Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Én újra elkezdtem , csak most az új mod-ok közül a legnehezebbel .
Kíváncsi vagyok , mi a különbség . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ok megvan köszi, most siettem
skorpio7
Csak azért nem , mert mire te felnéztél , már letörölték .
Küldtem neked egy e-mail-t !

üdv ismét,

Scorpió, ami a tiédet illeti, nem találtam, megköszönném, pedig kerestem az általad leírt könyvtárat.

dobd fel emailban ha nem gond.
PyRex
ubi:

512MB-ig minden lekezeli, meg a 95 is, de afolott valoban nem.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Üdv,

Kösz mindenkinek aki segített a mentésben ,most szedtem le õket, remélem jó valamelyik.

amugy lehet hogy rosszul írtam:
bal felsõ sarokban volt 3
jobb alsóban 4

mármint a pálya kezdõ képen.

köszi , köszi
Cobra11, Bilux >>> elmondjatok , hogy mukodik az FPS mod ? vagy valaki mas ?

En felraktam a 1.01-et , aztan bemasoltam a firstpersonview.mpm -t a jatek konyvtaraba. Aztan a game launcher-ben megjelent , hogy Choose Customise Game, de aztan megse valtozott semmi.

LYONESS - Your Cashback Company

CSOCSO
nah 90 perces!!!!!!de letöltötem a cd emulátort!!és jo mûxik 1024*768 ban elfutogat minden mediumban van de most az utcso 10 percben ugy beakad hogy jujj!!!!kb ha lött valaki még 10 mp ig csak a lövést halottad és álltt a képernyõ!!!!!!nagyon szar volt!!!
Shep
Na hogy kell behozni az fps nézetet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I.C.ram
nem a megat kell nezni!! hanem azt hogy hany perces!! hiaba 900 mb ha csak 70 perces mert akkor rafer 650 mb CD-re is!
I.C.ram
nem a megat kell nezni!! hanem azt hogy hany perces!! hiaba 900 mb ha csak 70 perces mert akkor rafer 650 mb CD-re is!
CSOCSO
rohadt jo megvan meg midnen de mivel 785 mega nemtom kiirni a cd e- szal marad a cd emulátor..adjon vki egy olyan linket ami jo és mûxik!!!
ubi
nem uhi, hanem ubi!!! masok es szemelyes tapasztalataim!!!
Shep
Akkor áruld már el légyszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Közben rájöttem..😊
Hogyan lehet a firstperson modot beállítani???
Letöltöttem azt a bizonyos file-t és mit csináljak vele??
CSOCSO
tehát felfér a sima cd re?
ubi
kokas!!! 512MB ramot win98, win98se, winme alatt b*szhatod!! NEm kezeli le a windows!! Win2000 a megoldas!!!
Fel kell írni cd-re. 800 mega az a formátum miatt van 700 megás cd-re (80 min) felmegy.
CSOCSO
csákány letöltöttem de a dino map ok egy BIN és egy CUE filetz szednek ki..szerinteme z valami CD-s szar( talán ki kéne irni) de 800 mega szal nem kéne kiirni szoval mit tegyek?
Nagyon fasza ez a game, ma neztem meg.

LYONESS - Your Cashback Company

skorpio7
Liogreen !
Fent van a supergamez ftp-n , a skorpio7 könyvtárban .
De csak egy PartIII : Chapter 3 van csak nekem .
A következõ mentésem pedig már Chapter 6-os , de gondolom te is szeretnéd kijátszani a játékot és nem átugorni a részeket ! 😊

Hmuda
Kösz, megnézem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Felrakok neked egyet a supergamez ftp-re , csak most töltök még le !
12.45 után fent lesz egy kimentés a skorpio7 mappában ! 😊

üdv,

megköszöném, ha valaki tudna küldeni egy mentést a part:3 chapter:4-5 közelébõl, mert sikerül eltüntetni.

elõre is köszi.
Letöltöd a First Person View modot innen: www.maxpaynecenter.com
Aquli
De azt mondjak hogy ezzel a -developer-el valahogy a kamerat is lehet allitani.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hmuda
Na mindegy, én ennél sajna többet nem tudok. Majd még kisérletezek egy kicsit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shep
Akkor ezek szerint nem, vagy még kell vmi amit mi nem csinálunk, mert azért kiváncsi lennék mennyi is mert hát ha 25fps már van akkor hiába fut 60al a game nem igazán lehet észrevenni/na jó ekkora különbségnél már igen/

Hmuda
Eddig azt hittem, hogy nálam van a hiba.

Hmuda
Hát nekem se, bár elméletileg így kellene csinálni. Nemtom mi lehet a baj.

Shep
Kösz, az fps kijelzést megcsináltam, de nem írja ki sehol hiába van true-n

Hmuda
Az FPS kiiratást megtalálod az 580. üzenetben. A bullittime-ot nem lehet kikerülni, csak így tutdsz vetõdés közben lõni. Ha viszont oldalra akrasz gördülni (vagyis nem akarsz lõni közben) akkor csak símán ugorj oldalra, így nem lesz lassítás és nem ugrik felfelé csak oldalra.

Shep
Nem lehet az fps-t kiiratni a gameba? Mivel kell az összes lassító módot kikapcsolni, tudjátok amikor max csak simán oldalra, elõre gurul?

skorpio7
Hát én is befejeztem a játékot !
A szimpla játékidõ 22:35 perc lehet +,- fél óra !
Ez a francos drótkötél engem is felidegesített , mire sikerült ellõnöm , de csak sikerült !
2 hatalmas bug azért benne maradt a játékban , legalább is nálam többszöri visszatöltés után is elõjött .
1.Akkor jön elõ az egyik , amikor lent vagy a földalatti bázisban és kiszabadítod a börtönbõl a dokit , aki segít , hogy keresztüljuss a fertõtlenítõn .Szóval itt , miután elbújik a dobozok mögé a doki és megjelenik 2 kommandós , hogy megölje ( persze te ezt megakadályozod ) , miután te végeztél velük és nem követed a dokit , akkor jön elõ .
Elmentem a másik ajtón , hogy kicsit tápoljam magam a harc után és amikor visszaértem az elõzõ helyszínre , a doki még mindíg az ajtó elõtt állt és meg nem moccant volna , pedig már kinyitottam én az ajtót neki , lökdöstem , de õ csak "rezgett" azon a helyen tovább , ahol éppen állt .Ezt többször is megcsináltam kíváncsiságból .Nincs baj , ha egybõl követed és megvárod , hogy beálljon a számítógép elé , amin elindítja a fertõtlenítést rajtad és kinyílik így a szemben lévõ ajtó is .
2.Az utolsó elõtti pályán , amikor egy külsõ liften ereszkedsz lefelé ( pontosabban ereszkednél , de a lift megáll nemsokkal az elindulás után ) , ott is van a programban egy másik bug .Állsz és hallod , meg látod is , hogy alattad egy helikopter szarrá lövi a ház falát .
Ekkor még nem tudtam , hogy mit csinál , mert az istennek nem akart megmozdulni a lift , pedig a helikopter is elrepült már .
Azonban erre is van megoldás és még milyen jó .
Ha beszállsz a liftbe és szétlövöd a tetõ üveget , akkor nem jön elõ , csak éppen a helikopter fog egy kicsit megjuggatni .
De akkor is elég szétlõni a tetõüveget , ha már elrepült a helikopter , mert érdekes módon , egybõl folytatja az útját a lift , amint egy kicsit "szellõs" lett .
Szóval én ezeket tapasztaltam .
De a továbbiakban csak dicsérni tudom a játékot , annyira magával ragadó az akció benne .
Tényleg megéri a pénzét ! 😊

kokas
sziasztok, vegre en is kozzeteszem tapasztalataimat Max Payne -el kapcsolatban.
eleg jo bar nekem a hangulata nem nagyon jon be mert tul elborult, de nem is ez a lenyeg.

Most figyeljetek!

1Ghz PIII+GeForce2 GTS+512 Mbyte
Ilyen konfigon 1024x768x32 minden(!) maxon van es kb 60 frammel fut syoval nagyon szep, DE
valamikor ugy beakad, hogy kb 1! frammel megy es ilyenkor toltoget a vinyorol.Nektek is volt ilyen jelenseg.
Ram miatt nem lehet. (512Mbyte)
Es ha az ilyen akados reszeknel nyomok egy quicksavet kilepek es betoltom pontosan ugyanazt a reszt akkor meg siman megy. Ki erti ezt???

Szerintetek erre mi a magyarazat?

Kivancsian varom a velemenyeket.
Dreet
Egy utolso kerdes (3/8 azt hiszem) hogy a fityfirittyes bánatba lehet kilõni az utlsó tartósodronyt???? Mindent megpróbáltam amit csak tudtam de jön a kopter és end.

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Mike
www.avault.com - cheats & hints - pc - max payne

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Nem tetszeni. Ufok rabolni el politikusok az tetszeni. Aztan soha soha nem megtalalni.

Ez teccik... 😊))

Dikkma
Áh, kösz!
Hmuda
Dikkma: háát rájöttem, hogyan kéne kiiratni, de nekem nem mûxik. : (((
A programot -developer parancsal indítod és a játék közben megnyomod az F12-t. A konzolba beírod, hogy "showfps" (idézõjel nélkül). Nekem valszeg azért nem ment, mert a rip van meg és egy pár addon hiányzik.

Mike
Nem rossz, de qrva nehez

Dikkma
Ez engem is érdekelne!
PyRex, mivel kell kiíratni a fps-t?
ujedith
M@niac!!!
Azert egy kicsit jobban figyelhetnel!
Nezd at ezt a Topicot es ha meg szazmillioszor sem volt leirva valamilyen cim, akkor egyszer sem!!!
Ha ez megis tul nagy dolog volna, le irom a szazmillioegyediket:
ftp://max:[email protected]
Na CSA!

Hmuda
Nem tudna belinkelni valaki egy olyan oldalt ami létezik, és megtalálható egy kisebb, nagyobb lista a konzolparancsokról?

I.C.ram
nem lehet szetloni autot!! max felgyujtani! csak egy helyen lehet szetloni! ott ahol a grazsban az autos uldozes megy de ott se mindegyiket 😊)
ubi
QRva allat a game!!! Chapter 2-on vagyok!!! Varom mar a durva fegyvereket!! a dual ingram es a sniper rifle nekem keves!!!! lotettek mar szet autot!!!! a kepek alapjan lehet, bar en meg nem tudtam szetloni!!!!!
Dikkma
Ugyanitt lehet beírni az fps-kiíratást is? És melyik paranccsal?
Kamerat nem lehet forgatni, es ha a jatekot a -developer parancsal inditod (asszem igy) akkor hasznalhatod a konzolt... (Nem cheatelni!) Egyebkent fullos listat pl itt talasz: xcheater.com