2756
Reklámzenék
-
Zugiyoh #1916 Üdv! Valaki légszi mondja meg az új fiat punto reklámnak a zenéjét(olaszul énekel a nő és piros benne a kocsi:D ) -
zenemano #1915 Ha "beugrik" a dal hozzám, én biztos megemlítem ki fia-borja :D -
bame #1914 Beugrott már azóta vkinek a Sztárok a jégen párbajzene?
http://www.youtube.com/watch?v=rgrfiCeGFJg
Nálam ugyanis még mindig semmi... -
vidic11 #1913 helo helo!valki meg tudná mondani h honnan lehetne leszedni a volt 1x 1 vadnyugatnak a zenéjét amikor szájharmonikázik benne a bronson?! elöre is köszi -
zenemano #1912 Erre is találsz választ a reklamadatbazis.hu-n
A szám címe azt hiszem: Michael ;) -
#1911 Sziasztok! nem tudnátok nekem meg mondani h a t-mobilos reklámnak mi a zenéje: VAGYIS ENNEK -
born2fxxk #1910 Azaz. Aha láttam az adatbázist, gondolom akkor nem nagyon lehet azt a számot beszerezni :S -
zenemano #1909 Feltéve ha egyre gondolunk...
Egy gomba-frizurás csaj van mintázva fülhallgatózsinórból, aztán mikor csörög a teló és felveszik összeesik a "drót-figura" :D
És nő énekli a számot... -
zenemano #1908 Reklámhoz készített a zenéje... lásd: reklamadatbazis.hu -
born2fxxk #1907 A sony ericsson reklám zenéje érdekelne, legtöbbször a sport 1-2-n szoktam látni, picit ilyen punkos stílusú (szóljatok ha tévedek ^^), 4 telefont is mutatnak benne... ha valaki tudja a szám címét, akkor írjon. Megköszönöm. -
zenemano #1906 Amanda Abizaid - A Place In Time -
blackbead #1905 hello valaki nemtudja a 4400 sorozat betétdalát, azt ami az elején halható.
tudom hogy nme reklám de aki ismeri az lécci küldje el az e-mail-re.
[email protected]
[email protected]
üdv.:istván -
gpek #1904 bocs nem tudtam szerkeszteni láttam már reklámdb-n fent van az előadó K. -
gpek #1903 Sziasztok
Nem tudja valaki mi az új fiatreklám zenéje?
Köszi G. -
#1902 Milyen egyszerű de szuper reklám! -
#1901 Na megtaláltam jó el volt rejtve, kösz! -
zenemano #1900 Úgy hallottam hogy azt a zenét, külön a reklámhoz komponálták...
És elvileg az advan honlapján meg is lehet nézni a reklámot... -
#1899 Yokohama Advan(autogumi) reklámjának a zenéje kéne, meg maga a reklám is! Az eurosporton szokott lenni! -
#1898 köszi -
zenemano #1897 1. Pink Panter Theme
2. Chumbawamba - Tubthumping -
#1896 http://video.google.com/videoplay?docid=-1237046438327246824&q=parkour
ennek a számnak mi a címe? -
bame #1895 :( végignéztem mind a 30-at, de egyik sem az. De musical téren lehet, h jó helyen kapizsgálunk. Vmi olyasmi lesz... -
#1894 tökvéletlenül 3x mondtam el, 1x youtube-os videót linkeltem, 1x pedig már egy letöltési útvonalat is: #1850
vissza kell olvasni. -
#1893 nm;) -
Natashababy #1892 tök véletlen köszönöm :) -
#1891 tök véletlen Mazarin - For Energy Infinite a szám címe:D -
Natashababy #1890 tök véletlen nem tudnátok megmondani, hogy a puma reklámban mi a zene és ki az előadó? -
#1889 hmm..kár.
de azért köszi -
zenemano #1888 Ahha... hát én kicsit reklámhoz készíttetett vagy bérelt zenének érzem (az eddigi tapasztalataim alapján), de nem árt UPC-éket is megkérdezni, hátha van remény...
Addig legyen vígaszod:
Jet - Are You Gonna Be My Girl
(ebben is pont hasonló gitáros elemek vannak és kiadott zene ;) -
#1887 mint pl ebben. a végén amikor vége a filmnek, és leírják a részleteket (szórakozás3... meg forog az a 3-as:D) na és az a zene ami alatta megy, na az kell nekem! -
zenemano #1886 De szerintem még baromi sokaknak nem világos ez a (idézem):
"mindig a vége felé, ilyen elektromosgitár:D"
Ha ezt valahogy letisztáznánk, akkor lehet nagyon hamar a végére járhatnán k ennek az ügynek is... -
#1885 nolám...
baca01 - np:P
de az a helyzet, h még mindig nem tom a szám pontos előadóját s címét:D -
vidic11 #1884 Köszi!! meglett :D -
#1883 ITT van az összes számból sample,sikeres keresgélést ;) -
baca01 #1882 ok:)
lehet nekem se kellett volna ilyen jelzővel illetnem őt.
elnézést! -
bame #1881 Szóval nekem szólt az Evita... utána fogok járni, de nyugodtan meg lehet előzni... :) -
zenemano #1880 Ezennel tisztáznám e vitát. :D
Baca01, sajnos én voltam az ügyeletes Lüke Aladár, mert félre-hivatkoztam magamat és ezért kérdezhette Jack, hogy az miaz... -
zenemano #1879 Megeshet hogy filmzene, csak kicsit félrekattintottam nemrégiben...
Én pl. kicsit körbeszimatolnék az Evita-s filmzenék környékén... -
zenemano #1878 Jajj Jack, bocsáss meg, jogos a kérdésed... annyira sajnálom félrekattintottam, nem neked szántam Evitát (e vitát :) hanem a jégtáncos zenére.... Sorry Bocsi Schuldigung... -
zenemano #1877 Szerintem is ez az előadó énekel a reklámban. iTunes-on belehallgattam.