2756
Reklámzenék
  • ProGabe #1475
    az a samsung z400-as reklámja,a csávó akit szivatnak az Joe Cole,a Chelsea játékosa,a zenét nem tudom,de így már aki a te hsz-ed alapján nem tudta miről beszélsz,viszont a választ igen,már tud segíteni ;)
  • Amon Serrano
    szevasztok, melyik az a reklám, és mi a zenéje, amikor a srácnak eljátsszák, hogy már a repülőn ülnek, a srác meg rohan, hogy ne késsen el, és valami jó kis rock megy alatta. Hát ha valaki ennyiből tudja miről beszélek akkor ok. ha nem, akkor még írok
  • Zalcsi
    Értem és én kérek elnézést!Az én érdeklődésem kimerül ebben a topicban,nekem nem lenne ekkora türelmem ehhez.Respect és tisztelet Zenemano!!!!(szerintem a többiek nevében is)
  • zoli122
    UHHH köszönöm szépen
  • zenemano
    Nem vagyok szakmabéli... 137 napja foglalkozok ilyen reklámzenés dolgokkal, volt pár zene, ami engem is érdekelt, aztán "beszippantott" ez a hobbi és ha van időm szivesen keresgélek infók után... pláne ha valamit a többiek is nagyon keresnek (de sehol se találják). A tévedések elkerülése végett eléggé a dolgok után szoktam járni, e-mailben és olykor telefonon is ...mert sokszor kerülnek elő téves információk... aztat meg nem szeressük ;)
    Elvileg én is ugyanazon eszközökkel kutatok... mint amivel a többiek is tehetnék... csak én áldozok egy kis pénzt (telefonra) és türelmet a keresésekhez (kösz googlee) ... és nem várom, hogy majd valaki kiszolgál.
    Tudod már "párszor elcsaptam a hasam a sültgalamb menüvel" ;) Érted ....? :)
  • Zalcsi
    Köszi Zenemanó!Már látom,nem lesz meg a zene...Nagyon vágod ezeket a dolgokat,csak nem a szakmában dolgozol?
  • sakim

Hello
    Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
    http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
    a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.

• Amse
    Crystal Method Vs Prodigy - Third Watch vagy csak simán Prodigy- Third Watch (2 féle van)
  • zoli122
    Nah nem tudja senki a 3-ik műszaknak a zenéjét?
  • zenemano
    Nem találtad meg az infóját? Rosszul kerested talán ... na ki is a gyártója a Margitszigeti Kristályvíznek? ....

Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Rt.

Na mostmár látod az infóját a reklamadatbazis.hu-n?
    Remek! Ügyi vagy! Nos ez a harci helyzet, amit ott látsz.

A Szépművészeti Múzeumnak meg írhatsz te is (akárcsak a többi rajongó) egy e-mailt és rákérdezhetsz a zenére....

Munkára fel ;)
  • TestőrSzakáll
    Üdv!

Zenemano!
    Na most elcsíptem a reklámot!
    Egy kicsit hosszúhajú szakállas fickó szájoncsókolja a nőt a kocsiban,
    aztán beparkolnak a ház elé, mint említettem Chevrolet Captiva.
    Valaki legyen olyan áldott és fejtse meg, hogy mi lehet ez a zene!

M.
  • Zalcsi
    Sajnos nem találtam meg az infóját,és a honlapjukon sincs meg a reklámfilm.Ez biztos,hogy a reklámhoz készítették?Remélem a Szépművészeti Múzeum reklámzenéje nem így van!Forth Minor - belive in me feldolgozás,de nem tudom honnan letölteni.Ha valaki esetleg tudja,vagy megtalálta a reklámot a neten mondjuk szöveg nélkül,kérem szives segítségét!
  • zenemano
    De hogy kitaláltad... ez a helyzet sajna, de azért kárpótlásul megnézheted az infóját a reklamadatbazis.hu-n.

Gúd Lákk!
  • Zalcsi
    Sziasztok!

Tudja Vki a "100 éves a Margitszigeti kristályvíz" reklám zenéjét?Remélem nem a reklámhoz készítették....
  • Kit--Kat
    Hmm ez űber jó ez az oldal, kössz!!!;)
  • zenemano
    Irány a reklamadatbazis.hu .... ott kiPuntozhatod a megoldást ;)
  • Kit--Kat
    Helló, Fiat Grande Punto reklámja alatt mi megy, nem tudja valaki?:)
  • bodzamaci
    Sziasztok !

Nem tudja valaki hogy az avon reklámban mi a zene címe ?
  • zoli122
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy a 3-Dik műszaknak mi a zenéje tudjatok régen volt sorozat azzan a filmnek a zenéje kéne! ha meg van valakinek irja a le a zene címét PLS ja és lécci priviben ird le mert egy hétignem lszek most nah köszönm előre is
  • TestőrSzakáll
    Nem tudom mi van velem, előtört belőlem valami végtelen és féktelen gyermeki lelkesedés!
  • TestőrSzakáll
    Most már öngyi leszek, megint most maradtam le róla!
  • TestőrSzakáll
    Nem ez az, Pheaper.
    Zenemano, a viasaton láttam éjjel, de szerintem mindegyik kereskedelmi TV
    játssza. Este még vadászok rá. Nekem nagyon bejön a nóta.
  • Pheaper
    nme ez az ?
  • zenemano
    Még nem láttam ezt a rekit, melyik adón csípted el?
  • TestőrSzakáll
    Üdv!

Zenemano, kösz, hogy reagáltál a kérdésemre.
    Sajnos tegnap éjjel megint csak a reklám végét csíptem el -úgy, hogy direkt a reklámra vadásztam és pont onnan kapcsoltam el a tv-t, ahonnan nem kelllett volna- ,nos Chevrolet Captiva és Epica modelleket reklámoz, mindig valahogy a zenére figyeltem és hogy mi van még benne... egyelőre ennyi ugrik be, remélem meglesz valakinek!

M.
  • zenemano
    A Fiat Grande Punto reklám zenéjének adatai fent vannak a Reklámadatbázison!
  • Noninnyó
    A Fiat Punto reklámzene előadóját tudja valaki? Don't You Forget About Me? Nem Billy Idol csinálta, valaki más, szerintem friss zene lehet, más a hangszerelése. Ha kiderül, írjátok ide pls.
  • cseri001
    nekem is tetszik... az a kislány haláli :)))
  • SeLFisCH
    van ez a gagyi tőzsdemágus reklám. Na nekem maga a reklám kéne :) köszi
  • zenemano
    Mekis-focis-krumplis-reklám-zene rajongók...
    Ha valakit még érdekel....
    Felkerült a reklám lehetséges legteljesebb infója a reklamadatbazis.hu-ra!
  • zenemano
    Mi is van ebben a Chevrolet reklámban?
  • TestőrSzakáll
    Szevasztok.

Új Chevrolet reklám zenéje érdekel.
    Tudja valaki?
  • wera10
    ok, Köszi! Megvan, fel is raktam a honlapomra (www.wera.mindenkilapja.hu)
  • zenemano
    Vagy olvasd el a 1427. bejegyzés listáját, ott is szerepel a válasz.
  • zenemano
    Fent van a "Vodafon 3G" reklám adatai a reklamadatbazis.hu-n. Nézzd be oda is.
  • cesc18
    Sziasztok vki megtudná mondani anna a vodafone reklámnak a címét amiben a csávó válogatja a telefonján a zenéket??
    Az kéne amelyiket végül elkezd hallgatni.
    tomm hogy régi, de vki csak tudja

előre is köszi
  • Zadeus
    a supradyn zenéjét tudjátok ?
  • zenemano
    Igen pénzes az iTunes és itthonról nem lehet használni.
    A DJuice-os zenét le lehet tölteni a DC-ről vagy Limeware-ről is, kérd meg a haverokat, ha neked nincs lehetőséged rá.
  • wera10
    Viszont tdom h egyenlőre senki nem találj és nincs meg senkinek, de ha mégis akkor jók lennének ezek a reklám zenék letöltve :
    Djuice-Pop Tarts: Girlie Pop, Lectro XXL Live ( zenemano olvastam a reklámadatbázisba h az itunsról tetölthető, de az csak pénzes nem?)
    Ha tud valaki vmit ezekről a számokról kérem h írjon, légyszi!!!
  • Iceman90
    Hella!
    Nekem a Bomba reklám zenéjének a címe kellene!Ha vki tudja az leírhatná!THX előre is!!!