633
ADSL vs TVNet vs Chello
  • [HUN]kwega
    Srácok, ilyen nincs és mégis van!
    Sokat netezek, s kell egy kis nyugi, meg a 11e se kevés havonta úgyhogy bejelentettem írásban a UPC-nél, hogy 1 hónapra szüneteltetem a Chello-t dec. 11-től. Ma 12.-e van és még mindíg megy!!! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy a közp.-i gépben benne van, hogy 11.-től szüneteltetem, s természetesen e szerint fognak számlázni is. Ha meg mégis megy a net, örüljen neki és kész...
    Ilyen mázlit!
  • Pheel
    Azért ez sem a Kánaán maga...
  • KRi2
    tippmix?
  • I.C.ram
    ADSL vs TVNet vs Chello

2 : 0 : 1
  • Pheel
    Akkor se. Belerakni én is bel tudom, az új winek, meg úgyis első indításkor megtalálják és felteszik a drivert. Ha meg nem, legalább rájövök miért és máskor nem szívok vele...
  • Laalee
    me nekem tök korrektul megcsinalta, meglatta hogy w2k tök megörult, azt elsöre sikerult megcsinalnia... gondoltam mit szenvedjek en ha ingyen megcsinaljak, ha faroksagot csinal azt ugyis latom, azt szolok neki jol...
  • Styleair
    Van valaki aki rendelkezik a XIX. kerületben, Kispesten valamilyen ADSL kapcsolattal?
    Ha igen, akkor melyik utcában?
    (Esetleg Árpád u. környékén?)
  • Pheel
    Személy szerint nem hagynék egy ilyen "szakembert" a gépemhez nyúlni...
  • Hustler_hu
    nemdobank fel ... nyugi ... naluk is van Win CD
  • CSOCSO
    melyik ajobb a csillagpontos axelero tv net vagy az axelero adsl?
  • Willy
    Ilyenek pl. a Realtek hálókártyák.
  • Losika
    Köszi szépen, akkor annyival is kevesebbet kell fizetnem, mert hála istennek van ilyen otthon... phfuuuuu... :)
  • PyRex
    Az utturashoz mi a koze? Megmondom:

Mivel a UPC mar felturta az utat, es basztak betemettetni (rendesen visszaaszfaltozni) kb. fel evig, ezert a kerulet ugy dontott, hogy mas szolgaltato NEM TURHATJA FEL AZ UTAT. Magyarul ESELY sincs ra, hogy valaha is lesz mas erre, mint UPC ill. chello. Ezert hat UPC suxx, persze arrol meg ne is almodjunk, hogy az o kabeleit mas is hasznalhatja... Szoval szar ez igy...

PyRex
  • Willy
    Ha letöltöd a Chellotól a szerződés szövegét, szerintem abban megtalálod a választ. Én csak az Axeleroét ismerem.
  • zacsko
    Nem tudjátok, ha aláirok két évet a chellonál akkor, milyen szankcioval jár ha a mégis felmondom? Vagy esetleg lehet szüneteltetni? (mert jo hogy olcsobb 1000-rel, ha két évre fizetek elő, de ha elvisznek katonának vagy ilyesmi akkor jol ráb@szok, hacsak nem lehet szüneteltetni.)
  • Styleair
    adls tapasztalata senkinek sincs.
    Interware-nek van ADSL-je nekem meg nincs, de majd lesz. (nemsokára)
  • KRi2
    valakinek Interware-es adls tapasztalata?
  • Borg
    Lényeg hogy UTP csatlakozo legyen rajta.. (gyk a nem-koax)
  • Losika
    Freak, akkor én kérdeznék...

Milyen kártya kell ehhez az ADSL-hez, azt tudom, hogy ethernet, csak avval nem vagyok tisztádban, hogy mit kell tudnia egy ilyen kártyának...

Most lehet hogy óriási hülyeséget kérdezek!
    Van egy háló kártyám asszem realtek 8129-es, lehet hogy ez jó lenne az ADSL-re???

Ne hülyézetek le pls...
  • Laalee
    nem is hasznalhatod, a szerzödes szerint sem...
  • Laalee
    mi a szarnak neked router???
  • fotel
    kris - bekötik neked egészen a modemig az ingyen van, beállítani emg te is betudod, ha nagyn nem megy van egy kimerítő leírásom róla az axelero cd-n :)

szerintem az ethernetkártya szinte mindegy
    csak a procihasználat különbözik

router BDSL-hez kell (üzleti dsl több mitn két gép esetén)
  • Styleair
    Ja és végigolvastam az oldalukat (nem úgy mint KRI2) és más szolgáltatókét is.
    És még karom is van, hogy felemeljem a telefont és érdeklődjek, ha szükséges.

Hogy kinek mi éri meg, az attól függ mire akarja használni.
  • Styleair
    NeoMaN!

Nekem nem kell router, mert itthon 1 gép van.
    Ethernet kártyám van. Akinek meg nincs az vehet 2-3 rugóért+ÁFA (kár bérelni).

Úgykogy csak 8250+áfa/hó, viszont 0 FT a bekötés.

Ennyi.
  • NeoMaN
    Meg 1 szepseget talatam:
    ADSL router helyszíni telepítése 8.000 Ft + ÁFA
    egyre jobb.......
  • NeoMaN
    Igy mar talan 10+afa felett jartok...
  • NeoMaN
    Az ADSL szolgáltatás használatához hardver eszközök is szükségesek, melyek az Interware Kft-től megvásárolhatók, vagy bérelhetők.

Eladási ár Havi bérleti díj
    Ethernet kártya 6.000 Ft + ÁFA -
    VIGOR 2200E ADSL router 48.000 Ft + ÁFA 4.000 Ft + ÁFA

jo lenne ha vegigolvasnatok az oldalukat azert! Havi 4000ft lesz a router berlese, ami pl enternetnel ingyenes...SZOPACS
  • NeoMaN
    olcso husnak hig a leve.....
  • Styleair
    yolika gratula a táblázathoz!!!

Én a táblázatod alapján is ugyan azt választanám amit választottam (Interware).
    Már nagyon várom, hogy bekössék.
  • Willy
    Nem hülye név. Köszi. Én is letöltöttem és elolvastam. Tanúságos táblázat.
  • Pheel
    Köszönöm a megtisztelő figyelmet, sok hasznát vettem az xls-nek, szerintem jól tetted, hogy megcsináltad.
  • yolika
    Egyébként, biztos, hogy letörölték, mert már én se látom,még itthonról se. Talán a yolika az hülye név?!?!?!?
  • yolika
    Feltettem erre:
    ftp://supergamez.hu/.hdd2/upload/adsl2/Adsl.xls

De nektek azért elküldöm
  • skorpio7
    Yolika !
    Ha tudod nekem is küldd el !
    Előre is kössz !
  • yolika
    Ezt nem értem.
    Nem találod? Meg mi a hiánycikk?
  • yolika
    hülye = hülye hozzá

(csak nem képzelnétek, hogy ezt általánosságban mondanám magamról)
  • yolika
    Megjegyzés, ha nem lennék ilyen hülye, akkor be is linkelném
  • yolika
    Feltöltöttem erre:
    ftp://supergamez.hu/.hdd2/upload/yolika/Adsl.xls

• Laalee
    az utturashoz mi koze az upc nek ??? a szolgaltaonak nics ra penze hogy ö is kabelt fektessen...
  • Alien!
    Szerintem a UPC ugyanaz mint a MS....Rákényszerítenek mindenkit a f*szságaikra,terjeszkednek,bekebeleznek,lehetetlenné tesznek egy ilyen f*sza szolgáltatást, mint amilyen itt volt a Tvnetes kábel a XIII-ban,hogy aztán jöjjön az ő szolgáltatásuk,semmivel sem olcsóbban ráadásul sokkal szarabbul....

Nekem személy szerint eddig(2001 március óta),SEMMILYEN problémám nem volt a TVNET-tel,full profi a szolgáltatás a kerületben,egyszer nem kellett betelefonálnom,vagy reklamálnom....NO COMMENT..