Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hány CD-s a Max Payne?
I.C.ram
keress minidg egy ajtot aztan kesz
narumon
Mi a francot kell csinálni amikor ez a tag rámrobbantja az éttermét? Lentebb van egy olyan hozzászólás hogy rohanjak oszt kész. Én mindig bent égek. Ha bemegyek teljesen hátra akkor ott meg beszorulok. Mindenhol tûz nemtom sehová se menni. Valaki mondjon már valamit mert itt baszakodok :(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Dikkma
Savage4-em van és megy, bug nélkül.
I.C.ram
nem ertem hogy hagyhattak ki a multiplayer-t!!!! sima meglehetett volna csinalni a trukkozest ugy hogy nem lassul le tole a jatek! es kesz!
I.C.ram
np
köszi kicsomizom!!!
INKÁBB RADEON LE 27ÁFÁSSAN ÉS FELHÚZVA KB OLYAN GYORS MINT A GTS ÉN CSAK TOM..:))
Hmuda
np

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Keress egy résnyire nyitott ajtót, ott van a továbbjutás. Arrakelé eljutsz a rács másik oldalára, kinyirsz pár muksót, amikoris kinyílik a rács, megnyomod a gombot, és már kint is vagy az utcán. Nyi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voodoo Bansheem van és nagyon akadozik a játék. Tudnátok segíteni hogyan oldjam meg az akadást?
I.C.ram
a szam kiterjesztes az RAR fajl inisdd el a 001 egyes fajlt rarral!!!
ujedith
probald meg a windows commanderrel!

Heh vaki help!!
Leszedtem a dino féle isot és hát mivel tömörítsem ki mert a fileok kiterjesztése szám és nem ace,rar vagy zip...???
ujedith
Rohadt rasszista!!! ):(((((((((
Szidod ezt a kirlay jatekot? Te nem vagy normalis!!! HULYE!!!!!!!!!!!!!

Shep
milyen felbontásban, részletességben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Próbáld a www.godabuzz.com címen, hátha fennvan még. Bár kétlem.

ujedith
Koszi MrTressy!!!
Megkaptam a ccd file-t!!! :))))))))))
Megegyszer KOSZIKE!!!!!!!!

ujedith
Hellosztok!!!
Nincs valakinek Max Payne Patch-je?
Aki tud letoltohelyet, kerem irjon.
KOSZI, Elore is!!!

marlowe
Valahol lentebb leírta valaki, meg írtak is egy konfigot amin ment, de szerintem egy p2 500 körül + TNT2 szintû kártya + 196Mb RAM, már élvezhetõ eléggé

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Thx Skorpio7!
Dikkma
6-kor feküdtem le, CS-hez szedegettem fegyvermodelleket... :)
Lassan kezdek megint magamhoz térni, bár a délutánt már átszámítóztam. :)
marlowe
Nah, én is végigvittem... szerintem marha jó volt... nagyon jó a hangulata, meg jópofa a befejezés is :))
Na de nem lövöm le a poént :))

Nekem valaki azt mondta, hogy 4 részes, aztán a 3/7-végén pihentettem egy kicsit :))

Játékhossz: szerintem, ha hoszabb lett volna, akkor már unalmas lett volna. Így frappáns kis story :) Nah jó élmény volt :)

ujedith
Rovid vagy sem QRVA JOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
Eszmeletelenek azok a Matrix-os lassitasok, azok a latahato golyok es az a kiraly grafika. :)))))))))))))))
A tortenete is maraha jo!!!
Egyenlore semmi negativumot nem tudok mondani rola. Nagyon COOL!!!!
Na mara eleg a dicseretbol!
Csasztok!!!

Ehhe, megint ebrenvagyunk eccaka? :)))

Dikkma
Ha azt mondom, MERT CSAK, akkor leszállunk végre errõl a témáról? ;)
Ha megvan isoban, miert toltessz ripet le? Van egy kis eszkoz, ugy hivjak daemon tools, azzal tudod feliras nelkul is hasznalni...

Dikkma
Menõ vagy! Nekem is megvan ISO-ba, de még nincs felírva, mert ha nem teccik nem fogom! Bibiibiii! :)
Egyébként ha a Fg4A-tól törlik, meg amúgy is : http://belmondo.warez.hu/
Rip+addonok.
I.C.ram
most mar csak a MATRIX jatekra vagyom :)
I.C.ram
Na vegig vittem ezt a gamet! szerintem marha jo volt :)
marlowe
(bocs, hogy beleszólok :)

Szerintem a Rip csak azoknak jó (jobbhíján), akiknek lasú a netkapcsolatuk, és nem tudnák letölteni az ISO-t.
Szerintem video+ stb nélkül nincs meg a játék igazi hangulata (tisztelet a kivételnek), ha meg úgyis kidobod utána, akkor az iso-t is lehet törölni.

Bár szerintem 150Ft-ot kibír az ember, hogy meglegyen késõbbre.

marlowe
Örülök, hogy sikerült!

Én tegnap kezdtem vele játszani, de a karom már zsibbad, minfent lassítva látok, de az istennek sem bírom abbahagyni...pedig nem szeretek sokat játszani egyfolytában. Szerintem szenzációs ez a game!
Nagyon jó a hangulata, meg a "videók" is.
Egy baj van, hogy nem lehet rögzíteni videoban tetszõleges részeket :)) Néha jobb mint a mátrix amit összetrükközök :)

Shep
Skorpio7 látod nem tévedtem veled kapcsolatba, egyébként én is az explorerre gondoltam. Kösz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rohanj, ahogy birsz, oszt' minden jo lesz... Figyeld a langokat, megtalalod koztunk az utat! :)))

Köszi VIking a múltkoriért, azóta megint egy nagy bajba kerültem, nevezetesen amikor Punchenello vagy ki rámgyújtja az éttermét, hova, merre mit csináljak? mindig szénné proladok
skorpio7
Na !!! Megnéztem és még mindíg fent van aFG4A-on a játék rip-je !
Shep , CLY !
Kezdjétek el tölteni !
Töltsetek le annyi file-t , amennyit csak tudtok .
Ha hiányzik majd valamennyi , akkor majd én azt pótlom nektek ! :)

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Srácok ... !
Azonban van egy rossz hírem is .
Most néztem meg és sajnos a tripod el-"tiporta" már a letöltési oldalt .
Sajnálom , hogy csak most tudtam válaszolni ( nappal dolgoztam ) , de egy kis apró kérlelésre vágytam ! :)))
Szerintem azért nézzetek rá mindennap mostanában a HÍREKRE , mert amilyen jó játék , hamar vissza fogják tenni .
Szóval még nincs veszve semmi .
A FG4A-on néztétek már ?

skorpio7
Shep , CLY !
Egy kis segítség nektek !
Töltsétek le innen az
UPDATE-t .

skorpio7
Shep , CLY !
Kár lenne nektek velem fogadni ( ugyanis én nyernék :))) ) , ha a következõ kérdést tennétek fel nekem :
-"Tudod-e , hogy milyen verziójú az Internet Explorerünk ?"
-"Hogyne tudnám ... 5.00. ... " :)))
Ha értitek amire gondolok , akkor tudjátok már , hogy mit kell tennetek .
Én nagyon jól ismerem ezt az oldalt és 2000 novembere óta MINDENNAP ránézek és fõleg ha valami új jelenik meg , mert innen is le lehet tölteni sok jó programot .
Éppen ezért a design váltáskor velem is elõfordult az , ami most veletek . :)))
Csak persze én olvasni is szoktam a híreket ( nem úgy , mint egyesek más warez site-okon ) .
Azt ugyan nem tudom , hogyha neketek OPERA vagy NETSCAPE van fent milyen update-et kell megcsinálnotok ( nem jegyeztem meg ) , de IE esetén 5.5 vagy afölötti verziójúval tudjátok csak az oldalt normálisan betölteni .
Szóval ez az egyszerû dolog a titka a link oldalaknak . :)))

skorpio7
Elõször is egy apró kis megjegyzés Lacc-nak !
Surmó az a jó ... .Másrészt meg megvan mind rip-ben , mind ISO-ban a játék .
Hogy miért ??? Semmi közöd hozzá .
Én alapból elõnyben részesítem a rip-et .Sok játékban a movie minõsége , tartalma olyan , hogy nem veszítek semmit , ha kihagyom .
Szóval marad a "csupasz" játék maga .
Mit csinálsz egy ilyen játékkal , ha kijátszottad drága Lacc-kám ???
Hiszen nincs is benne multi !?!
Nem kell mondanod semmit ... porosodik a polcodon , mert 1000% , hogy egyszeri játék után mégegyszer elõ nem veszed .
Olyan idõszakban élünk ( szerencsére :))) ) , hogy minden hónapra jut egy ilyen játék ( ha nem kettõ ) és mindíg jön az újabb a jobb , ami újra lefoglal minket .A Max Payne meg szépen eltûnik a süllyesztõben ( mint annyi más jó játék ) .
Hát errõl ennyit .

Shep
Skorpio7 áruld már el légyszi!! Többet nem kérlek rá, mert bízom benne van annyi tisztesség benned hogy elárulod, ha meg nem akkor félreismertelek hát bumm.

Shep
Tudod nem mindenkinek van megfelelõ kapcsolata, hogy az isot leszedje, így azoknak mint nekem is marad a rip. Ugyhogy mielott LOL ozol gondold végig a dolgot.

ujedith
Marlowe!!!
Kosz mindent, de sikerult vegre elinditani, a sub file hianyzott, de megszereztem.
Eddigi tapasztalataim alapjan, csak annyit mondhatok, hogy ez a Game nagyon kiraly!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))
Kosz megegyszer Marlowe!!!!!!!

Lacc
Lol, sok kis surmó rip-es! Nekem bize ISO van, fullba >=).
Dikkma
Na végre megvan a rip. Király!
Két kérdés : kinek milyen gépen (ram, cpu és vid. kártya) milyen felbontásban megy?
És a teljesben is vannak ilyen rajzolt diavetítések?
marlowe
Nem tudom melyik file mire jó, de kell mind a három... A ccd-t ismeri fel az író program, meg a
virtual meghajtó.

Ha hibát jelez ki akkor mi az?

Ja, Viking: Kösz még1x idõközben észrevettem a "plakátot" :)

ujedith
Ha a ccd-t beismertetem, hibat jeles ki. >:((((((

...nekem game rip oldal sincs...:(((

elmegyek a site-ra és középen a szöveges részen kívül csak a jobboldalon van pár link, de game rip page 2 sehol!!

hogyvanez???
Skorpio7:léccilécci!:)))

mondellécci!

THX!

marlowe
kell legyen 3 file, egy ccd kiterjesztésû is, azt olvastasd be a daemonnal