Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki esetleg még nem tudná az új vodafone-os reklám zenéjének a címét annak itt van: The Water Babies - Under The Tree, ha valaki megtalálta szólna nekem is.
Köszi
Kedves Mindenki!
Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok.
Az oldal alapvetõen reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bõvülõ galériánkat is (háttérképekkel és ''élménybeszámolókkal''), valamint egyes reklámfilmek letöltésére is adott a lehetõség. Terveink szerint híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos fõbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a fõszerepet.
- Közérdekû közleményünket látták -
.::Reklámadatbázis::.
https://supermario4ever.wordpress.com
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Senki nem ismeri?
Elnézést a Sorokért:)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lenne egy kérdésem, nem igazán zenei
A Johnnie Walkernek volt régebben egy reklámja, amiben az volt hogy egy jungelben elszabadult egy nagy farönk és gurult eg csávõ felé, és lepergett elötte az élete aztán végûl megúszta. És az volt a szlogenje hogy: Ha lepörög elötted az életed filmje, élj úgy hogy érdemes legyen végignézned. Keep walking....
Ezt már nagyon rég meg akarom szerezni de sehol sem találtam, már tûvé tettem érte a googlet. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valahogy segíteni. Akár vhsen is jó lenne ha valaki felvette véletlen 😊
sry 😊
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
és mikor lessz meg ez a szám teljesen?nemtudod véletlenül?
Valahogy éreztem 😄
KÖZSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII télleg
legalább tudom a szám cíamét igymár csakmegtalálom valahol
<#lama>#lama><#integet2>#integet2>
Nemtudjátok???
tiszta jókedvem lessz ettõl a reklámtól😊
HALÁLRA KERESEK VALAMIT
VODAFONOS REKLÁM AMIKOR A SCHUMAHER LEVESZI A bukóját ,és egy csaj énekel benne,tudjátok meik,karácsonyis.
Annak kéne a zenéje,a video megvan de nemtom mi az a zene
lécci segitsetek ha ismeri valaki irjon
Köszii
😊
Itt megtalalod az egesz reklamot! Extended verzio atom minosegben!! 😊 AMugy a cime a reklamadatbazis.hu-n rajta van.. most hirtelen nem tom fejbol.
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Decemberben visszatérünk rá. 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
engem a vodafone reklám zenéje érdekelne, nem találom sehol...
- under the tree
😊
Elnézést a Sorokért:)
Visca El Barça!