2756
Reklámzenék
  • Eddmegleves
    Katicás peugeot zene: The Marcels - Heartaches
  • Zadeus
    hy olvass vissza
  • miki003
    valaki nem tudja a peguit 207 reklámzenéje mi ( a katicás)
  • Eddmegleves
    ellőbb kicsit gyorsan irtam és sok hibával:D sorry... szoval a super musicon ment még pár honapja elég soxor ez a horvát vagy milyen szám... stílusba ilyen house-os trance-es... szal ilyen poppos picit... sajna több nem jut már eszembe arrol a számrol remélem ti majd segítetek...no peace
  • Eddmegleves
    Csá srácok... sok helyen kerestem már de eddig nem tudtak nekem segíteni... Remélem itt tudtok majd... Kellene nekem két db zene. Nagyon megköszönném ha mondanátok egy címet előadot. Az egyik zene a sushi tv bemutatoja alatt megy a cool-on az nagyon jo lenne. A másik az egy rendes zeneszám...de sajnos a super music (éjjel spice tv) -on láttom és ott nem irják ki a címet meg előadot. a klipp arrol szol hogy buli van valami pincébe...nem is tudom talán horvátok nyoják és tetszik nagyon a zene. Aki valamit tud lécci szoljon itt vagy e-mailben ([email protected]) vagy msn-en ([email protected]). Előre is köszi... és bocsa a zavarásért!
  • KisPaksi
    b
  • KisPaksi
    Bazze emberek nem lehet igaz hogy senki sem tuggya fasz kivan!!! Vagy ilyen kihalt lett ez a kivaszott forum?????!!!!
  • Joke 33
    jah,a vodafonos reklámét,amelyikben a csávó meg a városban,és hallgatja a zenét
  • KisPaksi
    Valaki nem tudja ennek a Vodás reklám zenéjét??? Nagyon fontos lenne!!
  • SirLord
    kérészes vodafone reklámzenét vki megadná? chef@freemailre küldjetek lécci vmi linket vagy esetleg a file-t
    köszi
  • gizzike
    Hello
    Valaki nem tudja,h mi a nokia 6280 reklámjának a zenéje?
    (Az amikor feksznek az ágyban és dobálják a párnákat)
    Előre is thnx
  • Adatjoe
    Az a Kegyetlen játékok egyik zenéje. Placebo: Every You Every Me
  • React
    azt meg tudná vki mondani, hogy a sziget reklámja alatt milyen zene megy?
  • I3andy
    Telepopmusic-Breathe
    http://www.ewioska.jas.net.pl/~malenka/dni%20kultury/Telepopmusic%20-%20Breath.mp3
  • neménvoltam
    hello! a VISA kártya mostani reklámjának a zenéjét ismeri esetleg vki?
  • Joke 33
    Haller!
    Nemtudja valaki az új vodafon live-os reklám zenéjét?
    amelyikben a letölthető mp3-akról beszél
  • HU.man Josy
    megvan

ha érdekel vkit: Gangster_of_Love
  • Zadeus
    hella !! Engem is érdekel a reklámnak a zenéje Mood Indigo-Golden Lightezt én sem találtam meg:(
  • Adatjoe
    Valaki erre válaszoljon légyszi #1115
    Köszi
  • HU.man Josy
    Sziasztok!

A segítségeteket kérném :) Az AXE Click reklámnak a zenjének tudja vki az előadóját?

Előre is köszi!
  • miki003
    huuu most aztán nehogy összedőljön a világ
  • ProGabe #1134
    A visszaolvasás miért fáj ennyire mindenkinek???
    #1105!!!!!!
  • PMA
    Sziasztok, az új Arany Ászok reklám zenéjének, címe és előadója érdekelne. Megkérdeztem már tőlük is: Mood Indigo-Golden Light. De ilyen számot sehol sem találok. Szerintem valamit elírhattak. Valaki mondja meg, hogy mi a címe, és honnan tudnám leszedni.
    Előre is köszi.
  • miki003
    valaki megtudnámondani annak a számnak a címét ami a pözsó 207 reklámban van
  • ProGabe #1131
    Biztos,hogy másik szám,és már keresned sem kell mert itt le van írva.
  • peete
    Valaki pls a #1106-ra ha tudja.
    Köszike
  • Amse
    gondolod más lenne az eleje?ez egy újabb támpont, hogy megkeressem a számot :)
  • ProGabe #1128
    Az az amerikai verzió főcímdala,a tv2-n pedig az angol verzió megy,tehát más a két szám,de hogy mi az azt nem tudom.
  • Amse
    elvileg a massive attack - teardrop, dde biztos, hogy feldolgozás.
    imdb.com -on ott van a feldolgozók neve, de egy napig kutattam google-ben utána és nem találtam semmit :(
    a sima szám meg régóta megvan és elég messze áll a feldolgozástól.
  • adaam2
    Hello!

Ha még kell a Dulux reklám zenéje, akkor letöltheted innen:http://www.markwrafter.com/rock/mp3s/index_jan02.html
  • React
    Helóóó all :)

Nem tudom szokta-e vki nézni, de a Dr House kezdetekor milyen zene megy? Amikor sejteket, meg szöveteket mutatnak?

Előre is köszi :)
  • rev001
    üdv
    nem tudja vki, h milyen szám megy a viasaton egy bemutató alatt?(a mozi3-at reklámozzák, 2féle ilyen előzetes van, az egyikben 2 szám megy, na azok közül kellene a 2-ik:)) kösz előre is
  • Rudicsek
    A SE W810i reklám zenéjének címét tudja valaki? Köszi!
  • repvez
    köszi szépen
  • rev001
    repvez!a citroen reklám alatt ez megy:simple plan - welcome to my life
  • Elvie
    nm:)
  • Nolycsy
    Oh! Thanks!
  • Elvie
  • Nolycsy
    Helló!
    A Dulux-os reklám zenéjét ismeri valaki?
  • debug
    Hello mindenki!

A Nokia 6280 reklámnak a zenéjét tudjátok melyik? köszi