2756
Reklámzenék
-
062020 #2676 Helló
Tudja valaki, hogy mi a szám címe ebben a T-Mobil reklámban:
http://www.t-mobile.hu/static/VideoGalleries/reklamok/MediaMania_TV40.mpg -
ward #2675 Sziasztok,
nem tudjatok veletlenul mi a TV2n a Bajnokok Ligaja reklamnak a zeneje?
neztem neten, de sehol nem talaltam ra valaszt.
koszi szepen,
Udv
w -
bitang05 #2674 Sziasztok!
Sehol sem találom az új opel corsa reklámjának a zenéjét.Tudnátok segíteni?!Előre is köszönöm! -
zenemano #2673 Próbálj rákérdezni a Fiat közönségszolgálatánál. -
fernando4ever #2672 Sziasztok!
Sehol nem lelem az új Fiat reklám zenéjét (a fiat.hu kezdőlapján rögtön az jön be - amikor a Punto nekimegy a sok mínuszos piros gömbnek). Nagyon bízom benne h most is tudtok segíteni!
Előre is köszi! -
#2671 Szia!
Ő lenne az. :)
http://www.youtube.com/watch?v=--xnPk1wExQ -
#2670 Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy valaki nem ismeri-e véletlenül, az új Mazdás reklám zenéjét? -
#2669 megvan :)
Videó
Yann Tiersen - Comptine d'un autre été: l'après midi -
#2668 Az új Maggi reklámnak tudja valaki a zenéjét? Nemrég pár youtubeos gondolkodós kisfilmnek is volt a zenéje -
#2667 Ez pannonos reklam nem T-mobile-s -
#2666 Bay City Rollers__bye bye baby -
#2665 Csondor Kata-Karácsonyi dal -
fernando4ever #2664 Szót sem érdemel...A másik is kellett ;):D Köszi még egyszer! -
zenemano #2663 Közbe rájöttem, hogy felcseréltem a két T-Homeos reklámot, a szatelites reklám zenéje a kiadott, a hóemberesé meg sajnos nem. Elnézést :S -
fernando4ever #2662 Nagyon köszönöm! :) -
zenemano #2661 Az első kiadott lett... reklámadatbázison a T-Home márkánál megtalálod. ;) -
fernando4ever #2660 Sziasztok! Látom sok hasznos infót lehet itt szerezni:D Nekem is tudnátok segíteni?
Két reklám zenéjét szeretném megkérdezni: az egyik egy T-Home reklám, ahol együtt van a család, a kisfiú odahúzza a hóembert is a TV-hez, valami ilyesmi: I can teach you how to change your state of mind... Bár ha jól sejtem reklámhoz készült.
A másik egy Fresh&Fruit reklám, ahol a lányok mindenkit lefröcskölnek:
http://www.youtube.com/watch?v=7J8osxuAQfI
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Köszönöm! :) -
#2659 Helló!
Valaki nem tudja hol található a Coca Cola kamionos karácsonyi reklámja MAGYAR verzióban? ("holidays are coming",angolban)
Előre is köszönöm! -
#2658 Azert nem semmi a t-mobile, letoltheted Kata dalat Mp3-ban ingyen, de ha csengohangkent akarod letolteni es nincs megrendelve a dallamcsengo szolgaltatasod akkor 361Ft-ot ker a letoltesert. -
#2657 Hello. Ha nem gond nekem is el tudnád küldeni a linket? Telora kellene csengőhangnak. ( Megvan mp3-ba és át is tudom rakni rá, de lehet ez valahogy "másképp" van.:D ).
Köszi. -
#2656 Koszi a linket! Megneztem az eredeti nemet dalt, hat mit mondjak, Csondor Kata 1000x Aranyosabb, edesebb a nevetese, kellemesebb a hangja! -
zenemano #2655 A német (eredeti) reklámban Lara Belmont (28) színésznő látható (illetve ő "tátogja" el az angol dalt). Aki pedig énekelte az angol dalt, az Anna Depenbusch (alias Ella Larsson) (31).
-
#2654 Meg egy olyan kerdesem lenne, csak kivancsisagbol, hogy esetleg az eredeti eloadoval keszult reklam is megtekintheto valahol? mert nyilvanvalo, hogy nem Kata szerepel a filmen, de erdekelne a masik verzio is. -
#2653 Koszontem Tisztelettel! Olvastam es valaszoltam is ra. -
zenemano #2652 Privátban ment a link. -
#2651 Kozben mar latom, hogy az utolsao par hozzaszolas szinte csak errol a bizonyos dalrol szol! Mar csak az "eredeti" rovid reklamfilm zenet szeretnem letolteni mp3-ban csengohangnak ha tud valaki linket hozza? -
#2650 anelkul nemtom leszedni? -
#2649 Sziasztok! Nem tudom tud-e valaki segiteni nekem? En a T-mobile-s reklamfilm zenejet keresem, amiben az az edes csajszi enekel a pasijanak, aki a teli dugoban uldogel a kocsijaban es a korulotte levo tobbi ember is hallja a csajszi eneket. Na ez a bizonyos enek kellene nekem, ha meg lehet szerezni, de fullban es erthetoen, mellekzorejek nelkul. -
l0b1g #2648 persze mobiltelefonnal működnek a linkek -
l0b1g #2647 sőt, mobilra is letölthető ez a nagyszerű nóta a tzones-ról vagy a wnw-ről
Karácsonyi ajándék a T-től (tzones)
Karácsonyi ajándék a T-től (wnw) -
maera #2646 köszi -
#2645 Ajánlom magamat: #2636 -
maera #2644 hát semmi extra, - hát hogy olcsóbb többre már nem emléxem - bár mostanában nem látni a tv-ben, vagy csak én nem látom. hát amiben a kia c'eedet reklámozzák, abban még a kia karent is.
volt itt még vki akit ez érdekelt, ő se tud semmit? -
maera #2643 köszönjük szépen :) -
maera #2642 nem tudja vki az új martini reklám zenéjét? amikor van egy csaj aki rózsaszín apácaruhában van, és a végén egy srác meg a csaj vmi bulin vannak.asszem a rosé és rosato vagy mi
köszönöm :) -
zenemano #2641 És íme eljött a nagy pillanat, letölthető a dal és olvasható az egész szövege is:
Csondor Kata - Add Tovább
http://www.t-mobile.hu/t-mobile/reklamok/reklamok/karacsonyi_dal -
#2640 Ha valaki leszedne es kivagna nekem csengohangnak jo minosegben azt megkoszonnem.Megha csak ez a par sor is van csak. -
#2639 Azon én sem tudok segíteni. Tőlem ennyire telt. :) -
zenemano #2638 Csak az a poén, hogy a feltöltök beletettek a zenébe pár brutális ugrást, amitől eléggé élvezhetetlen lett a zene... a kis huncutok. -
#2637 Hali. Ezzelle tudod tölteni...
Ha minden igazezzelpedig úgy vagdosod, ahogy kedved tartja.
Remélem tudtam segíteni. :)