2756
Reklámzenék
  • Zadeus
    tudtommal azt a számot nem ő csinálta ;)
  • Gabcsika
    A McDonald's új focis-ablakon-át-oda-vissza reklámjának zenéje vajh, óh mi?
  • Landee K
    Jobb minőségben is felvehetted volna, mert amikor letöltés után belehallgattam majdnem hülyét kaptam. Recseg mit állat. Túl van vezérelve.
  • gizzike
    Köszi,Köszi reald
  • reald
    Szerintem ez ugyanaz mint a voda... A reklámhoz írták a zenét.
  • reald
    Énis így gondolom...
  • lalicsiga
    eddig,ha valakinek meglesz írjon please,én is írok ha megszerzem :)
  • lalicsiga
    amúgy ja, nincs ilyen: mood indigo- golden light
  • cseri001
    Vajon ki lehet az előadó?
  • zenemano
    Paksi! Mielőtt eldurran a buksid és szitává szitkozod a vodás ügyfélszolgálatosokat, kattints a nevemre és ird meg az e-mail címed és én elküldöm a vodás 3g reklám egy általam készített speciális (szöveg nélküli) verzióját (21mp - Telóba csengésnek tudod milyen jól fogy szólni)

DE hidd el (hiddjétek el) ennek a zenének nem lesz eredetije... szerintem.
  • KisPaksi
    Baszkiii én t-mobilos vok de eskü hogy bedöngetek a eggyik vodához azt megkérdem hogy az a zene honnan van bazze fasz kivan mááár!!!
  • zenemano
    Sziasztok!

Vodafón 3G-s turpisságok:)

Az a sanda gyanum hogy a vodások külön ehhez a klipphez csinálták ezt a zenét és a klippben látható infó (mikor a srác kiválasztja ezt a Cadillac-es számot) nem egyeztethető össze vele. Tudom hülye feltételezés de ez a számcím nem passzol ehhez a zenéhez... Let's have a party.... én erre a számra nem kezdenék el bulizni az tuti, bár jól össze-samplerezték a zenét és valóban tetszetős, de az állítólagos címmel nem tartom összepasszolónak. SZERINTEM!!!
    Ez a szám inkább újszerü, elektrónikus hangzású...
    Ha a srác mondjuk... "esti" időpontban (a város esti fényeinél) kelne útra, még bevenném hogy partizni indul (ezzel a zenével bemelegítve), de így...ehhh:)
    A vodások tettek egy kis csavart ebbe a klippbe vagy pedig valamit elnéztek...

UI: még valami érdekesség: ha ez a Cadillac-es infó hiteles, akkor a többi felette lévő számcím is valódi kéne hogy legyen, nem??? Kérdem én, találtatok ti olyan számot hogy:
    Western Heroes - Tell Me Everything About It
    (Ez az legfelső számcím a teló kijelzőjén:))))))
    Jó fejtörést reklámfalók:)

Enjoy Life:)
  • reald
    Én sem találtam, még lime-on sem.
  • dagiee
    a dc-n én sem találok ilyet...
  • dagiee
    3 G-s reklámzene ->> Blue Cadillac : Let's have a party tonight
    (www.reklamadatbazis.hu)
  • reald
    www.kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 a lustáknak...
  • reald
    ja, és az arany ászok reklám zenéje innen letölhető: http://kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 :) üdv
  • reald
    heló! Nokia reklám zenéje: LPG - Belly Rollercoaster akinek kell, elküldöm ímélbe esetleg...
  • KeMa
    Hmmm, nem Wanda Jackson - Let's have a party ???
  • KisPaksi
    Most néztem vissza és télleg nem erre a számra gondoltam hane a 3G-s zene letöltésesre!
  • Joke 33
    az szenvedtek akart lenni,csak nem akarta eléggé
  • Joke 33
    amúgy,ha rám hallgattok,nem szenvedted dc-vel...
    Vagy Bcdc++,vagy inkább javasloma morpheus-t
    Jobb,gyorsabb,királyabb
  • Zadeus
    az a szám engem is érdekelne!!! Mert Blue Cadillac Let's have a party tonight
    a dc nekem ezt a számot nem találta:((((aki megszerezte dobjon 1 linket pls!!
  • Balo
    nyugodtan
  • biaggio
    Engedelmeddel, annyira megfogalmaztad a Reklámadatbázis lényegét is, hogy szinte szó szerint visszaidéztelek az oldalon. Nagyon köszi!
  • ProGabe #1170
    reklamadatbazis.hu
  • Balo
    Úgy látom páran nem értik a fórum lényegét. Itt emberek segítenek embereknek. Ez nem egy szolgáltatás amiért fizetsz és jogosan vársz el valamit. Ne követelőzzetek. Tudjátok, ha valaki tudja akkor segíteni fog. De lehet meglátja a 16-os betűmérettel írt parancsolgatást és elmegy tőle a kedve. Akinek nem inge...
  • Eddmegleves
    Énis mert sehol nem találom a zenéket amiket keresek
  • Joke 33
    és nemkell termékbemutató a fájlcserélő programokról,csak a szám előadója,és címe!
    Bocs,Eddmegleves,nem rád kiabálok,csak már egy picit kezdek kiborulni
  • Joke 33
    ö figyi,sztem kispaksi is az ÚJ vodás reklám zenéjére gondolt,nem ere a régi ratyira...amúgy nekem is kéne,szal...AZ ÚJ VODAFONOS REKLÁM,AMELYIKBEN A CSÁVÓ A VODAFON LIVE-RÓL TÖLT LE SZÁMOT,ÉS MINDENKI AZ ÜTEMRE CSINÁLJA A DOLGÁT!!!pl a néni úgy köt,a csaj úgy tolja a babakocsit,nemigaz,hogy csak ketten láttuk ezt a reklámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Eddmegleves
    Viszont én még mindig keresema sushi tv bemutatoja alatti zeneszám címét és előadoját:( és a régebbi topmodell leszek című műsor bemutatoja alatti zenét is. Ha valaki tud valamit lécci szoljon!
  • Eddmegleves
    Mousse T vs The Dandy Warhols - Horny As A Dandy szerintem ez az. Szedd le KisPaksi. Ott a dc, limewire, morpheus, e-mule... van egy rakat fájlcserélő progi...ráadásul ingyenesen. Onantól meg már csak le kell töltened.
  • KisPaksi
    De most télleg valaki szerezze máár meg!!!
  • KisPaksi
    <span style="filter:Blur(Add=1,Direction=240,Strength=10)">Valaki szerzze máár meg azt a számot, szerintem nem csak nekem kellene ennyire!!!</span>
  • KisPaksi
    csáá srácok!
    Még mindig nem tudja valaki a Vodás reklám zenéjét???
  • Agent087
    hi
    vki nem tudja annak a számnak a címét ami a Rexona reklámban megy mikor állatok mennek a városba stb?
    előre is kösz
  • peete
    A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ című film alatt milyen zene hallható?
  • durci
    Johnny Justify: Azt hiszem: Cyndi Lauper - True Colors
  • miki003
    köszi
  • ProGabe #1156
    Gondolom már párszor le lett ide írva,szal ha arra nem vagy képes hogy használd azt a rohadt keresőt akkor idegeskedj csak