2756
Reklámzenék
-
Adatjoe #1115 Sziasztok!
Arra a zenére lennék kíváncsi, ami az RTL KLUB FIFA hírdetésének az elején megy. Nekem valami komolyzenének tűnik, de lehet, hogy tévedek.
Köszi -
Gabcsika #1114 Sziasztok!
A Beck's reklámzenéje mi (annak, amikor a férfihez az üzlet előtt odalép a nő, amjd elmegy)
Kösz! -
#1113 Az előadója annak I Monster és a cime Daydream in Blue -
Johnny Justify #1112 Köszi a Dove-os zenét,de lenne még egy szám amit keresek:mégpedig a Dulux nevezetű festékreklám zenéje...Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném:) -
BAR B #1111 csáó mindenkinek nem tudjátok mi a címe a Coca-Cola Rivalidades reklámnak. Előre is kösz -
dagiee #1110 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi a Kärcher-reklám zenéje? Amikor egy kislány festi krétával a ház falát.
Előre is köszi! -
#1109 Sziasztok, nem tudja valaki hogy a citroen reklám alatti zenének mi a cime ill. elöadoja.Arra a reklámra gondolok amikor minden megfordul és kicserélödik.Remélem rá lehet jönni melyikre gondoltam. -
Puntigamer #1108 simán:D:D -
#1107 a #1099-et is látja mindenki és szól ha tudja... -
peete #1106 A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
című film alatt milyen zene hallható? -
#1105 nah szal itt egy link a 207-es reklámzenéje207-es reklám zene!!! RAPIDSHARE -
#1104 Emberek www.bearshare.com itt egy fasza kis progi külföldi számokkal innen lehetletölteni!!!! Jah a bearshare oldalán Downloads és a Free-re menjetek töltsétek le és telepítsétek, én is mindig innen szedem a számokat!!! -
#1103 szerintem csak irigy vagy :D -
Puntigamer #1102 bakker, nekem nincs meg, mindenki tőlem kérni, nekem ez van meg:
Jose Gonzalez - Hearbeats
Nem pedig Heartaches... HEARTBEATS
már, emailben is jönnek a kérések, nekem nincs meg vazze... -
lapu #1101 a peugeot 207 reklám zenéje át tudod küldeni Tomasseee -
lapu #1100 a peugeot 207 reklám zenéje át tudod küldeni Tomasseee -
peete #1099 Hello Mindnekinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
című film alatt milyen zene hallható? Elődaó, szám cím, esetleg album cím ha van.
Köszönet előre is! -
#1098 Mekkora luxus lett a visszaolvasás,sajnos sokaknak nem telik rá.
EZITTAZ -
#1097 helló!
valaki nem tudja megmondani a peugeot 207-es reklám zenéjének az előadóját és a címét???
(az az,amelyikben a katicák tosznak a kocsiban) -
#1096 és még valami: az angol 1. osztály zenéjének mi a címe(sport1-en minden közvetítés előtt)? -
#1095 Valaki nem tod linket adni az axe click reklám zenéjéhez:Johnny'Guitar'Watson: Gangster Of Love, előre is thx
-
#1094 Dove -
#1093 Oké, rendben. Csak érkezett már hasonló típusú megjegyzés az oldalra, hogy mekkora koppintás, meg hogy az egész adatbázis másolva van, stb. Természetesen nem titok, hogy az oldal részben külföldi, részben magyar adatbázisokból, fórumokból, szakportálokból származik, de úgy gondolom, az összegyűjtött anyag magyar viszonylatban egyedülálló. -
DKm #1092 Panás reklámban ez megy: Tobias Froberg - When The Night Turns Cold -
#1091 A koppintást nem pejoratív értelemben értettem,nem gondoltam volna hogy ezzel belegázolok valakinek a lelki világába. -
#1090 A "koppintás" talán kicsit erős, mondjuk a hasonló típusú oldal jobban passzol... -
Puntigamer #1089 ez nagggyon zsír, thx -
moralosan #1088 Elvileg -
moralosan #1087 Egyébként van egy szám:
Caesars - Jerk it Out
Asszem még több reklám alatt is volt, nem rossz zene.
Mindjárt feltöltöm. -
moralosan #1086 Srácok! Plíz pl. egy Rapidshare-es linkhez írjátok oda a szám címét is, mert ha meghal, ugyanott vagyunk :). -
#1085 Ugyanilyen honlap,tulajdonképpen a magyar ennek a koppintása: -
niptuck #1084 Sziasztok,
lehet, hogy már sokan emlegették előttem ezt a honlapot, de akkor én most még egyszer megteszem, hátha segít akárkinek legalább annyit, amennyit nekem segített már, szerintem nagyon sok minden fent van. Reklámok is, de a zenék listáját is meglehet találni, márkákra és azon belül is reklámokra is lebontva ha jól emlékszem. A honlap pedig nem más, mint a www.reklamadatbazis.hu.
Sok szerencsét és jó keresgélést, mindenkinek!:) -
#1083 Johnny Justify Ez a te zenéd! -
rev001 #1082 üdv.nem tudja valaki, hogy ki az előadója annak a számnak, amely egy panasonic reklámban van? (egy férfi és egy nő külön taxiban ül, a férfi lefényképezi a nő telefonszámát...)
előre is kösz -
Puntigamer #1081 207???
az nincs meg, csak annak a tv-s reklámnak van a zenéje... milyen 207ről írsz? -
lapu #1080 Tomasseee ha át tudnád küldeni a 207 reklém zenéjét akkor megköszönném -
lapu #1079 ha valakinek megfvan a peugeot 207 reklám zenéje (csak a zene) akkor azt ha eltudja küldeni az naon jó lenne köszi [email protected] -
Johnny Justify #1078 Előre is köszi -
Johnny Justify #1077 Hi! Lehet, hogy beírtátok már, de sajnos nem találom... A Dove reklám zenéje kéne... az a see your true colors meg like a rainbow...:D (Nem biztos, hogy Dove:) -
Szuperkaraj #1076 Hali, nem tudjátok a legújabb Arany Ászok reklám alatt milyen zene megy?