Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Leszedtem a dino féle isot és hát mivel tömörítsem ki mert a fileok kiterjesztése szám és nem ace,rar vagy zip...???
Szidod ezt a kirlay jatekot? Te nem vagy normalis!!! HULYE!!!!!!!!!!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs valakinek Max Payne Patch-je?
Aki tud letoltohelyet, kerem irjon.
KOSZI, Elore is!!!
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Lassan kezdek megint magamhoz térni, bár a délutánt már átszámítóztam. :)
Na de nem lövöm le a poént :))
Nekem valaki azt mondta, hogy 4 részes, aztán a 3/7-végén pihentettem egy kicsit :))
Játékhossz: szerintem, ha hoszabb lett volna, akkor már unalmas lett volna. Így frappáns kis story :) Nah jó élmény volt :)
Eszmeletelenek azok a Matrix-os lassitasok, azok a latahato golyok es az a kiraly grafika. :)))))))))))))))
A tortenete is maraha jo!!!
Egyenlore semmi negativumot nem tudok mondani rola. Nagyon COOL!!!!
Na mara eleg a dicseretbol!
Csasztok!!!
Egyébként ha a Fg4A-tól törlik, meg amúgy is : http://belmondo.warez.hu/
Rip+addonok.
Szerintem a Rip csak azoknak jó (jobbhíján), akiknek lasú a netkapcsolatuk, és nem tudnák letölteni az ISO-t.
Szerintem video+ stb nélkül nincs meg a játék igazi hangulata (tisztelet a kivételnek), ha meg úgyis kidobod utána, akkor az iso-t is lehet törölni.
Bár szerintem 150Ft-ot kibír az ember, hogy meglegyen késõbbre.
Én tegnap kezdtem vele játszani, de a karom már zsibbad, minfent lassítva látok, de az istennek sem bírom abbahagyni...pedig nem szeretek sokat játszani egyfolytában. Szerintem szenzációs ez a game!
Nagyon jó a hangulata, meg a "videók" is.
Egy baj van, hogy nem lehet rögzíteni videoban tetszõleges részeket :)) Néha jobb mint a mátrix amit összetrükközök :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Shep , CLY !
Kezdjétek el tölteni !
Töltsetek le annyi file-t , amennyit csak tudtok .
Ha hiányzik majd valamennyi , akkor majd én azt pótlom nektek ! :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Azonban van egy rossz hírem is .
Most néztem meg és sajnos a tripod el-"tiporta" már a letöltési oldalt .
Sajnálom , hogy csak most tudtam válaszolni ( nappal dolgoztam ) , de egy kis apró kérlelésre vágytam ! :)))
Szerintem azért nézzetek rá mindennap mostanában a HÍREKRE , mert amilyen jó játék , hamar vissza fogják tenni .
Szóval még nincs veszve semmi .
A FG4A-on néztétek már ?
Kár lenne nektek velem fogadni ( ugyanis én nyernék :))) ) , ha a következõ kérdést tennétek fel nekem :
-"Tudod-e , hogy milyen verziójú az Internet Explorerünk ?"
-"Hogyne tudnám ... 5.00. ... " :)))
Ha értitek amire gondolok , akkor tudjátok már , hogy mit kell tennetek .
Én nagyon jól ismerem ezt az oldalt és 2000 novembere óta MINDENNAP ránézek és fõleg ha valami új jelenik meg , mert innen is le lehet tölteni sok jó programot .
Éppen ezért a design váltáskor velem is elõfordult az , ami most veletek . :)))
Csak persze én olvasni is szoktam a híreket ( nem úgy , mint egyesek más warez site-okon ) .
Azt ugyan nem tudom , hogyha neketek OPERA vagy NETSCAPE van fent milyen update-et kell megcsinálnotok ( nem jegyeztem meg ) , de IE esetén 5.5 vagy afölötti verziójúval tudjátok csak az oldalt normálisan betölteni .
Szóval ez az egyszerû dolog a titka a link oldalaknak . :)))
Surmó az a jó ... .Másrészt meg megvan mind rip-ben , mind ISO-ban a játék .
Hogy miért ??? Semmi közöd hozzá .
Én alapból elõnyben részesítem a rip-et .Sok játékban a movie minõsége , tartalma olyan , hogy nem veszítek semmit , ha kihagyom .
Szóval marad a "csupasz" játék maga .
Mit csinálsz egy ilyen játékkal , ha kijátszottad drága Lacc-kám ???
Hiszen nincs is benne multi !?!
Nem kell mondanod semmit ... porosodik a polcodon , mert 1000% , hogy egyszeri játék után mégegyszer elõ nem veszed .
Olyan idõszakban élünk ( szerencsére :))) ) , hogy minden hónapra jut egy ilyen játék ( ha nem kettõ ) és mindíg jön az újabb a jobb , ami újra lefoglal minket .A Max Payne meg szépen eltûnik a süllyesztõben ( mint annyi más jó játék ) .
Hát errõl ennyit .
Kosz mindent, de sikerult vegre elinditani, a sub file hianyzott, de megszereztem.
Eddigi tapasztalataim alapjan, csak annyit mondhatok, hogy ez a Game nagyon kiraly!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))
Kosz megegyszer Marlowe!!!!!!!
Két kérdés : kinek milyen gépen (ram, cpu és vid. kártya) milyen felbontásban megy?
És a teljesben is vannak ilyen rajzolt diavetítések?
virtual meghajtó.
Ha hibát jelez ki akkor mi az?
Ja, Viking: Kösz még1x idõközben észrevettem a "plakátot" :)
elmegyek a site-ra és középen a szöveges részen kívül csak a jobboldalon van pár link, de game rip page 2 sehol!!
hogyvanez???
mondellécci!
THX!