Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az addidas reklámzene amiben a franciák a németek ellen nyomják tudjátok mi?:S
Vagyis maga a "watch the pendulum" az. Ám itt egy lemezen van a kettõ.
Megvan a voda3g reklámzene.
Sunhatch - Can't Get Better Than This / Watch The Pendulum
Nem a voda csináltatta:
http://www.energyflashrecords.co.uk/catalogue/title.phtml?product_id=33976
És bele is lehet hallgatni:
http://www.oldskoolringtones.co.uk/33976.wma

Tényleg ez az. Csak meg kéne találni honnan lehet leszedni, mert én nem találom sehol.
I3andy
nem sajnos, én amikor a reklamadatbazis.hu(ez az oldal) néztem akkor még nem volt fönn

köszi!! <#worship>

a másikat nem tudod?

van vmi oldal a neten ami reklámok zenéjével foglalkozik? ennek a mc donald's reklámnak annyira jó a zejéne, hogy addig nem nyugszom amig meg nem tudom, hogy ki az elõadó.. <#fejvakaras>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

I3andy
A meccs lejátszása, amig szól Jose anyja==>Jim Noir:Eanie Meany
A csapat választás==>RJD2😄e L'alouette

sziasztok!
van két "focis" reklám, aminek nagyon jó zenéje van.
az egyikben két csávó passzolgatja egymásnak a labdát az erkélyrõl, egy elég lepukkant helyen. valami dél-amerikai zene szól alatta, iszonyú jó..
a másikban kisgyerekek fociznak szintén egy elég proli környéken, és beszáll közéjük pár sztárfocista, vagy vmi ilyesmi. annak is elég jó zenéje van.

valaki tudja a címeket, elõadókat?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Igazad van Landee K!
Valóban torz a dolog, de ez nem a Reald hibája. Ezt én szúrtam el, mikor rögzítettem a zenét, még nem voltam annyira profi benne, de tanultam a hibáimból és most készítem el a javított kiadást, amit remélem fel tudok valahova rakatni valakivel. Amint kész az új verzió, szólni fogok és megírom a letöltés módját/helyét.
Zsolt

Enjoy life😊

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Szevasztok!

Aki tudja, legyen nagy a szája!
Következõk érdekelnek, sõt, lehet, hogy rajtam kívül másokat is:

Budapest Bank, hallo hitel.... tudjátok, mikor az online pap bácsi ...
meg volt valami Subarus reklám, most nem ugrik be, de aki ennyibõl rájön,
annak külön kockacukor.

Üdv: Herceg
Zadeus
javitás : mármint a felvételt😊

Zadeus
tudtommal azt a számot nem õ csinálta 😉

A McDonald's új focis-ablakon-át-oda-vissza reklámjának zenéje vajh, óh mi?
Jobb minõségben is felvehetted volna, mert amikor letöltés után belehallgattam majdnem hülyét kaptam. Recseg mit állat. Túl van vezérelve.
Köszi,Köszi reald<#vigyor4>
<#integet2>
Szerintem ez ugyanaz mint a voda... A reklámhoz írták a zenét.
Énis így gondolom...
lalicsiga
eddig,ha valakinek meglesz írjon please,én is írok ha megszerzem 😊

lalicsiga
amúgy ja, nincs ilyen: mood indigo- golden light

cseri001
Vajon ki lehet az elõadó?

Úristen hód, fújd már ki!!!

Paksi! Mielõtt eldurran a buksid és szitává szitkozod a vodás ügyfélszolgálatosokat, kattints a nevemre és ird meg az e-mail címed és én elküldöm a vodás 3g reklám egy általam készített speciális (szöveg nélküli) verzióját (21mp - Telóba csengésnek tudod milyen jól fogy szólni)

DE hidd el (hiddjétek el) ennek a zenének nem lesz eredetije... szerintem.

KisPaksi
Baszkiii én t-mobilos vok de eskü hogy bedöngetek a eggyik vodához azt megkérdem hogy az a zene honnan van bazze fasz kivan mááár!!!

Sziasztok!

Vodafón 3G-s turpisságok😊

Az a sanda gyanum hogy a vodások külön ehhez a klipphez csinálták ezt a zenét és a klippben látható infó (mikor a srác kiválasztja ezt a Cadillac-es számot) nem egyeztethetõ össze vele. Tudom hülye feltételezés de ez a számcím nem passzol ehhez a zenéhez... Let's have a party.... én erre a számra nem kezdenék el bulizni az tuti, bár jól össze-samplerezték a zenét és valóban tetszetõs, de az állítólagos címmel nem tartom összepasszolónak. SZERINTEM!!!
Ez a szám inkább újszerü, elektrónikus hangzású...
Ha a srác mondjuk... "esti" idõpontban (a város esti fényeinél) kelne útra, még bevenném hogy partizni indul (ezzel a zenével bemelegítve), de így...ehhh😊
A vodások tettek egy kis csavart ebbe a klippbe vagy pedig valamit elnéztek...

UI: még valami érdekesség: ha ez a Cadillac-es infó hiteles, akkor a többi felette lévõ számcím is valódi kéne hogy legyen, nem??? Kérdem én, találtatok ti olyan számot hogy:
Western Heroes - Tell Me Everything About It
(Ez az legfelsõ számcím a teló kijelzõjén😊)))))
Jó fejtörést reklámfalók😊

Enjoy Life😊

Én sem találtam, még lime-on sem.
a dc-n én sem találok ilyet...
3 G-s reklámzene ->> Blue Cadillac : Let's have a party tonight
(www.reklamadatbazis.hu)
www.kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 a lustáknak...
ja, és az arany ászok reklám zenéje innen letölhetõ: http://kalakalap.hu/reklam/el-arany-aszok2006.mp3 😊 üdv
heló! Nokia reklám zenéje: LPG - Belly Rollercoaster akinek kell, elküldöm ímélbe esetleg...
Hmmm, nem Wanda Jackson - Let's have a party ???
KisPaksi
Most néztem vissza és télleg nem erre a számra gondoltam hane a 3G-s zene letöltésesre!

Joke 33
az szenvedtek akart lenni,csak nem akarta eléggé

Joke 33
amúgy,ha rám hallgattok,nem szenvedted dc-vel...
Vagy Bcdc++,vagy inkább javasloma morpheus-t
Jobb,gyorsabb,királyabb

Zadeus
az a szám engem is érdekelne!!! Mert Blue Cadillac Let's have a party tonight
a dc nekem ezt a számot nem találta😞(((aki megszerezte dobjon 1 linket pls!!

Balo
nyugodtan

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

biaggio
Engedelmeddel, annyira megfogalmaztad a Reklámadatbázis lényegét is, hogy szinte szó szerint visszaidéztelek az oldalon. Nagyon köszi!

.::Reklámadatbázis::.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Balo
Úgy látom páran nem értik a fórum lényegét. Itt emberek segítenek embereknek. Ez nem egy szolgáltatás amiért fizetsz és jogosan vársz el valamit. Ne követelõzzetek. Tudjátok, ha valaki tudja akkor segíteni fog. De lehet meglátja a 16-os betûmérettel írt parancsolgatást és elmegy tõle a kedve. Akinek nem inge...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Énis mert sehol nem találom a zenéket amiket keresek<#wilting>
Joke 33
és nemkell termékbemutató a fájlcserélõ programokról,csak a szám elõadója,és címe!
Bocs,Eddmegleves,nem rád kiabálok<#worship>,csak már egy picit kezdek kiborulni<#idiota>

Joke 33
ö figyi,sztem kispaksi is az ÚJ vodás reklám zenéjére gondolt,nem ere a régi ratyira...amúgy nekem is kéne,szal...AZ ÚJ VODAFONOS REKLÁM,AMELYIKBEN A CSÁVÓ A VODAFON LIVE-RÓL TÖLT LE SZÁMOT,ÉS MINDENKI AZ ÜTEMRE CSINÁLJA A DOLGÁT!!!pl a néni úgy köt,a csaj úgy tolja a babakocsit,nemigaz,hogy csak ketten láttuk ezt a reklámot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont én még mindig keresema sushi tv bemutatoja alatti zeneszám címét és elõadoját😞 és a régebbi topmodell leszek címû mûsor bemutatoja alatti zenét is. Ha valaki tud valamit lécci szoljon!
Mousse T vs The Dandy Warhols - Horny As A Dandy szerintem ez az. Szedd le KisPaksi. Ott a dc, limewire, morpheus, e-mule... van egy rakat fájlcserélõ progi...ráadásul ingyenesen. Onantól meg már csak le kell töltened.
KisPaksi
De most télleg valaki szerezze máár meg!!!

KisPaksi
Valaki szerzze máár meg azt a számot, szerintem nem csak nekem kellene ennyire!!!

KisPaksi
csáá srácok!
Még mindig nem tudja valaki a Vodás reklám zenéjét???

Agent087
hi
vki nem tudja annak a számnak a címét ami a Rexona reklámban megy mikor állatok mennek a városba stb?
elõre is kösz

A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ címû film alatt milyen zene hallható?

Johnny Justify: Azt hiszem: Cyndi Lauper - True Colors
köszi
ProGabe
Gondolom már párszor le lett ide írva,szal ha arra nem vagy képes hogy használd azt a rohadt keresõt akkor idegeskedj csak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.