2756
Reklámzenék
-
éééénZoli #1956 Sziasztok!
véletlenül bukkantam rá ere a reklámra:
http://huzogasd.extra.hu/
és ennek a számnak cime érdekelne engem. amikor a dezodorosdobozt törölgeti a hölgy akkor kezdődika zene ami negem érdekelne:D -
zenemano #1955 Indultam egy internetes mixversenyen. Én pl. reklámzenéket gyúrtam össze majd 9 percben. Meghallgathatjátok és szavazhattok rá, ha elnyerte a tetszéseteket:
Reklámzenemix 2006-2007 -
#1954 a Megasztár 2 szériájának Búcsúdalát (aminek ez a szövege:D) azt honnan tudom letölteni? -
zenemano #1953 A Nokia 5700 reklámja volt az...
Fent van az infója a reklamadatbazis.hu-n ;) -
Hymtozis #1952 Nekem a Nokia reklám zenéje kéne, amiben táncolnak, meg minden, és azt a telót reklámozza (nemtommmeik :D) ameiknek az alját lehet forgatni, és akkor zenelejátszó... -
zenemano #1951 Ja igen a Blur volt az, ők éneklik legtöbbször, csak siettem és nem vettem észre, hogy ebben a klippben is ők csápolnak... -
#1950 Hát én mondjuk ilyen lennék. Szeretem felvenni azokat a reklámokat, melyek valamiért hatnak rám. A Dreft reklám pl. negatívan hat és ezért jó, mert annyira rossz... -
ktomi22 #1949 megvan.. Blur - Song 2 ..köszi..nélküled nem ment volna ;) -
ktomi22 #1948 sztem ezt, ami a videóban van..ezt más énekli, mert más a csávó hangja.. esetleg nem énekli valaki más is?? -
ktomi22 #1947 köszi .. -
zenemano #1946 MY CHEMICAL ROMANCE - Song 2 -
ktomi22 #1945 Hy..
http://www.pacomodell.hu/kepek/rc-modell/helikopter/bell47g/bell47g-01.wmv
a videó alatt szól zene.. valaki megtudná mondani, hogy ki az előadó és a szám címe??
pls help.. előre is thx -
zenemano #1944 Írj a dreft-nek v. a gyártójának, ha van elérhetőségük... nem hinném hogy valaki poénból ilyen reklámokat venne fel unalmában :D
-
#1943 Nincs meg valakinek a DREFT reklám? Az amikor a nő bemegy a boltba a lányával és panaszkodik, hogy kinyúlt a drága pulóver. Aztán az üzletvezető meg leépíti azzal, hogy nem mindegy mivel mossa (micsoda marhaság...). Szóval az a verzió kellene, amikor a legvégén a nő azt mondja a bepróbálkozós lányának, hogy: "ezt beszéld meg apáddal".
Mostanában ugyanis nem adják ezt a verziót. Szóval ezt szeretném letölteni, ha megvan valakinek segítsen lécciiiii. Köszi -
yetjed #1942 se -
zenemano #1941 #1920-as hozzászólásomat lesd meg, mivel már más is kérdezte korábban. -
#1940 skoda fabia reklamzene amiben az utcán áll a narancssárga kocsi
thx -
winters12 #1939 Adrika ha majd megtaláltad akor megadod a linket ahonnan leszeted?
elöre iis köcc -
adriika #1938 köszi szépen, ez pont jó lesz, angolból már értem:) -
zenemano #1937 Próbálkozz olasz dolgokkal, nyelvvel foglalkozó fórumokra is beírni...
Itt van egy egész jó angol fordítás, szerintem könnyen megérthető (csók, szerelem, repülés... akárcsak a számok 80 százaléka ez is ezekről szól):
http://www.youtube.com/watch?v=TQ-f3Z0lMgY -
adriika #1936 hello!
a fiat bravo zenéjének szövegét keresem, magyarul!!!
ha valaki elküldené nagyon hálás lennék!
köszike előre is... -
#1935 ezerköszönet -
zenemano #1934 Indulj el ezen a nyomon:
Hetedik Menyország - dalszöveg -
#1933 SZiasztok!
Van egy Hetedik Mennyorsazágos videoklip és anyám nem száll le rólam amíg nem szerzem meg neki a dalt:D ír vmit a végén hogy mi a címe, de rákerestem és nem adott ki semmit. plz segítsetek ha tudtok itt a videó: klip -
zenemano #1932 De nem ám. Ha tőled egy fél percet rendelnek (max. 1-et), határidőre, akkor nem fogsz 3 v. 4 perccel tökölni, pláne ha a minőség is számít.
De megynugtatlak (:(), ezt nem csinálták meg hosszabban... -
#1931 Attól még lehet teljes hosszúságú zene. -
Bennie #1930 hello valaki nem tudja hogy az egyik rágóreklám zenéje talán airwaves tudjátok "megcsinálom" na ennek mi a zenéje thx előre is
-
zenemano #1929 De ha egyszer a reklámhoz készíttették? Hmmm? (Oda van írva ;)
A reklámhosszúságú verziót felveheted a reklámból, max. csengőhangnak jó lesz.... -
#1928 Közben én is megtaláltam a Walkman zenét. De ezt megszerezni nem egyszerű. Nincs meg valakinek véletlenül? KATT -
zenemano #1927 Tévedtem, most derült ki hogy létező, kiadott művet használtak fel.
Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra ;) -
#1926 köszi
most berosszult a limewire szoval magamra marattam:( -
zenemano #1925 Nagy a valószínűsége, hogy a reklámhoz csináltatták... ;)
De rá lehet kérdezni a Nokia Magyarországnál is... -
#1924 ja az -
zenemano #1923 Talán a Nokia 5700-as modellt reklámozzák? -
#1922 mivel nagyon Morricone-san hangzik,belehalgattam a most kiadott best of-ba,de azon nincs,és nagyon idegeít engem is a dolog,mert 100% hogy hallottam már valami filmben,de nem ugrik be -
#1921 rtl
és az a piros nokia a billentyűzet elcsavarható
-
zenemano #1920 Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra.
Amúgy Fiat Bravo reklám ;) -
zenemano #1919 Nokia? Hányas modellt reklámozzák, melyik adón adták... nem mindenki ér rá TV-zni ;) -
#1918 az új nokia relkámnak mi a számcíme? -
#1917 innen