Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nivea
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
nemtom adják-e még a t-online reklámot, a hordozhato internettel, tudjátok aza kis rozsaszin(magenta!!!) bizbasz amit bedug laptopba és táncikál...
remélem vágjátok
na annak zenéjéröl tud vki vmit?
kösz a helpet elöre is...
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Robi üzenete a PannonGSM reklám zenérõl
<2005-11-22 23:41:13>2005-11-22 23:41:13>
Mivel mindenféle utakon sok kérdés érkezik a zenekarhoz és fõleg Robihoz a most futó PGSM reklámmal kapcsolatban, ezért Robi a válaszát beírta a fórumba! Részletekért olvass tovább!
(24060) | Robi
<2005.11.14. 12:55>2005.11.14. 12:55>
Sziasztok!
A Pannon reklám címe \"Pannon120\",mert ez volt a 120.-ik zenei vari amit nekik írtam! A médiában a Pannon \"Meglepetés\"címet kapta!..és mivel a reklámokhoz írt zenéknél igen kevés idõ áll rendelkezésre, ezért akár nõi, akár férfi hangot képzelek el, az összes demót én éneklem fel, mert az énekhangot nem lehet pl. zongorával, oboával...stb. kiváltani. Így fordult elõ már sokadszor, hogy az \"ügyfél\" megszereti a demó-éneket és ragaszkodik a hangomhoz! Ezt hívják a zenészek:demó-láznak! Egy szó mint száz!.. NEM LESZ DAL A PANNON\"120\"c. reklámzenébõl!
forrás klikk :(
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A mostani pannon djuice mreklámzenéje is ez lenne?
mail: [email protected]
Keresem az új 2006-os Lexus IS reklámfilm zenéjét.
Napok óta leadják a tvben, és a neten is megtalálhato a www.lexus.hu oldalon a film, de maga a zenérõl tud vki?
Már próbáltam uánakeresni, de nem sok sikerrel:S
Aki tud vmit írhatna ide, vagy a címemre(el is küldheti):
[email protected]
elõre is köszönöm!
ma hallottam rádióban a sonyericsson teló reklám zenéjét( szitakötõt elkapja a lazac azt meg a megve azt meg a sas) és kerestem ,de nem találom.reklámadatbázison sem.:(
tudja vki mi az?
én vmi feka rap alapjaként hallottam.
Nem tudja valaki, hogy a vodafone álltal használt verzió megvan-e, tehát amin nem nyekereg rá a muki, hanem csak az alap szól.
elõre is thx
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez mikor lesz az adatbázisban?:)
Elnézést a Sorokért:)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
lecci rakjatok fel megint valahova az under the tree-t mert mar lejart az egy het en meg sajna azota nem neztem az oldalt es igy lemaradtam rola...:(
koszi elore is
csa