Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok , az új Generali reklámnak a zenéjének a címét? Köszi.
a szentkirályi ásványviz reklámfilmjét szeretném megszerezni. ha valakinek an otlete , legyszi ossza meg velem.
kosz
Amikor megy az 1995 felirat megy is egy ismeros zene.
Tudja vki?
Nem tudjatko, hogy a Coca-cola Mindenki kampanyanak mi a reklamfilm zeneje?
http://dinnyosz.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudjátok véletlenül hogy milyen zene szokott menni a Való világ 4 felhívásában az RTL-en a nevét vagy hogy honnan szedhetem le.
Elõre is köszi.
ha valkinek +van pls tegyen már fel 1 linket rá
vagy hogy honnan tudnám letölteni
thx
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nem tudjátok h mi annak a reklámnak azenéje, ami az MTV Europeon szokott menni, Pepsi reklám, táncolnak benne az emberek és a Pepsi embléma átváltozik diszkgömbbé?
"Szeretnénk egy részben megköszönni, hogy felfigyeltek erre az apró hiányosságra, a probléma megszûnéséig már nem kell sokat várni!"
kiváncsi leszek mit találnak ki :)
az én telómon egy gyári csengés van perpill beállítva, ami úgy indul, hogy "hellooo moto" majd jön a talpalávaló muzik :)
nemsemmi ez a sztarsms.hu
a 'valósághû top10' megnevezésen jót kuncogtam <#vigyor5>#vigyor5>
mely tképpen az mp3 csengéseket tartalmazná cirka 800huf+áfa...ezekse szívbajosak..komolyan volna olyan lúzer júzer aki ezeket meg is rendeli ? :)
röhej!
ám ha nem volna elég a 'valósághû top10' kínálata, akkor csak egy ugrás a sugár, vagyis klikk a 'Még több valósághû (realisztikus) csengõhang!' feliratra LOL!!
még pár szinonímáját a 'valósághû' szónak igazán belecsempészhették volna a mondatba, az addig még hezitáló vásárlók totális meggyõzése végett! <#nyes>#nyes>
vmi hányadékok ezek a polifónikus csengések!
a szintiboyos hangzásvilág azért mindegyiknél ott figyel!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hoppá, hogy letölti a gépem átmeneti tárolójába az épp hallgatott csengõhangot ?
arról én már nem tehetek :)
miért nem oldották meg jobban ? <#nyes>#nyes>
utólag ne rinyáljanak! <#mf2>#mf2>
"probléma megszûnéséig már nem kell sokat várni!" áá tényleg nem!
csak pár éve üzemel így a rendszer!
amúgy hajrá!
ami kellett már leszedtem onnan,(nem elõre megfontolt szándékkal! átmeneti tároló esete!) a saját készítésû lakodalmas hangvételû slágerek meg kellenek a francnak (ez a midi varázsa)..mikor ott az mp3 mint csengõhang, ami azért vmivel elegánsabban szólal meg (és olyat teszek a telóra amilyet akarok!) mint pl. bármelyik mai sláger abban a jellegzetes lakodalmas borzadályban!
Szeretnénk egy részben megköszönni, hogy felfigyeltek erre az apró hiányosságra, a probléma megszûnéséig már nem kell sokat várni!
Ellenben, a magyar jogszabályok értelmében - mivel a csengõhangokat mi magunk készítjük - a mi szellemi termékünk és jogi tulajdonunk, így azok illetéktelen megszerzése bûncselekménynek minõsül. Felhívnám a figyelmeteket, hogy a letöltéseket szerverünk regisztrálta - természetesen IP címekkel együtt -, így ezen emberek ellen jogi úton fogunk fellépni.
Üdvözlettel,
7777.hu
E-mail: info-at-7777.hu"
ajánlom inkább a telcsi.hu-t
ahonnan egy kis trükkel ingyen lehet a legújabb polifónikus melódiákhoz jutni! (az amúgy 500 huf/csengés helyett..hmm úláccik ez a bevett tarifa mindenhol)
tehát mikor meghallgatsz egy dalt (vásárlás elõtt ,-)) , azt elõtte lementi a géped temp fájlai közé..keress rá a .mid-re..az megfogod találni asszem a temporary internet files egyik krixkraxos mappájában.. és voilá megis van a kívánt dal INGYEN!
én csomó effektet, meg egyéb vackokat szedtem már le így <#ravasz1>#ravasz1>
az ára "csak" 400 ft+áfa /csengõhang <#mf2>#mf2>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
DE GONDOLOM VMI CSENGÕHANG..... CUCC LEHET A CÍME<#conf>#conf>
HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!
\"Amikor a bölcs a holdra mutat, az idióták csak az ujjat látják.\" \"Nincs se jó, se gonosz, csak a gondolkozás tesz valamit azzá.\"
Érdekelne az Underworld címû film zenéje nem vagyok benne biztos hogy ennek a filmnek a zenéje-e, de a bemutatójában ez ment. A filmben nem hallottam, ha valakinek meglenne megköszönném ha elküldeni ide: [email protected]
Thx
Nem tudja valaki melyik reklámnak volt a zenéje The breeders-tõl a cannonball? Nem adidas,vagy Levi's...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."