2756
Reklámzenék
-
#1515 uj opel reklám zenéjét tudja vki? (repülő autók,stb) -
zenemano #1514 Nem tudjuk sajnos, egyelőre úgy néz ki, hogy a reklámhoz bérelték v. készíttették a zenét. Kereskedelmi forgalomba eddig nem került!
A biztonság kedvéért figyelgesd a reklamadatbazis.hu-t, mert ha lesz infó erről a reklámról, akkor az, ott fog legelőször megjelenni! -
#1513 helló! nem tudja véletlen valaki mi ez a zene:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/hirdetesek/images/hsdpa_1027.mpg
nagyon fontos lenne!!! előre is köszi!!! -
Vadóckiscsaj #1512 haho!!
Nem teljesen ide tartozik, de nem emlékeztek, hogy mit reklámozott az a reklam, ami arrol szólt, hogy az Ufok titkolják a Marson a civilizációót?? éésss valami szines digitális technikáról szólt a reklam... -
puding #1511 ezazzzz. köszi szépen:) -
zenemano #1510 THE FANS - Ole, Ole, Ole ( The Name Of The Game )
Lehet ennek egy gyorsabb verziója ment a Szaknévsor rekije alatt, de az original-ja ez lesz, az tuti!!! -
puding #1509 igen-igen, ez lenne az:) -
zenemano #1508 Ennél a reklámnál éneklik azt, hogy "ólllé ollé-ollé-olééé we are the best ...." aztán valami olyan van a végén, hogy egy férfi hang benyögi "Faaaaaaantastic!!!" ????????
Lehet rosszul emlékeztem, ez esetben sorry! -
puding #1507 Hali!
A foci-meccsek elötti Szaknévsor reklámnak a zenéje érdekelne, aki tudja hogy mi az szóljon pliiz.köszke:)
-
#1506 Köszi szépen! -
zenemano #1505 Van egy régebbi link ami még működik itt minden adat még működött:
Corsa (C'MON Kampány)
-
zenemano #1504 Be volt küldve az adata, lehet adatbázisfrissítésnél kitörlődött véletlenül.
Most próbáld meg újra... -
#1503 megnéztem még 1x: csak ennyi van ott: Corsa (C'MON Kampány), alatta pedig üres. -
#1502 Akkor vak lehetek, mert ott sem találtam:D -
zenemano #1501 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra, ott is fent van az infója... -
#1500 Akkor elárulnád nekem is?:) Én sehogy sem találom ugyanis... -
zenemano #1499 Van egy, két bíztató hír "Supradyn zene" ügyben....
reklamadatbazis.hu -
#1498 jah má megtaláltam, bocs... :) -
#1497 hello, az opel corsa-s C'MON-os reklámban mi a music címe? előre is thx -
zenemano #1496 Elvileg ha írsz a hivatalos honlapjukra és megkéred őket szépen, elküldik a szövegét. -
kistonusbt #1495 Sziasztok! Tudom, már nem mai csirke, de nem tudja nekem megmondani, hogy honnan tudnám letölteni az LPG: Belly Rollercoaster című számának szövegét? Sehol nem találom! Köszike! -
zenemano #1494 A Discovery-set nem tudja senki, épp ezért kell írni nekik levelet... De már többször is olyan információ keringett ez ügyben, hogy ezek nem kereskedelmi forgalomban lévő zenék, hanem úgy készíttetik vagy bérlik!
A Film+ reklámok alatt több zene is van, az egyik alatt asszem magyar rock csapat (talán Tankcsapda) egyik zenéje megy. -
#1493 Helló. Néztem a reklámadatbázison az általám keresett reklámzenéket de nem találtam. Megtudná valaki mondano hogy milyen zene megy amikor nincs adás a Discovery-n és mutatják a légballonosokat meg a tájat? Vagy a másik amit keresek az az amikor az rtl-rn reklámozzák a film+-ot. köszi -
Szuperkaraj #1492 köszönöm szépen, legközelebb ott kezdem, sry :) -
zenemano #1491 .... a Fiat - Grande Punto és a Bayer - Supradyn reklám adatai szintén fent vannak a reklamadatbazis.hu-n... talán nem véletlenül ;) -
#1490 Fiat: Don't Forget About ME -
mopar #1489 Hello!
Két reklám zenéjét keresem: Supradyn és a Fiat Grande Punto zenéjét! :)
A cím is jó ha tudja valaki. Köszönöm! -
zenemano #1488 Ford Transit Vans reklám infója fent van a reklamadatbazis.hu oldalán! -
Szuperkaraj #1487 legújabb Ford reklám zenéjét nem tudjátok? ami arról szól hogy a Forddal sokkal könyebb a munka -
hentesferi #1486 oh nem baj :) azért thx :)) -
zenemano #1485 Jelen információk szerint a reklámhoz készíttették a zenét. -
hentesferi #1484 hi all
nekem a dove reklam zenéje kéne ami most megy a tv-ben :) egy szappant mutatnak be xD -
#1483 hali* -
#1482 haki nem tudja valaki az új ánkülbensz rekinek a zenéjének a cimét? -
zenemano #1481 Egy hónap múlva már lehet lesz infó, addig pihentessük ezt a kérdést... (részemről;) -
sakim #1480 Hello
Lenne egy nagy kérésem itt egy link:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=kYWe5I74b6Ahvzdy
a videó alatt megy egy szám amit rég óta keresek és ennek kellene az előadója vagy a címe.
-
#1479 Egyik haverom nyaggat már egy ideje, hogy szerezzem meg az Andante bőrbútor reklám zenéjét de azt se tudom ki az előadó ha valaki tudja írja már le!
THX!!! -
zenemano #1478 Hát szoktam segíteni a reklamadatbazis.hu-n is, nagyjábol képbe vagyok a reklámzenékkel és hogy melyikkel mi a helyzet... Mostanában ráérek kutakodni ilyen kis semmiségek után... -
#1477 Zenemano, hogy vagy te ilyen penge? Nagyon képbe vagy! -
zenemano #1476 Lehet már nem ebbe a topicba írtam, de ide is leírom.
A Samsung Z400as zenét a reklámhoz készíttették és nem adták ki kereskedelmi forgalomba!