Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katicás peugeot zene: The Marcels - Heartaches
Zadeus
hy olvass vissza

valaki nem tudja a peguit 207 reklámzenéje mi ( a katicás)
ellõbb kicsit gyorsan irtam és sok hibával😄 sorry... szoval a super musicon ment még pár honapja elég soxor ez a horvát vagy milyen szám... stílusba ilyen house-os trance-es... szal ilyen poppos picit... sajna több nem jut már eszembe arrol a számrol remélem ti majd segítetek...no peace
Csá srácok... sok helyen kerestem már de eddig nem tudtak nekem segíteni... Remélem itt tudtok majd... Kellene nekem két db zene. Nagyon megköszönném ha mondanátok egy címet elõadot. Az egyik zene a sushi tv bemutatoja alatt megy a cool-on az nagyon jo lenne. A másik az egy rendes zeneszám...de sajnos a super music (éjjel spice tv) -on láttom és ott nem irják ki a címet meg elõadot. a klipp arrol szol hogy buli van valami pincébe...nem is tudom talán horvátok nyoják és tetszik nagyon a zene. Aki valamit tud lécci szoljon itt vagy e-mailben ([email protected]) vagy msn-en ([email protected]). Elõre is köszi... és bocsa a zavarásért!
KisPaksi
b

KisPaksi
Bazze emberek nem lehet igaz hogy senki sem tuggya fasz kivan!!! Vagy ilyen kihalt lett ez a kivaszott forum?????!!!!<#conf>

Joke 33
jah,a vodafonos reklámét,amelyikben a csávó meg a városban,és hallgatja a zenét

KisPaksi
Valaki nem tudja ennek a Vodás reklám zenéjét??? Nagyon fontos lenne!!

kérészes vodafone reklámzenét vki megadná? chef@freemailre küldjetek lécci vmi linket vagy esetleg a file-t
köszi

Hello
Valaki nem tudja,h mi a nokia 6280 reklámjának a zenéje?
(Az amikor feksznek az ágyban és dobálják a párnákat)
Elõre is thnx<#beka3>
Az a Kegyetlen játékok egyik zenéje. Placebo: Every You Every Me
azt meg tudná vki mondani, hogy a sziget reklámja alatt milyen zene megy?

I3andy
Telepopmusic-Breathe
http://www.ewioska.jas.net.pl/~malenka/dni%20kultury/Telepopmusic%20-%20Breath.mp3

hello! a VISA kártya mostani reklámjának a zenéjét ismeri esetleg vki?
Joke 33
Haller!
Nemtudja valaki az új vodafon live-os reklám zenéjét?
amelyikben a letölthetõ mp3-akról beszél

HU.man Josy
megvan

ha érdekel vkit: Gangster_of_Love

Zadeus
hella !! Engem is érdekel a reklámnak a zenéje Mood Indigo-Golden Lightezt én sem találtam meg😞

Valaki erre válaszoljon légyszi #1115
Köszi
HU.man Josy
Sziasztok!

A segítségeteket kérném 😊 Az AXE Click reklámnak a zenjének tudja vki az elõadóját?

Elõre is köszi!

huuu most aztán nehogy összedõljön a világ
ProGabe
A visszaolvasás miért fáj ennyire mindenkinek???
#1105!!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok, az új Arany Ászok reklám zenéjének, címe és elõadója érdekelne. Megkérdeztem már tõlük is: Mood Indigo-Golden Light. De ilyen számot sehol sem találok. Szerintem valamit elírhattak. Valaki mondja meg, hogy mi a címe, és honnan tudnám leszedni.
Elõre is köszi.
valaki megtudnámondani annak a számnak a címét ami a pözsó 207 reklámban van
ProGabe
Biztos,hogy másik szám,és már keresned sem kell mert itt le van írva.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki pls a #1106-ra ha tudja.
Köszike

Amse
gondolod más lenne az eleje?ez egy újabb támpont, hogy megkeressem a számot 😊

ProGabe
Az az amerikai verzió fõcímdala,a tv2-n pedig az angol verzió megy,tehát más a két szám,de hogy mi az azt nem tudom.

Amse
elvileg a massive attack - teardrop, dde biztos, hogy feldolgozás.
imdb.com -on ott van a feldolgozók neve, de egy napig kutattam google-ben utána és nem találtam semmit 😞
a sima szám meg régóta megvan és elég messze áll a feldolgozástól.

Hello!

Ha még kell a Dulux reklám zenéje, akkor letöltheted innen:http://www.markwrafter.com/rock/mp3s/index_jan02.html
Helóóó all 😊

Nem tudom szokta-e vki nézni, de a Dr House kezdetekor milyen zene megy? Amikor sejteket, meg szöveteket mutatnak? <#nemtudom>

Elõre is köszi 😊

üdv
nem tudja vki, h milyen szám megy a viasaton egy bemutató alatt?(a mozi3-at reklámozzák, 2féle ilyen elõzetes van, az egyikben 2 szám megy, na azok közül kellene a 2-ik😊) kösz elõre is
A SE W810i reklám zenéjének címét tudja valaki? Köszi!
repvez
köszi szépen <#eljen>
repvez!a citroen reklám alatt ez megy:simple plan - welcome to my life
Elvie
nm😊

Nolycsy
Oh! Thanks!

Elvie
#1113 <#kacsint>

Nolycsy
Helló!
A Dulux-os reklám zenéjét ismeri valaki?

Hello mindenki!

A Nokia 6280 reklámnak a zenéjét tudjátok melyik? köszi
Sziasztok!

Arra a zenére lennék kíváncsi, ami az RTL KLUB FIFA hírdetésének az elején megy. Nekem valami komolyzenének tûnik, de lehet, hogy tévedek.

Köszi
Sziasztok!

A Beck's reklámzenéje mi (annak, amikor a férfihez az üzlet elõtt odalép a nõ, amjd elmegy)

Kösz!
Minstrel
Az előadója annak I Monster és a cime Daydream in Blue

http://topgearhungary.blogspot.com/

Köszi a Dove-os zenét,de lenne még egy szám amit keresek:mégpedig a Dulux nevezetû festékreklám zenéje...Ha vki tudna segíteni nagyon megköszönném😊
csáó mindenkinek nem tudjátok mi a címe a Coca-Cola Rivalidades reklámnak. Elõre is kösz<#worship><#worship><#worship><#worship>
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi a Kärcher-reklám zenéje? Amikor egy kislány festi krétával a ház falát.
Elõre is köszi!
repvez
Sziasztok, nem tudja valaki hogy a citroen reklám alatti zenének mi a cime ill. elöadoja.Arra a reklámra gondolok amikor minden megfordul és kicserélödik.Remélem rá lehet jönni melyikre gondoltam.
simán😄😄

Amse
a #1099-et is látja mindenki és szól ha tudja...

A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
címû film alatt milyen zene hallható?