1385
Max Payne
-
edeTL #784 Ja! Rohanj, es ne nezz hatra:PPP! De igy nem izgalmas, ha megmondjak az embernek! En is szenvedtem vele, de megerte! Na jo gamolast! -
Viking #783 Rohanj ahogy birsz, latni fogod az utat... -
Nem emléxek, próbálgass :)
nekem is vagy 5 percembe telt mire rájöttem merre kell menni, de az biztos, hogy át kell ugrani asztalokat padokat meg ilyesmi.
-
Végivittem, Fugitive módban.
-
numera007 #780 Köszi az infót, de ettől nem lettem okosabb. Az többet segítene, hogy például a konyhán keresztül, át a moziszobán, ot jobbra vagy balra, stb. Új vagyok itt, azt hittem több segítséget kapok. -
Nyiri #779 Coine: Hogy érted, hogy megynerted a gamet???
-
Nyiri #778 Hela!
Na rajottem a fenyeffektek csinalasara!:O)
Mar egyre jobban tudok a maxedben :O)
Ha valaki meg szeretne modot csinalni legyen szives szoljon es osszedobunk majd valamit!
Nekem mar megy a fenyeffekt, AI meg exits :O)
Nem sok de ez is valami. Rajottem hogy nem kell elinditani mindig a max payne-t palya teszteles miatt, hanem eleg kirendereltetni a maxedben!
Ha kell segitseg email :O)
Itt egy kepecske a szobamrol (tok sotet van, csak a lampa vilagit (spotlight :O))

-
Az gáz, nem szabad megállnod, folyamatos futás, mentsél és keresd az utat, soxor át kell ugrani pár dolgot, hogy jó irányba menjél.
1ébként +nyertem a gamét, ász !
-
numera007 #776 Tisztelt játszótársak, valaki árulja már el nekem, hogy a felgyújtott házból pontosan hogyan lehet megmenekülni. Akár magánban is. Előre is köszi. -
Eszméletlen kircsi ez a game, eszméletlen jó !
3, ismétlem 3, ilyen game volt ami ennyire megfogott ebben a kategóriában:
- Deus Ex
- NOLF
- Vampire the masq.
És mostmár idesorolhatom a Max Payne-t is.
Na emberek ez a modern digitális szórakozás !!!
-
Nyiri #774 Hela!
Na megcsinaltam az elso AI-s max payne palyamat:O)
Nem volt konnyu, de most mar az "enemy"-k nem csak siman allnak hanem vedekeznek ugranak is!
De a legrosszabb hogy nem tudok normalis fenyeket és ajtot csinalni! Mar az Exitek is mennek de az ajto nem ! A fenyeknek meg csak pointlight jon ossze de fogalamam sincs hogy miért az megy olyan ocsmány
Ha valaki tud masfajtat is csinalni akkor szoljon én meg mondom amit én tudok :O)
Email, vagy irc (irc.extra.hu, #lams)
Bye, Nyiri -
Cobra11 #773 Holnap sehol nem kezdődik. Szerdán kezdődik mindenhol. De zárjuk le ezt a témát, mert ez Max Payne topic és nem Iskolakezdés topic. -
Cobra11 #771 Aki pedig tömörítve szeretné letölteni vagy csak pár fájl hiányzik neki az töltse le innen: www.tar.hu/rulez-warez -
Cobra11 #770 Ha valakinek kell még a Max Payne az letöltheti innen a DinoBytes verziót: ftp.supergamez.hu/upload/casti/max payne/ -
Cobra11 #769 Mindenhol aug 29 nem? -
Shrike #767 Tg: Hogy jön ez a Max Payne-hez?! Láttam itt egy képet, ahol fps nézetben készült, hogy lehet átváltani? A controlsban nem találtam ilyen gombot. -
Megnézem, kösz. -
Cobra11 #764 Mad Guy: Küldtem mailt -
Cobra11 #761 Miért 56.6 K-val lógsz? Nekem 4 óra volt az egész. Igaz 80 Kbájt/s -el jött. -
Infernal #759 Mad Guy & KBB !
You've got a mail !
-
HI!
Valaki tudna egy címet adni, hogy honnan lehet letölteni a game-et? Vagy esetleg a demoját?
by kbb -
99 fájl??? s mind 3 megás??? ...ööö... pilll...
az ugye 99*3 = 297mega és nekem 3 megát 10 perc alatt tölt le
tehát 297 : 3 = 99 vagyis 990 percig tart és ez óráráa átszámítva...
990:60 = 16 és fél óra
jajjj :) -
Nekem sajnos iso kell :( Namind1, azért thx! -
Asszem még azért holnapig fenn lesz mármint 26ig mert a yahooon van -
A freegamez4all on láttam ma a ripet de huzz bele mert gyorsan törlik, isot sajna nem tudok, a működő 4all címet a warez topicban nézdd meg -
Ööö... hol lehet a full-t letölteni?? -
Akkor vmi gubanc lehet, töltsd le vmelyik modot a legjobb a VEultimate, es a psychoduck.
Mindenkinek a cím www.maxpaynecenter.com és ott a modok között keresgessetek, ja van egy olyan is amiben a Mátrix lövöldözős részét lehet megcsinálni kmlobby a neve -
Rip és iso is van. De isoval játszottam. -
Shep & skorpio7: thx! -
Ujedith !
Kössz a tippet !
Töltöm ezerrel ! :) -
Shep !
Egy címet írjál már legyél szíves ehez a mod-hoz .
Köszi ! :) -
Nekem !
466-os celeron , 256 MB Ram , Asus TNT2 32 MB-os videókártya .
Ezen a konfogon tökéletesen élvezhető volt a játék .Ugyanis már kijátszottam . :)))
Egyedül a toronyházban volt némi röccenés , de mivel ez egyetlen pályára érvényes a 20-ból , nyugodtan játszhatsz vele . :) -
Bilux #743 hmmm....ISO
és minden nehézségi fok eleve nyitva volt nekem...
A New York minute bááz mekkora egy marhaság mindenre max 1 percem van.... -
Állízólag mediumba azon is jól megy, persze a procitól is függ -
Elkaptak a zsaruk és lesittelnek, a sok gyilkolászás miatt, mert önkényesen ítélkeztél holott ez a az ítélkezés a bíróság feladata, Dikkma neked rip van, mert nállam a fullba megnyílt az utolsó és a 2 nehézségi fok és most nyomom a másodikba, ja mindenkinek töltsétek le az ultimate english modot tok jo dolgok vannak benne, pl: dupla vagott csövű, dupla desert ..... -
Ki nek van itt tnt2-ese? Gondoltam beszerzem a gémet, és érdekelne hogy nálam egyáltalán elindulna e :) -
Bilux #739 Hello!!!!
Én is ma vittem végig.../fél nap.. /
Egyébként mi a lényege a végének..???
Mert én nem jöttem rá../lehet,hogy én vagyok a hülye../rendőrök mögöttem és kész....
Én is ugyan így vagyok Dikkma...:)) -
Hajjaj, mindenki csak kérdez, válasz 1 szál se... de azért :
ma végigvittem a játékot sértetlenül ki is írta hogy unlockolta a nemtommit ugye ez a nehézségi fok de a new game menüben nincs választási lehetőség namost ez miért van, minden szürke!? -
Nyiri #737 Lacc, Ujedith: En mar amióta megvan a game foglalkozom a MAXED-el, es letoltottem legalabb 15 tutorialt és egyikben sincs normalisan leirva, hogy hogyan kell beilleszteni a palya (1,5 oran keresztul szivtam mert mindig kileppett a szemet!). De mar rajottem és mostmar egyszeru, de sokat kell irni (c++). Ha erdekel hogyan kell beileszteni mar egesz nap ircen leszek a #lams csatin! Ott keressetek. Mar eleg sok mindent tudok csinalni a maxedben, de az ajto kesztitese meg mindig szivat! :O( Ha ti mar rajottetek legszi majd a csatin lokjetek el :O)
Bye
-
Lődd ki a kocsi kereke alól az éket.