Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jose Gonzalez - Hearbeats
Nem pedig Heartaches... HEARTBEATS
már, emailben is jönnek a kérések, nekem nincs meg vazze...
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
címû film alatt milyen zene hallható? Elõdaó, szám cím, esetleg album cím ha van.
Köszönet elõre is!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
valaki nem tudja megmondani a peugeot 207-es reklám zenéjének az elõadóját és a címét???
(az az,amelyikben a katicák tosznak a kocsiban)
.::Reklámadatbázis::.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Caesars - Jerk it Out
Asszem még több reklám alatt is volt, nem rossz zene.
Mindjárt feltöltöm.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
lehet, hogy már sokan emlegették elõttem ezt a honlapot, de akkor én most még egyszer megteszem, hátha segít akárkinek legalább annyit, amennyit nekem segített már, szerintem nagyon sok minden fent van. Reklámok is, de a zenék listáját is meglehet találni, márkákra és azon belül is reklámokra is lebontva ha jól emlékszem. A honlap pedig nem más, mint a www.reklamadatbazis.hu.
Sok szerencsét és jó keresgélést, mindenkinek!😊
elõre is kösz
az nincs meg, csak annak a tv-s reklámnak van a zenéje... milyen 207rõl írsz?
Elõre is köszönöm!
Egy régebbi Blaupunkt reklámzenét keresek. Prosieben-en nyomták állandóan, a lényege: autóhifi reklám, csávó beül a folkszvagányba, bekapcsolja a hifit, a hátsó kalaptartóban látzik, ahogy ugrálnak a hangfalak, majd a zene ütemére a plüssmaci éls a plüssnyuszi elkezdenek... hát... szóval, újfajta állatfajt teremteni 😛
Peugeot 207: Marcels - Heartaches
ha esetleg mást is érdekelne
Nekem a peugeot 207 (katicabogaras) reklámzenéjének a címe kellene, ha tudja valaki legyen szíves megosztani velem.
Köszi
Jose Gonzalez - Heartbeats 320 kbps (Sony Bravia advert) meg lehet találni egy oldalon csak az 1 perces változatát (amit hallunk) mert ez az egész szám. ha máshol nem, a www.reald.gportal.hu oldalon háttérzenének van berakva! www.reald.gportal.hu/bravia_lcdtv.mp3 innen lehet letölteni! csak ennyit akrtam😊 sziasztok
A Visa reklám zenéjét én is megköszönném!
Isten küldött közén az tuti!