2756
Reklámzenék
-
#1475 az a samsung z400-as reklámja,a csávó akit szivatnak az Joe Cole,a Chelsea játékosa,a zenét nem tudom,de így már aki a te hsz-ed alapján nem tudta miről beszélsz,viszont a választ igen,már tud segíteni ;) -
#1474 szevasztok, melyik az a reklám, és mi a zenéje, amikor a srácnak eljátsszák, hogy már a repülőn ülnek, a srác meg rohan, hogy ne késsen el, és valami jó kis rock megy alatta. Hát ha valaki ennyiből tudja miről beszélek akkor ok. ha nem, akkor még írok -
Zalcsi #1473 Értem és én kérek elnézést!Az én érdeklődésem kimerül ebben a topicban,nekem nem lenne ekkora türelmem ehhez.Respect és tisztelet Zenemano!!!!(szerintem a többiek nevében is) -
#1472 UHHH köszönöm szépen -
zenemano #1471 Nem vagyok szakmabéli... 137 napja foglalkozok ilyen reklámzenés dolgokkal, volt pár zene, ami engem is érdekelt, aztán "beszippantott" ez a hobbi és ha van időm szivesen keresgélek infók után... pláne ha valamit a többiek is nagyon keresnek (de sehol se találják). A tévedések elkerülése végett eléggé a dolgok után szoktam járni, e-mailben és olykor telefonon is ...mert sokszor kerülnek elő téves információk... aztat meg nem szeressük ;)
Elvileg én is ugyanazon eszközökkel kutatok... mint amivel a többiek is tehetnék... csak én áldozok egy kis pénzt (telefonra) és türelmet a keresésekhez (kösz googlee) ... és nem várom, hogy majd valaki kiszolgál.
Tudod már "párszor elcsaptam a hasam a sültgalamb menüvel" ;) Érted ....? :)
-
Zalcsi #1470 Köszi Zenemanó!Már látom,nem lesz meg a zene...Nagyon vágod ezeket a dolgokat,csak nem a szakmában dolgozol? -
sakim #1469
Hello
Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.
-
#1468 Crystal Method Vs Prodigy - Third Watch vagy csak simán Prodigy- Third Watch (2 féle van)
-
#1467 Nah nem tudja senki a 3-ik műszaknak a zenéjét? -
zenemano #1466 Nem találtad meg az infóját? Rosszul kerested talán ... na ki is a gyártója a Margitszigeti Kristályvíznek? ....
Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Rt.
Na mostmár látod az infóját a reklamadatbazis.hu-n?
Remek! Ügyi vagy! Nos ez a harci helyzet, amit ott látsz.
A Szépművészeti Múzeumnak meg írhatsz te is (akárcsak a többi rajongó) egy e-mailt és rákérdezhetsz a zenére....
Munkára fel ;) -
TestőrSzakáll #1465 Üdv!
Zenemano!
Na most elcsíptem a reklámot!
Egy kicsit hosszúhajú szakállas fickó szájoncsókolja a nőt a kocsiban,
aztán beparkolnak a ház elé, mint említettem Chevrolet Captiva.
Valaki legyen olyan áldott és fejtse meg, hogy mi lehet ez a zene!
M. -
Zalcsi #1464 Sajnos nem találtam meg az infóját,és a honlapjukon sincs meg a reklámfilm.Ez biztos,hogy a reklámhoz készítették?Remélem a Szépművészeti Múzeum reklámzenéje nem így van!Forth Minor - belive in me feldolgozás,de nem tudom honnan letölteni.Ha valaki esetleg tudja,vagy megtalálta a reklámot a neten mondjuk szöveg nélkül,kérem szives segítségét! -
zenemano #1463 De hogy kitaláltad... ez a helyzet sajna, de azért kárpótlásul megnézheted az infóját a reklamadatbazis.hu-n.
Gúd Lákk! -
Zalcsi #1462 Sziasztok!
Tudja Vki a "100 éves a Margitszigeti kristályvíz" reklám zenéjét?Remélem nem a reklámhoz készítették.... -
#1461 Hmm ez űber jó ez az oldal, kössz!!!;) -
zenemano #1460 Irány a reklamadatbazis.hu .... ott kiPuntozhatod a megoldást ;) -
#1459 Helló, Fiat Grande Punto reklámja alatt mi megy, nem tudja valaki?:) -
bodzamaci #1458 Sziasztok !
Nem tudja valaki hogy az avon reklámban mi a zene címe ? -
#1457 Sziasztok! Lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy a 3-Dik műszaknak mi a zenéje tudjatok régen volt sorozat azzan a filmnek a zenéje kéne! ha meg van valakinek irja a le a zene címét PLS ja és lécci priviben ird le mert egy hétignem lszek most nah köszönm előre is -
TestőrSzakáll #1456 Nem tudom mi van velem, előtört belőlem valami végtelen és féktelen gyermeki lelkesedés! -
TestőrSzakáll #1455 Most már öngyi leszek, megint most maradtam le róla! -
TestőrSzakáll #1454 Nem ez az, Pheaper.
Zenemano, a viasaton láttam éjjel, de szerintem mindegyik kereskedelmi TV
játssza. Este még vadászok rá. Nekem nagyon bejön a nóta. -
#1453 nme ez az ? -
zenemano #1452 Még nem láttam ezt a rekit, melyik adón csípted el? -
TestőrSzakáll #1451 Üdv!
Zenemano, kösz, hogy reagáltál a kérdésemre.
Sajnos tegnap éjjel megint csak a reklám végét csíptem el -úgy, hogy direkt a reklámra vadásztam és pont onnan kapcsoltam el a tv-t, ahonnan nem kelllett volna- ,nos Chevrolet Captiva és Epica modelleket reklámoz, mindig valahogy a zenére figyeltem és hogy mi van még benne... egyelőre ennyi ugrik be, remélem meglesz valakinek!
M. -
zenemano #1450 A Fiat Grande Punto reklám zenéjének adatai fent vannak a Reklámadatbázison! -
#1449 A Fiat Punto reklámzene előadóját tudja valaki? Don't You Forget About Me? Nem Billy Idol csinálta, valaki más, szerintem friss zene lehet, más a hangszerelése. Ha kiderül, írjátok ide pls. -
#1448 nekem is tetszik... az a kislány haláli :))) -
SeLFisCH #1447 van ez a gagyi tőzsdemágus reklám. Na nekem maga a reklám kéne :) köszi -
zenemano #1446 Mekis-focis-krumplis-reklám-zene rajongók...
Ha valakit még érdekel....
Felkerült a reklám lehetséges legteljesebb infója a reklamadatbazis.hu-ra! -
zenemano #1445 Mi is van ebben a Chevrolet reklámban? -
TestőrSzakáll #1444 Szevasztok.
Új Chevrolet reklám zenéje érdekel.
Tudja valaki? -
wera10 #1443 ok, Köszi! Megvan, fel is raktam a honlapomra (www.wera.mindenkilapja.hu) -
zenemano #1442 Vagy olvasd el a 1427. bejegyzés listáját, ott is szerepel a válasz. -
zenemano #1441 Fent van a "Vodafon 3G" reklám adatai a reklamadatbazis.hu-n. Nézzd be oda is. -
cesc18 #1440 Sziasztok vki megtudná mondani anna a vodafone reklámnak a címét amiben a csávó válogatja a telefonján a zenéket??
Az kéne amelyiket végül elkezd hallgatni.
tomm hogy régi, de vki csak tudja
előre is köszi -
#1439 a supradyn zenéjét tudjátok ? -
zenemano #1438 Igen pénzes az iTunes és itthonról nem lehet használni.
A DJuice-os zenét le lehet tölteni a DC-ről vagy Limeware-ről is, kérd meg a haverokat, ha neked nincs lehetőséged rá. -
wera10 #1437 Viszont tdom h egyenlőre senki nem találj és nincs meg senkinek, de ha mégis akkor jók lennének ezek a reklám zenék letöltve :
Djuice-Pop Tarts: Girlie Pop, Lectro XXL Live ( zenemano olvastam a reklámadatbázisba h az itunsról tetölthető, de az csak pénzes nem?)
Ha tud valaki vmit ezekről a számokról kérem h írjon, légyszi!!! -
Iceman90 #1436 Hella!
Nekem a Bomba reklám zenéjének a címe kellene!Ha vki tudja az leírhatná!THX előre is!!!