2756
Reklámzenék
  • nicole82
    Sziasztok!
    Segítsetek valahogy! Az új Ford Focus reklámzenéjét keresem,de eddig eredménytelenül.
  • zoli122
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet le szedni a DOMESTOS 5X reklámot magyarul? vagy esetleg nincs meg senkinek?
  • zenemano
    Bobó csúcssebessége...és az agarak...Opel Astra reklám. Ennek a zenéjét kereskedelmi forgalomba nem adták ki. De nem árt ha faggatjátok az Opel-t, hátha valamit intéznek ez ügyben...
  • miki003
    Spin Doctors : Two princes elivleg ha nem az szólj
  • spongya
    Az melyik reklám amikor egy nagy kocsi elmegy a házak között. Annak kéne a zenéje.
    Meg egy új opelreklámnak amikor futnak a kutyák. Tud vki segíteni?
  • Pheaper
    én is erre gondoltam irtam is nekik de még nincs válasz:)
  • zenemano
    A Suzuki külön a reklámhoz iratta ezt a zenét, ha jól tudom. Nem hiszem hogy kereskedelmi forgalomba kikerült... írj a Suzukinak és kérdezz rá!
  • Pheaper
    mégsem ez a régi ignis reklámnak a zenéje:((
    nme tudja valaki a tűzőn vizen reklámnak a zenéjét?
  • Pheaper
    megtaláltam :)
  • Pheaper
    mi a cime az suzuki ignis reklámban a zenének????
  • ragodani
    thx az infot!!
  • zenemano
    Egyelőre nincs fent sehol a neten a Lectro - Live XXL. Kicsit várni kell, mert csak külföldön lehet letölteni a iTunes-rol. Bíztassátok a külföldi rokonságot... hátha valaki le tudja vadászni onnan.
    Én meg addig csinálok egy saját verziót a neten található részletekből... Szólok ha elkészült!
  • zenemano
    A Beck's ügyet nem felejtettem, el de mint írtam friss az anyag... lassan derülnek ki az infók. Ha valami lesz, megírom.
  • ragodani
    Megvan valakinek a Lectro- xxl live című száma!! Ha igen msn-ent megbeszélünk és átküldhetné nekem!
    Köszike
  • Noninnyó
    zenemano: még semmi infó nincs az új Beck's reklám zenéjéről? Senki sem tudja, mi lehet az a trance-es zene?
  • HoTDoG
    Köszi!
  • zenemano
    Ugyanaz a zenéje mint a Nokia N90-nek, lesd meg itt a megoldást: www.reklamadatbazis.hu
  • HoTDoG
    Tehát ennek a számnak kéne az előadója, címe.
  • HoTDoG
    Sziasztok!
    Nokia N93 reklám zenéjét tudja esetleg valaki? Valamelyik nap láttam a moziban a reklámok között.
  • zenemano
    Csak külföldi klippeket találtam, eddig. Imádkozni kell a magyar unilevernek is hogy tegyék fel honlapjukra, mert a külföldin, angolul fent van ez és a "hurka alaku" reklámja is.
  • Nócika
    Sziasztok!!

Nem igazán a zene kategóriába tartozik a kérésem, de valaki nem tudná nekem megszerezni a Domestos 5X reklámját(magyarul)? Tudjátok amiben sétikál egy kis izé, és énekel :) Annyira imádom :)

Előre is köszönöm!!!

• TestőrSzakáll
    Köszi, tényleg az. Lusta voltam megnézni a régebbieket, nem gondoltam volna, hogy pont az lesz, pedig eleve ott van benne, hogy "try", amit a reklámból is kihallani.

Kösz mégegyszer: M.
  • zenemano
    Sőt már most fent van, mert már 2004ben is ugyanezt a zenét használták...
  • zenemano
    Üdv!
    A Skoda akciós Octavia reklám zenéjének infója, lehet még ma felkerül a reklamadatbazis.hu-ra !!!!
  • TestőrSzakáll
    Üdv emberek!

Új Skoda Octavia zenéje, hmmm ???
    Coldplayre emlékeztető hangzás.

Help!

M.
  • Zalcsi
    Köszi!Most hirtelen nem tudom,a csíkokat nem figyeltem.Az említett zenét még nem volt alkalmam letölteni.
  • miki003
    sziasztok! meg tudnátok mondani annak a t-mobile reklámnak a zenéjét amiben elösször ágyat visznak a lépcsőházban aztán meg bicikliznek. Előlre is köszi
  • ProGabe #1288
    de pontosan melyik Eurosport Live promo zenéje kell:amelyik a nyarat reklámozta be és alul-felül aranyszínű csíkok voltak,vagy egy másiké?Mert az egyiké ez:Mylo - Paris Four Hundred,azt most hirtelen nem tudom hogy ez melyiké,keverem a kettőt :S
  • ProGabe #1287
    tudja!
  • Zalcsi
    Sziasztok!

Tudja valaki,hogy mi az új Fiat Ducato reklámzenéjének a címe,esetleg a filmet honnan lehet letölteni,valamint 1252-re találtatok-e valamit,mivel nekem is tetszik a Eurosport "Live on Eurosport"zenéje.

Köszi!
  • thomassvk
    Üdvözlet mindenkinek!

Van egy dal, aminek a címét keresem, de a reklámot nem adják televízióban...tudtommal. Ezen a weboldalon lehet meghallgatni, mint 'intro' jön be:

Ha valaki felismeri a dalt, nagyon megköszönném neki, ha leírná a címét és az előadóját.

Előre is köszönöm :)
  • Noninnyó
    Hali!

Én csak itt kérdeztem meg a zenét, máshol nem. Remélem hamar beérik, mert bejön a zene. Nézegetem a szájtot minden nap :)
  • zenemano
    Szia Noninnyó!

Nem te kerested ennek a Beck's-es reklámnak a zenéjét más fórumokon is? A lényeg az, hogy nagyon friss reklámról van szó, picit várni kell mire "beérik", aztán valami csak lesz. Figyelgesd a reklámadatbazis.hu-t is!
  • Noninnyó
    Az új Beck's reklámnak tudja valaki a zenéjét? Amikor egy csajszi táncol egy sörrel. Ilyen trance-es jellegű zene. Reklámadatbázison nincs fenn.
    Ha tud valaki, plíz segítsen. Kösz.
  • T192
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!
    :D
  • zenemano
    No rendesek voltak a "keleti nagytesók", hagytak pár "falatot" nekünk is ...az ÁKSZ fílingből:
    Johnny 'Guitar' Watson - Gangster Of Love (AXE - Klick The AXE Effect - Ben Affleck-es Reklám) (2006) (128kbs).mp3
  • T192
    Köszi, megtaláltam mind 2-őt, csak az axe-s reklám zenéjét sehonnan se tom leszedni:
    Johnny "guitar" Watson - Gangster of love , ez a címe, ha vkinek megvan pls irjon!
  • zenemano
    Akkor asszem neked is jól fog jönni a reklamadatbazis.hu segítsége, ott mindegyik infó megvan ezekről a reklámokról...
  • T192
    Helo!

engem 2 reklám zenéje érdekelne:
    az 1ik 1 bakardis, amikor halnak öltözött emberek rohannak a tömeggel szemben
    a másik pedig az axe:click reklám, ameikben számolja, hogy hány csaj "néz" rá:I
    aztán találkozik a portással akire sokkal többen "néztek" :)
    előre is köszi
  • ragodani
    A palette reklám zenéje Lectro- xxl live. Ahogy azt a reklámadatbázison olvasni lehet!! De ha valakinek megvan akkor berakhatná ide hogy honnan lehet letölteni mert én nem találom!!