2756
Reklámzenék
-
zenemano #1275 Reklamadatbazis.hu-n fent van az Orbit Drops infója... -
Pubi1 #1274 Az Orbit drops reklám zenéjének címét megmondaná vki? -
zenemano #1273 Még nem sokat tudunk a mekis zenéről, max azt, hogy az amerikai meki csináltatta a kínai "részlegének" reklámkampányához, a foci vb alkalmából. Ha lesz bővebb infó a zenéjéről, az felkerül majd a Reklamadatbazis.hu-ra. Minden héten sok infóval bővűl, ajánlom mindenki figyelmébe. -
petko000 #1272 A McDonald's focis reklám zenéjének címét tudja már valaki? -
zenemano #1271 Nézd meg a reklamadatbazis.hu-t!!! -
#1270 hy mindenki! nem tuggya vki az új pözsó reklám zenéjét? -
#1269 Köszi!
amúgy nyugi,olyan mindig akad -
zenemano #1268 Még akad olyan aki nem tudja:)???
Sziget 2006 reklámzenéje:
Placebo - Every You Every Me -
#1267 helló!
Nem tudja valaki annak a számnak a címét,amelyik a sziget 2006 reklámjában van?
köszi -
zenemano #1266 jól leléptél dcről:)
Itt a szövege:
http://suliweb.osb.hu/zsombi/Pannon_cs_cs_by_margetan_zsombor.txt
Külön reklámhoz íratott dalról van szó!!!!!!!!!!!!
Max le tudom szedni a zenét a klippről és felteszem valahova, ha érdekel. -
combrader #1265 Hy.
Kicsit tudok segíteni. Ugyanis hosszas keresés után megvan a videó. Valaki meg tudja mondani hogy melyik zene szól alatta?????
Itt a link: http://www.pannon.hu/letoltes/PannonCsaladiCsomag.mpeg -
combrader #1264 Hy.
Én egy régi Pannon GSM reklám zenéjét keresem. Az van benne hogy egy csaj van valami fa házikóban és egy eperszemet ad a csávónak, és kisétál a teraszra és ott ilyen selyemlepel látható, vagy mi a szösz. Remélem valaki emlékszik még rá, és tud nekem segíteni, hogy melyik zene megy alatta.
Előre is köszi. -
zenemano #1263 Hát köszönöm a bíztatást, de az az igazság hogy a látszat ellenére én se érek rá sokat fórumozni, néha én is kiesek az "ütemből". Másrészről jelenleg kb. 5 különböző fórumot próbálok meg szemmel tartani, ami reklám és filmzenékkel foglalkozik és még így is sokszor akadnak szemfülesebbek és rátermettebbek, akik hamarabb rábukkannak a zenék adataira. Ők jobban kiérdemelnének hasonló tisztséget... én csak próbálom az információkat "összesíteni" és közzétenni, amit különböző helyekről gyűjtök, plusz a saját "kutatási eredményekkel" bővítem.
Jelenleg van egy fórum, ahol "rezidens" vagyok, próbálok ott helytállni...amennyire tudok.
Mindenható én se vagyok, de ha tudok segítek, írjatok privátba is, ha kerestek valami zenét...nem baj ha nem reklámzene:) -
#1262 nem akarsz ebbe a topicba házigazda lenni ?:)
sztem megérdemelnéd ;) -
zenemano #1261 Melyik kristályvizes termék reklámjára gondolsz? -
zenemano #1260 Külön ez a gyorsított verzió nem létezik, az eredetit buherálták meg és vágták meg. Max töltsd le a klippet, innen: Balaton Turizmus Rt. Reklám (KFT - Balatoni Nyár) és az Xp "Hangrögzitő" progijával fel tudod venni a zenéjét wavba és kész...az egész zene csak 1 perc amúgy, nem nagy durranás.
Ha gond van szólj!
-
#1259 A kristályvizes reklámban a hegedün a faszi mien nótát jáccik?de most tényleg:D -
#1258 Üdv, remélem jó helyre irok, Kellene a kft balatoni nyár azon verziója ( gyorsitott ) ami a flash reklámban van. -
Armyman #1257 Azért köszi! -
zenemano #1256 Ahogy nézegettem a külföldi fórumokat, már eléggé lecsengett az érdeklődés a foci vb-s zenék adatai és zenéi iránt. Sajnos ilyen a mai világ, ahogy lefut valami "eredeti dolog", utána már senki nem foglalkozik vele, de mikor fut az adott dolog, akkor mindenki hajt rá mint az őrült... Gondoltam rá, hogy összehozok egy cd-re való IDEI foci vb-s zene-gyűjteményt, de látom már alig érdekel valakit ezek a zenék, ezért nem nagyon eröltettem a dolgot és nem fordítottam rá több időt se.
A "The Big Cup" Zenéjét felteszem valahova a netre a napokban, de előadót én se tudok egyelőre mondani. -
peete #1255 Hello
A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" zenéjét még mindig nem tudja vakali? Azon kivül hogy a címe "Let The Game Begin" amit köszönök Zenemanonak.
Kössz előre is
-
zenemano #1254 Ez a zene úgy tűnik a reklámhoz készült, a poén az hogy a nyugati oldalakon alig létezik infó magáról a termékről is. Én legalább is csak szlovák oldalakon láttam bővebb infót a termékről... nem semmi... http://xxl.starostlivost.sk/
A hivatalos schwarzkopf.com-on meg úgy elkomplikálták az egészet, hogy el is ment a kedvem a nézegetésétől:)
Sok szerencsét a továbbiakhoz... -
dood #1253 HALI!
Van egy hajfestékreklám, PALETTE COLOUR XXL. Az a zene ami alatta megy... nagyonjó. Jólenne ha valaki megdobna a cimével. köszi köszi -
Danielinho #1252 Nem erre a reklámra gondoltam. Tudod ahol bemutatják a tourt a us opent, a swimming eb-t (és nem az ilyen hogy mi lesz pl.júliusban)
Azé köszi a helpet!!!! -
Danielinho #1251 -
Danielinho #1250 Köszi! mert azzal nem talátam meg.:D -
#1249 megtaláltad így is? csak mert mintha az ott Paris foUr hundred lenne -
#1248 Nem tudja valaki mi annak a számnak a cime ami a dr vegas rakláma alatt megy az rtl en ? -
Danielinho #1247 Ez a címe vagy csak valami hasonló? -
Danielinho #1246 Köszi szépen!
-
#1245 Mylo - Paris for hundred ? -
Danielinho #1244 Hello!
Nem tudja valaki a EuroSport egyik reklámjának zenéjét?(amikor bemutatják mi lessz a nyáron, meg mutatják az úszó vb-t)
Köszi
-
zotyaim #1243 Haly!
Nekem a Lexus reklámzenéje kéne.
Amikor csóvákban száguldó cuccokat látni!
Köcce -
miki003 #1242 oké köszi -
zenemano #1241 Ezt elírtam, elnézést:
Helyesbítek!!! Helyesbítek!!! Helyesbítek!!! Helyesbítek!!! Helyesbítek!!!
RTL Klub reklámosztály:
06-1-382-8501
06-1-382-8501
06-1-382-8501
06-1-382-8501
06-1-382-8501
06-1-382-8501
Ezt hívjátok, ha kérdésetek van!!!! -
zenemano #1240 Hallottam:) Ez a zene szerintem létezik, de ennyiből csak az találja ki aki már hallotta és ismeri is. Max hívogasd a RöTöLö klubbosokat hátha elárulják mit kevertek az előzetes alá.
RTL Klub reklámosztály:
06-1-382-2501 -
miki003 #1239 rtl saját gyártmánya olyan mint a filmezőzetesek csak a vb döntőt hirdeti -
zenemano #1238 Ez iígy kicsit tág fogalomnak tűnik:) Milyen videó anyag fut a zene "fölött"? Mi a klippje?
RTL klubb többféleképp is szokott reklámozni vb-s dolgokat. Bár lehet a vb. döntőt csak egy féle képpen:) Ha tudtok írjatok részleteket, bármi segíthet...
Ma nézem majd a klubbot:) -
#1237 Engem is érdekelne az :P -
miki003 #1236 van az rtlen egy reklám amivel a vb döntüd reklámozzák, az az alatti zenének a címe érdekelne, csak attól félek hogy ahoz írták
elölre is köszi