2756
Reklámzenék
-
#2636 Martini -
#2635 Heló. Ebből a martini reklám-ból szeretném valahogy kivágni a számot. Ha valaki tudna segíteni, hogy lehet letölteni youtube-ról a számot mp3-ba, vagy ha valaki feltöltené ezt a számot megköszönném. box.net-re fellehet ingyen tenni, szerintem mást is érdekelne. -
zenemano #2634 Kata felénekelte a dalt és az már a T-Mobilenál van, meg a (kiadatási) jogok is. Ők döntenek, hogy most hogyan tovább...
Ezért, hogy a dal mihamarabb elérhetővé váljon, fogjunk össze és írjunk mindannyian levelet a T-Mobilenak ([email protected]), jelezve mennyire szeretjük és várjuk a dalt. Szerintem ez megadhatná a végső lökést a dal sikeréhez! Hajrá!
Részletes és friss információk a dalról:
www.reklamadatbazis.hu -
zenemano #2633 S mi történik a reklámban? -
#2632 Kössz szépen. Így még jobban tetszik, mint csak a reklámban. :) -
maera #2631 valaki a kia ceed-reklám zenéjét nem tudja? :) -
maera #2630 mármint ezt olvastam egyik fórumon. de nem tom h télleg az-e -
maera #2629 valami lala song vagy ilyesmi. valahova felírtam de nem találom az istennek se... de dolgozom rajta :) -
zalkrifa #2628 Hello. a samsung corby zene Technicolor - Paloma Faith
http://www.youtube.com/watch?v=xQdrwgJOXkk -
Nitus88 #2627 Helló. Én is ezt a zenét kerestem, előadó: Csondor Kata de még nincs kész a teljes szám, viszont elvileg készül, legalábbis reklámadatbázison ezt írták.... -
#2626 Bocs a 2 hsz-ért, de még Samsung Corby(amit msotanában elég gyakran reklámoznak) telefon zenéjét se bánnám, ha meg tudná valaki mondani..:D:D Köszi..:D:D -
#2625 Hali. Arra a t-com (home) nem tudom mi a sok közül...:D zenére lennék kíváncsi, amikor a csávóka ül a kocsiban és minden csupa hó, talán az autópályán és nagy dugó van aztán felhívja barátnőjét és ő énekel a telóban, tehát igazából az kellene nekem amit a csaj énekel. Már hogyha van ilyen szám egyáltalán. Mert én nem találtam -.-
köszi. -
#2624 http://www.youtube.com/watch?v=zJqiYGK3fJ4 -
zenemano #2623 Megtaláltad? -
#2622 Köszi! -
Tamas92 #2621 Free Design - Love You -
#2620 Hali. A Toyota reklámzenéjét keresném. Amikor a takarókat húzzák le a kocsikról és mindig másik jön helyettük. Valami Verso felirat is van benne. Köszi. :) -
janeausten #2619 Ugyanaz, szinte ugyanaz, mint a másikban, ezért is keverte valaki össze:), egy pasi vár arra, hogy a barátnője elkészüljön (szegény), mert indulnának és közben rájön, hogy milyen jó itthon, vagy valami hasonló. -
ivotib #2618 Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Szerintem idén volt egy reklám, azt hiszem a Szigetet kezdték reklámozni, abban volt egy szám, amit egy nő énekelt. Mi volt az? Bárhol keresek szigetreklámot, mindig a legújabbat hozza ki. De nem abban volt.
Köszi -
Hello.
Nem igazán reklám, hanem bemutató.
Mostanában mutatják be így a Top Gear-t a TV6-on - ennek érdekelne a zenéje. Az elején van, a sziklán állnak mindhárman és a szöveg az, hogy végleg elrontották és vége lesz a műsornak - persze nem.
Na remélem valakinek világos, de jobban nem tudom leírni, Youtubeon pedig nem találtam... :S
Köszi előre is! :) -
zenemano #2616 S mi történik ebben a Senseo reklámban? -
#2615 nagyon szépen köszönöm!!!! -
konyi #2614 Bay City Rollers - Bye bye baby -
#2613 sziasztok! a pannon reklám zenéje kellene nekem, ami most megy, vmi bye bye baby a szövege. előre is köszi! -
janeausten #2612 Sziasztok!
A Senseo kávé zenéjét kerestem a múltkor, de csak leírni tudtam, a nevére nem emlékeztem. De nem a Fly me to the Moon, ahogyan azt írta valaki. Mindesetre nagyon köszök minden tippet. -
t1rmg #2611 Ez az! Köszi! -
crater #2610 erre illik a leírás -
t1rmg #2609 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi az a nem mai zene, ami általában a forma 1 promók alatt szokott menni, vagy biztos, hogy vmilyen autóversenyhez. Elektronikus zene, a végén angol speeker beszél, alatta pedig gumicsikorgás. Fontos lenne!
Köszi a segítséget! -
#2608 linkin parknak az az új száma, nem jut eszembe..:) -
McCartman #2607 sziasztok,
mostanaban a Viasat 3mon futo Matrix előzetes alatt hallható szám címét tudja valaki?:)
előre is köszi -
corniche #2606 Helló! Esetleg a pöttyös 10 pontos alatt futó muzsikát tudja valaki? -
janeausten #2605 Sziasztok!
Ez nem reklám, hanem előzetes, de remélem nem gond, hogy ide írom.
A viasat3-on megy A helyszínelők, és az előzetes alatt futó szám érdekelne.
Előre is köszi a segítséget! -
Kiskusi #2604 ja már megvan. Pink - Bad Influence -
Kiskusi #2603 Hello. Az új Volkswagen Golf reklám zenéjét szeretném megtudni. A végén megy a Golf sötétbe és ugye a VW jel a legvégén. Légyszi segítsetek. Üdv -
Ch1n0ka #2602 The Caesars - Jerk It Out
uhh nagyon köszi ..1000éve ezt keresem.
mégegyszer köszi ;) -
corniche #2601 Nem okoskodás, mégkevésbé kötekedés képpen, főleg miután megtaláljátok simán The Ceasarsként is, de az előadó egészen pontosan úgy néz ki, hogy The Ceasars Palace. Én cirka 4 éve szereztem be a számot, mert láttam a videójukat a vh1-on és megtetszett nagyon.
Az én tiszteletteljes kérésem viszont az volna, hogy ha valakinek módjában áll, legyen olyan kedves és segítsen ki az éppen most futó upc reklám zenéjével. A két kis báb a lakótelepen figyeli a reklámtáblát.
Köszi! -
sanyiute #2600 ja még 1 reklám az a mogyorós reklám zenéje érdekel amikor nagyba tolják a parkourt és bevágja a csávó a golyóját a végén (halk a zene de remélem tudjátok meik) -
sanyiute #2599 xDDDD pont ez areklám érdekelt THX :D -
#2598 The Caesars - Jerk It Out
Ne keressétek továb...
:P -
#2597 Hali! Az uj Renault Megane reklám zenéje érdekelne. Nagyon filmzenés beütése van. Mi lehet a címe nem tudja valaki?