Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KisPaksi
nah szal itt egy link a 207-es reklámzenéje207-es reklám zene!!! RAPIDSHARE

KisPaksi
Emberek www.bearshare.com itt egy fasza kis progi külföldi számokkal innen lehetletölteni!!!! Jah a bearshare oldalán Downloads és a Free-re menjetek töltsétek le és telepítsétek, én is mindig innen szedem a számokat!!!

Amse
szerintem csak irigy vagy 😄

bakker, nekem nincs meg, mindenki tõlem kérni, nekem ez van meg:
Jose Gonzalez - Hearbeats
Nem pedig Heartaches... HEARTBEATS
már, emailben is jönnek a kérések, nekem nincs meg vazze...

a peugeot 207 reklám zenéje át tudod küldeni Tomasseee<#wink>
a peugeot 207 reklám zenéje át tudod küldeni Tomasseee
Hello Mindnekinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
címû film alatt milyen zene hallható? Elõdaó, szám cím, esetleg album cím ha van.
Köszönet elõre is!

ProGabe
Mekkora luxus lett a visszaolvasás,sajnos sokaknak nem telik rá.<#idiota>

EZITTAZ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Joke 33
helló!
valaki nem tudja megmondani a peugeot 207-es reklám zenéjének az elõadóját és a címét???
(az az,amelyikben a katicák tosznak a kocsiban)

I3andy
és még valami: az angol 1. osztály zenéjének mi a címe(sport1-en minden közvetítés elõtt)?

I3andy
Valaki nem tod linket adni az axe click reklám zenéjéhez:Johnny'Guitar'Watson: Gangster Of Love, elõre is thx

biaggio

.::Reklámadatbázis::.

biaggio
Oké, rendben. Csak érkezett már hasonló típusú megjegyzés az oldalra, hogy mekkora koppintás, meg hogy az egész adatbázis másolva van, stb. Természetesen nem titok, hogy az oldal részben külföldi, részben magyar adatbázisokból, fórumokból, szakportálokból származik, de úgy gondolom, az összegyûjtött anyag magyar viszonylatban egyedülálló.

Panás reklámban ez megy: Tobias Froberg - When The Night Turns Cold

ProGabe
A koppintást nem pejoratív értelemben értettem,nem gondoltam volna hogy ezzel belegázolok valakinek a lelki világába.<#kuss>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

biaggio
A "koppintás" talán kicsit erõs, mondjuk a hasonló típusú oldal jobban passzol...<#gonosz3>

ez nagggyon zsír, thx

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Egyébként van egy szám:

Caesars - Jerk it Out

Asszem még több reklám alatt is volt, nem rossz zene.
Mindjárt feltöltöm.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Srácok! Plíz pl. egy Rapidshare-es linkhez írjátok oda a szám címét is, mert ha meghal, ugyanott vagyunk 😊.

ProGabe
Ugyanilyen honlap,tulajdonképpen a magyar ennek a koppintása:http://www.commercialbreaksandbeats.co.uk

Sziasztok,
lehet, hogy már sokan emlegették elõttem ezt a honlapot, de akkor én most még egyszer megteszem, hátha segít akárkinek legalább annyit, amennyit nekem segített már, szerintem nagyon sok minden fent van. Reklámok is, de a zenék listáját is meglehet találni, márkákra és azon belül is reklámokra is lebontva ha jól emlékszem. A honlap pedig nem más, mint a www.reklamadatbazis.hu.
Sok szerencsét és jó keresgélést, mindenkinek!😊

nesto
Johnny Justify Ez a te zenéd!

üdv.nem tudja valaki, hogy ki az elõadója annak a számnak, amely egy panasonic reklámban van? (egy férfi és egy nõ külön taxiban ül, a férfi lefényképezi a nõ telefonszámát...)
elõre is kösz
207???
az nincs meg, csak annak a tv-s reklámnak van a zenéje... milyen 207rõl írsz?

Tomasseee ha át tudnád küldeni a 207 reklém zenéjét akkor megköszönném
ha valakinek megfvan a peugeot 207 reklám zenéje (csak a zene) akkor azt ha eltudja küldeni az naon jó lenne köszi [email protected]
Elõre is köszi
Hi! Lehet, hogy beírtátok már, de sajnos nem találom... A Dove reklám zenéje kéne... az a see your true colors meg like a rainbow...😄 (Nem biztos, hogy Dove😊
Hali, nem tudjátok a legújabb Arany Ászok reklám alatt milyen zene megy?

Jah, meg egy másik. Valamikor karácsony környékén az RTL Klubon reklámoztak valami sportversenyt. Talán forma1? nemtudom. Az alapzene egy gyakorlatilag full basszusos, pár ütembõl álló "zene volt", de enkem nagyon bejött. Már szinte el is felejtettem, amikor a minap hallottam egy szórakozóhelyen. Davit Guetta - The world is mine egyik remixe volt. Ha valaki tudja, melyik ez a remix konkrétan, légyszi írja meg nekem, mert már 6 mixet töltöttem le, de sajnos nem sikerült még meglelni 😞
Elõre is köszönöm!
Üdv!

Egy régebbi Blaupunkt reklámzenét keresek. Prosieben-en nyomták állandóan, a lényege: autóhifi reklám, csávó beül a folkszvagányba, bekapcsolja a hifit, a hátsó kalaptartóban látzik, ahogy ugrálnak a hangfalak, majd a zene ütemére a plüssmaci éls a plüssnyuszi elkezdenek... hát... szóval, újfajta állatfajt teremteni 😛
Nolycsy
Helló! A L'oreal Pure zone reklámzenéje kéne. Még Tv-ben nem láttam, csak moziban a film elõtt vetítették. A szövegében kb. az van, hogy az arclemosók nem tisztítják le rendesen az arcod, ezért használd a l'oreal-t, és a csaj egy ajtót kinyitva, közelrõl látja hogy mi is történik a koszokkal a bõrben. Remélem valaki ismeri a zenéjét.

Hogy lehettem ilyen bamba 😊 már itt volt a válasz

Meválaszolnám a kérdésem:

Peugeot 207: Marcels - Heartaches

ha esetleg mást is érdekelne
Zadeus
hy
The Marcels Heartaches a katicás reklámé

Sziasztok!

Nekem a peugeot 207 (katicabogaras) reklámzenéjének a címe kellene, ha tudja valaki legyen szíves megosztani velem.

Köszi
nekem megvan a komplett szám, ha kell v.kinek, feltöltöm

helló! nekem is, és szerintem sokaknak tetszik a Sony Bravia LCD-TVék zenéje. (színes labdák gurulnak...) annak az elõadója:
Jose Gonzalez - Heartbeats 320 kbps (Sony Bravia advert) meg lehet találni egy oldalon csak az 1 perces változatát (amit hallunk) mert ez az egész szám. ha máshol nem, a www.reald.gportal.hu oldalon háttérzenének van berakva! www.reald.gportal.hu/bravia_lcdtv.mp3 innen lehet letölteni! csak ennyit akrtam😊 sziasztok
Hali! Remélem tud valaki segíteni. Egy régi Levi's reklám zenéjét keresem mégpedig azt amikor a reklámban egy guminõ meg egy gumicsávó találkozik de a az egyiket elsodorja egy teherautó szele és egy drótkerítésen landol, aminek következtében leereszt...a másik pedig nagy bánatában egy rózsa tövisébe nyúl hogy leeressze magát. Na kb errõl szól a reklám remélem rémlik valakinek és tud segíteni. Elõre is kösz. (Ja és az valószínû hogy magyar adón nem sûrûn vetítették)
nesto
thx

biaggio

Halihó!

A Visa reklám zenéjét én is megköszönném!
nesto
engem is érdekelne...

Hello! Vki meg tudná mondani mi az új VISA reklám zenéjének a címe és elõadója?
Sziasztok! Tegnap láttam a mission impossible-t, elõtte volt egy bmw reklám, annak a zenéjét szeretném tudna, ha segítene valaki megfejteni. klasszikus

A Trio Da Da Da reklámzenét feltenné akinek megvan? Elõre is köszi 😊
Emberek nekem is nagyon kéne az uj heinekken reklám de nagoyn 😄 mert k*rv*ra bejon ja meg még midng keresem a bacardis reklámot a vinnie jonnes ost koszi elore is Gabeszg

ProGabe!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Isten küldött közén az tuti!
ProGabe
Mielõtt még többen küldenének privit: IDE is feltöltöttem a Ronaldinho-s zenét.