2756
Reklámzenék
-
#1195 tudtommal azt a számot nem ő csinálta ;) -
Gabcsika #1194 A McDonald's új focis-ablakon-át-oda-vissza reklámjának zenéje vajh, óh mi? -
Landee K #1193 Jobb minőségben is felvehetted volna, mert amikor letöltés után belehallgattam majdnem hülyét kaptam. Recseg mit állat. Túl van vezérelve. -
gizzike #1192 Köszi,Köszi reald
-
reald #1191 Szerintem ez ugyanaz mint a voda... A reklámhoz írták a zenét. -
reald #1190 Énis így gondolom... -
#1189 eddig,ha valakinek meglesz írjon please,én is írok ha megszerzem :) -
#1188 amúgy ja, nincs ilyen: mood indigo- golden light -
#1187 Vajon ki lehet az előadó? -
zenemano #1186 Paksi! Mielőtt eldurran a buksid és szitává szitkozod a vodás ügyfélszolgálatosokat, kattints a nevemre és ird meg az e-mail címed és én elküldöm a vodás 3g reklám egy általam készített speciális (szöveg nélküli) verzióját (21mp - Telóba csengésnek tudod milyen jól fogy szólni)
DE hidd el (hiddjétek el) ennek a zenének nem lesz eredetije... szerintem. -
#1185 Baszkiii én t-mobilos vok de eskü hogy bedöngetek a eggyik vodához azt megkérdem hogy az a zene honnan van bazze fasz kivan mááár!!!
-
zenemano #1184 Sziasztok!
Vodafón 3G-s turpisságok:)
Az a sanda gyanum hogy a vodások külön ehhez a klipphez csinálták ezt a zenét és a klippben látható infó (mikor a srác kiválasztja ezt a Cadillac-es számot) nem egyeztethető össze vele. Tudom hülye feltételezés de ez a számcím nem passzol ehhez a zenéhez... Let's have a party.... én erre a számra nem kezdenék el bulizni az tuti, bár jól össze-samplerezték a zenét és valóban tetszetős, de az állítólagos címmel nem tartom összepasszolónak. SZERINTEM!!!
Ez a szám inkább újszerü, elektrónikus hangzású...
Ha a srác mondjuk... "esti" időpontban (a város esti fényeinél) kelne útra, még bevenném hogy partizni indul (ezzel a zenével bemelegítve), de így...ehhh:)
A vodások tettek egy kis csavart ebbe a klippbe vagy pedig valamit elnéztek...
UI: még valami érdekesség: ha ez a Cadillac-es infó hiteles, akkor a többi felette lévő számcím is valódi kéne hogy legyen, nem??? Kérdem én, találtatok ti olyan számot hogy:
Western Heroes - Tell Me Everything About It
(Ez az legfelső számcím a teló kijelzőjén:))))))
Jó fejtörést reklámfalók:)
Enjoy Life:) -
reald #1183 Én sem találtam, még lime-on sem. -
dagiee #1182 a dc-n én sem találok ilyet... -
dagiee #1181 3 G-s reklámzene ->> Blue Cadillac : Let's have a party tonight
(www.reklamadatbazis.hu) -
reald #1180 www.kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 a lustáknak... -
reald #1179 ja, és az arany ászok reklám zenéje innen letölhető: http://kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 :) üdv -
reald #1178 heló! Nokia reklám zenéje: LPG - Belly Rollercoaster akinek kell, elküldöm ímélbe esetleg... -
KeMa #1177 Hmmm, nem Wanda Jackson - Let's have a party ??? -
#1176 Most néztem vissza és télleg nem erre a számra gondoltam hane a 3G-s zene letöltésesre! -
#1175 az szenvedtek akart lenni,csak nem akarta eléggé -
#1174 amúgy,ha rám hallgattok,nem szenvedted dc-vel...
Vagy Bcdc++,vagy inkább javasloma morpheus-t
Jobb,gyorsabb,királyabb -
#1173 az a szám engem is érdekelne!!! Mert Blue Cadillac Let's have a party tonight
a dc nekem ezt a számot nem találta:((((aki megszerezte dobjon 1 linket pls!! -
#1172 nyugodtan -
#1171 Engedelmeddel, annyira megfogalmaztad a Reklámadatbázis lényegét is, hogy szinte szó szerint visszaidéztelek az oldalon. Nagyon köszi! -
#1170 reklamadatbazis.hu -
#1169 Úgy látom páran nem értik a fórum lényegét. Itt emberek segítenek embereknek. Ez nem egy szolgáltatás amiért fizetsz és jogosan vársz el valamit. Ne követelőzzetek. Tudjátok, ha valaki tudja akkor segíteni fog. De lehet meglátja a 16-os betűmérettel írt parancsolgatást és elmegy tőle a kedve. Akinek nem inge... -
Eddmegleves #1168 Énis mert sehol nem találom a zenéket amiket keresek -
#1167 és nemkell termékbemutató a fájlcserélő programokról,csak a szám előadója,és címe!
Bocs,Eddmegleves,nem rád kiabálok,csak már egy picit kezdek kiborulni -
#1166 ö figyi,sztem kispaksi is az ÚJ vodás reklám zenéjére gondolt,nem ere a régi ratyira...amúgy nekem is kéne,szal...AZ ÚJ VODAFONOS REKLÁM,AMELYIKBEN A CSÁVÓ A VODAFON LIVE-RÓL TÖLT LE SZÁMOT,ÉS MINDENKI AZ ÜTEMRE CSINÁLJA A DOLGÁT!!!pl a néni úgy köt,a csaj úgy tolja a babakocsit,nemigaz,hogy csak ketten láttuk ezt a reklámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Eddmegleves #1165 Viszont én még mindig keresema sushi tv bemutatoja alatti zeneszám címét és előadoját:( és a régebbi topmodell leszek című műsor bemutatoja alatti zenét is. Ha valaki tud valamit lécci szoljon! -
Eddmegleves #1164 Mousse T vs The Dandy Warhols - Horny As A Dandy szerintem ez az. Szedd le KisPaksi. Ott a dc, limewire, morpheus, e-mule... van egy rakat fájlcserélő progi...ráadásul ingyenesen. Onantól meg már csak le kell töltened. -
#1163 De most télleg valaki szerezze máár meg!!! -
#1162 -
#1161 csáá srácok!
Még mindig nem tudja valaki a Vodás reklám zenéjét??? -
#1160 hi
vki nem tudja annak a számnak a címét ami a Rexona reklámban megy mikor állatok mennek a városba stb?
előre is kösz -
peete #1159 A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ című film alatt milyen zene hallható? -
durci #1158 Johnny Justify: Azt hiszem: Cyndi Lauper - True Colors -
miki003 #1157 köszi -
#1156 Gondolom már párszor le lett ide írva,szal ha arra nem vagy képes hogy használd azt a rohadt keresőt akkor idegeskedj csak