lehet ugrani a tuzlepcsore, es annak a tetejen pedig be az ablakon. -
tök jo találkoztam magammakl a második gamezmodban!!amikor szétvernek a basebal ütövel..nah a második gamezmodban ot feküdtem a földön és elödtem a baseball ütő:) nemtom hogy most nehezebb e az egész vagy csak más dolgok örténnek!!de érdemes neki ülni!! a new york nemtommilyen mod meg az hogy kapsz 1 percet ez vissza fele számlál..1 lelött paliért kapsz egy kis időt.-..ha elfogy az időd meghalsz!! -
En aszt kerdeztem bammeg mire valo ez a ket uj jatek mod!!!!!??? -
Kope #666 Szeretnék egy kis segitséget kérni. Letoltottem az ISO-t és miután kiirtam CD-re, szomorúan tapasztaltam, hogy a crackelt .exe file-om CRC-s. Ha megtenné valaki, hogy elküldi összecsomagolva a crackelt exet, megköszönném. [email protected] vagy [email protected].
Előre is köszi. -
volkovy nem értem mi a bajod!!mi szokott soxor leni ami nem tetszik és mé jo ez a fejlesztőknek? nem értem:) bizti álmos vagyok:) amugy én a legvégén kb 5 percet baszakodtam..legelöször lelött a helikopter mert nem tudtam hogy két droton kell kilöni..majd aztán kilöttem mindegyiket majd hallottam hogy fel akar szálni a repcsi és alabpól löni kezdtem a tornyot..pedig nem hittem hogy az lesz a megoldás:))))))))))))
amugy a new yorkos mod az az hogy 1 perced van és kapsz egy kis időd egy ember megöléséért..és az egy perced csak fogy és fogy...ha elfogy meghalsz..:) szerintem szar!!mármint ez a mód szar..amugy a gamez jo de egy mgs el nem ér fel:))))) de a top 10 ben benne van...a top5 fps emben is... -
gyerekek vegig vittem es kaptam ket uj modot... ezek micsodak?! -
UnConnecteD #660 Nos, lehet, hogy mar nagyon regi, es mindenki tudja, de en ma vettem eszre , hogy a tutorialban van egy Secret Room. -
hja az is igaz de mondjuk meg lehetne bolondítanie gy kis mgs dolgokkal( több megdöbbentő fordulat,még több furfangosság, jobb zenék) -
Csocso: mgs tenyleg jo volt, de az kicsit taktikai jatek volt, ez meg sima akcio. -
Pontosan milyen mgs -os beütéseket hiányolsz? Nekem csak a civilek hiányoznak igazán, na jó meg hogy pl nem lehet falhoz lapulni és onnan kilépve tüzelni. -
Srácok, mondjátok már azt, hogy a 3 epizódban hosszabbak leszenek a pályák. -
szinte a két ajtó egymás mellett van ugy emléxem mindegy!! emberek végigvittem4:)))))))))))hháháháháh azt kell modnanom hogy jo gamez nagyon is!!!a top 10 emben benne van de meglehetett volna bolondítani egy kis metal gear solidda( jobb zenei aláfestések nagyobb fordulatok amik megdöbbentőek stb...)
nagyon cool kameranézetek vannak (pla végén amikor ledől a nagy antenna vagy mi a felhőkarcolón)
a metal gear sokkal jobb volt és sajna az is ilyen 2 napos gamez volt...nah jo legyen 3 nap.....nagyon jo gamez de jobb lenne mgs beütésekkel...nah csáztok.... -
Ne izgulj Rlaci nem olyan nehez az a palya!
Szepen menj vegeig a vekony voros csikokon, neha ugralnod is kell, de eleg egyertelmu, hogy csak egyfele vezet az ut, egy masik ajtoig.Ott megleled az elhunyt feleseged es megy tovabb a jatek.Nincs semmi trukk, ne felj!
Probalkozz, menni fog! -
Rlaci #652 Sziasztok!
A második rész elején van egy rémálomszerű pálya. Először egy labirintuson kellet átmennem (folyamatos női sikításokat lehetett hallani), aztán a lakásba jutottam, ahonnan egy hosszú folyosón áthaladva egy újabb labirintus következik, ahol vékony piros csíkokon kell lépkedni, különben lezuhanok.
Innen nem sikerül továbmennem. Akármerre megyek, mindig visszajutok a folyósóra és onnan a lakásba.
Mi a megoldás? Segítsetek plz! Már 2 napja próbálkozom. -
Viking #650 Valaszt megkaptad, arrol, hogy hol tartassz: meg 2 palya... De az kemeny! Legy eros! :))) -
Olvass vissza!
De segítek.
Az ablakon keresztül rá tudsz lőni a lézeres aknára. Az felrobban, és kirobbantja az ajtot.
Innen mar csak futni kell a lifthez, van asszem 15-20 sec-od.... -
shep ez elvileg csak a távcsöves puskánál van és azt a hülyeséget hiányolom ami a golyok körül van...az a levegő hullámzás.... a képeken rajta voltak a gamezban nincs?? hja elakadtam!!!! nemtom hányadik pálya de van 2 nagy lift azok között mászkálok ki kellett szabadítanom egy dokit majd bementem valami olyan szobába ahol fertötlenitenek majd oda bent mászkálok egy gépről elolvasok minden szart majd utánna sehova nemtok menni mert vissza fele van csak ut de ha visszamegyek a fertötlenítő szobába akkor felrobbanok( visszaszámlál és bumm)a gamezban hol tarthatók? vagyok már a közepénél, segitsen valaki!!előre is thx!! -
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a kilőtt golyót küvesse a kamera? -
Ezzel a hóviharos dologgal szépen elintézteék hogy egy szem civil ne legyen a az utcákon azon a pár csövesen kívül/ legalábbis én eddig csak azokat láttam, na jó volt 2 civil a metróban az 1 pályán/. Azért Max jól birja a hideget nagy lazán egy szál trikó+bőrjakó persze az is kigombolva, a csövesek meg csak úgy lazán pólóba, a civilek meg nem mernek az utcára menni hmmm érdekes. Tudom vszinű a még több munka és a mégnagyobb gépigény miatt nem rakták be őket a gameba, de nekem akkor is hiányoznak. -
FIRST personban ez a jatek elveszti a feelingjet!!! ez nem QUAKE bazz!! :)) a celkereszt megy ugyanugy ott van :)) -
Ja kamerát úgy állítottam, hogy -developerkeys , és akkor a c-t megnyomva előbb nézegethetsz a kamerával, utána megint c és mehetsz Max-el. Persze gondolom erre mindenki rájött csak én még nem. Már igen. De még akkor nem, amikor kellett volna. De most már igen, tehát nyugi! -
www.wrzcenter.com ottan van énis onnan szedtem le!!! -
Nekem műxik az fps-mérés, -developerkeys, és f11.
Part III-ba vagyok, eddig sértetlenül. Amikor Punchinellonak bejött az a 3 gorillája Colttal, az húzós volt de 3-ra megcsináltam sértetlenül.
:D -
Hány pálya van a gameba? -
A hiba az ön készülékében van, mert az én crystal sb pro clone hangkártyámmal teljesen jók, hallhatók a fegyverhangok -
Todd #635 Lehet hogy ez a kérdés volt már, de semmi kedvem most minden beszólást végigolvasni. Tehát. Hangok. Mért van az, hogy játék közben nem lehet hallani a fegyver hangokat, mert a környezeti zaj elnyomja azokat. Külön ambient-et pedig nincs lehetőség állítani... Az én hangkártyámban van a hiba (Sonic Impact S90), vagy tényleg ez a szomorú helyzet? -
Csak akkor lesz fps nézet ha új játékot kezdesz -
Szal... ez a jatek rulah... de en nem tudom.. szal ti nem ugy vagytok vele hogy igy a vege fele mar unalmas? Mert mast se lehet csinalni csak kindoldi benne... mar ha ketten jonnek ram az is kurva nehez es mar 3 percenkent megyen a quick save... en nem tudom de jol kezdodik es szarul vegzodik? remelem nem!