2756
Reklámzenék
  • éééénZoli
    Sziasztok!
    véletlenül bukkantam rá ere a reklámra:
    http://huzogasd.extra.hu/
    és ennek a számnak cime érdekelne engem. amikor a dezodorosdobozt törölgeti a hölgy akkor kezdődika zene ami negem érdekelne:D
  • zenemano
    Indultam egy internetes mixversenyen. Én pl. reklámzenéket gyúrtam össze majd 9 percben. Meghallgathatjátok és szavazhattok rá, ha elnyerte a tetszéseteket:

Reklámzenemix 2006-2007
  • G04LK33PeR
    a Megasztár 2 szériájának Búcsúdalát (aminek ez a szövege:D) azt honnan tudom letölteni?
  • zenemano
    A Nokia 5700 reklámja volt az...
    Fent van az infója a reklamadatbazis.hu-n ;)
  • Hymtozis
    Nekem a Nokia reklám zenéje kéne, amiben táncolnak, meg minden, és azt a telót reklámozza (nemtommmeik :D) ameiknek az alját lehet forgatni, és akkor zenelejátszó...
  • zenemano
    Ja igen a Blur volt az, ők éneklik legtöbbször, csak siettem és nem vettem észre, hogy ebben a klippben is ők csápolnak...
  • rcstuning
    Hát én mondjuk ilyen lennék. Szeretem felvenni azokat a reklámokat, melyek valamiért hatnak rám. A Dreft reklám pl. negatívan hat és ezért jó, mert annyira rossz...
  • ktomi22
    megvan.. Blur - Song 2 ..köszi..nélküled nem ment volna ;)
  • ktomi22
    sztem ezt, ami a videóban van..ezt más énekli, mert más a csávó hangja.. esetleg nem énekli valaki más is??
  • ktomi22
    köszi ..
  • zenemano
    MY CHEMICAL ROMANCE - Song 2
  • ktomi22
    Hy..

http://www.pacomodell.hu/kepek/rc-modell/helikopter/bell47g/bell47g-01.wmv

a videó alatt szól zene.. valaki megtudná mondani, hogy ki az előadó és a szám címe??
    pls help.. előre is thx
  • zenemano
    Írj a dreft-nek v. a gyártójának, ha van elérhetőségük... nem hinném hogy valaki poénból ilyen reklámokat venne fel unalmában :D
  • rcstuning
    Nincs meg valakinek a DREFT reklám? Az amikor a nő bemegy a boltba a lányával és panaszkodik, hogy kinyúlt a drága pulóver. Aztán az üzletvezető meg leépíti azzal, hogy nem mindegy mivel mossa (micsoda marhaság...). Szóval az a verzió kellene, amikor a legvégén a nő azt mondja a bepróbálkozós lányának, hogy: "ezt beszéld meg apáddal".
    Mostanában ugyanis nem adják ezt a verziót. Szóval ezt szeretném letölteni, ha megvan valakinek segítsen lécciiiii. Köszi
  • yetjed
    se
  • zenemano
    #1920-as hozzászólásomat lesd meg, mivel már más is kérdezte korábban.
  • Olcsóvér
    skoda fabia reklamzene amiben az utcán áll a narancssárga kocsi
    thx
  • winters12
    Adrika ha majd megtaláltad akor megadod a linket ahonnan leszeted?
    elöre iis köcc
  • adriika
    köszi szépen, ez pont jó lesz, angolból már értem:)
  • zenemano
    Próbálkozz olasz dolgokkal, nyelvvel foglalkozó fórumokra is beírni...
    Itt van egy egész jó angol fordítás, szerintem könnyen megérthető (csók, szerelem, repülés... akárcsak a számok 80 százaléka ez is ezekről szól):

http://www.youtube.com/watch?v=TQ-f3Z0lMgY
  • adriika
    hello!

a fiat bravo zenéjének szövegét keresem, magyarul!!!
    ha valaki elküldené nagyon hálás lennék!
    köszike előre is...
  • G04LK33PeR
    ezerköszönet
  • zenemano
    Indulj el ezen a nyomon:

Hetedik Menyország - dalszöveg
  • G04LK33PeR
    SZiasztok!

Van egy Hetedik Mennyorsazágos videoklip és anyám nem száll le rólam amíg nem szerzem meg neki a dalt:D ír vmit a végén hogy mi a címe, de rákerestem és nem adott ki semmit. plz segítsetek ha tudtok itt a videó: klip
  • zenemano
    De nem ám. Ha tőled egy fél percet rendelnek (max. 1-et), határidőre, akkor nem fogsz 3 v. 4 perccel tökölni, pláne ha a minőség is számít.
    De megynugtatlak (:(), ezt nem csinálták meg hosszabban...
  • Zsoltika 007
    Attól még lehet teljes hosszúságú zene.
  • Bennie
    hello valaki nem tudja hogy az egyik rágóreklám zenéje talán airwaves tudjátok "megcsinálom" na ennek mi a zenéje thx előre is
  • zenemano
    De ha egyszer a reklámhoz készíttették? Hmmm? (Oda van írva ;)
    A reklámhosszúságú verziót felveheted a reklámból, max. csengőhangnak jó lesz....
  • Zsoltika 007
    Közben én is megtaláltam a Walkman zenét. De ezt megszerezni nem egyszerű. Nincs meg valakinek véletlenül? KATT
  • zenemano
    Tévedtem, most derült ki hogy létező, kiadott művet használtak fel.
    Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra ;)
  • Olcsóvér
    köszi
    most berosszult a limewire szoval magamra marattam:(
  • zenemano
    Nagy a valószínűsége, hogy a reklámhoz csináltatták... ;)
    De rá lehet kérdezni a Nokia Magyarországnál is...
  • Olcsóvér
    ja az
  • zenemano
    Talán a Nokia 5700-as modellt reklámozzák?
  • ProGabe #1922
    mivel nagyon Morricone-san hangzik,belehalgattam a most kiadott best of-ba,de azon nincs,és nagyon idegeít engem is a dolog,mert 100% hogy hallottam már valami filmben,de nem ugrik be
  • Olcsóvér
    rtl
    és az a piros nokia a billentyűzet elcsavarható
  • zenemano
    Nézz be a reklamadatbazis.hu-ra.
    Amúgy Fiat Bravo reklám ;)
  • zenemano
    Nokia? Hányas modellt reklámozzák, melyik adón adták... nem mindenki ér rá TV-zni ;)
  • Olcsóvér
    az új nokia relkámnak mi a számcíme?
  • Claud
    innen