2756
Reklámzenék
-
#1836 aj arra -
zenemano #1835 Írj te is a Sony Ericsson Magyarországnak te is és kérdezd meg, hátha szerencséd lesz ;) -
Jake FX #1834 hali!
nem tudja valaki annak a zenének a címét,ami a walkman-es reklámban van?
a fülhallgató vezetékéből raknak ki alakokat,és egy nő énekel benne
-
#1833 reklamadatbazis.hu-ra gondolsz? :)
már kismilliószor le lett írva,látod mégsem halt ki a topik,jó nem is pörög,dehát "helpdesknek" nem is kell -
walkinG #1832 Hawaiian - Iz - Somewhere Over The Rainbow -
#1831 van egyoldal de ha elmondom semmi értelme nem lesz ennek a topic nak -
#1830 the cloud room-hey now now én is ezt kerestem
-
#1829 Hello!
Nem tudjátok az új PEPSI-reklám zenéjének címét ???
(Az, amikor a kép 4 részre van osztva...)
Előre is kössz! -
#1828 -
#1827 zsekkkk:) -
#1826 öhm... nemtom jó-e ha ide írom, de hátha tudjátok...
a tv2-n a stepfordi feleségek c. film bemutatója (moziverzum) alatt menő zenér címére lennék kíváncsi.
köcce:) -
#1825 Sziasztok! :) Ami mostanában megy Mastercard reklám annak nem tudja valaki, hogy milyen zene megy alatta? Előre is köszi :) -
zenemano #1824 A magyar változat szerintem elég bénácska lett, jobb lett volna ha itthon is angolul adják... -
#1823 Ez a Bugsy Malone c. musical egyik dala:
Bugsy Malone - You give a little love
a raklámban persze egy újradolgozott verzió van, de kb ugyanúgy hangzanak, ja persze ez magyarba nincsen. ez télleg csak a reklámhoz készült. Max ha van szinkronja a musicalnek abba lehet, de nem tudok róla. -
rufuspoker #1822 http://www.youtube.com/watch?v=wi249kAuONE&mode=related&search= ennek a gta-s coca cola reklámnak kéne a zenéje ha valaki tudja írja le köszi ! -
zenemano #1821 "Ilyen" gitár effekt van sok számban is:
Rammstein - Du Hast című számában (de más számjukban is lehet, csak nem ismerem az összest)
vagy pl:
Hooligans - Legyen Valami című számának a vége felé (kb. 3:30-nál pont hasonló gitárnyúzós effekt van)
De persze rengeteg sok számban van még ilyen, talán ezért is lehetett ismerős... asszem a Matrix 1-ben is volt valami hasonló zúzós szám.
-
#1820 meg tudnátok mondani mi az a zene ami a 38-ik másodperctől szól ?ebben
van egy olyan érzésem hogy a trailerhez készült,szal felejtős a dolog,de meg mernék esküdni hogy már hallottam valahol,hopp ez így kicsit ellentmondásos,de biztos értitek hogy értem -
#1819 az RTL híadójának a zenéjét nagyon bírom:) -
#1818 Mazarin -
#1817 thx -
zenemano #1816 www.tozsdemagus.hu
oldalon próbálj meg keresgélni, vagy ott a fóruma, írd be, hogy keresed a videót. -
#1815 esetleg próbáld meg a hivatlos honlapjukon(nemtom minek a relámja volt ez)
de aminek a reklámja volt annak a honlapján -
#1814 Miért? Tök aranyos... -
Tompkins #1813 Sziasztok!
Engem az új Puma reklám zenéje érdekelne, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi! -
zenemano #1812 Jesszusom, micsoda reklámok jutnak az eszedbe :D
-
#1811 Nincs meg valakinek az a reklám (video), hogy:
-ideadod a körteformát?
-az most nem fog menni. eladási opció van rá és őrültség lenne fedezet nélkül maradni...
Tehát a video file kellene. Van TV tunerem, de már nagyon régen nem volt ez a reklám. help please! -
zenemano #1810 Kérj meg egy havert akinek van pc tunerja, vegye fel neked... lehet úgy hamarabb meglesz. -
#1809 de nekem a reklám kell
videóba
-
#1808 pápápápápápápápápápápápápápá
de ez is olyan sztem hogy ehhez a reklámhoz lett gyártva és nincs kiadva
ha vki tudja akkor nem szóltam -
#1807 császtok vki a Raiffeisen Bank reklámjához(popopopopopo)vki olyan linket tudnátok adni ahonnan le tudom tölteni -
#1806 -
zenemano #1805 Clint Mansell - Requiem For A Dream -
hercegpsp #1804 Ki tudja a zenecímét a Reqviem egy álomért c. filmnek? -
#1803 köszi, erre rákeresek -
zenemano #1802 Kérdezzd csak, nem mondtam hogy baj.
Elvileg van olyan CD, hogy Best Of Communism, ezen is hasonló dalok vannak.
Én sajnos tisztában vagyok vele, hogy a cégek milyen "lelkesen" válaszolnak de akadnak kivételek is és soha nem lehet tudni.
Csak akad valami jó kis remix-anyag ;) -
#1801 asszed, hogy válaszolt?!
és a dnb átlag 170bpm, és azt is szeretnék -> rákeverni, de persze, nemtudja senki, h mi az eredeti track zenéje (azaz az induló...)
és mérne írhatnék ide előszőr akár? ha valaki tudja és van oly' kedves segít... :P -
zenemano #1800 A Pantel mit írt vissza? ... jaaa, akkor nem ártana tőlük is kérdezősködni ám:D
Elvileg az ilyen indulók lassuak (70-80 bpm) és rátettek egy dupla sebességű drum and bass számot (140/160 bpm-eset). Ha ráérsz akár te is csinálhatsz hasonlót ;) -
#1799 Chas sráczok! Nekem a betiltott Pantel reklám zenéje kéne! Vagy legalább annak a magyar (induló) zenének a címe! THX!!
Itt a reklám: Pantel Reklám -
Oblio #1798 Nagyon szépen köszönöm!!!!! :) -
#1797 link