2756
Reklámzenék
-
Oblio #1796 Hello! Én a Fiat Puntos zenét kergetem a Hardknox - Fire like this-t nincs meg véletlen valakinek vagy nem tudtok valami linket ahonnan lelehetne tölteni? Kööce -
#1795 nem az hanem most az uccsó 5 üzenetre csak kérések vannak, nincs nincs ember aki tudna segíteni.. a vip -et is így értettem. -
zenemano #1794 S ezt most mire írtad? Reklámzene vip? Az mi is?
Én már mondtam oldalt, de akadnak emberkék akik csőlátásuak :D -
#1793 ez így nem lesz jó! Kéne pár reklámzene vip... :S és azok mondanának oldalt... mert mindenki ír de semmi... :S -
Ákos456 #1792 Tudja vki mi annak a számnak a címe ami az Actival Max reklámjában szól?
-
zenemano #1791 Az egy nem kiadott zene, bérelték fizetős adatbázisból. A bővebb infót megtalálod a reklamadatbazis.hu-n. -
404error #1790 hello !
ne mtudjátok véletlen az orbit reklám zenéjét? amikor boxolo van benne eladó csaj meg iesmi :D -
#1789 jah amúgy nincs mit! -
#1788 sry
Tudom most BeethoVen forogna a sírjában :P
amúgy nem vagyok kimondottan kalsszikus zene hallgató csak amikor ezt hallottam én is az évforduló alkalmával, eszembe jutott milyen jó kis fragmovie-t lehetne rá gyártani akár CS-be akár Call of Dutyba.
hát innen tudtam én is, hogy ez volt eme dalocska. -
csanee #1787 Nagyon szépen köszönöm a segítséget... -
#1786 uramatyám télleg... de azér beethoven-t duplav-vel írni már nem is tudom minek számít -
#1785 nemtán az 1956-os forradalom és szabadságharc 50 éves évfordulójáról?
vagy esteleg a Szabadság szerelem c. filmen volt benne?
vagy mindkettő? hmmm.... XD
na mind1 az a lényeg h a zene az:
BEETHOWEN - Egmont overture -
#1784 ez télleg nagyon ismerős nekem is -
csanee #1783 Sziasztok! A Hősök című sorozat eme előzetesének a zenéjére lennék kíváncsi. Lécci segítsetek! Nagyon ismerős valahonnan, de nem tudom, hogy micsoda... Előre is köszi! -
Striper #1782 bocsi a zenéjét -
Striper #1781 bocsi a zenéjét -
Striper #1780 Valaki betudná linkelni honnan tudom letölteni a heineken reklámot (ferraris) -
zenemano #1779 Dc, Limewire és társai-ról... gondolom én... -
#1778 honnan tudom letölteni? -
zenemano #1777 Ugyanaz mint a régebbi Skoda Roomster reklámé... -
#1776 Tudjátok a Skoda nyereményjáték reklámjának zenéjét? -
zenemano #1775 Dorcsika drága, ha jól elolvasod az infóját a reklamadatbazis.hu-n, akkor elég egyértelműnek tűnne neked is, hogy a reklámhoz készítették és nem adták ki semmilyen kereskedelmi formában (se cédé, se kazi)... Így kezd derengeni, hogy mi a harci helyzet??? ... sajnos ;) -
dorcsikk #1774 Sziasztok! Keresem a most futó T-Com Favorit Non-Stop díjcsomag reklámzenéjét; amikor a kisbaba az anyuka hasában a zenére mozog! Annyit tudtam meg róla, hogy állítólag Jamie Winchester & Hrutka Róbert zenéje.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni? Vagy ha megvan esetleg valakinek el tudná küldeni nekem?
Válaszokat a [email protected] címre nagyon várom!!! Köszönöm előre is!!!! -
zenemano #1773 Szerintem nem erre gondolt, mivel mostanában nem adják ezt a reklámot ...;) -
zenemano #1772 Mert edddig hol próbáltad? Mert mindenhol te se nézhetted :D
Pl. reklamadatbazis.hu-n ;) -
hokika #1771 Peugeot 407 - The Film - Can you trust me
erre gondoltatok a Peugeot 407es reklámjaként?? -
hokika #1770 hy!!!
nekem az OTP reklámzenéje kellene amiben azok a lufik vannak!!!! SEHOL SEM TALÁLOM!!! -
zenemano #1769 Bon Jovi - It's My Life ezt használták fel a reklámhoz.
De az a verzió amit a reklámban hallottál, az nem kiadott mű. -
Ákos456 #1768 Kéne nagyon -
Ákos456 #1767 Meg tudná valaki adni, hogy honnan lehet letölteni az Axa zenéjét.
Amiben hokiznak. It's my life.
Please me!
-
Ákos456 #1766 Nekem csak a lottó zenéje kell!
(Házi reklámot akarok csinálni!)
-
#1765 Köszi! Megtaláltam! -
#1764 ha adsz vmi címet átküldöm neked szívesen, privátba írj, egyébként meghallgattam jó zene:D -
#1762 Itt egy videó: KLIKK IDE -
#1761 José González: heartbeats -
#1760 Sziasztok!
Kerestem a keresőben, de valahogy nem azt dobta ki, amit akartam. Szóval nem tudja valaki, hogy mi a Sony Bravia reklám zenéje, amikor a különböző színű labdák pattognak az utcán? Köszi -
zenemano #1759 De Csum666 nem erre gondolt szerintem, ennek kiadott zenéje van...
Na majd kiderül hogy jól sejtem-e :D -
rita06 #1758 Értem, sejtettem :( Azért nagyon szépen köszönöm.bye -
Ákos456 #1757 A reklámot tom csak megadni(a videót).
Kell hozzá Quick Time player. Ezen a linken találod:
http://angel.regioportals.nl/autorai2005_gfx/movies/Peugeot407.mpeg -
Ákos456 #1756
Sziasztok!
Meg tudná valaki adni az ötöslottó reklámjának zenéjét?
Reklámszöveg nélkül, csak a zene.
(...idegenvezető csak most tudja meg...Mennyi?!)
Eddig még sehol sem találtam.
Előre is köszönöm!